Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران از ارائه ۵۰۰ پیشنهاد اعضای شورای شهر در جریان بازآرایی برنامه سوم توسعه شهر تهران خبر داد و درباره استقرار تیم سازمان بازرسی در شهرداری تهران گفت: این امر، عرف است و در بیشتر دستگاه‌ها اتفاق می‌افتد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان سکینه اشرفی در نشست خبری با اشاره به روند بازآرایی برنامه سوم توسعه شهر تهران اظهار کرد: در دو ماه گذشته با توجه به تکلیفی که شورای شهر به معاونت برنامه ریزی درباره بازآرایی احکام برنامه محول کرده بود، تلاش کردیم برنامه‌ای درخور شهرداری، شورای شهر و شهروندان تهران ارائه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این مسیر از همراهی و همکاری تمام کارکنان بدنه شهرداری استفاده شد. در واقع این کار توسط تیم معاونت برنامه ریزی که متشکل از مدیران و کارکنان آن است، به سرانجام رسید.

اشرفی با اعلام این خبر که سه شنبه هفته گذشته نسخه بازآرایی شده برنامه سوم را به کمیسیون تلفیق شورا ارائه دادیم، گفت: شورای شهر در مرحله بررسی برنامه در کمیسیون برنامه و بودجه است و طبق زمان بندی خود عمل می‌کند تا بتوانیم لایحه را در صحن شورا ارائه کنیم و به تصویب برسانیم.

معاون شهردار تهران درباره مهم‌ترین تغییرات نسخه جدید برنامه سوم توسعه شهر تهران توضیح داد: برنامه چند ایراد درباره فقدان پیوستگی با احکام بالادستی تهران داشت. همچنین شورای شهر از ما برنامه شهر تهران را خواسته بود نه شهرداری. مورد سوم هم این بود زمانی که لایحه به معاونت بازگردانده شد، اعضای شورای شهر ۵۰۰ پیشنهاد درباره ویرایش اول ارائه کردند.

اشرفی درباره جزئیات ۵۰۰ پیشنهاد اعضای شورای شهر درباره برنامه سوم توسعه توضیح داد: این پیشنهاد‌ها در طیف‌های مختلف مطرح شد و برخی از این پیشنهاد‌ها این بود که فقط یک کلمه تغییر کند. در واقع هر فردی به عنوان یک عضو شورای شهر به زعم خود پیشنهاد‌هایی را مطرح کرده است که به عقیده من نشان دهنده این است که آنان برنامه را پذیرفته و حالا به دنبال اصلاح آن هستند.

وی با بیان اینکه همکاری تمام دستگاه‌ها در تدوین برنامه لازم است، به انجام سه کار در معانت برنامه ریزی درباره برنامه سوم اشاره کرد و گفت: نخست، سند چشم انداز شهر تهران که طرح جامع شهر تهران است و توسط شورای عالی معماری و شهرسازی تصویب شده را با اهداف برنامه سوم مطابقت دادیم. نکته دوم این بود که تمام قوانین و آئین نامه‌های اجرایی بالادستی که توسط مجلس شورای اسلامی و یا در هیئت دولت تصویب شده و در حوزه مدیریت شهری است را احصا کردیم.

اشرفی ادامه داد: در این احصا ۳۳ دستگاه را شناسایی کردیم که به صورت افقی و عمودی در حوزه مدیریت شهری نقشی بر عهده دارند. البه در اجرای برنامه سوم توسعه شهر تهران بر این موضوع تاکید داریم که شهرداری تهران به تنهایی نمی‌تواند بار همه مسائل پایتخت را به دوش بکشد. بنابراین، سایر دستگاه‌ها هم باید با شهرداری تهران هم افزایی داشته باشند.

معاون شهردار تهران این موضوع را هم یادآوری کرد که در نشست امروز توسعه شورای استان، شهرداری تهران هم حضور دارد تا برنامه سوم با برنامه ششم استان تهران حداکثر انطباق را داشته باشد.

اشرفی درباره مسائل و تنگنا‌های مالی در شهرداری تهران نیز گفت: در شرایطی هستیم که با انبوهی از بدهی‌ها مواجه شده ایم. درآمد‌های پایداری را هم که فکر می‌کردیم محقق می‌شود به حالت ناپایداری رسیده است. بر این اساس، پیش بینی می‌شود در سال جاری مشکل تامین درآمد‌های پایدار را داشته باشیم.

