Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار لرستان گفت: کشاورزان لرستانی در بخش اشتغال فراگیر، اشتغال روستایی و عشایر بیشترین جذب اعتبار را داشته‌اند. ۱۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۶ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، گودرز امیری عصر امروز در افتتاح نمایشگاه تخصصی کشاورزی که در محل دائمی نمایشگاه استان برگزار شد با اشاره به اهمیت برگزاری این نمایشگاه اظهار داشت: با توجه به عرضه مستقیم محصولات و برقراری ارتباط مستقیم ببین مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، در کاهش هزینه‌ها نیز مؤثر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برگزاری این نمایشگاه‌ها یک فرصت آموزشی برای مصرف‌کنندگان، مردم و کشاورزانی است که از تجهیزات و وسایلی که در نمایشگاه ارائه می‌شود استفاده کرده چراکه در این نمایشگاه‌ها تنوع محصول و نوع استفاده از آن وجود دارد بر همین اساس افراد می‌توانند بهترین و به‌روزترین محصولات را انتخاب و استفاده کنند.

معاون امور اقتصادی استانداری لرستان با اشاره به کاربرد سیستم‌های نوین آبیاری در استان عنوان کرد: اکثر تجهیزات این نمایشگاه در رابطه با آبیاری قطره‌ای، بارانی و سیستم‌های نوین آبیاری است که هر یک از آن‌ها ویژگی‌ها و توانمندی‌های خاص خود را دارند که کشاورزان در این نمایشگاه می‌توانند متناسب با نیازشان در بخش کشاورزی استفاده کنند.

وی تصریح کرد: در نمایشگاه علاوه بر عرضه و تولید محصول، تبادل اطلاعاتی که صورت می‌گیرد سبب می‌شود مصرف‌کننده و تولیدکننده نیازهایشان را با یکدیگر در میان بگذارند که ممکن است منجر به ابتکار خلاقیت و نوآوری جدید شود چراکه به مشکلات سیستم‌های قبلی که عرضه کرده‌اند پی می‌برند.

امیری خاطرنشان کرد: در استان لرستان از برپایی این‌گونه نمایشگاه‌ها استقبال می‌کنیم و قطعاً جهاد کشاورزی و شرکت نمایشگاه‌های استان از کلیه شرکت‌کنندگان در نمایشگاه حمایت خواهند کرد.

وی با اشاره به ارزیابی کیفیت نمایشگاه بیان کرد: کیفیت نمایشگاه بسیار خوب و ارزشمند است و همین‌که نمایندگان مجلس در افتتاحیه این نمایشگاه حضور پیدا کردند نشان‌دهنده اهمیت و کیفیت کالاها و محصولاتی است که در این نمایشگاه ارائه‌شده است.

‌هیچ بهانه‌ای از دستگاه‌های دولتی استان یزد در زمینه اشتغال قابل قبول نیستفاز جدید کارخانه آرتاویل تایر اردبیل با ظرفیت اشتغال 400 نفر به بهره‌برداری می‌رسدیزد | تسهیلات اشتغال روستایی به سمت اشتغال تحصیل‌کرده‌ها هدایت شود

معاون امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: امیدواریم نمایندگان در مجلس شورای اسلامی با اصلاح قوانین و مقررات به‌ویژه در بخش بیمه کشاورزی و صندوق‌های بیمه مساعدت و حمایت بیشتری را از بخش کشاورزی داشته باشند.

وی اظهار داشت: خوشبختانه در استان لرستان در بخش اشتغال فراگیر، اشتغال روستایی و عشایر بیشترین جذب را از طرف کشاورزان داشته‌ایم و با توجه به اینکه در استان لرستان ظرفیت کشاورزی و دام‌پروری قابل‌توجهی دارد ما نیز در بخش پرداخت تسهیلات به این نکته توجه داشته‌ایم و خوشبختانه آنچه را که جذب کرده‌ایم با نظارت در حال اجرا هستند جز 8 مورد که فسخ قرارداد شده است.

امیری افزود: چنانچه این طرح‌های اشتغال روستایی به بهره‌برداری برسد می‌تواند علاوه بر ایجاد یک زنجیره ارزش و ارزش‌افزوده اشتغال خوبی نیز در سطح استان ایجاد شود.

انتهای پیام/ح

R41450/P1357/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۴۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت

توسعه کشت قراردادی در بخش کشاورزی به عنوان یکی از طرح‌های مهم در دولت سیزدهم مورد توجه قرار گرفت که براین اساس مطابق توافق بین خریدار و کشاورز و تعیین شرایط تولید و بازاریابی محصول کشت قراردادی مبتنی بر تولید انجام می‌شود.

بنابر اعلام وزارت جهاد در سال زراعی ۱۴۰۳_۱۴۰۲ در سطح ۳ میلیون و ۲۵۰ هزارهکتار کشت قراردادی محصولاتی نظیری همچون گندم، برنج، جو و دانه های روغنی صورت گرفته که ۲ میلیون هکتار آن مربوط به گندم و مابقی دیگر محصولات است.

