Web Analytics Made Easy - Statcounter

امروز،همزمان با افت ۱۹۲ واحدی شاخص شاهد کم تعدادتر شدن پیام‌های ناظران بورس و فرابورس بودیم به طوریکه در این روز سه نماد بازگشایی و تنها شش نماد متوقف شدند.

شاخص بورس تهران به رغم رشد 400 واحدی که در ابتدای معاملات داشت، در نهایت روز جاری را با افتی 192 واحدی به پایان برد و با از دست دادن مجدد کانال 167 هزار واحد، تا سطح 166 هزار و 891 کاهش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این روز به موجب پیام‌های ناظران بازار شش نماد متوقف و سه نماد بازگشایی شدند؛ «والبر» خبر از کامیابی در مزایده داد و «سیلام» اعلام کرد که سود پیش بینی شده این شکرت به زیانی تقریباً 14 میلیارد تومانی تبدیل شده است. «اتکام» نیز از تعدیل مثبت 35 درصدی به دلیل تغییر نرخ تسعیر ارز خبر داد.

«سیلام» زیان‌ده شد: نماد معاملاتی شرکت سیمان ایلام (سیلام) به دلیل کاهش درآمد پیش بینی شده و محقق کردن زیان، متوقف شد. بر این اساس شرکت اعلام کرده است که سود پیش بینی شده سال مالی جاری از 388 میلیون تومان پیش بینی شده به زیانی 13 میلیارد و 865 میلیون تومانی تقلیل پیدا کرده است. دلایل عمده تغییرات با اهمیت به شرح ذیل است 1-در اولین پیش بینی در آمد هر سهم‌، درآمد حاصل از فروش زمین شهر ایلام به مبلغ 65 میلیارد پیش بینی شده بود که این شرکت موفق به فروش آن نشده است. 2-به دلیل رکود بازار فروش سیمان داخلی و کاهش مصرف سیمان در بازارهای هدف شرکت و افزایش تعرفه گمرکی در صادرات محصولات به کشور عراق و مشکلات متعدد بویژه حمل و نقل، تناژ و مبلغ فروش شرکت در مقایسه با بودجه اولیه تحقق پیدا نکرده است.

«والبر» کامیاب در مزایده: نماد معاملاتی (والبر) متعلق به شرکت گروه دارویی البرز به دلیل لزوم شفاف سازی در خصوص فروش سهام داروسازی آتی فارمد و البرز زاگرس، متوقف شد. در این مزایده فروش سهام شرکت داروسازی آتی فارمد که معادل 35درصد از کل سهام شرکت نامبرده است به مبلغ کل 14 میلیارد و 473 میلیون تومان و 35 درصد از سهام شرکت البرز زاگرس به مبلغ 17 میلیارد و 468 میلیون تومان با موفقیت انجام شد. بر این اساس مبلغ حاصل از مزایده برای شرکت بالغ بر 31 میلیارد و 942 میلیارد تومان عنوان شده که ارزش دفتری آن در حساب‌های شرکت 19 میلیارد و 451 میلیون تومان است؛ مقرر شده است تا پرداخت مبلغ قرارداد طی پنج فقره چک به شرح مندرج در قررارداد فروش انجام شود.

«اتکام» و تعدیل مثبت 35 درصدی: دیگر نماد متوقف شده طی روز جاری (اتکام) متعلق به شرکت بیمه اتکایی امین بود. دلیل توقف این شرکت افزایش 35درصدی سود عملکرد واقعی سال97 در مقایسه با آخرین اطلاعات پیش بینی شده ناشی از تغییرات نرخ ارز و سود تسعیر ارز ناشی از آن عنوان شده است. با تسعیر این ارزها که عمدتاً دلار آمریکا، یورو و پوند انگلیس بوده‌اند سود هر سهم این شرکت از 26 تومان و سه ریال به مبلغ 35 تومان و شش ریال افزایش یافته است.

خلاصه پیام‌های امروز ناظران بورس و فرابورس در جدول زیر آمده است:

 

اقتصادآنلاین

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000BJM برچسب ها: بورس ، فرابورس ، پیام ناظر

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بورس فرابورس پیام ناظر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۵۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجیب، اما واقعی؛ دولت پرسپولیس و استقلال را قسطی فروخت

آفتاب‌‌نیوز :

احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی دقایقی پیش در یک برنامه تلویزیونی حضور یافت و در مورد واگذاری سهام پرسپولیس و استقلال صحبت کرد: امروز ۸۵ درصد سهام دو باشگاه پر طرفدار و مردمی استقلال و پرسپولیس در فرابورس به بخش غیر دولتی واگذار شد. دولت سیزدهم زمانی بر سر کار آمد که این ۲ باشگاه دچار محرومیت‌هایی شده بودند؛ در سال ۱۴۰۰ ستادی به عنوان ستاد واگذاری بین وزارتخانه‌های ورزش و جوانان و وزارت اقتصاد، سازمان خصوصی سازی و سازمان بورسی تشکیل شد و در اسفند ماه همان سال اولین گام برداشته شد؛ این در حالی بود که سه دولت قبل در این زمینه ناکام بودند.

او با اشاره به جزئیات این واگذاری عنوان کرد: در دولت سیزدهم بورسی شدن دو باشگاه از محل افزایش سرمایه بدون حق‌تقدم انجام و در سال ۱۴۰۱ تلاش شد تا از طریق عرضه به بخش‌های خصوصی و تعاونی فرایند مالکیت این دو باشگاه حل و فصل شود که از سوی بخش تعاونی و خصوصی اقبال نشد. تلاش دولت بر این بود تا مساله اتحاد مالکیت و بحث مدیریت و انضباط مالی را بتواند حل و فصل کند.

وزیر اقتصاد در مورد الزام‌ای اف سی توضیح داد: همزمان مساله جریمه آسیایی، فرصت اصلاح اقتصادی و مالی و مدیریت این ۲ باشگاه را فراهم کرد. در پایان سال ۱۴۰۲ تلاش شد تا از طریق کنسرسیومی از بانک‌های غیر دولتی و صنایع پتروشیمی این مساله حل و فصل شود که این اتفاق امروز در فرابورس محقق شد. طبق اطلاعاتی که در فرابورس قرار دادند ارزش نهایی سهام این دو باشگاه اعلام و با ارزش ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان برای استقلال و ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان برای پرسپولیس نهایی شد.

او در پایان گفت: با توجه به اینکه ۱۰ درصد معامله باید به عنوان نقدی و ۹۰ درصد اقساطی صورت می‌گرفت، امروز بخش نقدی قطعی شد و اقساط طی مهلت‌های ۶ ماهه به کنسرسیوم‌های بانکی و پتروشیمی اعلام شده است. روز چهارشنبه (پنجم اردیبهشت ماه) با حضور وزیر ورزش و جوانان برنامه‌ای در این زمینه برگزار خواهد شد.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • بایرلورکوزن رقیب جدی یوونتوس در مسیر جذب ریکاردو کالافیوری
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • لزوم وجود مدیریت واحد مرزی به منظور جلوگیری از توقف زیان‌بار کامیون‌ها
  • ۱۶۱ میلیارد تومان نقدینگی به بازار سهام تزریق شد
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان
  • واریز پول؛ دقیقا یک روز پس از فروش پرسپولیس
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • زیان خالص پرسپولیس کاهش یافت
  • عجیب، اما واقعی؛ دولت پرسپولیس و استقلال را قسطی فروخت