وی در عین حال این را هم گفت که لوایحی برای تامین منابع مالی پایدار با همکاری شهرداری، شورای شهر و مجلس در حال تدوین است. از طرف دیگر مطالبات شهرداری که پیش از این هم از طرف دولت و هم از سوی شهرداری چندان مورد توجه قرار نمی‌گرفت به صورت جدی پیگیری خواهد شد. البته در دوره‌های گذشته به دلیل اتکای شهرداری به فروش تراکم، تمایلی از سوی مدیریت شهری برای دریافت طلب از دولت وجود نداشت.

معاون برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران با تاکید بر اینکه دولت باید گشاده دستی بیشتری نسبت به تهران به عنوان پایتخت داشته باشد، افزود: به دنبال منابع جدید پایدار مانند مالیات بر ارزش افزوده و عوارض هستیم.

وی ادامه داد: در برنامه سوم توسعه شهر تهران به این موضوع برخوردیم که دستگاه‌های اجرایی را که در حوزه وظایف شهرداری به نوعی دخالت دارند، جلب کنیم چراکه مثلاً درباره بافت فرسوده، تامین ۷۰ درصد از منابع مالی نوسازی برعهده دولت و سهم شهرداری از تامین این منابع ۳۰ درصد است. این درحالی است که سهم دولت هیچ گاه به طور کامل پرداخت نشده است.

به گفته اشرفی اگر دستگاه‌های مستقر در شهر تهران نقش خود در حوزه‌های اجتماعی را ایفا نمی‌کنند، دولت باید اعتبارات این بخش را به شهرداری بدهد نه آن دستگاه. مثلاً در بسیاری از گرمخانه‌ها و مراکز کودکان خیابانی شهرداری نقش خود را ایفا کرده و حتی وظیفه مددکاری را برعهده گرفته است در صورتی که مسئولیت حداقل این بخش برعهده سازمان بهزیستی است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: ما خود را به اصل ویراست لایحه برنامه متعهد کردیم. اما با توجه به کاستی‌ها و استاندارد نبودن برخی احکام برنامه، اصلاح را آغاز کردیم. از سوی دیگر شورا سه سطح برنامه را از شهرداری خواسته بود که این سطح اول است. با توجه به سند چشم انداز شهر تهران و اولویت‌هایی که شورا با عنوان ۷ به اضافه ۳ تعیین کرده است، اولویت‌های حوزه مدیریت شهری را مشخص کردیم.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه در معاونت برنامه ریزی کارگاه آموزشی برنامه نویسی تشکیل شد، گفت: اتفاق مبارکی که در این چند هفته رخ داد این بود که ورود تقریباً فراگیری به بودجه سال ۹۸ کل کشور داشتیم. در واقع، ماده به ماده و تبصره به تبصره لایحه بودجه ۹۸ کشور را بررسی کردیم. آقای قنبری، مشاور شهردار تهران در امور مجلس هم قرار است جدول زمان بندی تبیین لایحه بودجه در کمیسیون‌ها را به منظور حضور نمایندگانی از معاونت‌های شهرداری در مجلس در اختیار ما قرار دهد.

اشرفی در پاسخ به پرسشی درباره استقرار تیم بازرسی در شهرداری تهران اظهار کرد: این موضوع خیلی دور از ذهن نیست. از ابتدای ورود من دو تیم بازرسی در معاونت برنامه ریزی مستقر شد؛ یک تیم در شرکت ارتباطات مشترک شهر و یک تیم در اداره کل تشکیلات و بهبود روش ها. البته این تیم بازرسی چندان در موضوع مالی و به کارگیری نیرو‌ها ورود پیدا نکردند. لازم به توضیح است که این موضوع عرف است و هر چند سال یک بار همه دستگاه‌ها مورد بازرسی تخصصی سازمان بازرسی کل کشور قرار می‌گیرند.

وی درباره هزینه مالی برای تدوین برنامه سوم توسعه شهر تهران هم توضیح داد: در یک ماه گذشته نه کسی را از بیرون از شهرداری آوردیم و نه قراردادی بستیم. اعتقاد دارم پرداخت پاداش و یا مبلغ قرارداد‌ها باید بعد از تصویب برنامه انجام شود. البته برخی از دوستان قرارداد‌هایی داشتند که پیش از تصویب مبلغشان پرداخت شد، اما کلیه قرارداد‌ها به زودی جمع آوری می‌شود تا مشخص شود در راستای تدوین برنامه بوده است، یا نه؟

معاون شهردار تهران در پاسخ به سوال خبرنگار ی درباره اینکه آیا در بازآرایی برنامه سوم توسعه شهر تهران از مدیران یا متخصصان دوره قبل که برنامه را تدوین کردند، دعوت شده است، اظهار کرد: چندین بار از آن‌ها و شخص آقای میرزایی دعوت شد، اما دعوت ما را اجابت نکردند. در واقع برخی خود را ملزم به حضور در صحن شورا می‌دانند نه معاونت. البته در مستندسازی‌های برنامه چندان علامت سوال و ابهامی وجود نداشت.

