Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت‌الله محمدی ری‌شهری در مراسم بزرگداشت میلاد حضرت عبدالعظیم (عج) گفت: با توجه به گذشت چهل سال از انقلاب اسلامی، شایسته است ارزیابی از خودمان و خدمات بخش مرتبط با مردم داشته باشیم و در پی آن نقاط قوت را تقویت و نقاط ضعف را برطرف کنیم. آفتاب‌‌نیوز :  رییس مؤسسه علمی - فرهنگی دارالحدیث در مراسم افتتاحیه هفته بزرگداشت میلاد حضرت عبدالعظیم (ع) با تبریک این مناسبت، گفت: در این هفته شایسته است، با توجه به گذشت چهل سال از انقلاب اسلامی ارزیابی از خودمان و خدمات بخش مرتبط با مردم داشته باشیم و در پی آن نقاط قوت را تقویت و نقاط ضعف را برطرف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او با استناد به فرازی از نامه امام علی(ع) به مالک اشتر، اظهار کرد: آن حضرت در پایان این نامه می‌فرمایند که از خداوند می‌خواهم هم من را و هم تو را به آنچه که رضای الهی است موفق بدارد و در نزد خدای متعال برای انجام صحیح وظایفمان حجت واضحی داشته باشیم و نیز در برابر مردم هم عذر واضحی داشته باشیم که توانسته‌ایم برای کسب رضایت مردم در حد توان تلاش کنیم و همچنین کارمان همراه با نیک نامی باشد و از خودمان نیز اثر خوبی برجای بگذاریم.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: وقتی که امیرالمومنین بعد از ۲۵ سال با فشار مردم حکومت را پذیرفت، نقل فرمودند من این حکومت را بر اساس رقابت قدرت و مال دنیا نپذیرفتم، بلکه هدفم اصلاح و حل مشکلات مردم و رسیدن به داد مظلوم و زنده نگهداشتن ارزش‌های دینی در جامعه است و همین اساس فلسفه حکومت دینی را تشکیل می‌دهد.
ری‌شهری گفت: اگر رقابت بر سر خدمت باشد، دروغ و بهتان و فتنه‌انگیزی و رقابت‌های ناسالم وجود نخواهد داشت و اساسا شکل انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی با همین مبنا باید با سایر انتخابات‌ دنیا متفاوت باشد.
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع) بیان کرد: از وظایف خدمتگزاران نظام اسلامی، حفظ وظایف طبیعی، تغییر نامگذاری‌های نازیبا، ایجاد اقامت‌سرای مناسب در بخش‌ها که خصوصا این موضوع در شهرری، بسیار مورد نیاز است و باید توسط مسؤولان به آن توجه شود. راه‌سازی، نظافت شهرها و ساختن مسجد و سر پناه برای رهگذر در حکومت‌های اسلامی است. در نامگذاری‌های خیابان‌ها و بزرگراه‌ها، حد و مرز اشخاص حفظ شود و درباره اسامی ائمه (ع) باید نامگذاری‌ها با دقت بسیار بالایی انجام شود.
رییس مؤسسه علمی فرهنگی دارالحدیث افزود: در روایتی از نبی مکرم اسلام (ص) آمده است: بهترین مردم کسانی هستند که مردم از آن‌ها بیشتر سود می‌برند و نیز در روایت است که وقتی حضرت عیسی (ع) زبانش در بدو تولد به نطق گشوده شد، خود را به صفت مبارک توصیف کرد، منظور از عبارک «مبارک» نافع بودن ایشان برای مردم است.
هدایت‌الله جمالی‌پور ـ فرماندار ویژه شهرستان ری ـ نیز در ابتدای این مراسم اظهار کرد: امامزادگان و زیارتگاه‌ها در راستای صیانت از جامعه دارای ظرفیت‌های ارزنده‌ای هستند.
او یادآور شد: آغاز هفته فرهنگی ری بهترین فرصت برای ترویج فرهنگ غنی اسلامی و قرآنی است و از ظرفیت‌های آستان حضرت عبدالعظیم (ع) می‌توان برای توسعه فرهنگ دینی بهره گرفت.
وی بیان کرد: تداوم انقلاب و ارزش‌های اسلامی در انسجام ملی شکل می‌گیرد و باید در این زمینه بیش از گذشته هم افزایی داشته باشیم.
به گزارش ایسنا به نقل از آستان مقدس حضرت عبدالعظیم (ع)،مراسم افتتاحیه هفته بزرگداشت ولادت حضرت عبدالعظیم(ع) و هفته فرهنگی ری با حضور تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم(ع)، اعضای شورای اداری شهرستان ری در تالار شیخ صدوق (ره) برگزار شد.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آیت الله محمدی ری شهری انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۴۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی اجمالی از زندگینامه، تحصیلات و خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی

ایسنا/هرمزگان آیت‌الله غلامحسین رئوفی که از عالمان بزرگ و شناخته شده دینی استان هرمزگان بود صبح ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ دارفانی را وداع گفت.

حضرت آیت الله غلامحسین رئوفی فرزند یوسف در سال ۱۳۱۱ در روستای درسنگ معروف به پشتکوه سفلی به دنیا آمد.

