Web Analytics Made Easy - Statcounter

 جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی طی نامه‌ای به رئیس‌جمهور خواستار توقف مصوبه دولت درباره هزینه‌های بیمه درمانی ایثارگران شد.

متن این نامه بدین شرح است:

 خداوندا،کشور ما و ملت ما هنوز در آغاز راه مبارزه‌اند و نیازمند به مشعل شهادت؛ تو خود این چراغ پر فروغ را حافظ و نگهبان باش. (امام خمینی(ره))

جناب آقای روحانی، رئیس جمهور محترم

سلام علیکم

اصلاح ماده 2 آئین‌نامه اجرایی فصل سوم قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در جلسه 11/7/1397 هیئت وزیران، همه ایثارگران مشمول این ماده بویژه جانبازان انقلاب اسلامی را سرگردان دستگاههای اجرایی،‌ بیمه‌ها و مراکز درمانی کرده به طوریکه دیگر توان و رمقی برای این پیشکسوتان عرصه جهاد و شهادت باقی نگذاشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مدیران سازمان برنامه و بودجه که پیشنهاد تامین و پرداخت هزینه بیمه تکمیلی ایثارگران و افراد تحت تکفل آنان را به دستگاههای اجرایی آن هم در میانه سال جاری برای تصویب به هیات دولت داده اند گله ای نیست اما از جنابعالی که در زمان آتش و خون بخشی از مسئولیت دفاع مقدس را به عهده داشته اید انتظار می رفت که به دفاع از این عزیزان برخاسته و جلوی تصویب آن را در هیئت دولت میگرفتید.

جناب آقای روحانی غربت جانبازان به جایی رسیده که مسئول سازمان متولی حمایت از آنان نیز در دفاع از جانبازان برنیامده است.

جناب رئیس جمهور این چه تدبیری است که سازمان برنامه و بودجه اندیشیده و هیئت دولت به تصویب رسانده است.

آیا حیات و رنج و آلام جانبازان که به درمان آنان بستگی دارد را می‌توان دستخوش تلاطم‌های غیرکارشناسی قرار داد؟

جناب رئیس‌جمهور چرا باید بخشی از قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران را قبل از اجرائی شدن اصلاح نمود؟

شاید گفته شود که بنیاد شهید توان مدیریت درمان این عزیزان را ندارد؛ آیا بهتر نبود این طرح، در سال 98 با تدبیر و با بودجه تخصیصی عملیاتی میشد؟

امروز مدیران دستگاه‌ها به مراجعه کنندگان ایثارگر می‌گویند که اعتباری برای این امر در سال جاری در نظر گرفته نشده است.

شما خود داوری کنید آیا دستگاه‌های اجرائی که نگران کسری بودجه در پایان سال هستند حاضر می‌شوند بخشی از اعتبارات خود به این امر اختصاص دهند؟ و اساسا چرا قبل از اینکه اعتبار این امر خطیر در نظر گرفته شود چنین مصوبه‌ای ابلاغ و اجرائی شده است؟

آیا زمانی که این طرح به تصویب می رسید جنابعالی به عنوان رییس جمهور نباید از جناب شهیدی می پرسیدید که چرا از جانبازان دفاع نمی‌کید؟

و اساسا آیا رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران نباید در مقابل این مصوبه ایستادگی میکرد و یا حداقل تقاضا میکرد این مصوبه در سال آینده عملیاتی شود؟

آیا به یاد نداریم که امام راحل خمینی کبیر فرمود «نگذارید پیشکسوتانِ شهادت و خون در پیچ و خم زندگی روزمره خود به فراموشی سپرده شوند»؟

آیا این اقدام هیئت وزیران به معنی به فراموشی سپردن وصیت آن یار سفر کرده نیست؟

جناب آقای روحانی امروز صبر جانبازان و ایثارگران بواسطه سیاست‌های غلط دولت و بالاخص این مصوبه شتاب زده و غیر‌کارشناسی به سرآمده و آستانه تحمل آنان به پائین‌ترین حد ممکن رسیده است.‌جامعه ایثارگران زیر بار سنگین هزینه‌ها و گرانی موجود، در وضعیت اسفباری قرار دارند؛ لذا انتظار لغو این مصوبه را از شما دارند و موکدا خواستار پیاده شدن قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران هستند.

در غیر اینصورت این جمعیت به همراه جانبازان عزیز برای احقاق حق از دست رفته خود، چاره‌ای جز شکایت بردن به دیوان عدالت اداری را ندارند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: انقلاب اسلامی دولت رئیس جمهور قانون خدمات رسانی جانبازان مراکز درمانی پیشکسوتان سازمان برنامه و بودجه دفاع مقدس هیئت دولت برنامه و بودجه درمان بنیاد شهید بودجه کسری بودجه رییس جمهور بنیاد شهید و امور ایثارگران امام راحل زندگی روزمره جانبازان و ایثارگران گرانی انقلاب اسلامی جانبازان دولت رئیس جمهور کارشناسی روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۱۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی

درحالی‌که تا چندی پیش، افراد بیمه‌شده و مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، برای هرگونه تغییر در افراد تحت تکفل خود، نیازمند مراجعه حضوری به شعب و کارگزاری‌های این سازمان و ارائه حضوری مدارک و اسناد موردنیاز بودند، با توسعه خدمات غیرحضوری این سازمان، اکنون این امکان فراهم شده است تا از طریق استعلام برخط از ثبت احوال یا بارگزاری مدارک مورد نیاز در سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی به نشانی es.tamin.ir، افراد تحت تکفل واجد شرایط خود را به‌عنوان افراد «بیمه‌شده تبعی» زیر پوشش بیمه‌ای خود قرار دهند.

