Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور گفت: کشور هم اکنون 12 هزار و 370 کیلومتر انواع راه ریلی، بزرگراهی و آزاد راهی در دست احداث دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا خیرالله خادمی روز یکشنبه در مراسم اتمام حفاری تونل باغان جاده سنندج - مریوان اظهار داشت: کشور از لحاظ مالی در شرایط خاصی بوده اما نظام جمهوری اسلامی اقدامات ویژه ای در حال انجام دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: هم اکنون در کشو سه هزار و 410 کیلومتر مسیر ریلی در حال اجرا بوده که این میزان شامل 60 درصد کل راه های ریلی است.
وی با اشاره به اینکه این میزان طرح نشان از همت دولت برای اتصال مراکز استان به شبکه ریلی کشور است افزود: در این راستا طی یک سال گذشته 2 استان همدان و کرمانشاه به شبکه ریلی متصل شده است.
وی گفت: در سال جاری نیز اتصال سه استان در دستور کار قرار گرفته بود که تا کنون آذربایجان غربی به این شبکه متصل شده و 2 استان دیگر نیز تا پایان سال جاری به این شبکه متصل می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور اظهار داشت: در ادامه نهضت توسعه ریلی کشور چند استان دیگر از جمله کردستان تا پایان این دولت به شبکه ریلی متصل می شود که پیش بینی بودجه برای این طرح در برنامه بودجه 98 نوید این همت است.
خادمی افزود: در بحت آزادراه نیز هم اکنون یک هزار و 160 کیلومتر آزاد راه در دست احداث بود که شامل 50 درصد از 2 هزار 200 کیلومتر آزادراه موجود کشور است.
وی اضافه کرد: این میزان آزاد راه در حال احداثی در 16 محور برنامه ریزی شده که با اتمام آن مناطق شمال به جنوب و شرق به غرب متصل می شوند.
وی از وجود هفت هزار و 800 کیلومتر بزرگراه در حال احداث خبر داد و گفت: سعی می شود در سال جاری یک هزار و 200 کیلومتر از این طرح ها به بهره برداری برسد.

** 10 مرز رسمی کشور به بزرگ راه ها و آزاد راه ها متصل می شود
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور اظهار داشت: توسعه تجارت خارجی از اهداف جمهوری اسلامی است و در این راستا وزارت راه و شهرسازی به دنبال اتصال 10 مرز رسمی کشور به نقطه صفر مرزی است.
وی افزود: همچنین در چند سال گذشته با تحولات کشور عراق به دنبال توسعه راه های کشور برای اتصال به این کشور برای توسعه مراودات تجاری هستیم.
خادمی اضافه کرد: در این راستا مرزهای مختلف از استان های مختلف به کشور عراق متصل می شود که مرز باشماق مریوان از جمله مرزهای رسمی غرب کشور است.