وی در شروع تحصیل در مکتب خانه روستا نزد مشهدی عباس رئوفی ختم قرآن و نزد پدر کتب ادب فارسی، بوستان و گلستان سعدی و دیوان حافظ را آموخت.

آیت الله رئوفی تقریبا یکسال پس از پایان جنگ جهانی دوم در ۱۲ سالگی برای فراگیری معارف دینی عازم نجف اشرف در کشور عراق شد.

وی در نجف اشرف در مدرسه قزوینی مشغول به تحصیل علوم و معارف دینی شد.

ایشان پس از برطرف شدن مشکل مسکن مقدمات دروس حوزوی را نزد برخی از مدرسین و فضلا به اتمام رساندند و سپس سیوطی و حاشیه را نزد حجت الاسلام سید جلیل یزدی خواندند و مطول را نزد شیخ محمد علی مدرس افغانی، لمعه را نزد آیت الله شیخ علی اصغر اراکی و آیت الله شیخ محمد علی سرابی کتب سطح عالی را نزد آیت الله سید محمدباقر محلاتی، آیت الله سید احمد حسینی اشکوری و آیت الله سید علی فانی و شیخ مجتبی لنکرانی و فلسفه را نزد آیت الله میرزا مسلم ملکوتی گذراندند.

وی دروس خارج را نزد آیت الله العظمی خویی، آیت الله العظمی شاهرودی و آیت الله العظمی حکیم و فقه را در محضر امام خمینی گذراندند.

حضرت آیت الله رئوفی پس از ۱۶ سال تحصیل با اجازاتی از آیت الله العظمی امام خمینی (ره)، آیت الله العظمی خویی، آیت الله العظمی میرزا عبدالهادی حسینی، آیت الله العظمی شاهرودی، آیت الله العظمی سید محسن حکیم، ایت الله العظمی سید محمدباقر محلاتی، آیت الله سید احمد اشکوری، آیت الله العظمی حاج آقا بزرگ تهرانی برای ترویج دین و نشر معارف به زادگاهش عزیمت کرد.

وی ۶ سال در زادگاهش برای نشر معارف دینی در بین مردم سکونت داشتند و مجددا برای ادامه تحصیل به نجف اشرف بازگشتند و ۶ سال دیگر در نجف به تحصیل معارف دینی پرداخت.

پس از اتمام تحصیلات حوزوی این عالم وارسته مجدد به ایران بازگشت و در توکهور و هشت‌بندی از حدود سال ۱۳۶۵ سکونت گزید که منشأ رشد و توسعه سریع آن شد.

حضرت آیت الله رئوفی در طول عمر با برکت خود منشأ خدمات گسترده ای شامل تأسیس مسجد و حسینیه امیرالمومنین در سال ۱۳۵۰، پخش اعلامیه های حضرت امام و فعالیت علیه رژیم ستم شاهی بود که در اوایل دهه ۵۰ منزل ایشان توسط ساواک به جرم حمایت از نهضت امام و پخش اعلامیه های وی محاصره شد و این بازرسی ها و بازجویی ها تا پیروزی انقلاب ادامه داشت.

همراهی با روحانیونی همچون مرحوم حجت‌الاسلام عباسی نماینده سابق مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، آیت الله درویشی و ... شرکت در راهپیمایی های دوران انقلاب در شهرستان میناب، برگزاری مراسم‌ مذهبی و تبلیغی در حسینیه امیرالمومنین با دعوت از روحانیون و سخنرانان، برپایی راهپیمایی های دوران انقلاب در منطقه توکهور و هشت‌بندی از دیگر خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی بوده است.

حضرت آیت الله رئوفی در طول دوران پر برکت حیات خود پیگیری های گسترده ای برای عمران و آبادانی منطقه توکهور و هشتبندی با دعوت از مسئولان ملی، استانی و شهرستانی انجام داد که زمینه ساز حضور مستمر استانداران مختلف در این منطقه برای رفع مشکلات شد.

پیگیری احداث راه اصلی منطقه توکهور و هشت‌بندی به مرکز شهرستان، حل اختلافات بزرگ قومی در مناطق مختلف شامل شرق استان، جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان و... از دیگر خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی است.

از سال ۱۳۶۱ تا پایان عمر در ایام سال تحصیلی در حوزه علمیه قم به تحصیل و تدریس مشغول بودند و در سایر ایام سال در زادگاهش توکهور و هشت‌بندی حضور داشت و ضمن برگزاری مراسم‌ مذهبی، پذیرای مراجعان زیادی از مناطق مختلف استان و حتی استان‌های همجوار برای رفع مشکلات و حل اختلافات بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تأکید رهبر انقلاب بر فهم معانی کلام خداوند در کارهای قرآنی
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • درس اخلاق | چرا باید صابر باشیم؟
  • تکمیل بخش عمده بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت تا آخر شهریور
  • روایتی اجمالی از زندگینامه، تحصیلات و خدمات حضرت آیت‌الله رئوفی
  • هوش مصنوعی چگونه به معماران و طراحان کمک می‌کند؟
  • گردهمایی بزرگ دختران دانشجو در قم برگزار می شود
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • ۲۲۵ هزار بنای ناپایدار در استان تهران داریم
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است