براساس این گزارش، درخواست نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی، یکی از امکانات سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین‌اجتماعی است که بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی تحت پوشش خدمات این سازمان می‌توانند با استفاده از آن، بدون مراجعه به شعب یا کارگزاری‌های رسمی سازمان، نسبت به ارائه درخواست به‌منظور نامنویسی افراد تحت تکفل خود اقدام نمایند.

بر اساس این گزارش، بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی، می‌تواند اعضای درجه یک خانواده تحت تکفل خود را در صورت دارا بودن شرایط قانونی، به‌عنوان بیمه‌شده تبعی ثبت کند تا این افراد نیز به تبع فرد بیمه‌شده اصلی، از خدمات درمانی و برخی خدمات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی استفاده کنند.

روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی به نقل از اداره‌کل امور نامنویسی و حساب‌های انفرادی معاونت بیمه‌ای این سازمان اعلام کرده است در زمان بررسی درخواست نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی در سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان، نسبت افراد تبعی مورد نظر، به‌صورت برخط از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و اگر این نسبت تائید نشود، اجازه ثبت درخواست داده نخواهد شد. مثلاً در حین ثبت درخواست در مورد افزودن همسر، وقوع عقد از پایگاه ثبت احوال استعلام می‌شود و همچنین امکان ثبت درخواست در مورد فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن که مطابق استعلام برخط از پایگاه ثبت احوال، ازدواج کرده‌اند، مقدور نیست. علاوه بر این برای تکمیل مراحل نامنویسی غیرحضوری در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن، به ثبت گواهی اشتغال به تحصیل معتبر از مراکز دانشگاهی نیاز است.

براساس این گزارش، به‌منظور تحت کفالت قرار دادن پدر، مادر و شوهر، متقاضی باید ابتدا نسبت به ارائه درخواست بررسی کفالت اقدام کند که در صورت تأیید کفالت، نامنویسی فرد تبعی به‌صورت خودکار صورت می‌پذیرد. البته باید سن پدر و شوهر بالای ۶۰ و سن مادر بالای ۵۵ سال باشد، در صورت نداشتن شرایط سنی، وجود گواهی ازکارافتادگی از کمیسیون‌های پزشکی سازمان در مورد آنها الزامی است و در هر صورت، وجود گزارش و تأیید بازرس تأمین‌اجتماعی مبنی بر کفالت آنان توسط بیمه¬شده یا مستمری‌بگیر، ضروری است.

بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر تأمین‌اجتماعی که قصد دارد همسر یا فرزندان خود را به شکل غیرحضوری، تحت پوشش بیمه‌ای خود درآورد، باید این ۶ مرحله را به ترتیب انجام دهد: در گام نخست، متقاضی (بیمه‌شده اصلی یا مستمری‌بگیر)، باید وارد سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی به نشانی اینترنتی es.tamin.ir شود و در صورتی‌که فاقد حساب کاربری دراین سامانه باشد، با استفاده از گزینه «ثبت‌نام» می‌تواند نسبت به ایجاد حساب کاربری اقدام کند.

متقاضی پس از ورود به این سامانه، از منوی بیمه‌شدگان، خدمات نامنویسی، مشاهده و ثبت افراد تبعی توسط بیمه‌شده اصلی، وارد محیط درخواست غیرحضوری نامنویسی افراد تبعی می‌شود. سپس با انتخاب گزینه «اضافه کردن فرد تحت پوشش جدید» و وارد کردن کد ملی، تاریخ تولد و نسبت فرد تبعی و فشردن کلید «دریافت اطلاعات از ثبت احوال» اطلاعات فرد تبعی نمایش داده می‌شود. در صورت صحت اطلاعات دریافت‌شده از ثبت احوال، متقاضی باید نسبت به وارد کردن اطلاعات شهر محل تولد، شهر محل صدور و شعبه بیمه‌پردازی بیمه‌شده اصلی و بارگذاری مستندات مورد نیاز و فشردن کلید «تأیید و ادامه» اقدام کند. درصورتی‌که افراد تبعی قبلاً تحت کفالت بیمه‌شده اصلی نامنویسی شده باشند، صرفاً با فشردن کلید «به‌روزرسانی»، اطلاعات افراد تبعی در شعبه جدید به‌روزرسانی می‌شود.

گفتنی است به‌منظور نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی با درخواست بیمه‌شده یا مستمری‌بگیر، در برخی موارد لازم است تا تصویر برخی اسناد مورد نیاز مانند تصویر صفحات اول و دوم شناسنامه در مورد پدر، مادر، همسر یا شوهر و فرزندان دختر بالای ۱۸ سال سن؛ تصویر صفحه مربوط به ثبت مراتب وقوع عقد در سند ازدواج زوجین در مورد همسر یا شوهر؛ تصویر گواهی اشتغال به تحصیل در مورد فرزندان پسر بالای ۱۹ سال سن در سامانه بارگزاری شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • برای تعویض شناسنامه با چه مدارکی به کجا مراجعه کنیم؟
  • تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات