Web Analytics Made Easy - Statcounter

پنجمین مناظره مرحله کشوری "هفتمین دوره مسابفات مناظره دانشجویان ایران" با برتری گروه "مبین" از استان البرز به پایان رسید.

 به گزارش ایسنا،  در این مناظره دو گروه "مبین" از استان البرز و "جدال احسن" از استان قزوین به مناظره بر سر گزاره "مهمترین مانع توسعه کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها، احساس نبود آزادی بیان است" پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دراین مناظره ابتدا گروه مبین آزاد اندیشی را دیدگاه فلسفی بدون محدود شدن به تفکر دینی خاص تعریف کرد و گفت: براین اساس کرسی آزاد اندیشی نیز نشستی است که افراد در آن به صورت محترمانه و شجاعانه درباره هرموضوعی به بحث بپردازند.

وی با اشاره به اینکه در دهه ۶۰ میلادی کرسی‌های آزاد اندیشی موجب ایجاد آگاهی راستین مردم نسبت به وضع موجود  و منطق سرمایه داری گشته است یادآور شد: دانشگاه به عنوان نهاد تاثیر گذار محل بحث بود و در کل این موضوع به پیشرفت جامعه می‌انجامد.

این گروه در جایگاه موافق گزاره فوق خاطر نشان کرد: چنانچه آزادی بیان با مردود کردن دیدگاه‌ها همراه باشد این امر محقق نخواهد شد.  

گروه "جدال احسن" در این مناظره ابتدا به مفهوم کرسی‌های آزاد اندیشی براساس آیین‌نامه معاونت فرهنگی وزارت علوم پرداخت واظهار کرد: براین اساس کرسی آزاد اندیشی نشستی است که در آن گفت وگو، تبادل و تضارب آرا در قالب مستندات به صورت آزادانه و نظام مند انجام می‌شود.

این گروه تاکید کرد: براساس مقالاتی که در حوزه کرسی‌ها نوشته شده عواملی بسیاری ازجمله محفاظه کاری مسولان، نبودن همت وانگیزه از سوی دانشجویان، فرایند بروکراتیک کرسی‌ها و غیره از جمله عوامل مانع از توسعه کرسی‌ها به شمار می‌آیند درحالی که احساس نبود آزادی بیان در بین این عوامل ذکر نشده است.

گروه مبین سپس ضمن اشاره به اظهارات برخی از مسولان یاداور شد: برخورد امنیتی با دانشجویان روحیه‌ آزادی بیان را از آنها گرفته و آنها را بی‌انگیزه می‌سازد.

این گروه همچنین خاطر نشان کرد: رفتارهای قهریه باعث پایین آمدن آزادی بیان می‌شود. ضمن آنکه این کرسی‌ها در حال حاضر تبدیل به ظرفیتی برای شناسایی افراد مخالف نظام شده است.

گروه جدال احسن در مقابل با تاکید بر اینکه تنها نباید به کرسی‌های سیاسی پرداخته شود، خاطر نشان کرد: در این مورد بخصوص نباید عوامل را در فضای احساسی بررسی کنیم این در حالی است که  احساس نبودن آزادی بیان تنها یکی از  عوامل منابع توسعه کرسی ازاد اندیشی در رسانه ها به شمار می آید.

به گزارش ایسنا،  اعضای گروه مبین از استان البرز سید مهدی شریعتی (دانشجوی کارشناسی آموزش علوم اجتماعی از دانشگاه فرهنگیان البرز)، سعید نظری (کارشناسی آموزش علوم اجتماعی از دانشگاه فرهنگیان البرز)،   میلاد برفی (دانشجوی کارشناسی آموزش جعرافیا از دانشگاه فرهنگیان البرز) و علیرضا کریمی (دانشجوی کارشناسی آموزش علوم اجتماعی از دانشگاه فرهنگیان البرز) هستند. همچنین امید هاشمی (کارشناسی ارشد حقوق بین الملل از دانشگاه شهید بهشتی)، پوریا فاضل (کارشناسی ارشد طراحی سازمان‌های دولتی)، علی اعتدال (کارشناسی مدیریت صنعتی از دانشگاه ازاد قزوین) و پوریا طاهری (دانشجوی کارشناسی برق از دانشگاه آزاد قزوین) در تیم جدال احسن قزوین هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهي کرسی آزاداندیشی هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۳۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبلغ استفاده دانشجویان از سامانه نان برای پایان نامه ۲ برابر است

به گزارش خبرنگار مهر، علی خطیبی صبح پنج شنبه در قالب سفر هیأت دولت به استان سمنان و مراسم شورای اداری دانشگاه صنعتی شاهرود ضمن بیان اینکه سامانه نان کار دریافت ایده‌های جدید و مؤثر بر اساس نیازها را بر عهده دارد، ابراز داشت: نان در واقع سامانه ایده‌ها و نیازها است و می‌کوشد تا ارتباط بین علم و صنعت را برقرار کند.

وی ضمن بیان اینکه سیاست‌های تشویقی برای دانشجویان استفاده کننده از این سامانه در نظر گرفته شده است، افزود: به این دانشجویان دو برابر پاداش داده می‌شود.

معاون اداری، مالی وزارت علوم ضمن بیان اینکه تطبیق پایان نامه‌ها با نیازهای روز کشور یکی از اولویت‌های این وزارت خانه است، ابراز داشت: برای تحقق این منظور همه شرکت‌های خصوصی، دستگاه‌های اجرایی و دولتی باید نیازها و مشکلات خود را در آن ثبت کنند.

خطیبی ضمن تاکید بر اینکه باید پایه‌های تشویقی برای اساتید و دانشجویان بیشتر شود، تصریح کرد: امیدواریم با عنایت دولت سیزدهم و تخصیص اعتبارات لازم بتوانیم گام‌های بلندتری را برای ارتقا سطح علمی دانشگاه‌ها برداریم.

وی ضمن بیان اینکه یکی از راهکارهای مورد نیاز ایجاد بورسیه صنعتی دانشجویان است، افزود: هدف از این اقدام اینکه بتوان در کنار تولید از علم روز نیز بهره برد.

کد خبر 6081670

دیگر خبرها

  • قهرمانی اراک در مسابقات والیبال دانشجویان منطقه پنج دانشگاه آزاد
  • لزوم رفع تبعیض بین دانشگاه آزاد و دانشگاه‌های دولتی در جذب اعتبارات پژوهشی و آموزشی
  • مبلغ استفاده دانشجویان از سامانه نان برای پایان نامه ۲ برابر است
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران آغاز به کار کرد
  • اخذ هزینه از دانشجویان در سنین نامتعارف تحصیل
  • دانشگاه آزاد یزد ۳۰۰ دانشجوی بورسیه در صنعت کاشی دارد
  • اخذ مجوز راه‌اندازی کارشناسی ارشد رشته اخلاق پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران از پاسخ تنبیهی ایران علیه رژیم صهیونیستی حمایت کرد
  • دانشجویان دانشگاه آزاد از دیدار صمیمی با رهبر انقلاب می‌گویند