Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از رشت، مصطفی سالاری در مراسم گرامیداشت روز دانشجو که در دانشگاه گیلان برگزار شد با تبریک این مناسبت اظهار داشت: صحبت‌های منطقی و توام با آداب مباحثه که از سوی دانشجویان در این مراسم مطرح شد نشان از فضای مثبتی دارد که در دانشگاه حاکم است‌.

وی با تاکید بر اینکه نیاز به گفتگو در همه عرصه‌ها به‌طور جدی وجود دارد، افزود: در دانشگاه نیز طرفداران دیدگاه های مختلف باید به گفتگو و تبادل نظر بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سالاری دلسوزانه بودن، مبتنی بر آداب بودن و دغدغه مندانه بودن را از ویژگی های نقد صحیح دانست و گفت: نه تنها در دانشگاه و یا حتی کشور، بلکه در سطح دنیا نیاز به گفتگو داریم.

وی با اشاره به اینکه مذاکرات ماهرانه و طولانی مدت ایران با کشورهای خارجی، عقلانیت و منطق کشورمان را به دنیا اثبات کرد، عنوان کرد: نتیجه گفتگوی عزت مندانه ایران این شد که علیرغم عهد شکنی یکی از طرفین مذاکره، صف متحدانی که برای تقابل با ایران بسیج شده بودند در هم شکست.

 نماینده عالی دولت در گیلان به وجود آمدن فضای سیاسی در دانشگاه‌ها را خالی از اشکال دانست و تصریح کرد: تمامی دغدغه های جامعه دانشجویی همچون اشتغال، شفافیت امور و کاهش مفاسد اداری به سیاست مربوط می‌شود.

وی با بیان اینکه آثار مثبت و منفی که در حوزه های مختلف ظاهر می‌شوند همگی متاثر از سیاست هستند، گفت: جامعه دانشجویی یک جامعه زنده است و نباید تمرکز خود را روی اجزا بگذارد و از پرداختن به نحوه کلی اداره جامعه صرف نظر کند.

استاندار گیلان درباره استفاده از ظرفیت جوانان که به‌عنوان یکی دیگر از مطالبات دانشجویان مطرح شد نیز گفت: رویکرد جوانگرایی همچنان در استان استمرار دارد و معتقدم باید بیش از این تقویت شود.

سالاری به بیانات رهبر انقلاب درباره اصلاح قانون منع بکارگیری بازنشستگان اشاره کرد و گفت: ایشان بر لزوم جوانگرایی در کشور تاکید کردند.

وی ادامه داد: رییس جمهور نیز همواره توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت بانوان و جوانان دارند و این موضوع از جمله مواردی است که هنگام انتصاب وزرا و استانداران جدید نیز سفارش می کنند.

سالاری تاکید کرد: جوانان باید مغایرت‌های گفتار و رفتار افراد را رصد ‌کنند.

وی همچنین برای حمایت از طرح‌های کارآفرینی که از سوی دانشگاه و دانشجویان ارائه شود اعلام آمادگی کرد .

* تمهیدات لازم برای احیاء آب‌بندان‌ها اندیشیده شده است

سالاری درباره دغدغه مطرح شده از سوی یکی از دانشجویان در رابطه با مشکل تامین آب کشاورزی نیز اظهار داشت: عمده آب مورد نیاز در بخش کشاورزی استان از سد منجیل تامین می‌شود که آب آن از سایر استان‌ها سرچشمه می‌گیرد.

نماینده‌عالی دولت در گیلان با اشاره به اینکه از نزولات جوی در گیلان که به‌عنوان پربارش‌ترین استان کشور مطرح است بهره چندانی گرفته نمی‌شود و آب‌ها در نهایت به دریا سرازیر می‌شوند، گفت: در سال‌های دور مردم از رودخانه‌ها، چشمه‌ها و آب‌بندان‌هایی که خودشان می‌ساختند برای آبیاری زمین‌های کشاورزی استفاده می کردند.

وی خاطرنشان کرد: در گذشته ۳ هزار آب بندان در گیلان وجود داشت که اکنون تنها ۲ هزار مورد باقی مانده که به دلیل رسوب‌گذاری ظرفیت کمی دارند.

 سالاری افزود: برنامه‌ریزی‌های لازم برای احیاء آب‌بندان‌های استان انجام شده و نیازی به هزینه کردن از اعتبارات دولتی نیست زیرا پیمانکار می‌تواند از مصالح برداشت شده استفاده کند و به بهره‌برداری اقتصادی از آب‌بندان همچون پرورش ماهی بپردازد.

