Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در حاشیه برگزاری چهاردهمین دوره از مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران و دومین دوره مسابقات آسیا و اقیانوسیه ۲۰۱۸ در جزیره کیش، بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد ، این دانشگاه را متولی آموزش رباتیک در کشور خواند.

وی در خصوص این دوره از مسابقات ربوکاپ گفت: هرسال نسبت به سال گذشته شاهد ارتقای کیفی ربات‌ها و طرح‌های ارایه شده در مسابقات ربوکاپ هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رنجبر با اشاره به مبحث تجاری سازی اظهار کرد: اکنون شاهد هستیم که بسیاری از این طرح‌ها از طریق شرکت‌های دانش بنیان به فروش محصولات خود شده اند همچنین در بخش آی تی چند شرکت و تعدادی از جوانان محصولات شان به فروش رسیده است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی  درباره علم ربوکاپ گفت:  از آن جایی که رباتیک محل تلاقی هوش مصنوعی، مگاترونیک، مهندسی و حتی هنر است باید گفت که کاربرد رباتیک در صنعت و تجاری سازی شدن آن یک بعد از این رشته را شامل می‌شود و بعد دیگر آن مبحث آموزش فن‌آوری و فن شناختی است که در این زمینه دانشگاه آزاد قزوین توفیقات بسیار خوبی بدست آورده و باید این رویه را با پشتکار ادامه دهد.

وی تاکید کرد: باید از دیدگاه خلاقیتی خصوصا در بخش دانش آموزی به رشد و پرورش خلاقیت دانش آموزان و دانشجویان پرداخت. دانشگاه آزاد اسلامی با لیدری دانشگاه آزاد قزوین در این امر موفق عمل کرده وبه این دلیل است که هرسال نسبت به سال گذشته و دوره‌های گذشته شاهد ارتقای روز افزون محصولات و طرح‌های ارایه شده در این رشته از مسابقات هستیم.

وی افزود: در خصوص کاربردی کردن ربات‌ها با هدف افزایش سطح رفاه زندگی مردم وبه کار گیری ربات‌های تجاری و امدادی و ربات‌های موثر در بخش‌های نظامی و دفاعی باید تلاش روزافزونی را به کار گرفت که دانشگاه آزاد اسلامی با تمام توان به این امر مشغول است. ربات ها‌ی آتش نشان و ربات ها‌ی زیردریایی نمونه‌ای از این بکارگیری از ظرفیت ربات‌ها هستند که در وقت و موقعیت لازم به کار گرفته می‌شوند.

رنجبر تصریح کرد: با توجه به پتانسیل‌های دانشگاه آزاد اسلامی، توسعه آموزش فن‌آوری و آشنا کردن دانش آموزان با این رشته یکی از مهمترین اهداف این دانشگاه است. امروز این مبحث مورد توجه و تاکید مدیریت دانشگاه  طهرانچی است واستفاده از توانمندی‌های کسب شده در این حوزه در دستور کار قرار دارد؛ و در پی آن هستیم که با راه اندازی مدارس خلاقیت در کشور به آموزش فناوری به دانش آموزان بپردازیم؛ امروز گروهی از کارشناسان دانشگاه در خصوص مهارت آموزشی و انتقال دانش توانمند هستند و به خوبی می‌توانند این فن را درکشور گسترش بدهند؛ همچنین این مهارت ها‌ی آموزشی را می‌توان به عنوان چندین واحد درسی در بخش آموزش در مقطع فوق لیسانس در دانشگاه تدریس کرد و این توانمندی در دانشگاه آزاد اسلامی به خوبی و در سطح کیفی عالی وجود دارد که این از نقاط قوت این دانشگاه محسوب می‌شود.

وی درباره امتیازات در نظر گرفته شده برای دانشجویان دانشگاه‌های کل کشور که در مسابقات ربوکاپ مقام کسب می‌کنند گفت: در باشگاه پژوهشگران جوان، شورای هدایت تحصیلی و استعداد‌های درخشان برقرار است که رئیس این شورا رئیس دانشگاه و معاونت آن معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد است که برای مقام آوران اول تا سوم پذیرش بدون کنکور و هدایت این استعداد‌ها به سمت رشته‌هایی که در آن موفق هستند را در نظر گرفته است؛ همچنین مقام آورندگان در مسابقات در صورت تمایل به راه اندازی استارت آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان و گسترش طرح‌ها، دفتر کار در اختیارشان قرار می‌گیرد و با تخصیص بودجه حمایتی در خصوص تخصصی که کسب کرده اند، مورد حمایت قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/

فروش محصولات رباتیکی از طریق شرکت‌های دانش بنیان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۱۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پیشکسوتان تیم ملی فوتبال در اردوی آزادکاران جوان

سه تن از پیشکسوتان فوتبال، امروز در محل اردوی تیم ملی کشتی آزاد جوانان در لاهیجان حضور پیدا کردند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، دور جدید تمرینات تیم ملی کشتی آزاد جوانان که خود را برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا آماده می‌کند از 12 اردیبهشت ماه در لاهیجان آغاز شده است.

غلامرضا محمدی سرمربی این تیم که عضو کمیته فنی رقابت‌های کشتی آزاد نونهالان بود، عصر امروز (جمعه) در حالی که هفتمین مرحله از اردوی تیمش روز سوم خود را سپری می‌کرد به جمع اردونشینان اضافه شد.

همزمان با حضور غلامرضا محمدی و همچنین ابراهیم مهربان دبیر فدراسیون کشتی در لاهیجان، سه تن از پیشکسوتان فوتبال نیز در محل اردو حاضر شدند. محمد خاکپور کاپیتان پیشین تیم ملی فوتبال، همراه با محمدرضا مهدوی و جمشید شاه‌محمدی نیز در اردو حضور پیدا کردند.

تیم کشتی آزاد جوانان قرار است ماه آینده در دو جام تختی و شهید هاشمی‌نژاد تیم داشته باشد. احتمال اینکه این تیم پیش از حضور در مسابقات قهرمانی جوانان آسیا یک تورنمنت بین‌المللی دیگر را هم تجربه کند، وجود دارد.

جوانان طی سال‌های گذشته محسن کاوه را به عنوان سرمربی رأس کادر فنی خود دیده است که بعد از حضور او در تیم ملی بزرگسالان، غلامرضا محمدی پیشنهاد مدیریت فنی تیم‌های پایه و سرمربیگری تیم ملی جوانان را که از سوی فدراسیون کشتی به او ارائه شد، پذیرفت.

محمدی هم پیش از سرمربیگری تیم ملی بزرگسالان، هدایت تیم ملی نوجوانان را بر عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دعوت از دو بانوی جوان کبدی کار قم به اردوی تیم ملی
  • تیم دانشگاه آزاد آزادشهر قهرمان مسابقات والیبال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد شد
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • حضور پیشکسوتان تیم ملی فوتبال در اردوی آزادکاران جوان
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • دانایی که منجر به توانایی نشود مورد اقبال مردم نخواهد بود
  • صعود تیم والیبال دانشجویان واحد کاشان به نیمه‌نهایی مسابقات دانشگاه آزاد
  • راهیابی دختران تبریزی به جام جهانی رباتیک هلند