Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@12:32:08 GMT

هشدار ترزامی به نمایندگان محافظه‌کار انگلیس

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۸۲۴۸۲

هشدار ترزامی به نمایندگان محافظه‌کار انگلیس

نخست‌وزیر انگلیس از نمایندگان حزب محافظه‌کارخواست تا در رای‌گیری آتی در پارلمان این کشور از توافق برگزیت حمایت کنند یا اینکه منتظر نخست وزیر شدن کوربین باشند.

به گزارش مشرق، «ترزا می» نخست‌وزیر انگلیس از محافظه‌کاران خواست تا از توافق برگزیت (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) حمایت کنند و به آن رای مثبت دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر گزارش شبکه خبری اسکای‌نیوز، نخست‌وزیر انگلیس که تلاش می‌کند تا اعضای پارلمان را متقاعد کند که روز سه‌شنبه  (20 آذر) به طرح برگزیت رای بدهند، امروز یکشنبه هشدار داد که در غیر این صورت امکان اینکه بریتانیا اتحادیه اروپا را ترک نکند، بسیار زیاد خواهد بود، ضمن اینکه امکان دارد که «جرمی کوربین» به قدرت برسد.

بیشتر بخوانید:

چالش‌های ترزا می در تصویب لایحه برگزیت+ جزئیات توافق

همچنین «بوریس جانسون»، «دیوید دیویس» و «پریتی پاتل» که حامی برگزیت هستند روز شنبه در کنوانسیون ملی محافظه‌کاران  در این مورد صحبت کردند.

ترزا می تاکید دارد که بهترین فرد برای رهبری محافظه‌کاران است و ابراز امیدواری کرده است که توافق برگزیت تا کریسمس حفظ شود.

کوربین رهبر حزب کارگر انگلیس چندی پیش گفته بود که  این حزب با توافق برگزیت در پارلمان انگلیس مخالفت خواهد کرد و گفته بود:« این توافق شکست نگون‌بختانه‌ی مذاکراتی است که ما را با بدترین‌های جهان تنها خواهد گذاشت».

همه‌پرسی درباره جدایی یا باقی ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا سوم تیر ۱۳۹۵ برگزار شد و مجموعا ۵۱.۹ درصد از رای‌دهندگان خواستار خروج شده و ۴۸.۱ درصد از شرکت‌کنندگان هم به ماندن رأی دادند. انگلیس اولین عضو اتحادیه اروپا است که تصمیم به خروج از آن گرفت.

چند ماه بعد از همه‌پرسی برگزیت، مذاکرات از نهم فروردین ۱۳۹۶ با به جریان انداختن ماده ۵۰ معاهده لیسبون که قواعد خروج یک عضو اتحادیه اروپا را تعیین می‌کند، آغاز شد. بر اساس قوانین اتحادیه اروپا، دو سال بعد از به جریان انداختن ماده ۵۰ معاهده لیسبون، انگلیس باید از اتحادیه اروپا خارج شود، اما در صورت توافق اعضای اتحادیه، این تاریخ می‌تواند تغییر کند و ضرب‌الاجل برگزیت به تعویق بیافتد.

بعد از روز خروج یعنی ۲۹ مارس سال ۲۰۱۹ (نهم فروردین ۱۳۹۸)، ۲۱ ماه دوره گذار تعیین خواهد شد که به معنای دوره‌ای پیش از دوره پسابرگزیت است. در دوره گذار که تا پایان سال ۲۰۲۰ به طول خواهد انجامید، بریتانیا همچنان در اتحادیه اروپا باقی می‌ماند اما قدرتش محدودتر از قبل خواهد بود.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: قانون بازنشستگان بازار سکه و ارز ظریف اعتراضات فرانسه انگلیس برگزیت ترزا می نمایندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۲۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران

به گزارش تابناک، خبرگزاری رویترز نوشت: اورسولا فون در لاین روز دوشنبه پس از دیدار با شی جین‌پینگ رئیس‌جمهوری چین، در گفت‌وگو با خبرنگاران ادعا کرد: «بر این باوریم که چین می‌تواند نقش مهمی در محدود کردن گسترش غیرمسئولانه موشک‌های بالستیک و پهپادهای ایرانی ایفا کند.»

بر اساس این گزارش، رئیس کمیسیون اروپا همچنین خوستار برقراری آتش‌بس در درگیری میان رژیم اسرائیل و حماس شد.

امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه امروز در کاخ الیزه با همتای چینی خود جین‌پینگ و فون در لاین در نشستی سه‌جانبه با محوریت روابط اروپا و چین دیدار و گفت‌وگو کرد.

تارنمای روزنامه گاردین پیشتر با اعلام آغاز این دیدار سه جانبه به نقل از فون درلاین نوشت: اتحادیه اروپا و چین به دنبال روابط حسنه بوده و با توجه به اهمیت جهانی چین، تعامل ما کلید تضمین احترام متقابل، پیشگیری از سوء تفاهم و یافتن راه حل چالش های جهانی است.

خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد که رئیس‌جمهوری چین برای نخستین بار در پنج سال اخیر به اروپا سفر کرده و این سفر با افزایش تنش‌های تجاری همزمان شده است.

بروکسل مشغول تحقیق از برخی صنایع چینی از جمله در زمینه صادرات وسائل نقلیه برقی است و پکن نیز اقدام مشابهی را در خصوص واردات مشروبات الکلی از فرانسه در دست دارد.

 منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • هشدار کارشناسان درباره بحران مسکن در اروپا و خطر راست افراطی
  • هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه
  • افزایش سرعت سقوط آزاد سوناک بعد از انتخابات محلی انگلیس
  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • هنیه: خواهان توافقی برای تضمین خروج اشغالگران از غزه هستیم
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • تهدید بن غفیر در خصوص خروج از کابینه نتانیاهو
  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل