Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، دو شرکت هوآوی و ZTE در سال‌های اخیر با رسوایی‌های امنیتی و جاسوسی نداشته‌اند و در حالی به سر می‌برد که به دلیل اتهامات زیادی که نسبت به این شرکت روا می‌شود، مورد قضاوت قرار می‌گیرند و تحت حمله‌های شدید از طرف آمریکا قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت همه چیز به سرعت در سطح بین المللی برای این دو شرکت باز شد و بسیاری از کشورهای دیگر از جمله استرالیا، نیوزیلند و انگلستان اقدامات پیشگیرانه خود را انجام دادند.

با در نظر گرفتن همه این قضایا، اصافه شدن دستگیری مدیر مالی این شرکت بهانه‌ای برای ژاپن شده تا اقدامات پیشگیرانه خود را به سرعت انجام دهد. بر خلاف رسوایی‌های مداوم در آمریکا، اقدامات ادعا شده از سوی ژاپن به طور خاص هوآوی و ZTE را مورد هدف قرار نمی‌دهد در عوض، شایعه شده این کشور اقدامات امنیتی خاص تقویت‌شده‌ای را مورد استفاده قرار خواهد داد که عملیات‌های این دو شرکت چینی را درمیان دیگر شرکت‌ها تحت تأثیر قرار می‌دهد.

این خبر ابتدا در روزنامه ژاپنی یومیوری منتشر و سپس توسط رویترز پخش شد. با این حال، این امر موجب اطمینان بیشتری در منابع می‌شود و شدت بالقوه شرایط برای هوآوی و ZTE را در خود جای می‌دهد.

علاوه بر تلفات بالقوه در کسب‌وکار تلفن های هوشمند نهایی Huawei، پیامدهای شدید این دو شرکت چینی می تواند موجب آسیب جدی به شاخه های سازمانی آنها شود. این دو شرکت تولیدکنندگان اصلی گوشی‌ در جهان به حساب می‌آیند. هوآوی تجهیزات شبکه‌ای برای NTT Docomo و KDDI Corp تأمین می‌کند. همچنین هوآوی با شرکت SoftBank قرارداد شراکت امضا کرده تا برنامه‌های این شرکت برای ارائه 5G را جلو بیندازد که حالا با این قضایا همه این برنامه‌ها با مشکل مواجه خواهند شد.

سخنگوی وزارت خارجه چین، جیانگ شوانگ پیش از این درباره وضعیت هوآوی و ZTE ابراز نگرانی کرده بود. سهام شنژن ZTE در مشکلات زیادی قرار دارد. به تازگی میزان سهام این شرکت در شنژن به دلیل دستگیری مدیر مالی هوآوی 5.7 درصد کاهش یافته است. در عین حال، هوآوی از تجارت خارج شده است بنابراین همه چیز به طور کلی برای این دو شرکت جدی به نظر می‌رسد.

بیشتر بخوانید:  ۱۸ دسامبر، تاریخ معرفی پرچمدار جدید لنوو

انتهای پیام/

ژاپن مانند آمریکا از گوشی‌های هوآوی و ZTE استفاده نخواهد کرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار فناوری فضای مجازی هوآوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۱۰۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این دستگاه می تواند داده را با سرعت گیگابیت برثانیه در مسافت ۱۰۰ متر منتقل کند. ۴ شرکت DOCOMO، NTT، NEC و فوجیتسو کنسرسیومی برای این پروژه تشکیل شده اند. این شرکت ها از سال ۲۰۲۱میلادی با پیش بینی ظهور عصر6G درحوزه تحقیق و توسعه دستگاه های زیر تراهرتز تحقیق و توسعه انجام داده اند.

طبق گفته شرکت ها، این گجت در تست ها به سرعت بالای ۱۰۰ گیگابیت برثانیه در انتقال داده در باندهای ۱۰۰ و ۳۰۰گیگاهرتز هرتز در مسافتی تا حداکثر ۱۰۰ متر دست یافت.

فرکانس های طیف الکترومغناطیسی که اینترنت ۵Gو 6G در آن فعال هستند، تمایز اصلی این دو فناوری است. به طور معمول سرعت های بیشتر اینترنت با عملکرد در باندهای بالاتر مرتبط است.

انتقال داده ها در فناوری 5G به طور معمول در فرکانس های کمتر از ۶ گیگا هرتز انجام می شود و به باندهای حدود ۴۰ گیگا هرتز می رسد که از آنها به عنوان باندهای امواج میلیمتری یاد می شود.

بااین وجود باند فرکانس های بالاتر که از آن به عنوان باندهای زیر تراهرتز یاد می شود و بین ۱۰۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتز هستند، احتمالا در فناوری ۶G به کار می روند. فرکانس های بالاتر زیر تراهرتز نیازمند دستگاه های بی سیم کاملا متفاوتی هستند که اکنون از نقطه صفر ابداع شده اند.

کد خبر 6095395 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • بازداشت اعضای یک شرکت هرمی کلاهبردار در شهریار
  • دستگیری ۲۸ عضو شرکت‌های هرمی در شهریار
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • دستگیری ۲۸ عضو یک شرکت هرمی
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • تکرار حمایت قاطع دستگاه قضایی شهرستان از طرح نور
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • نخستین گجت 6G با ۲۰ برابر سرعت 5G تولید شد