کشت قراردادی مهمترین ابزار برای اجرایی کردن الگوی کشت است که امیدواریم اعتبارات و زیرساخت های لازم فراهم شود تا خودکفایی محصولات اساسی تحقق یابد.

بنابر آمار سالانه ۱۴ تا ۱۶ میلیارد دلار به واردات کالاهای اساسی اختصاص می یابد که براین اساس ۲۰ درصد ارز به واردات محصولات اساسی اختصاص می یابد که با توسعه کشت قراردادی و تخصیص ۵۰ درصد این میزان اعتبار، خودکفایی ۵ محصول اساسی تحقق می یابد.

خودکفایی محصولات اساسی با کشت قراردادی تحقق می یابد

قاسم پیشه ور رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: در سطح ملی معاون اول رئیس جمهور و در سطح استان، استانداران به عنوان مدیران اصلی الگوی کشت و کشت قراردادی هستند.

به گفته او، وزارت جهاد اعلام کرد که اجرای مصوبه الگوی کشت و کشت قراردادی فراقوه ای است به طوریکه تمامی نهاده ها باید پای کار بیایند و زیرساخت های لازم را برای اجرای کشت قراردادی فراهم کنند.

پیشه ور لازمه تحقق کشت قراردادی را پرداخت مابه التفاوت کشت محصولات استراتژیک‌ با آب بر اعلام کرد و افزود: کشاورزان در کشت محصولات منافع خود را در نظر می گیرند، لذا برای تحقق خودکفایی محصولات استراتژیک باید مابه التفاوت پرداخت شود.

رئیس اتاق اصناف کشاورزی ادامه داد: در اجرای کشت قراردادی، نهاده های مورد نیاز کشاورزان از جمله سم، کود، بذر و سایر نهاده های مورد نیاز کشاورزان باید تامین شود و در مقابل کشاورزان پس از برداشت، محصول خود را تحویل دولت یا بنگاه های اقتصادی دهند که متاسفانه محقق نشد.

به گفته او، با توجه به فراهم نبودن زیرساخت های لازم پیش بینی می شود که همانند سنوات قبل الگوی کشت یا کشت قراردادی اجرا نشود تا تولید دچار آسیب نشود.

پیشه ور با بیان اینکه سالانه ارز قابل توجهی به واردات اختصاص می یابد، گفت: اگر ۵۰ درصد رقم واردات به زیرساخت های مکانیزاسیون، نهاده های کشاورزی و خرید توافقی تخصیص یابد، طی یک برنامه ۵ ساله خودکفایی محقق می شود.

 ضرورت کشت قراردادی قبل از آغاز سال زراعی 

عطااللّه هاشمی عضو شورای هماهنگی تشکل های بخش کشاورزی گفت: بنابر برنامه ۳ تا ۴ سال اخیر باید کل کشت گندم بصورت قراردادی اجرا می شد که متاسفانه این امر محقق نشد.

به گفته او، برای اجرای کشت قراردادی از ۴ تا ۵ ماه قبل از آغاز سال زراعی باید با کشاورزان قرارداد منعقد شود تا کشاورزان نسبت به تامین نهاده و خرید محصول در زمان برداشت اطمینان خاطر داشته باشند.

هاشمی با بیان اینکه تعهدات کشت قراردادی برعهده دولت است، افزود: طی سال های اخیر کشت قراردادی در زمانیکه یک سوم یا یک چهارم کشت انجام شده، تحقق می یابد.

عضو شورای هماهنگی تشکل های بخش کشاورزی ادامه داد: اگر برنامه ریزی و تعهدات دولت و سازمان و برنامه و بودجه به موقع عملیاتی شود، اجرای کشت قراردادی موفق خواهد بود.

او از افزایش کشت قراردادی محصولات استراتژیک نسبت به سنوات گذشته خبر داد و گفت: برای اجرای کشت قراردادی، حداقل یک ماه قبل از آغاز فصل کشت دولت باید تکلیف خود را بدانند و قرارداد در دستشان باشد.

هاشمی با بیان اینکه اجرای مصوبه الگوی کشت سالانه حداقل ۴۰ تا ۵۰ همت اعتبار نیاز دارد، گفت: مصوبه الگوی کشت و کشت قراردادی سند ملی و راهبردی برای رسیدن به خودکفایی محصولات اساسی و افزایش راندمان تولید است، اما تا زمانیکه برنامه بلندمدت نداشته باشیم، به جایی نمی رسیم.

بنابر سیاست وزارت جهاد و تاکید برنامه هفتم بر خودکفایی ۱۰۰ درصدی ۵ محصول اساسی و خوداتکایی دیگر محصولات، مصوبه الگوی کشت و کشت قراردادی باید اجرا شود تا خروج ارز از کشور کاهش یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • ۴۰ درصد روستاهای بابل از نعمت گاز برخوردارند
  • استاندار لرستان: وضعیت اعتبارات مصوباتی که به اتمام نرسیده‌اند، پیگیری می‌شوند
  • آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان
  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد
  • ۱۱۶هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان