Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24-یک فعال سیاسی اصلاح طلب اظهارکرد: به جز چند بانک بزرگ که بر اثر تحریم‌های قبلی آمریکا نمی‌خواستند با ایران همکاری کنند؛ سایر بانک‌های دنیا مشکلی نداشتند. ما در همکاری با آنان ناتوان بودیم و این ناتوانی را می‌خواهیم پنهان کنیم.

محسن صفایی فراهانی در مراسم روز دانشجو که به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران برگزار شد، با اشاره به شهادت دانشجویان این دانشگاه در سال ۱۳۳۲ اظهار کرد: فاصله کودتا تا روز  ۲۸ مرداد تا واقعه ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ خیلی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتخاب ۲۸ مرداد برای این بود که دانشگاه‌ها تعطیل بود و مرتجعان با اوباشی که برای خود تدارک دیده بودند، توانستند به هدفشان برسند.

وی ادامه داد: من از این همه شور و شعف شما دانشجویان بسیار شگفت زده شدم آن هم در شرایطی که بر طبل ناامیدی کوبیده می‌شود. شور و شعفتان را به حلقه‌های توانا تبدیل کنید، بدون حلقه ‌های پیوسته این جنبش‌های محدود می‌توانند همواره آسیب پذیر باشند.

صفایی فراهانی گفت: تشکیلات و توانایی تشکیلاتی است که همواره می تواند با طرفی که از این تشکیلات آشفته حال است، مقابله کند.

صفایی فراهانی با بیان خاطره ای از زمان تاسیس مپنا در دوران مدیریتش در وزارت صنعت گفت: آن زمان روزی نبود که شب‌نامه ندهند و نگویند من آمریکایی هستم و می‌خواهم با لباسی دیگر کار آمریکایی‌ها را ادامه دهم، اما حالا مبپنا شرایطش و توانایی‌اش مشخص است.

وی با اشاره به ضرورت مبارزه با فساد گفت: چرا بعد از برجام نتوانستیم با دنیا کار کنیم؟ چند بانک بزرگ به علت تحریم‌های قبلی آمریکا نمی‌خواستند با ما کار کنند؛ اما بقیه بانک‌ها که مشکلی نداشتند؛ سیستم ما نمی توانست با آن‌ها کار کند، نا توان بودیم و می ‌خواهیم این ناتوانی را پنهان کنیم.

وی ادامه داد: وقتی در ابعاد سیاسی اجازه تحزب نمی‌دهید، در فعالیت دانشجویی مانع ایجاد می‌کنید چه طور توقع دارید که با این روش در بخش های مختلف رشد ایجاد شود؟

این نماینده اسبق مجلس گفت: من دیدم که با پلاکاردهای یک جور ، عده‌ای را از اتوبوس پیاده کردند و جلوی بانک مرکزی شعار دادند. الان همه ساخت و سازها خوابیده است، چه طور 30 هزار میلیارد را بردند؟

وی افزود: یک نفر از سبزوار بدون تحصیلات عالیه بیاید موسسه ثامن را بزند و آن مقدار پول را ببرد و بعد از جیب خزانه پول مردم را باز گردانند.

صفایی فراهانی گفت: قانون اساسی جمهوری اسلامی برای تحقق یک جمهوریت به معنای واقعی مشکل اساسی دارد. اختیارات رئیس جمهور بیش از ۲۵ درصد نیست. فرق دولت روحانی با دولت خاتمی این است که بحران‌های دولت خاتمی سیاسی بود، مثل کوی دانشگاه؛ اما الان نه ، با FATF مشکل دارند. سالی ۱۵ هزار میلیارد دلار قاچاق را چه کسانی می‌آورند؟ کولبرها می‌آوردند؟ یا نه ! آن کسانی که به راحتی با تریلی و کشتی از منابع غیر مجاز قاچاق وارد می‌کنند.

وی افزود: سران سه قوه می‌گویند ما به لایحه پولشویی رای دادیم و رهبری هم گفتند تصمیماتان را خودتان بگیرید؛ چرا الان این لایحه گیر کرده است؟ وقتی در جامعه قانون و قانونمداری جزو فراموش شده ها است، چه می ‌خواهید بکنید؟

این نماینده اسبق مجلس تصریح کرد که در سال ۸۹ از همه سال‌ها درآمد نفتی_ارزی ما بالاتر بود.

