Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئولین به جای وعده های سرخرمنی و آمار و ارقام دادن برای رفع مشکل بیکاری جوانان که به بزرگترین معضل تبدیل شد چاره ای بجویند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی نصیری یکی از فارغ التحصیلان شهرستان اردل در گفت و گو با خبرنگار جهانبین نیوز گفت:بیکاری جوانان و بالا بودن تعداد متقاضیان کار در گروه سنی زیر 30 سال، امروز به معضلی بزرگ در چهارمحال و بختیاری تبدیل شده است که در برخی از شهرستان‌های بخصوص اردل بسیار قابل لمس و درک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نصیری اظهار کرد:نرخ بیکاری شهرستان  اردل  از دریگر شهرستان های استان بیشتر است. با وجود اینکه شهرستان  اردل یکی از شهرستانهای توانمند استان درهمه بخش‌های اقتصادی به ویژه بخش کشاورزی است اما همچنان نرخ بیکاری شهرستان بالاتر از دیگر شهرستان های استان است.

وی افزود:کشاورزی مهمترین عامل در ایجاد اشتغال پایدار در شهرستان  اردل است و چنانچه مسئولان بتوانند برنامه ریزی بهتری در بخش کشاورزی داشته باشند، بی شک می توان با استفاده از این پتانسیل بخش مهمی از آمار بیکاری را در این شهرستان پایین آورد.
 
وی اظهار داشت: چرا کسی صدای ما بیکاران جامعه را نمی شنود؟ همه ما با انگیزه بسیار در پی ادامه تحصیل بودیم اما پس از گذران دوران تحصیل باید از بیکاری رنج ببریم.

نصیری که کارشناس  برق است، افزود: متأسفانه چند سالی که مدرکم را گرفتم اما در شهرستان اردل فقط وعده های توخالی مسئولین را شنیدیم و امیدواریم مسئولین  برای حل مشکلات جوانان شهرستان چاره ای بجویند.

وی بیان کرد:چرا دولت برای معضل بیکاری جوانان چاره اندیشی نمی‌کند؟ تا کی باید شاهد بیکاری جوانان باشیم؟ آنان به خاطر بیکاری و ناتوان ماندن درتأمین هزینه‌های مادی نمی‌توانند ازدواج کنند و تشکیل خانواده دهند. 

نصیری گفت:نبود کار در شهرستان اردل باعث  گرایش جوانان بسیاری به سمت اعتیاد شد اما مسئولین فقط امار می دهند که مشکل بیکاری نیست .

انتهای پیام/
 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۷۹۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره گیلاس اشنویه به ایستگاه هفتم رسید

فرماندار اشنویه در اولین جلسه برنامه ریزی هفتمین دوره جشنواره گیلاس این شهرستان با اعلام اینکه اخیرا این جشنواره در تقویم رویداد گردشگری کشور به ثبت رسید اظهار کرد: این دوره از جشنواره گیلاس پیش بینی شده است باشکوهتر از دوره‌های قبل وبا حضور میهمانانی از استان‌های مختلف کشور برگزار شود.

سیدعلی ترابی با شاره به اینکه هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس این شهرستان اواخر خرداد ماه امسال برگزار می‌شود افزود: جلسات لازم در زمینه برنامه ریزی و تشکیل کمیته‌ها و کارگروه‌های این جشنواره برگزار و در زمینه بخش‌های مختلف آن نیز هم‌اندیشی‌های لازم صورت می‌گیرد.

وی می گوید: تاکنون شش دوره جشنواره گیلاس در اشنویه برگزار شده است که با استقبال چشمگیر مسافران همراه بود،

فرماندار اشنویه معرفی ظرفیت و پتانسیل‌های این شهرستان در زمینه‌های مختلف، جذب سرمایه گذار و ایجاد فضای مفرح و شاد از جمله اهداف این جشنواره عنوان کرد و گفت: شناساندن ظرفیت‌های اشنویه به صورت عام و شناساندن محصولات باغی این منطقه از جمله گیلاس و سیب به صورت خاص از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.
 
ترابی با بیان اینکه برداشت گیلاس در این شهرستان در اواخر خرداد و تیر هر سال آغاز می‌شود که علاوه بر یک ظرفیت اقتصادی، جذابیتی زیبا برای گردشگران نیز به شمار می‌رود اضافه کرد: همه ساله گردشگران بسیاری برای خرید این محصول به اشنویه سفر و این یاقوت‌های قرمز را به عنوان سوغاتی این منطقه با خود به همراه می‌برند.
 
 اشنویه دارای بیش از ۸۵۰ هکتار باغ گیلاس است که از این میزان حدود ۶۵۰ هکتار بارور است و که علاوه بر مصرف در داخل استان به استان‌های دیگر نیز ارسال می‌شود.
 
محصول گیلاس این شهرستان دارای ارقام گوناگون تکدانه سیاه و صورتی، خوشه ای، زرد دانشکده، سفید و قرمز ارومیه و ارقام محلی زودرس و سایر ارقام است که در این میان ارقام خوشه‌ای و تکدانه سیاه بیشترین میزان سطح کشت را به خود اختصاص داده است.
 
شفافیت رنگ و طعم و عطر مطبوع این محصول موجب شده است تا گیلاس اشنویه مشتریان زیادی در داخل و خارج کشور پیدا کند.
 
این شهرستان مرزی در جنوب آذربایجان غربی و ۶۵ کیلومتری مرکز استان واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • اصلاح ۱۳ کیلومتر از خط انتقال آب شهرستان گناباد
  • جشنواره گیلاس اشنویه به ایستگاه هفتم رسید
  • توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد مبنای منطقی ندارد
  • شهرستان اردل میزبان چهاردهمین جشنواره منطقه‌ای شعر تمداربیت
  • موشن‌گرافی | ۲۰۰ روز جنایت رژیم صهیونیستی به روایت آمار و ارقام
  • فیلم/ ۲۰۰ روز جنایت رژیم صهیونیستی به روایت آمار و ارقام
  • موشن گرافی | ۲۰۰ روز جنایت رژیم صهیونیستی به روایت آمار و ارقام
  • بیکاری زیبنده جوانان شهر شرینو نیست
  • خودکشی ۶۰ جوان بدلایل فقر، اعتیاد و بیکاری
  • افتتاح بیمارستان دامپزشکی در شهرستان اردل