Web Analytics Made Easy - Statcounter

آبادان - ایرنا - فرمانده مرزبانی خرمشهر با بیان اینکه در حوزه انتظامی و مرزی تدابیر امنیتی خاصی در نظر گرفته‌شده و امنیت مطلوب در شلمچه ایران و عراق برقرار است گفت: این امنیت حاصل تعامل خوب نیروهای مرزبانی ایران و عراق است.

سرهنگ محمود عزیزی یکشنبه در گفت‌وگو با ایرنا توسعه و رونق اقتصادی را بدون تامین امنیت میسر ندانست و افزود:مرزبانان ایران و عراق در بصره، آبادان و خرمشهر با توافق مشترک امنیت لازم را در حوزه مسافری ، تجاری و اقتصادی در گذرگاه مرزی شلمچه برقرار کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود:با هماهنگی انجام‌شده در حوزه انتظامی با افزایش گشت‌های محسوس و نامحسوس و در حوزه مرزی با تشدید اقدامات خاص امنیت مطلوب خاصی در مسیر منتهی به پایانه مرزی و نوار مرزی ایران و عراق در شلمچه حاکم است.
سرهنگ عزیزی کنترل دقیق نوار مشترک مرزی از سوی مرزبانان هر دو کشور را موجب تحکیم انتظامات مرزی دانسته و افزود: همکاری نزدیک و پایاپای از سوی نیرو‌های مرزبانی 2 کشور موجب تثبیت امنیت در نوار مشترک مرزی شده است.
به گزارش ایرنا هیاتی از مرزبانی جنوب عراق، مرزبانی شلمچه و گمرک شلمچه عراق روز یکشنبه به‌منظور بررسی روند ورود بدون روادید اتباع عراقی به منطقه آزاد اروند با هم دیدار کردند.
ورود اتباع عراقی بدون روادید از مرز شلمچه 9 آذر 1396 اجرایی شد و تا 14 مهرماه امسال ( 1397) 500 هزار نفر با بهره مندی از این امتیاز بدون روادید به منطقه آزاد اروند سفر کردند.
ورود اتباع عراقی به منطقه آزاد اروند از مرز شلمچه پیش از اربعین امسال تاکنون متوقف شده است.
منطقه آزاد اروند با مساحت 37 هزار و 400 هکتار در شمال غربی خلیج فارس قرار گرفته و شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو) است.
این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت با داشتن ظرفیت هایی نظیر حمل و نقل جاده ای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
گذرگاه مرزی شلمچه در فاصله 15 کیلومتری خرمشهر قرار دارد.
3015/6068

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي مرز شلمچه آبادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۱۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید قرارداد صادرات گاز ایران به عراق نتیجه تقویت دیپلماسی انرژی است

عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه دولت سیزدهم در زمینه دیپلماسی فعال حوزه انرژی مؤثر عمل کرده است، گفت: تمدید قرارداد صادرات گاز به عراق نتیجه تقویت دیپلماسی انرژی به‌ویژه با همسایگان است.

رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با خبرنگار شانا، با بیان اینکه دولت سیزدهم در زمینه دیپلماسی انرژی فعال عمل کرده است، اظهار کرد: این دولت خوشبختانه هم با کشورهای همسایه و هم با دیگر کشورها از جمله اعضای گروه بریکس و سازمان همکاری‌های شانگهای ارتباط مطلوبی برقرار کرد که این سبب شد دیپلماسی انرژی فعالی نیز ایجاد شود.

وی با بیان اینکه در پس تحریم‌های دشمن شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند به‌ویژه در حوزه نفت و گاز ایجاد شد، افزود: این شرکت‌ها امروز بسیاری از کالاها و مواد اولیه مورد نیاز صنعت نفت را تولید می‌کنند، از این رو این شرکت‌ها کمک بزرگی به رشد بخش انرژی کردند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: تمدید قرارداد صادرات گاز به عراق، همچنین صادرات برق به این کشور، فعال شدن بحث پالایشگاه‌های فراسرزمینی و... نتیجه تقویت دیپلماسی انرژی در این دولت به‌ویژه با همسایگان است.

محمد باقری، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی همز با بیان اینکه دولت سیزدهم به لحاظ شرایط حاکم بر کشور ناشی از تحریم و ناکارآمدی دولت گذشته، در صادرات نفتی و غیرنفتی در عمل با مشکل روبه‌رو شد، اظهار کرد: در این مدت که از دولت سیزدهم گذشته است تلاش شد وضع اقتصادی کشور سر و سامان یابد.

وی با اشاره به عملکرد دولت در زمینه دیپلماسی اقتصادی افزود: دولت با پیوستن به پیمان‌های بین‌المللی و فرامنطقه‌ای، هم‌افزایی منطقه‌ای و بین‌المللی خود را گسترش داد که مردم باید نتایج این پیمان‌ها را احساس کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: مدیران قوی فعال در دیپلماسی اقتصادی کشور و بدنه اقتصادی دولت باید تلاش کنند این پیمان‌ها به نتیجه برسد و در کشور سرمایه‌گذاری انجام شود.

دیگر خبرها

  • صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری سوخت با تکمیل راه آهن شلمچه بصره
  • مرز مهران پر تردد‌ترین پایانه مرزی به کشور عراق 
  • بایدن: به امنیت اسرائیل متعهد هستیم
  • صرفه جویی ۲ میلیارد دلاری سوخت با تکمیل راه آهن شلمچه _ بصره
  • عملیات وعده صادق جایگاه منطقه‌ای و بین‌المللی ایران را تقویت کرد
  • بایدن : به امنیت اسرائیل متعهد هستیم
  • ابراز نگرانی سران عراق و اردن از تشدید تنش‌ها در منطقه
  • جلوگیری از قاچاق سوخت یکی از اولویت‌های مرزبانی است
  • رئیس‌جمهور عراق: جنگ تنها مشکلات را عمیق‌تر می‌کند
  • تمدید قرارداد صادرات گاز ایران به عراق نتیجه تقویت دیپلماسی انرژی است