Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: جای تأسف دارد و زیبنده کشور ما نیست که فرساینده نخست خاک و هدردهنده نخست آب در دنیا باشیم.

عیسی کلانتری عصر امروز در نشست شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: وقتی محیط زیست کشورمان را با کشورهای آفریقایی و جهان سوم مقایسه می‌کنیم، می‌بینیم که آن کشورها محیط زیست‌شان را برای نسل‌های بعد حفظ کرده‌اند اما جای تأسف دارد و زیبنده کشور ما نیست که فرساینده نخست خاک در دنیا و هدردهنده نخست آب در جهان باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه ما حافظ خوبی برای نسل‌های بعد از نظر منابع نبودیم، افزود: نسل‌های آینده در محاسبات و برنامه‌های ما جایگاهی ندارند.

کلانتری بیان کرد: در برنامه ششم توسعه که ابلاغ شده و دولت موظف به اجرای آن است و خوشبختانه توان اجرای آن را هم ندارد اما اگر اجرا کند و بخواهد به اهداف تعیین شده برای تولیدات کشاورزی دست پیدا کند 36 میلیارد مترمکعب آب اضافی جدید می‌خواهد که وجود خارجی ندارد.

وی با بیان اینکه ما در پایمال کردن حقوق نسل‌های بعد در دنیا پیش قراول هستیم، گفت: نسل ما با توجه به امکانات و تکنولوژی و فشار جمعیت بر هم زننده کل نظام زیست محیطی بوده است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ما یک مشت درآمد نفتی مفت داشتیم و هر صنعتی را ایجاد کردیم بدون اینکه توجیه اقتصادی و فنی داشته باشند و بدون نفت همه آنها ورشکسته می‌شوند.

کلانتری عنوان کرد: ما بخشی از توسعه کشور را به هزینه محیط زیست انجام دادیم در بخش‌هایی از خودکفایی‌های مواد غذایی‌ محیط زیست را قربانی کردیم به عنوان مثال اگر در گوشت خودکفا شدیم به خاطر فشاری است که به منابع و مراتع وارد کردیم بدون توجه به اینکه افزایش واحدهای دامداری چه بلایی بر سر مراتع کشور می‌آورد.

وی با بیان اینکه ما به محیط زیست‌مان جفا کردیم، حافظ منافع نسل‌های بعد نبودیم و همه چیز را برای نسل حاضر خواستیم، گفت: فرسایش مواد ژنتیکی در کشور ما بیداد می‌کند که برخی به علت خشکسالی و برخی به علت رفتارهای نادرست ما است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه کلان‌شهرهای ما گرفتار مشکلات زیست محیطی هستند که علت این امر برنامه‌ریزی‌های نادرست است، ابراز کرد: توسعه درست و پایدار هیچ تضادی با محیط زیست ندارد و فقر عامل اصلی تخریب در محیط زیست است.اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

توجه زیاد به بازیگر زن هالیوود شاهزاده های انگلیس را به جان هم انداخت+عکس علت مرگ پیام صابری همسر زیبا بروفه+عکس سوختن فجیع کودک 4 ماهه درپی بی توجهی مادر جوان+عکس خالکوبی عجیب علی صادقی روی صورتش+عکس ارتباط ستارهای فوتبال ایران با شاخ های مجازی این خانم معلم بچه های مدرسه ابتدایی را عضو گروه ( 18+) کرده بود!+عکس انتقام وحشتناک زن جوان از مردی که 23 سال قبل به او تجاوز کرده بود+عکس شک نداشتم که برادرم آریا با زنم ارتباط پنهانی دارد + عکس مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا عامل انتحاری چابهار قبل و بعد از عملیات +عکس امیر و حسام عاشق ماموربازی بودند و در غرب تهران پرسه می زدند +عکس شمارش معکوس برای اعدام باقری‌ درمنی بازیکن سابق فوتبال باشگاه پرسپولیس درگذشت+تصاویر راز تلفن های پی در پی مرد خراسانی با 40 زن چه بود ؟ اعتراف عجیب قاتل رحیم و کیوان ذبیحی در بانه +عکس