اشرفی درباره سند مبارزه با فساد هم گفت: این سند به صورت راهبردی تهیه شده است و بر این موضوع تاکید داریم که سند مبارزه با فساد را به عنوان یکی از اسناد پشتیبان شهر تهران به صورت خاص درنظر بگیریم تا بتواند شفافیت حوزه کاری ما را مشخص کند.

 انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: معاون شهردار سکینه اشرفی برنامه سوم توسعه شهر تهران کمیسیون تلفیق شورا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۱۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امروزه به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده‌ایم/ با تصویب شورا، سازمان گردشگری شهرداری تهران تشکیل خواهد شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، محمدامین توکلی‌زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در دویست و سی‌امین جلسه شورای اسلامی شهر تهران حضور پیدا کرد و در جریان جلسه امروز گزارشی از اقدامات انجام شده از این معاونت در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان ارائه کرد.

توکلی‌زاده با بیان اینکه تحول نرم افزاری شهر در تهران برنامه ریزی شده است، اظهار کرد: سند اصلی تحول نرم افزاری شهر ابلاغ شد و ما براساس آن گام برداشتیم. یکی از موضوعات اصلی ما تغییر سبک زندگی و رسیدن به هویت ایرانی- اسلامی است.

وی با بیان اینکه شکل‌دهی به این هویت و جامعه پردازی در دستور کار ماست، گفت: سعی کردیم در این طرح تلفیقی بین موضوعات ملی و مذهبی داشته باشیم. بهار قرآن و بهار طبیعت به ما اجازه داد سبک زندگی ایرانی- اسلامی را در برنامه های خود بگنجانیم.

توکلی زاده با اشاره به برگزاری پویش «تهران دوست داشتنی در پایتخت»، تصریح کرد: پویش روزه اولی‌ها نیز سال دوم خود را پشت سر گذاشت. سال قبل ۳۰ هزار نفر در این پویش شرکت کردند و امسال در سطح مناطق و ورزشگاه آزادی این پویش برگزار شد.

وی به توزیع پنج میلیون افطاری ساده با همکاری هیئت ها، مساجد و مدارس اشاره کرد و گفت: پویش مهربانی نیز در همین ایام برنامه ریزی و اجرا شد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه جشن نوروز از میدان هفت تیر آغاز و به بوستان لاله ختم می‌شد، خاطرنشان کرد: امسال کارناوال ها و تعداد هنرمندان با افزایش همراه بود. یکی از توفیقات این دوره مدیریت شهری این بود که یک گام در حوزه الگوسازی نشاط آفرینی جلوتر رفتیم.

وی صریح کرد: امروز به همت هنرمندان و ایده پردازان به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده ایم و مخاطب آن خانواده است. به طوری که دو سال است که جشن هایی همچون جشن غدیر، امام رضایی ها و امام حسنی ها را برگزار و فضای شادی خانوادگی را تجربه می کنیم.

توکلی زاده با بیان اینکه نشان دادیم با ظرفیت های ملی و مذهبی خود توان الگوسازی در جشن و شادی را داریم، یادآور شد: سازمان زیباسازی در ساخت المان ها و نصب بیلبوردها اقدام وسیعی را انجام داد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه سعی بر این بود که فضای نوروز و رمضان در کنار یکدیگر حفظ شود، اظهار کرد: در این ۳۰ روز تلاش بر این بود که برنامه های بزرگی در شهر برگزار شود. برگزاری دهکده های ورزشی و جشن رمضان از جمله برنامه هایی بود که با امضای این دوره از مدیریت شهری برگزار شد.

وی ادامه داد: «شهر شهدا» نیز برنامه دیگری بود که همزمان با کنگره ملی ۲۴ هزار شهید تهران برگزار شد که سعی بر این داشت تا هویت انقلابی تهران را به نمایش بگذارد. به طوری که به مدت دو ماه همکاران ما در فرهنگسرای خاوران مستقر شدند و برنامه ها تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه یافت.