وی ادامه داد: در دهه ۴۰ که شاه هم قدرت نداشت، رشد اقتصادی ایران بالای ۱۱ درصد است، ماکسیمم تورم‌مان ۴ درصد بود. چرا رشد اقتصادی ما بالا بود؟ چون یک کابینه منسجم اقتصادی و کارشناسی حضور داشت.

صفایی فراهانی خاطرنشان کرد: ما در مجلس ششم تلاش کردیم اصل ۴۲ قانون اساسی تصویب شود؛ آنقدر طولش دادند تا دولت خاتمی تمام شود. شرکت‌های خصوصی از سال ۸۴ واگذار شدند، به چه کسی  واگذار شدند؟

وی ادامه داد: بی‌اعتباری در جامعه ایجاد شد. امکان استفاده از شرایط کشور به حداقل رسانده شد و باعث ایجاد ناامیدی در میان مردم شد.

این فعال سیاسی در پایان خطاب به دانشجویان گفت: راه موفقیت حضور تشکیلاتی شما و اموال شما است. به هیچ وجه نگران و ناراخت نشوید؛ کار سختی‌است، اما با تلاش شما شرایط کشور عوض می‌شود.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۲۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«حذف و اضافه» رمانی درباره همه آنچه در دانشگاه‌ها می‌گذرد

به گزارش قدس آنلاین، رضا رسولی نویسنده از نگارش رمان جدید خود خبر داد و گفت: فضای دانشگاه‌ها و اتفاق‌های جذاب و شورانگیز آن، مناسبات استادان با دانشجویان، مسئله‌ها و دغدغه‌های استادان و حتی مشکلات و گرفتاری‌هایی که استادان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند، تقریبا هیچ نمودی در ادبیات داستانی ما ندارد و در واقع هیچ نویسنده‌ای زندگی علمی، آموزشی استادان را روایت نمی‌کند،‌ این در حالی است که هزار ماجرای جالب و جذاب مربوط به تدریس، آموزش و پژوهش در نظام آموزش عالی ما بی‌صدا رخ می‌دهد و اهالی قلم، رسانای این صداها که واقعیت و حقیقت دانشگاه‌های ماست، نمی‌شوند.

وی در ادامه با اذعان به اینکه زندگی استادان هم مانند سایر گروه‌های اجتماعی هم زمان متن و حاشیه دارد، گفت: از اواخر دهه 90 این موضوع با خرده روایت‌های داستانی ذهنم را مشغول کرده و در این رمان می‌خواهم تلاش کنم تا روایتی نزدیک به واقعیت‌ها به مخاطب ارائه کنم.

این نویسنده گفت: پیش طرح این رمان را اواخر سال قبل نوشته‌ام و امیدوارم که تا پایان سال نگارش نهایی آن به پایان برسد و البته ترجیحم این بود که اسم اثر را متناسب با حال و هوای دانشگاه‌ها و اصطلاحات متداول آن انتخاب کنم  و به همین دلیل نام حذف و اضافه را برای آن برگزیدم که از قضا ارتباط مستقیمی با ارتباط بین استاد و دانشجو و تدریس دارد.

وی افزود: در این رمان سعی‌ام بر این است که از خاطرات و تجربیات 15 سال تدریسم برای خلق شخصیت‌ها و ماجراها استفاده کنم و امید دارم که سایر نویسندگانی که سابقه تدریس در دانشگاه را دارند و با حال و هوای دانشگاه‌ها، مسائل آموزشی و ارتباط‌های علمی استاد و دانشجو آشنا هستند، برای نوشتن در دانشگاه‌ها پیش قدم شوند و قلم به دست بگیرند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • بوی گشایش ارزی از ریاض می‌آید
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • «شهرگاه» تنها مکانیزم مدیریت شهری برای ارتباط با دانشگاه نیست
  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • مخالفت با تعطیلی شنبه با استدلال ارتباط با یهودی ها جنبه کج فهمی دارد/ ما عملا سه روز از دنیا عقب هستیم / این لج و لجبازی درست نیست
  • مخالفت با تعطیلی شنبه با استدلال ارتباط با یهودی ها جنبه کج فهمی دارد/ ما عملا سه روز از دنیا عقب هستیم / این لج و لحبازی درست نیست
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • «حذف و اضافه» رمانی درباره همه آنچه در دانشگاه‌ها می‌گذرد
  • افتتاح بلندترین سکوی بانجی جامپینگ دنیا در تهران (عکس)
  • ارتباط صنعت و دانشگاه، هدف اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای