Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@01:51:10 GMT

احتمال تغییر سیاست‌های مهاجرتی آلمان

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۸۵۸۱۹

ایرنا نوشت: «آنه گرت کرامپ کارن باور» رهبر جدید حزب دمکرات مسیحی آلمان روز یکشنبه با اشاره به طرح تغییر سیاست های مهاجرتی این حزب تا قبل از انتخابات سال آینده در اروپا، احتمال داد که ممکن است از رویکرد لیبرال «آنگلا مرکل» صدراعظم این کشورعدول کند.

به گزارش خبرگزاری رویترز از برلین، این حزب محافظه کار روز جمعه کارن باور را برای جانشینی مرکل به عنوان رهبر حزب انتخاب کرد و شانس وی برای احراز پست صدراعظمی بعدی آلمان را افزایش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با این حال، موفقیت وی با اختلاف اندک در برابر «فریدریش مرتس» که شخصیتی محافظه کارتراست، شکاف در بزرگترین حزب آلمان را نمایان کرد، مساله ای که کارن باور باید تا قبل از انتخابات پارلمان اروپا در ماه می آینده و انتخابات های ایالتی در آلمان در سال 2019 رفع کند.

یکی از عمیق ترین این اختلاف ها در حزب دمکرات مسیحی آلمان، اختلاف بر سر سیاست مهاجرتی است.
کارن باور به نشریه «بیلد آم سونتاژ» گفت: قصد دارم با کارشناسان و منتقدان سیاست های مهاجرتی و پناهندگی، کارگروهی در مورد مهاجرت و امنیت تشکیل دهم تا در این زمینه تبادل نظر شود.
وی افزود: برنامه ما برای انتخابات پارلمان اروپا بر اساس نتایج این مذاکرات، تعیین می شود.
براساس این گزارش، سیاست های درهای باز مرکل به روی مهاجران در سال 2015، از میزان محبوبیت در آلمان کاست و به شکست وی در انتخابات های منطقه ای منجر شد. وی سرانجام تصمیم گرفت از رهبری حزب دمکرات مسیحی آلمان کناره گیری کند. مرکل قصد دارد تا انتخابات بعدی فدرال آلمان در سال 2021، در منصب صدراعظمی آلمان بماند.
در همین حال، حزب دمکرات مسیحی آلمان با رای دادن به کارن باور، تداوم سیاست های مرکل را برگزید، با این حال رهبر جدید به تلویزیونی در آلمان گفت که این انتخاب، برخی تغییرات را از سیاست های این حزب مستثنی نمی کند.

هرچند کارن باور در مقایسه با رقبای خود در کارزار انتخاباتی این حزب، انتقادهای کمتری را متوجه سیاست مهاجرتی مرکل کرده، در عین حال گفته است که مهاجران باید بدانند افرادی با سابقه جنایی نمی توانند در این کشور حضور داشته باشند.
از سوی دیگر، وی تاکید کرده است که حزب دمکرات مسیحی نباید بیش از حد روی این مساله زیانبار انگشت گذارد. یکی از وظایف اصلی کارن باور در انتخابات های سال آینده در سه ایالت شرقی آلمان، جلب حمایت رای دهندگانی است که به حزب راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان» گرایش پیدا کرده اند. این حزب از نگرانی ها در مورد مساله مهاجرت در آلمان بهره برداری کرده است.
کارن باور سیاستمدار۵۶ ساله آلمانی و از متحدان مرکل است. وی فردی است که مرکل به او برای جانشین شدنش روی خوش نشان داده است. کارن باور که چندین ماه با صفت مرکل کوچک خطاب می شد، در سال 2011 رییس ایالت زارلند شد و تا سال‌ جاری نیز در این سمت فعالیت داشت‌.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۵۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، پارلمان بریتانیا در حالی قانون اخراج پناهندگان به رواندا را تصویب کرد که این طرح با انتقاد های زیادی روبرو می شود. سازمان ملل و شورای اروپا نیز انگلیس را به این دلیل به نقض حقوق بشر متهم کرده اند.

شورای اروپا از انگلیس به دلیل پیمان بحث برانگیز پناهندگی با رواندا انتقاد کرده است. مایکل اوفلارتی، کمیسر حقوق بشر شورای اروپا در استراسبورگ گفت: این قانون "سوالات مهمی در مورد حقوق بشر پناهجویان و به طور کلی حاکمیت قانون ایجاد می کند." وی در این باره ابراز نگرانی کرد که این قانون امکان اجرای سیاست اخراج افراد به رواندا را فراهم کند "بدون اینکه نهادها در بیشتر موارد، ابتدا درخواست پناهندگی آنها را بررسی کرده باشند."

اوفلارتی تاکید کرد که بنابراین دولت بریتانیا باید از اخراج پناهجویان به عنوان بخشی از سیاست رواندا خودداری کند.

