Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول سوادآموزی آموزش‌وپرورش شهرستان رشتخوار گفت: با تلاش نهضت سوادآموزی شهرستان رشتخوار هم‌اکنون جامعه بی‌سوادی شهرستان کمتر از 100 نفر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  مجید جمشیدیان کارشناس سوادآموزی آموزش‌وپرورش شهرستان رشتخوار در گفت و گو با خبرنگار صبح توس در رابطه با وضعیت سوادآموزی در سطح شهرستان رشتخوار گفت:  هم‌اکنون ۲۰۰ آموزش دهنده در سطح شهرستان رشتخوار در بحث سوادآموزی داریم که از این تعداد ۸۰ نفر به صورت فعال در سال 97 فعالیت می‌کند و ۱۲۰ نفر دیگر در حال آماده باش در صورت نیاز برای آموزش هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 وی با اشاره به اینکه دوره های آموزشی این مرکز شامل دوره های سوادآموزی دوره های تحکیم و دوره انتقال می باشد، اذعان داشت: در بحث دوره سواد آموزی ۸۰ نفر مشغول به تحصیل هستند در دوره تحکیم ۲۴۱ نفر و در دوره انتقال ۱۵۰ نفر امسال جذب نهضت سواد آموزی شهرستان رشتخوار شده‌اند.


جمشیدیان افزود: شهرستان رشتخوار دارای چهار مرکز یادگیری محلی در روستاهای محمدآباد، باسفر و در شهرهای رشتخوار و جنگل این شهرستان می‌باشد، که در این مراکز علاوه بر علم آموزی کار مهارت آموزی را نیز از سن ۱۰ سال به بالا با هدف آگاهی بخشی که رسالت اصلی این مراکز است، انجام می‌دهند.


 وی در ادامه همین مطلب اظهار اشت: فعالیت مراکز یادگیری شهرستان رشتخوار در زمینه های کلاسهای شیرینی پزی، آموزش قران، مهارت های زندگی، مسائل روز، اقتصاد، اخلاق در خانواده، ورزش و خیلی از برنامه های دیگر است که به صورت کاملاً رایگان در حال دنبال شدن است.


 وی در ادامه با درخواست همکاری بیشتر دستگاه‌های اجرایی در سطح این شهرستان گفت: الحمدالله دستگاه اجرایی در سطح شهرستان رشتخوار همکاری خوبی با نهضت سوادآموزی شهرستان دارند، اما بیشترین تعامل و نیازمندی همکاری ما با در اختیار گزاشتن نیرو آموزش دهنده از طریق شبکه های بهداشت، بهزیستی، کمیته امداد، شهرداری و .. است.

 وی با اشاره به طرح یک قدم مانده به صبح و اجرای این طرح در سطح این شهرستان گفت: هدف از اجرای این طرح ریشه کن کردن بیسوادی و پاکسازی بی سوادی در سطح شهرستان است که با اجرای آن حتی یک نفر هم بی سواد در سطح شهرستان نداشته باشیم.


 کارشناس نهضت سوادآموزی شهرستان رشتخوار همچنین از اجرای برنامه های متنوع در هفته سواد آموزی در سطح این شهرستان خبر داد و یادآور شد: برگزاری همایش تقدیر از سواد آموزان شهرستان، اجرای حلقه های کتابخوانی برای استفاده عموم خانواده، اجرای مسابقه انشا نویسی در دوره انتقال و ..‌. از جمله برنامه های هفته نهضت سواد آموزی در این شهرستان خواهد وبد.

 جمشیدیان همچنین از دستور کار قرار گرفتن گسترش مراکز یادگیری در این شهرستان خبر داد و یادآور شد: در نهضت سواد آموزی انعطاف‌پذیری نسبت به سوادآموز سوادآموز از مهمترین اهداف ما است.


 وی در رابطه با تعداد بیسوادان موجود در این شهرستان گفت: با توجه به جامعه هدف ۱۰ تا ۴۹ سال در سطح شهرستان کمتر از ۱۰۰ نفر بی سواد هم اکنون در این شهرستان داریم، که تمام تلاش ما برای به حداقل رساندن این آمار می باشد.


 وی همچنین از کسب مقام نخست استانی در بخش سواد آموزی عمل جذب و نگهداشت سوادآموز خبر داد، و تصریح کرد: برای بها دادن به سواد آموزان عزیز در سطح روستاهای شهرستان در هر روستا کتابخانه به منظور عدم رفع بی سوادی برای استفاده سواد آموزان در اختیار آنها قرار گرفته است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۲۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط جنسیت و بحران خواب

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ پیچیدگی مناسبات انسانی و ماشینی از یک سو و تغییر سبک زندگی تحت تاثیر این مناسبات، نقش به سزایی در تحقق این معضل داشته است.