توکلی زاده با بیان اینکه جشنواره بهار قرآن نیز در برج میلاد برگزار شد، تصریح کرد: سازمان بهشت زهرا (س) هم در این ایام مشغول خدمات رسانی به شهروندان بود. در مجموع جشنواره های متنوعی در مدت اخیر برگزار شد تا فضایی برای خانواده ها با سلایق مختلف فراهم شود که در این راستا بیش از ۵۰۰ هزار نفر از برنامه شهر رمضان استقبال کردند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه برای افطاری ساده، خیرین همکاری کردند، گفت: سازمان ورزش نیز وارد عمل شد و دهکده های ورزشی به کار گرفته شدند تا مسابقات ورزشی در سطح شهر برگزار شود.

وی همچنین تصریح کرد: سعی کردیم ابزار جدید همچون اتاق فرار و دهکده مقاومت را در شهر شهدا به کار بگیریم و با استقبالی که صورت گرفت این دهکده در روز قدس میزبان شهروندان بود. شهر شهدا در مناطق جنوبی شهر و با حضور مادران ۴۰ شهید افتتاح شد و در طول این مدت برنامه ها را در پیش گرفتیم.

توکلی زاده با بیان اینکه در اراضی عباس آباد مراسم افطاری ساده در پل طبیعت برگزار شد، خاطرنشان کرد: جشنواره های متنوعی در این فضا پیش بینی شد که بیش از ۲ میلیون گردشگر از اراضی عباس آباد بازدید کردند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تأکید کرد: بزرگترین مراسم احیا در مشهد مقدس و پس از آن بهشت زهرا(س) تهران است که امسال بیش از ۵۰۰ هزار شهروند در این فضا شب های قدر را پشت سرگذاشتند. تدارک ویژه ای دیده شد تا از شهروندان استقبال خوبی صورت بگیرد.

وی افزود: ۱۶ بوستان اقدامات را دنبال کردند و سعی شد برش منطقه ای و محله ای نادیده گرفته نشود. پویش ماه رمضان و بهار طبیعت و بهار قرآن در این ایام در بوستان ها مورد توجه قرار گرفت.

توکلی زاده با بیان اینکه امسال از ابزار نوین برای برگزاری جشنواره آیات ابراهیمی استفاده شد، تصریح کرد: در بازنمایی و تولیدات هوش مصنوعی در نمایشگاه قرآن در بوستان لاله، تصویر مبارزه با استکبار توسط نوجوانان تولید شد و سعی بر این بود که از ابزار هوشمند استفاده شود. بیش از ۳۵ هزار نفر در این رویداد مشارکت کردند. ۲۴۴ هزار نفر نیز در پویش قرآنی شرکت کردند و ۱۹ هزار محفل قرآنی در سطح شهر برگزار شد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه علیرغم تلاش دشمن برای اینکه تقارن روز ۱۳ فروردین و شهادت حضرت علی (ع) را به چالشی تبدیل کنند، هیچ اتفاقی در سطح شهر نیفتاد، گفت: مردم نشان دادند که با دشمن همراهی نمی کنند و اقامه عزای روز شهادت حضرت علی (ع) انجام شد.

وی ادامه داد: «افطارخونه» پدیده ای جدید بود که با همکاری جبهه انقلاب در بلوار کشاورز و بوستان لاله فضایی متفاوت را رقم زد و موکب ها در این راستا پای کار آمدند. همچنین جشن امام حسنی ها و رونمایی از کیک ۲ تنی برگزار شد.

توکلی زاده با اشاره به شعار «تهران دوست داشتنی» برای حوزه گردشگری، خاطرنشان کرد: ایستگاه های راهنما و شماره های ویژه برای تماس گردشگران در نظر گرفته شدند و تهران گردی در ایام تعطیل نشد. تور گردشگری ری بیشترین استقبال را داشت و این چنین جهت دهی به تورها مدنظر قرار گرفت.

وی با بیان اینکه لایحه گردشگری به شورا تقدیم می‌شود، تصریح کرد: با تصویب این لایحه در شورا سازمان گردشگری شهرداری تهران تشکیل خواهد شد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران همچنین به برگزاری پویش لشکر قدس در روز قدس پرداخت و خاطرنشان کرد: میزان حضور مردم در راهپیمایی روز قدس نسبت به سال‌های قبل با ۴۰ درصد رشد روبه رو بود.