* حساسیت رئیس‌جمهور به مسائل محیط زیستی بی‌نظیر است

استاندار گیلان همچنین درباره دغدغه دانشجویان درباره طرح انتقال آب دریای خزر نیز گفت: من از جزئیات این طرح اطلاعی ندارم و نمی خواهم صحبت های عوام فریبانه مطرح کنم.

وی اضافه کرد: از آنجایی‌که اظهارنظر پیرامون این‌گونه مباحث تخصصی باید مبتنی بر اطلاعات و دانش فنی باشد، نمی‌توانم در این رابطه‌نظری ارائه دهم.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه یقین دارم شخص رییس‌جمهور بیش از همه به مسائل محیط زیستی حساس هستند، گفت: حساسیت حسن روحانی به حفظ محیط زیست بی نظیر است.

 وی خاطرنشان کرد: ممکن است ده‌ها ایده مطرح شود و در نهایت اصلاح یا حتی منتفی شود.

* مهارت آموزی در دانشگاه‌ها جدی گرفته نشده است

 سالاری در رابطه با دلایل آمار بالای بیکاری نیز بیان داشت: بدون تعارف باید بگویم که بخشی از این مشکل به نظام آموزشی بر میگردد چراکه به قدر لازم مهارت آموزی را جدی نگرفتیم.

استاندار گیلان به عدم توجه کافی به مهارت‌آموزی علی‌رغم تعدد بالای دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: اگر مهارت‌آموزی جدی گرفته می‌شد امروز شاهد بهبود فضای کسب و کار بودیم.

‎سالاری بر لزوم آموزش فرهنگ کارآفرینی تاکید کرد و گفت: مشکل بیکاری با استخدام دولتی حل نمی‌شود و ما در ستاد اقتصاد مقاومتی تلاش می‌کنیم به صدور مجوزهای لازم برای راه‌اندازی کسب و کار از سوی بخش‌خصوصی سرعت ببخشیم.

‎وی با بیان اینکه به مدیرکل سازمان فنی‌وحرفه‌ای تاکید کردم که مهارت‌آموزی را به‌نحوی‌که مناسب نیاز بازار کار باشد پیگیری کند، تصریح کرد: نباید مدرک‌گرایی را رواج داد.

‎* بیش از 3 هزار پروانه برای طرح‌های بوم‌گردی در گیلان صادر شد

استاندار گیلان در پاسخ به سوالی در رابطه با آخرین وضعیت اجرای طرح‌های بوم گردی در استان گفت: تا کمتر از یک ماه پیش بیش از ۳هزار پروانه در این زمینه صادر شده بود و مابقی مراحل در دست اقدام است.

‎وی تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در گیلان را نسبت به جمعیت دانشجویی ناکافی دانست و گفت: آماده ایم که از تاسیس و فعالیت این شرکت‌ها حمایت کنیم.

‎نماینده عالی دولت در گیلان در پاسخ به دانشجویی که خواستار ارزشیابی عملکرد مدیران شده بود، گفت: ساز و کارهای زیادی به این منظور وجود دارد اما نقص های فراوانی نیز در آن ها هست.

‎* تلاش کردیم از آزادی بیان رسانه‌ها حمایت کنیم

‎ سالاری ادامه داد: باور دارم تنها راه نظارت عمومی بر مدیران و کارکنان جواب می‌دهد که یکی از ابزارهای آن نقدهایی است که منجر به پاسخگویی شود.

‎وی با اشاره به اینکه رسانه‌ها با نقد منصفانه و غیرجانبدارانه می‌توانند کمک بسیاری به ارتقاء عملکرد مدیران کنند، گفت: ما همواره تلاش کردیم از آزادی بیان رسانه ها حمایت کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اشتغال جامعه حفظ محیط زیست دانشگاه گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۴۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات اعطای تسهیلات به دانشجویان برتر المپیاد ورزش‌های فناورانه اعلام شد

به گزارش گروه آموزش ‌و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ابوالفضل دانشور مدیر کل دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در خصوص المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی گفت: یکی از کار‌های ارزشمندی که در دولت سیزدهم در وزارت علوم؛ تحقیقات و فناوری و سازمان امور دانشجویان انجام شد تدوین و ابلاغ آئین نامه و شیوه نامه‌های برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه در سطح ملی در سطح دانشگاه‌های کشور بود.

