Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسوج- ایرنا- رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به فراوانی چالش های زیست محیطی در کشور، گفت: نقش سمن ها در رفع چالش های زیست محیطی انکار ناپذیر بوده و باید زمینه فعالیت بیشتر سازمان های مردم نهاد در این زمینه فراهم شود.

سمن های محیط زیستی به جریان های داوطلبانه و خودجوشی اطلاق می شود که در راستای محافظت از محیط زیست در دهه های اخیر شکل گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش ایرنا، عیسی کلانتری روز یکشنبه در نشست با سازمان های مردم نهاد و فعالان زیست محیطی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: سازمان های مردم نهادِ زیست محیطی به دلیل برخورداری از کمک های مستقیم مردم نقش ویژه ای در کنترل چالش های زیست محیطی ایفا می کنند.
وی افزود: تشکل ها و سمن ها بخش جدایی ناپذیر محیط زیست و بازوی فرهنگ سازی محیط زیست در کشور هستند.
کلانتری بیان کرد: 900 سمن زیست محیطی (تشکل مردم نهاد) در کشور فعالیت می کنند که از این تعداد، 22 سمن در استان کهگیلویه و بویراحمد مشغول به کار هستند.
وی عنوان کرد: در صورتی که سمن ها فعال نباشند فرهنگ محیط زیست در کشور توسعه پیدا نخواهد کرد و با این روند توسعه پایدار به وجود نمی آید.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصریح کرد: هدف از توسعه پایدار تحقق چهار اصل توسعه اقتصادی، نظم اجتماعی، عدم تخریب محیط زیست و رعایت حقوق نسل های آینده است.
وی ابراز داشت: وجود بیش از 22 تشکل مردم نهاد حامی محیط زیست در کهگیلویه و بویراحمد نشان دهنده اهمیت و توجه ویژه مردم این استان به حفظ محیط زیست است.
کلانتری افزود: وظیفه حفاظت از محیط زیست تنها مربوط به محیط بانان و پرسنل این سازمان نیست
و در صورتی محیط زیست در کشور حفظ خواهد شد که تمام مردم برای حفظ آن بکوشند و در راستای شعار 80 میلیون محیط بان گام بردارند.
کلانتری بیان کرد: توسعه پایدار و شفافیت راهبردی سازمان محیط زیست در بخش های مختلف از جمله محیط طبیعی، انسانی، توسعه ای و حفاظتی است.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور بیان کرد: کشور ایران رتبه نخست مصرف آب را در دنیا دارد و مشکل اصلی آب اضافه مصرف کردن آن است.
کلانتری گفت: در ایران 2.5 برابر میزان آب تجدید پذیر مصرف می شود و به جای استفاده 40 درصدی بیش از 110 درصد از منابع آبی تجدید پذیر استفاده می شود.
وی تصریح کرد: مشکل اصلی کشور در زمینه مصرف آب، مصرف بیش از 50 میلیارد متر مکعب آب اضافی در کشور است.
کلانتری ابراز داشت: خشکیدن درخت های زاگرس نتیجه عملکرد 40 ساله ماست که تحت عناوین گوناگون مراتع و خاک از بین رفت.
وی افزود: به طور نمونه 60 میلیون واحد دامی در کشور به 120 میلیون واحد دامی به بهانه خود کفایی افزایش یافت و پوشش گیاهی از این طریق از بین رفت.
کلانتری بیان کرد: در کل کشور میانگین بارش 30 ساله بیش از 11 درصد کاهش یافته که این در وهله اول نمی تواند عامل اصلی نابودی جنگل ها باشد.
9868/1662

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي محيط زيست تشكل هاي مردم نهاد كهگيلويه و بويراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۴۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد

ایسنا/یزد معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد گفت: اجرای کامل برنامه هفتم توسعه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند.

«جعفر رحمانی» در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه سازمان مدیریت یزد برگزار شد، ‌با بیان اینکه تنها فقط ۳۰ درصد برنامه ششم توسعه کشور محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است، چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان کرد: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار کرد: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم و به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

«افشین کسالائی» معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، افزود: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است.

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت یزد، کسالائی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها و رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بسترهای پیشرفت کشور ترسیم شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • دولت، یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد/ آموزش حفظ محیط زیست باید از دوران کودکی آغاز شود
  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • ضرورت توسعه حمل و نقل عمومی برای کاهش آلایندگی
  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد
  • افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها
  • طرح پاکسازی زباله در چهارمحال و بختیاری
  • نظارت بر ٣ هزار و ١٨٦ درخواست انتقال پسماند صنعتی و ویژه در کشور
  • زباله‌های پلاستیکی یکی از مهم‌ترین آلاینده‌های محیط‌زیست
  • طرح پتروشیمی «میانکاله» دیگر وجود ندارد