در این خصوص سوالات مختلفی مطرح می شود، ازجمله اینکه آیا جنسیت افراد می تواند به عنوان یک فاکتورتاثیرگذار، ولو به صورت حداقلی، در وقوع بی خوابی مدنظر قرار گیرد؟

گویا پاسخ این سوال مثبت است! مروری برنظرسنجی اخیر گالوپ نشان دهنده همین حقیقت است:بر اساس نظرسنجی گالوپ، اکثر بزرگسالان آمریکایی (حدود ۵۷ درصد) اعلام کرده‌اند که خواب شبانه کافی ندارند و تنها ۴۲ درصد می‌گویند که به اندازه کافی می‌خوابند.

به گزارش نیویورک‌پست، نتایج این نظرسنجی که در ماه دسامبر انجام شد، کاملا برعکس نتایج نظرسنجی سال ۲۰۱۳ بود. در آن نظرسنجی، ۵۶ درصد آمریکایی‌ها گفته بودند که خواب کافی دارند، در حالی که ۴۳ درصد گرفتار بی‌خوابی یا خواب ناکافی بودند.نظرسنجی اخیر نشان داد که زنان کمتر از مردان می‌خوابند و تنها ۳۶ درصد زنان و ۴۸ درصد مردان اعلام کرده‌اند که خواب کافی داشته‌اند.

طبق این نتایج، زنان جوان کمترین میزان خواب در یک ماه را داشتند و در مقایسه با ۴۶ درصد مردان جوان، تنها ۲۷ درصد زنان جوان از خواب کافی و مفید خبر دادند. این اختلاف میزان خواب ناشی از جنسیت‌ در زنان مسن کمتر بود و در مقایسه با ۵۱ درصد مردان مسن، ۴۶ درصد زنان مسن خواب کافی داشتند.در این نظرسنجی از شرکت‌کنندگان خواسته شد تعداد ساعات خواب شبانه را مدنظر داشته باشند.

متخصصان مختلف دست‌کم هشت ساعت خواب شبانه را توصیه می‌کنند، اما تنها ۲۶ درصد کسانی که در نظرسنجی شرکت کرده بودند، این مقدار می‌خوابیدند. ۵۳ درصد شرکت‌کنندگان از شش تا هفت ساعت خواب شبانه خبر دادند و حدود ۲۰ درصد هم گفتند که پنج ساعت یا کمتر خوابیده‌اند.

این نتایج با داده‌های مربوط به خواب در سال ۱۹۴۲ اختلافی عمده دارد. در آن زمان حدود ۵۹ درصد آمریکایی‌ها هشت ساعت خواب شبانه داشتند و تنها سه درصد افراد خواب پنج ساعته یا کمتر را گزارش کرده بودند.

رمزگشایی از این نظرسنجی چندان دشوار به نظر نمی رسد. محققان می‌گویند تغییر هنجارهای فرهنگی و استرس در کمبود خواب افراد جامعه نقش دارد.این دو تغییر نیز منبعث از سبک زندگی فردی و اجتماعی انسانهاست. بدیهی است که هر اندازه سیکل تامین نیازهای بیولوژیک و طبیعی بدن خدشه دار شد، الگوی خواب افراد نیز دچار اختلال خواهد شد. اختلال در خواب ، خود مولد بحرانهای جسمی و روانی دیگریست که از جمله آنها می توان افسردگی حاد، پرخاشگری، عدم تعادل در حرکت  و تمرکز، مشکلات ناشی از سوء هاضمه و ....را نام برد. 

نکته مثبت ماجرا این است که امروزه افراد بیشتری از تاثیر مثبت خواب خوب بر سلامتی مطلع‌اند و بر همین اساس بیشتر احتمال دارد که به کم‌خوابی خود توجه داشته باشند و آن را گزارش کنند.این نظرسنجی همچنین از ارتباط بین بی‌خوابی و استرس خبر داد و به نقل از انجمن روانشناسی آمریکا، اشاره کرد افرادی که کمتر می‌خوابند، استرس بیشتری دارند و کسانی که استرس بیشتری دارند، کمتر می‌خوابند.

طبق این نظرسنجی، ۶۳ درصد افرادی که گفتند به خواب بیشتری نیاز داشتند، می‌گویند گرفتار استرس‌اند.سطح استرس آمریکا‌یی‌ها به‌ویژه زنان رو به افزایش است. در سال گذشته، حدود ۵۳ درصد زنان داشتن استرس را گزارش کردند، در حالی که این میزان در مردان ۴۵ درصد بود. 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • آموزشیاران نهضت سواد آموزی مشمول قانون رتبه بندی معلمان هستند
  • بیش از ۹۵۰ نفر در دوره‌های مختلف تحصیلی سوادآموزی بوشهر جذب شده‌اند
  • نابودی آفت سن غلات مزارع رشتخوار
  • ارتباط جنسیت و بحران خواب
  • بازماندگی از تحصیل، بهانه آموزش‌وپرورش برای حفظ نهضت سوادآموزی/ سوخت‌بری، دانش‌آموزان را برای فرار از مدرسه وسوسه می‌کند
  • طرح «نهضت ملی سواد سلامت آموزی» اجرایی می‌شود
  • اجرای نهضت ملی سواد سلامت آموزی در مدارس ۱۰ استان کشور
  • با «مثبت آموزش» در شبکه آموزش به روز باشید
  • اجرای طرح «نهضت ملی سواد سلامت آموزی»