Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: از سازمان حفاظت محیط زیست می‌خواهیم به شکل ویژه بازتعریف و بازنگری در حفاظت از دنا و زیست بوم استان کهگیلویه و بویراحمد که میراث ملی و بین‌المللی است داشته باشد. ۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۲ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، علی‌محمد احمدی ظهر امروز در نشست سازمان‌های مردم‌نهاد و فعالان زیست محیطی استان با حضور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اظهار داشت: مسیری که ما برای اصلاح ساختارمان در مردم نهاد کردن فعالیت‌ها داریم در استان کهگیلویه و بویراحمد در مرحله بروز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر تشکل‌های مردم نهاد نبودند نمی‌توانستیم کاهش 50 درصدی آتش‌سوزی‌ها در تابستان امسال را شاهد باشیم.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: زاگرس میراث بی‌بدیلی است که خداوند به کشور ما عطا کرده و ثروت‌هایی دارد که اگر دیر بجنبیم جبران خسارت‌ها برای ما پر هزینه خواهد بود.

وی عنوان کرد: خشکسالی‌ها و ریزگردهایی که در سال‌های گذشته شاهد بودیم و بحث آتس‌سوزی و قطع درختان از مشکلاتی است که زاگرس را تهدید می‌کند.

رئیس سازمان محیط زیست در یاسوج: خشک شدن زاگرس نتیجه عملکرد ما در 40 سال گذشته استمحیط زیست استان مرکزی راسا و براساس قراردادی با کارگاه فلزکاری برج پرنده‌نگری را ساخته استکاشان|معاون سازمان حفاظت محیط زیست: 72 گونه مهره دار در معرض تهدید هستند+فیلم

استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: البته این نوید را می‌دهیم که تا پایان امسال 90 درصد از روستاهای استان را در صعب‌العبورترین مناطق گازرسانی کنیم.

احمدی گفت: از سازمان حفاظت محیط زیست می‌خواهیم به شکل ویژه بازتعریف و بازنگری در حفاظت از دنا و زیست بوم استان کهگیلویه و بویراحمد که میراث ملی و بین‌المللی ما است داشته باشد.

وی با بیان اینکه نیازمند توجه جدی به این زیست بوم جهانی هستیم، گفت: باید تلاش کنیم دنا و استان کهگیلویه و بویراحمد و محیط زیست بی‌بدیل آن روزهای بهتری را تجربه کند.

انتهای پیام/ح

R41452/P1357/S6,69/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۳۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمارها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم. لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کارهای نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمارها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود.امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

کد خبر 6089248

دیگر خبرها

  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم/ معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • مداوای بچه کفتار توسط مرد دوست دار محیط زیست
  • بد عهدی در تجهیز محیط‌بان‌ ها |‌ از هزار خودروی مورد نیاز محیط بان‌ها تنها 25 خودرو تحویل شد
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است