Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@11:05:38 GMT

زمینه کسب عنوان شهر دوستدار کتاب در یزد فراهم شود

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۸۰۹۰۰

زمینه کسب عنوان شهر دوستدار کتاب در یزد فراهم شود

سرپرست فرمانداری یزد گفت: موفقیت‌های یزد در حوزه کتاب و کتاب‌خوانی نیازمند جهت دهی برای کسب عنوان شهر دوستدار کتاب است. ۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۵ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، عباس حیدری صبح امروز در نشست انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان یزد اظهار داشت: موفقیت‌های یزد در حوزه کتاب و کتاب‌خوانی نیازمند جهت دهی برای کسب عنوان شهر دوستدار کتاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جمعیت، زیرساخت‌ها و تعداد کتاب‌خوان‌های مرکز استان یزد گفت: انتظار می‌رود با توجه به پتانسیل‌های موجود تلاش بیشتری در جهت ارتقا شاخص‌های کمی و کیفی یزد در سطح کشور انجام گیرد.

کرمانشاه| کتاب «رستاخیز عاشقی» مبارزه با مفاسد اقتصادی را مطرح می‌کندخوزستان| مراسم رونمایی از کتاب "عصمت " در دزفول برگزار می‌شوددوازدهمین نمایشگاه بزرگ کتاب خراسان جنوبی 19 آذر برگزار می‌شود

وی ظرفیت بالای خیری یزد را در حوزه‌های اجتماعی مطلوب ارزیابی کرد و گفت: هدایت این ظرفیت به سمت فعالیت‌های فرهنگی و تشکیل انجمن حامی کتابخانه‌ها می‌تواند در افزایش سرانه مطالعه شهروندان نقش بارزی داشته باشد.

حیدری اولویت‌بندی نیازهای جامعه و معرفی آنها به خیرین را با اهمیت عنوان کرد و افزود‌: تجربه نشان داده هر کجا فعالیت فرهنگی به مردم واگذار شد حداکثر بازدهی را به دنبال داشته و قطعا استفاده و مشارکت مردم در ترویج فرهنگ کتاب خوانی نیز از این امر مستثنی نیست.

رئیس انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان یزد با بیان لزوم انجام فعالیت‌‌های ابتکاری در نهاد گفت‌: پرداخت حق نیم درصد سهم شهرداری‌ها برای رونق این امور نهاد حیاتی است و انتظار می‌رود پرداختی‌ها به صورت منظم و مستمر انجام گیرد.    

مدیر‌کل نهاد کتابخانه‌های عمومی استان یزد نیز رشد شاخص‌های نهاد را در استان مطلوب ارزیابی کرد و افزود: در صورت بهره‌برداری از کتابخانه‌های مرکزی یزد زیرساخت‌های فرهنگی استان ارتقا می‌یابد.

رقیه دوست‌فاطمی‌ها با بیان اینکه دبیر کل نهاد کتاخانه‌های عمومی کشور در روزهای آینده از این پروژه بازدید می‌کند گفت:  کتابخانه مرکزی یزد با 7 هزار متر زیربنا دارای بخش‌های متعددی است که هزینه‌های آن از محل شهرداری‌های استان‌های برخوردار تامین می‌شود.

انتهای پیام/ش

R41376/P1377/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۰۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور

دببرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، توسعه کتابخانه‌های سیار در مناطق کمتربرخوردار و روستاها و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور را از جمله اقدامات در دستور کار این نهاد اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، مهدی رمضانی، بعدازظهر امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کردستان اظهار کرد: ۳۸۰۰ کتابخانه عمومی در کشور وجود دارد که ۲۸۰۰ مورد آن زیر نظر نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و ۱۰۰۰ مورد نیز به صورت مشارکتی با بخش خصوصی اداره می‌شود.

وی افزود: در بُعد کتابخانه‌های عمومی، جزو ۲۰ کشور اول دنیا و در آسیا جزو پنج کشور اول هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به اینکه سیاست اصلی دولت اتمام پروژه‌های نیمه تمام است، خاطرنشان کرد: برنامه کلان ما تکمیل کتابخانه‌های مرکزی است چون ظرفیت‌های فرهنگی ما را شکل می‌دهد.

رمضانی توسعه کتابخانه‌های سیار را از دیگر اقدامات در دستور کار برشمرد و اضافه کرد: کتابخانه‌های سیار در مناطق کمتر برخوردار و روستاها دسترسی مردم به کتاب را افزایش می‌دهد که هم‌اکنون ۵۰ مورد از آن در کشور وجود دارد.

وی تاکید کرد؛ پایه فعالیت‌ها باید در حوزه کودک و نوجوان متمرکز شود که در این راستا درصدد ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس هستیم.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با بیان اینکه برگزاری برنامه‌های فرهنگی متنوع و متعدد موجب مراجعه مردم به کتابخانه می‌شود، ادامه داد: بیش از ۷۰۰ محفل ادبی در کتابخانه‌های عمومی کشور شکل گرفته است و در ماه رمضان گذشته نیز ۴۷۰۰ ساعت محتوای قرآنی در کتابخانه‌های کشور تولید و مصرف شد.

عضویت ۱۰ میلیون نفر در کشور در کتابخانه‌های عمومی

رمضانی ادامه داد: ۱۰ میلیون نفر از مردم کشور عضو کتابخانه‌های عمومی هستند که کمتر از سه میلیون نفر آنها کتاب به امانت برده و تراکنش داشته‌اند.

وی در مورد وضعیت کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز گفت: از سنوات قبل شاهد عدم توجه به کتابخانه‌های استان بوده‌ایم و این مسئله بر فضای کتابخانه‌ای شهرهای استان تأثیر داشته است.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تصریح کرد: در صورتی که فضای مناسب برای ایجاد کتابخانه در استان در اختیار ما قرار گیرد ما آمادگی تجهیز آن را با امکانات لازم داریم.

رمضانی خاطرنشان کرد: چندین پروژه نیمه تمام نیز در کردستان وجود دارد که دو پروژه آن در آستانه بهره‌برداری و تکمیل شدن است.

کد خبر 747612

دیگر خبرها

  • کتابخانه‌های سیار در کشور توسعه می‌یابد + فیلم
  • نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی و انقلابی است
  • کتابخانه‌های کشور به یک مرکز فرهنگی اجتماعی تبدیل شده‌اند
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • توسعه کتابخانه‌های سیار در دستورکاراست/ایجادزنگ کتابخوانی درمدارس
  • احداث کتابخانه در10 شهر استان در آینده ای نزدیک
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • رتقای سرانه مطالعه از مهم‌ترین راهکار‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • افزایش شاخص‌های کتابخانه‌ای در ۲ سال گذشته
  • دستگیری باند سرقت از کتابخانه‌ها!