وی با بیان اینکه یکی از ایرادات این بود که پس از برگزاری نماز عید فطر جشنی برگزار نمی شد، گفت: به پیش بینی ستاد نماز جمعه، ۴۰۰ موکب مردمی و مساجد و هیئت ها پای کار آمدند و موکب های ورزشی، فرهنگی و مشاوره در محل اقامه نماز مستقر شدند تا جشن روز عید فطر در این راستا برگزار شود. ۳۰ هزار نوجوان در اردوی پیش از برگزاری نماز عید فطر در مساجد شرکت کردند.

توکلی زاده همچنین تصریح کرد: مجموع اقدامات شهروندی از جمله تولید موشن و پوستر با محتوای دینی و فرهنگی و همچنین تولید عروسک ها و شکل گیری باغ عروسک ها در سطح شهر در این ایام صورت گرفت.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با تأکید بر اینکه اقدامات انجام شده تنها توسط شهرداری نبود و دستگاه های مختلفی همکاری کردند، یادآور شد: نهادهای مردمی نیز در این ایام در کنار ما بودند.

توکلی زاده در پاسخ به واکنش اعضای شورای شهر تهران با بیان اینکه ما به فضایی نیاز داریم که بتوانیم برنامه های این معاونت را با جزئیات ارائه دهیم، گفت: میزان تحقق احکام برنامه چهارم توسعه سنجش شده و در برنامه دو ساله، معاونت فرهنگی و اجتماعی در تحقق احکام برنامه ۹۰ درصد موفق بوده است.

وی با بیان اینکه باید ببینیم در حوزه فرهنگ چه چیزی در شهر تحویل گرفتیم، تصریح کرد: مراکز فرهنگی، هنری و ورزشی تعطیل بود و ما شهر را در این شرایط تحویل گرفتیم. تلاش شد دو سال تعطیلی در کرونا را جبران کنیم. ما شهری را تحویل گرفتیم که زیست شبانه در حال ترویج بود. شهری را تحویل گرفتیم که سگ گردانی در آن ترویج یافته بود و آیین های دینی دچار خلل شده بود.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه افتخار آنها این بود که یک کنسرت در فضای مجازی برگزار کردند، گفت: سخن اصلی رهبر معظم انقلاب تحول ساختار فرهنگ بود و ما سعی کردیم تمام افراد با تجربه شهر در برگزاری هیئات مذهبی را گردهم آوریم تا ببینیم درخواست ها در این زمینه چگونه محقق می شود.

وی با تأکید بر اینکه ۱۲ قرارگاه را تشکیل دادیم و در این زمینه قائل به ساختار و افزایش بودجه و نیروی انسانی نیستیم، تصریح کرد: ما به امکانات نگاه نکردیم بلکه به بضاعت جبهه انقلاب توجه کردیم. ما ۱۲ قرارگاه تشکیل دادیم و درخواست داریم که ۱۲ جلسه به ما فرصت داده شود تا گزارش اقدامات را ارائه دهیم. نیاز نیست ابتدا بیلبورد نصب کنیم و باید گزارش آن را در شورا ارائه دهیم.

توکلی زاده با بیان اینکه سیاست ها و راهبردها را با ایده پردازی پیوند زدیم، گفت: برنامه های ما بر مبنای شادی، هویت انقلابی و سبک زندگی بود و تلاش کردیم با مناسبت ها این راهبردها را اجرایی کنیم.

در ادامه جلسه امروز شورای شهر تهران و پس از گزارش توکلی‌زاده، اعضای شورای شهر تهران اظهاراتی را مطرح کردند.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1228243 برچسب‌ها شهرداری تهران برنامه فرهنگی

دیگر خبرها

  • ایجاد توازن در ارائه خدمات عادلانه ،در دستور کار شورای شهر ارومیه
  • امروزه به الگوی شادی متناسب با مبانی خود رسیده‌ایم/ با تصویب شورا، سازمان گردشگری شهرداری تهران تشکیل خواهد شد
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • برگزاری نشست شورای هماهنگی ستاد مرکزی راهیان نور
  • رشته‌های هنرستانی در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • ابلاغ سند توسعه دانش‌بنیان به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • گزارش دهی معاون شهردار و خزنه دار شورا به اعضا فردا
  • شکایت سازمان بازرسی کل کشور از شورای شهر تهران
  • سال جدید برنامه‌های خوبی را برای توسعه و عمران شهر ایلام داریم
  • برنامه‌های فرهنگی دستگاه‌ها همراه با پیوست اقتصادی باشد