منبع: رکنا

کلیدواژه: اقتصادی سازمان حفاظت محیط زیست محیط زیست دنیا یاسوج آب عکس قتل مرد فیلم ساعت تهران پسر زن جوان وحشتناک حمله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۵۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از محیط‌ زیست مردمی شود/ لزوم برخورد با بهره‌برداران خاطی

به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه شورای‌عالی حفاظت محیط زیست که عصر امروز (پنجشنبه) به ریاست حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد، ۶ دستور کار این جلسه، شامل رفع تعارضات محیط زیستی دستگاه‌های مختلف در استان‌های فارس، زنجان، خراسان شمالی، مازندران و اصفهان، ارتقای ۵ عرصه حفاظت شده، اصلاح، بازنگری و انتزاع در حدود و شمولیت ۵ منطقه حفاظت شده، تعدیل بهای مطالبه ضرر و زیان تلف شدن جانوران وحشی و تعیین تعرفه‌های آزمایشگاه‌های معتمد به تصویب رسید.

در این جلسه رئیس جمهور در سخنانی، مردمی کردن حفاظت از محیط زیست از طریق ایجاد حس مسؤولیت و دغدغه‌مندی در عموم مردم نسبت به حفاظت از محیط زندگی خود را از مهمترین مأموریت‌های سازمان و شورای‌عالی حفاظت محیط زیست دانست و تصریح کرد: تحقق این هدف نیازمند تهیه و تدوین طرحی جامع شامل تعریف دقیق ملاحظات زیست محیطی همراه با زمانبندی مشخص است.

رئیسی تلاش برای تحقق عدالت محیط زیستی و بهره‌گیری از روش‌ها و دستاوردهای دانش‌بنیان در راستای ارتقای سیاست‌ها و راهکارهای حفاظتی از محیط زیست را از دیگر مسئولیت‌ها و مأموریت‌های مهم سازمان و شورای حفاظت محیط زیست برشمرد و سازمان محیط زیست را موظف کرد علاوه بر به کارگیری فناوری‌های روز، با تعریف دقیق شاخص‌های زیست محیطی برای بهره‌برداران صنعتی، کشاورزی و عمرانی از عرصه‌های طبیعی و همچنین کمک گرفتن از ظرفیت دستگاه‌های مختلف مثل ظرفیت نیروهای نظامی و انتظامی که اشراف کاملی بر همه مناطق کشور دارند، ظرفیت و اثرگذاری اقدامات حفاظتی از محیط زیست کشور را ارتقا دهد.

رئیسی از همه کارشناسان ادارات محیط زیست خواست که در تعیین سیاست‌ها، بررسی درخواست‌های بهره‌برداران صنعتی، معدنی و کشاورزی و اقدامات حفاظتی از محیط زیست بر مبنای شاخص‌ها و مبانی قابل دفاع و اقناع‌کننده و نه صرفاً سوابق آن مناطق اعمال نظر کنند و اجازه ندهند بهره‌برداری و استفاده از ثروت‌های ملی و عمومی با دلایل غیرقابل دفاع متوقف شده یا با مشکل مواجه شود.

رئیس جمهور با اشاره به برخورداری کشور از بدنه کارشناسی ارزشمند، بر بهره‌گیری شایسته از نظرات کارشناسی و تخصصی در زمینه پاسخگویی به درخواست‌های بهره‌برداری از عرصه‌های طبیعی تاکید کرد و اظهار داشت: پس از اعمال دقیق قوانین و مقررات در ارائه مجوزها با رویکرد حل مسئله، قدم بعدی نظارت و پایش دقیق اجرای سیاست‌ها و چارچوب‌های حفاظتی از سوی بهره‌برداران و اعمال قاطع و جدی قانون علیه خاطیان و متخلفان است.

کد خبر 6095335 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم
  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • حفاظت از محیط‌ زیست مردمی شود/ لزوم برخورد با بهره‌برداران خاطی
  • مناطق حادثه خیز در هنگام وقوع بارندگی شناسایی شدند
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: 50 درصد تالاب هامون آبگیری شده است