** مریوان به مشهد مقدس متصل می شود
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور گفت: توسعه کردستان بر مبنای راه تعریف شده و در این راستا ایجاد راه های بزرگراهی جدید در تمامی محورهای این استان برنامه ریزی و آغاز شده است.
خادمی یادآور شد: کریدور شمال به جنوب از مهمترین طرح های در حال اجرای کردستان است که هم اکنون 127 کیلومتر از 320 کیلومتر آن در کردستان به صورت بزرگراه احداث شده و 165 کیلومتر آن نیز به مناقصه رفته است.
وی افزود: اتصال مرز باشماق در جاده مریوان - سنندج به سمت مرکز کشور و پس از آن به مشهد مقدس از اهداف احداث این جاده است.
وی اضافه کرد: در این راستا علاوه بر تلاش دستگاه های مختلف، نهاد رهبری نیز برای تکمیل جاده سنندج - مریوان ورود پیدا کرده به طوری که در سال گذشته 770 میلیارد ریال به این طرح اعتبار تزریق شده است.
وی گفت: این طرح به صورت منسجم در حال انجام است که 77 درصد از اعتبار مصوب یک هزار میلیارد ریالی آن در دو سال گذشته را جدی کرده است و در سال جاری بالاترین اعتبارات دریافت شده کشور را داشته است.
تونل باغان به طول یک هزار و ۸۸۴ متر با احتساب متعلقات آن یک هزار و ۹۴۳ متر بزرگترین تونل در غرب کشور و یکی از بخش‌های مهم و حیاتی پروژه سنندج مریوان است.
برای ساخت این تونل در مجموع 730 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته که تاکنون 500 میلیارد ریال آن هزینه شده است.
عملیات اجرایی حفاری تونل باغان از 20 مرداد سال 96 آغاز شد و در کمتر از 16 ماه به پایان رسید. عرض این تونل 10متر و ۵۰ سانتی متر و ارتفاع مفید آن پنج متر و 80 سانتی متر است.
این تونل ضمن کاهش هفت کیلومتری مسیر پر پیچ و خم محور قدیم سنندج - مریوان از تصادفات و سوانح بالای این محور بطور چشمگیری می کاهد.
طول طرح احداث جاده سنندج - مریوان موسوم به تیژ تیژ - گاران ۵۲ کیلومتر است که شامل سه تونل همرو ،گزردره ،باغان است که هم اکنون حفاری هر سه تونل به پایان رسیده است.
پروژه احداث جاده جدید سنندج - مریوان (تیژتیژ، گاران) در حال حاضر 71 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن چهار هزار و 160 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
تا پایان سال گذشته، 2 هزار و 360 میلیارد ریال برای ساخت این جاده ارتباطی هزینه شده و در سال جاری یک هزار میلیارد ریال اعتبار به این طرح اختصاص یافته است.
جاده فعلی سنندج به مریوان با 125 کیلومتر طول، دارای پیچ های متعددی است که با بهره برداری از جاده جدید علاوه بر کاهش 25 کیلومتری طول مسیر، مدت زمان تردد از سنندج تا مریوان حدود 75 دقیقه کاهش می یابد.
3034/6108

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد معاون وزير راه و شهرسازي كردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۲۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای عملیات احداث وتکمیل کمربندی آران و بیدگل به طول ۴۶ کیلومتر

تین نیوز

 معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان گفت: پروژه احداث و تکمیل کمربندی آران و بیدگل و اتصال به جاده قدیم قم کاشان و کمربندی کاشان، به طول ۴۶ کیلومتر در دست اجرا است.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، بهزاد شاهسوندی معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان اظهار کرد: این اداره کل با بهره گیری از متخصصان واجد شرایط و دارای صلاحیت در حال اجرای پروژه های راهسازی و ایمن سازی با سرعت و کیفیت مناسب است.

شاهسوندی افزود: پروژه احداث و تکمیل کمربندی آران و بیدگل و اتصال به جاده قدیم قم کاشان و کمربندی کاشان یکی از پروژه های اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان است که در حال حاضر در دست اجرا قرار دارد.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه طول این پروژه ۴۶ کیلومتر است عنوان کرد: با اقدامات و تلاش های به عمل آمده، هم اکنون پروژه احداث و تکمیل کمربندی آران و بیدگل و اتصال به جاده قدیم قم کاشان و کمربندی کاشان دارای ۳۸ درصد پیشرفت فیزیکی است.

وی با اشاره به اهمیت تأمین اعتبار به موقع پروژه ها، گفت: تا کنون ۲۵۰ میلیارد ریال برای اجرا این پروژه هزینه شده است و برای اتمام پروژه به مبلغ ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

شاهسوندی در خصوص مشخصات فنی و احجام به کار رفته در پروژه احداث و تکمیل کمربندی آران و بیدگل و اتصال به جاده قدیم قم کاشان و کمربندی کاشان تشریح کرد: تا کنون در این پروژه ۶۶ تن میلگرد، ۲۰۰ مترمکعب بتن ریزی، ۳ هزار مترمکعب خاکریزی و ۶۰ هزار مترمکعب خاکبرداری اجرا شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • طولانی‌ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان احداث می شود
  • احداث ۴۶۲ کیلومتر راه اصلی و بزرگراه در آذربایجان غربی
  • لزوم تغییر مسیر رینگ چهارم و آزادسازی اراضی در محدوده سیتی‌سنتر و راه‌آهن
  • ساخت ۵۰۰ کیلومتر راه درآذربایجان غربی دردولت سیزدهم
  • ۱۱۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب استان قزوین شست‌وشو شد
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • رشد ۷۸ درصدی احداث راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان
  • اجرای عملیات احداث وتکمیل کمربندی آران و بیدگل به طول ۴۶ کیلومتر
  • آغاز عملیات احداث باند دوم محور اهواز خرمشهر
  • مریوان، قلمرو حکمرانی وانتی‌ها