"ولکر تورک"، کمیسر حقوق بشر سازمان ملل هم گفت: انتقاد مشابهی از سوی سازمان ملل نیز وارد می شود: این پروژه بحث برانگیز، حاکمیت قانون را تهدید می کند و "یک سابقه خطرناک در سراسر جهان" ایجاد می کند. تورک گفت: به جای آن بریتانیا باید اقدامات عملی را برای مدیریت جریان‌های غیرقانونی پناهندگان و مهاجران بر اساس همکاری بین‌المللی و احترام به استانداردهای بین‌المللی حقوق بشر انجام دهد.

فیلیپو گراندی، کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان نیز در این باره اظهار نظر کرد. گراندی گفت: این قانون جدید گامی در جهت دور شدن بیشتر از سنت دیرینه بریتانیا در ارائه پناهگاه به افراد نیازمند و نقض کنوانسیون پناهندگان است. به گفته وی حفاظت از پناهندگان مستلزم آن است که همه کشورها - نه فقط مناطق بحران زده همسایه - به تعهدات خود عمل کنند.

در همین حال، دولت رواندا از تصویب این لایحه ابراز خرسندی کرد. یولانده ماکولو، سخنگوی دولت این کشور گفت که مقامات این کشور "منتظر استقبال از کسانی هستند که به رواندا می آیند.

انگلیس این لایحه را دو سال پیش اعلام کرد. این پروژه به عنوان یکی از مهمترین اقدامات در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی از طرف دولت محافظه کار انگلیس توصیف شده و مجلس عوام بریتانیا در اواسط ژانویه این قانون را تصویب کرد.

این امر شرایطی را فراهم می کند که پناهندگانی که به طور نامنظم وارد انگلیس شده اند در آینده به رواندا اخراج شوند. این کشور آفریقای شرقی توسط دولت بریتانیا به عنوان کشور سوم امن طبقه بندی شده است. مخالفان و فعالان حقوق بشر به شدت از این طرح انتقاد کرده اند.

متیو رایکرافت، مقام وزارت کشور بریتانیا که مسئول اجرای طرح رواندا است هم هفته‌ها پیش در جریان یک پرسش در مجلس عوام گفت که "هیچ مدرکی دال بر اینکه اخراج‌ها اثر بازدارنده داشته باشد" وجود ندارد. علیرغم پیمان مدت ها اعلام شده رواندا، امسال 4600 مهاجر از کانال مانش عبور کرده اند که بیش از هر زمان دیگری در یک سه ماهه است.

هر پناهجوی اخراج شده به رواندا حدود 1.8 میلیون پوند (2.09 میلیون یورو) برای پادشاهی انگلیس هزینه دارد. علاوه بر این، لندن تاکنون 290 میلیون پوند (33.7 میلیون یورو) را بدون ارسال حتی یک هواپیما به این کشور آفریقای شرقی واریز کرده است. رایکرافت بنابراین اعلام کرد که او شک دارد که این ارزش مناسب برای صرف این میزان پول را نشان دهد.

غرق شدن دست کم پنج مهاجر دیگر در کانال مانش

همزمان رسانه ها از غرق شدن دستکم پنج مهاجر از جمله یک کودک در کانال مانش هنگام تلاش برای رسیدن به بریتانیا خبر دادند. منابع پلیس اعلام کردند این حادثه سه شنبه شب در نزدیکی ویمرو در شمال فرانسه رخ داد. این بدان معناست که تعداد مهاجران غرق شده در کانال مانش امسال از سال گذشته بیشتر است.

هر ساله ده ها هزار نفر سعی می کنند با قایق های کوچک از کانال مانش از فرانسه به بریتانیا بروند. به گفته دولت بریتانیا، تعداد عبورهای غیرقانونی در سال گذشته با یک سوم کاهش به کمتر از 30000 مورد رسید، پس از اینکه در سال 2022 به حدود 45000 رسید.

ریشی سوناک، نخست‌وزیر محافظه‌کار بریتانیا، بارها قول داده است که قایق‌های مهاجران را متوقف کند. تنها در ماه فوریه بود که بریتانیا و آژانس حفاظت از مرزهای اتحادیه اروپا فرانتکس توافقنامه ای را برای بهبود همکاری در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی امضا کردند. این همکاری شامل تبادل اطلاعات برای از بین بردن باندهای قاچاقچی و استفاده مشترک از هواپیماهای بدون سرنشین برای نظارت بر مرزها است.

پارلمان انگلیس طرح اخراج پناهجویان به رواندا را تصویب کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • بازنگری در نحوه اجرای طرح ترافیک قطعی است/ احتمال کاهش محدوده طرح
  • بورل: شهرهای غزه بیشتر از شهرهای آلمان در جنگ جهانی دوم ویران شدند
  • انتقاد شورای اروپایی و سازمان ملل از قانون ضد مهاجرتی انگلیس
  • سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود
  • دیدنی های امروز؛ از ماراتون لندن تا انتخابات هند
  • ساعت تمرین تراکتور تغییر کرد
  • احتمال برگزاری انتخابانی فدراسیون دوومیدانی در خرداد
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی / احتمال اصلاح نرخ دلار
  • دو سوم صهیونیست‌ها ادعای پیروزی قریب الوقوع نتانیاهو در غزه را باور ندارند