وی افزود: در این راستا سازمان امور دانشجویان، در کنار برگزاری المپیاد‌های وزش‌های قهرمانی و همگانی اقدام به برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در قالب‌های مختلف (رباتیک، فیجیتال و دیجیتال و نوآوری‌های فناورانه در ورزش) خواهد کرد که فرآیند اجرایی آن در برای اولین بار در تاریخ وزارت علوم و در سال جاری از تاریخ ۲۷ فروردین ماه شروع شد و عزیزان دانشجو در تمام دانشگاه‌های کشور تا ۲۵ اردیبهشت ماه فرصت دارند در سامانه ستاو به آدرس Setav.ir/stso که برای همین منظور آماده شده؛ ثبت نام نمایند.

دانشور با بیان اینکه المپیاد ورزش‌های فناورانه با هدف بروز خلاقیت دانشجویان و همچنین گسترش استفاده از فناوری‌های روز دنیا در سطح دانشجویان دانشگاه‌های کشور طراحی شده است؛ اظهار کرد: از سال ۱۴۰۱ اقدام به تدوین آیین نامه و شیوه نامه‌های ورزش‌های فناورانه کرده‌ایم و در این راستا جلسات متعددی را برگزار و نتیجه آن به دانشگاه‌ها ابلاغ شد و در این رویداد ملی ما به دنبال این هستیم تا با ترکیب تحرک و ورزش و فناوری و سرگرمی ضمن فراهم آوردن زمینه مناسب برای پر کردن اوقات فراغت دانشجویان از برون داد آن برای ساماندهی خوجوش شرکت‌های مختلفی که دانشجویان بتوانند نقش خودشان را برای تولید محصولات و تجهیزات مبتنی بر فناوری ایفا و ضمن کسب درآمد کافی در دوره دانشجویی بحث خودکفایی در تولید محصولات فناورانه ورزشی در کشور کلید زده شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از زمینه‌های المپیاد ورزش‌های فناورانه بازی‌های رایانه‌ای است؛ افزود: متاسفانه کشور ایران در تولید بازی‌های رایانه‌ای که در کشور استفاده می‌شود؛ سهم حداقلی دارد بنابراین انتظار داریم دانشجویان به این عرصه ورود پیدا کنند و از دوران دانشجویی وارد چرخه کار و درآمد زایی شوند و صرفا در حوزه باز‌های رایانه‌ای ما بتوانیم تولیدات داخلی مبتنی بر فرهنگ و ارزش‌های بومی خودمان که در دنیا هم خریدارن جدی دارد؛ داشته باشیم.

دانشور یادآور شد: تعدادی از دانشگاه‌های کشور پیش از این و به صورت خود جوش بخش‌هایی از این المپیاد را در دانشگاه‌های خود برگزار می‌کردند، اما مقرر شد این المپیاد در سطح ملی برگزار شود تا خروجی این رویداد بتواند منجر به ایجاد شرکت، تولید محصولات و افزایش مهارت و درآمد دانشجویان و کشور عزیز ما ایران اسلامی شود؛ از طرفی برگزیدگان این المپیاد بعنوان نمایندگان کشور برای شرکت در رویدا‌های بین المللی خواهند بود.

مدیر کل دانشجویان داخل ادامه داد: المپیاد ورزش‌های فناورانه در تمام رشته‌ها در سطح استانی و ملی در ۳ حوزه ورزش‌های رباتیک، ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، فناوری و نوآوری در ورزش برگزار می‌شود و همه دانشجویان ذیل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزرات بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند با مراجعه به سایت ستاو نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

 دانشور اظهار کرد: با عنایت به برگزاری این رویداد مهم بصورت استانی و ملی از کلیه دانشگاه‌ها در سطوح مختلف مدیریتی انتظار داریم تا با هم افزایی فکری و تبلیغی کمک کنند تا این رویداد در سطح نام بزرگ ایران اسلامی برگزار و همه ظرفیت‌های دانشجویی کشور وارد این عرصه شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی رویه‌های پوشش و عفاف در دانشگاه یزد
  • مطالبات دانشگاهیان دانشگاه آزاد مشهد از منتخبان مردم در مجلس
  • از آخرین وضعیت ثبت نام وام شهریه تا نقل و انتقال دانشجویان
  • مهارت‌آموزی مشکل مدرک‌گرایی و بیکاری را حل می‌کند
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • جزئیات اعطای تسهیلات به دانشجویان برتر المپیاد ورزش‌های فناورانه اعلام شد
  • صنعت اسباب بازی، مسئله جدی دانشگاه‌های جهان
  • دانشگاه شاهد نیروی حفاظت فیزیکی جذب می‌کند
  • اخذ هزینه از دانشجویان در سنین نامتعارف تحصیل
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت