Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - استاندار کردستان گفت: توسعه کردستان را باید با احداث راه و بالفعل کردن ظرفیت های گردشگری و افزایش سرمایه گذاری به صورت توامان پیش ببریم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، بهمن مرادنیا روز یکشنبه در مراسم اتمام حفاری تونل باغان جاده جدید سنندج - مریوان اظهار داشت: سرمایه گذاری برای مردم این استان برای رسیدن به توسعه ساده ترین راه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: توسعه کردستان را با راه و گردشگری و سرمایه گذاری باید پیش ببریم تا بتوانیم در کمترین زمان ممکن به اهداف توسعه ای مورد نظر برسیم.
مرادنیا افزود: با توجه به مرزی بودن مریوان، این شهرستان نیز می تواند نقش اساسی در این زمینه ایفا کند و در صادرات محور کردن استان کردستان سهم بسزایی داشته باشد.
سرپرست اداره کل راه و شهرسازی کردستان هم در این آیین راه را یکی از موارد اصلی و نقش آفرین در حوزه توسعه در استان دانست و گفت: بر اساس برآوردها در سال 95 میانگین کشور از هر 100 کیلومتر راه اصلی، 21 کیلومتر بود اما این شاخص در کردستان تنها 9 کیلومتر بود.
شهرام ملکی اظهار داشت: در همان سال در حوزه روستایی نیز با 2 هزار و 700 کیلومتر راه میانگین برخورداری حدود 43 درصد بود که از برخورداری 65 درصدی کشور حدود 22 درصد پایین تر بودیم.
وی تاکید کرد: برای جبران این کاستی ها برنامه های مختلفی تدوین شد که در حوزه بزرگراهی به احداث 300 کیلومتر راه با اعتبار 15 هزار میلیارد ریال نیاز است تا به میانگین کشوری برسیم.
ملکی یادآور شد: در حوزه روستایی نیز نیازمند احداث یک هزار و 100 کیلومتر راه با پنج هزار میلیارد ریال هستیم.
وی گفت: در همان سال برای حوزه بزرگراهی استان کردستان 800 میلیارد ریال و در حوزه راه روستایی نیز 180 میلیارد ریال تخصیص داده شده بود که علیرغم این نیازها اعتیار بسیار ناچیزی بود.
ملکی افزود: مسئولان در استان برای رسیدن به این اهداف، تکمیل طرح های مختلفی را در دستور کار خود قرار دادند تا در افقی چهار ساله این برنامه ها را به نتیجه برسانیم.
وی اضافه کرد: در این راستا تکمیل کریدور شمال به جنوب (320 کیلومتر واقع شده در کردستان)، بیجار به زنجان و همدان و سقز - بانه و سنندج - مریوان در دستور کار قرار گرفت و طی دو سال تنها برای محور سنندج - مریوان یک هزار میلیارد ریال از محل کمک های رهبری تامین و هزینه شده است.
به گزارش ایرنا، عملیات حفاری بزرگترین تونل غرب کشور واقع در محور سنندج - دیواندره با حضور معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور پایان یافت.
تونل باغان به طول یک هزار و 884 متر با احتساب متعلقات آن یک هزار و 943 متر بزرگترین تونل در غرب کشور و یکی از بخش‌های مهم و حیاتی پروژه سنندج - مریوان است.
برای ساخت این تونل در مجموع 730 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته که تاکنون 500 میلیارد ریال آن هزینه شده است.
عملیات اجرایی حفاری تونل باغان از 20 مرداد سال 96 آغاز شد و در کمتر از 16 ماه به پایان رسید، عرض این تونل 10 متر و 50 سانتی متر و ارتفاع مفید آن 5 متر و 80 سانتی متر است.
این تونل ضمن کاهش هفت کیلومتری مسیر پر پیچ و خم محور قدیم سنندج - مریوان از تصادفات و سوانح بالای این محور بطور چشمگیری می کاهد.
طول طرح احداث جاده سنندج - مریوان موسوم به تیژ تیژ - گاران 52 کیلومتر است که شامل سه تونل همرو، گزردره و باغان است که هم اکنون حفاری هر سه تونل به پایان رسیده است.
پروژه احداث جاده جدید سنندج - مریوان (تیژتیژ، گاران) در حال حاضر 71 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن چهار هزار و 160 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
تا پایان سال گذشته، 2 هزار و 360 میلیارد ریال برای ساخت این جاده ارتباطی هزینه شده و در سال جاری یک هزار میلیارد ریال اعتبار به این طرح اختصاص یافته است.
جاده فعلی سنندج به مریوان با 125 کیلومتر طول، دارای پیچ های متعددی است که با بهره برداری از جاده جدید علاوه بر کاهش 25 کیلومتری طول مسیر، مدت زمان تردد از سنندج تا مریوان حدود 75 دقیقه کاهش می یابد.
3034/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد استاندار كردستان راه محور توسعه راه سازي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۲۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند

نشست متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار، با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش شانا به نقل از شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، رضا نوشادی، مدیرعامل این شرکت، با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم گفت: بانک مرکزی، شرکت‌های ملی گاز و نفت در سال ۱۳۸۹ تحریم شدند. آن زمان ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز روزانه ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود، اما امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، حجم ظرفیت تولید گاز کشور، به روزانه ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است.

وی افزود: در این بین پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است و پیچیده‌ترین فناوری، با انتقال فناوری از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به‌عنوان بازوی اجرایی شرکت ملی گاز ایران انجام شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی در بخش‌های مختلف صنعت ادامه داد: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پرافتخار، به‌منظور گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخ‌گویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه، چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز به انجام هم‌افزایی گسترده‌ای دارد. در راهبرد تازه شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیب نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم وارد حوزه جذب سرمایه‌ شویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

علیرضا بیات، مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در زمینه تولید گفت: سرمایه‌گذاری در همه حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعت است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی‌شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید مانند صنایع فولادی و پتروشیمی و بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست، پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز برای سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است نمایندگان شرکت‌های فولادی ازجمله شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آهن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی درباره این پروژه‌ها و بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • توسعه سیستم‌های مخابراتی کردستان با سرمایه‌گذاری ۹۱ میلیارد ریالی
  • سنندج ،پایتخت دف جهان
  • توسعه صادرات ، مستلزم توانمند سازی بازاریابی تولیدکنندگان
  • گره هنر و خلاقیت در تار و پود فرش کردستان
  • توسعه و اصلاح بیش از ۱۱ هزار متر شبکه فشار ضعیف هوایی در مریوان
  • صنعتگران مهم‌ترین رکن تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور هستند
  • نامناسب بودن معابر، مشکل آزار دهنده معلولان کردستانی
  • تکمیل بزرگراه‌ها نیازمند ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است
  • تکمیل بزرگراه‌های استان اردبیل نیازمند ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است