Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمان - ایرنا - دبیر ستاد حقوق بشر و معاون بین الملل قوه قضاییه گفت : دانشجویان باید تهاجم تحمیلی ایدئولوژی سکولار و لبیرال را در دانشگاه ها خوب بشناسند و این تفکر را مورد تحلیل و بررسی قرار دهند.

به گزارش ایرنا، محمدجواد لاریجانی عصر یکشنبه در جمع دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان با اشاره به اینکه در هر وضعیتی به نعمت های الهی باید توجه کنیم افزود: براساس آیات و روایات همه نعمت ها آشکار نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


لاریجانی با اشاره به اینکه فهم دین زحمت می خواهد و باید زمانی را برای آن به خود اختصاص دهیم بیان داشت: هدایت الهی این است که ما به دنبال نشانه های الهی باشیم.
وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی حادثه تاریخی بود که در 40 سال گذشته رخ داد اما جمهوری اسلامی حادثه تاریخی نیست گفت: در فرایند انقلاب تجربه نظام مدنی جامع براساس عقلانیت اسلامی و جریان بیداری اسلامی که محدود به مرزهای ما نیست، رخ داد.
دبیر ستاد حقوق بشر و معاون بین الملل قوه قضاییه گفت: تفاوت یک حادثه تاریخی صرف با یک جریان اجتماعی این است که جریان اجتماعی چالش با محیط دارد و جلو می رود.
لاریجانی ادامه داد : برخی نخستین چالش پیش روی نظام جمهوری اسلامی را این گونه مطرح می کنند که در دنیای مدرن امروز، اسلام یک دین قدیمی است و نمی تواند پاسخگو باشد و این درحالیست که اسلام یک دین سرزنده است و با مسائل جدید هم نگرانی نداریم زیرا ملاک داریم و بر اساس کتاب و سنت مسائل را حل می کنیم.
وی دومین شبهه را محدود کردن انسان به زندگی شخصی و سکولار کردن حکومت عنوان و ادامه داد: این مساله، شعار مدرنیته در غرب است و در کشور ما نیز طرفدار دارد و برخی آن را تبلیغ می کنند در حالی که اسلام دین جامعی است و برای کوچک ترین موضوعات تا بزرگ ترین آنها تاکیدات دارد، پس اسلام، اسلام خانه و خصوصی نیست.
دبیر ستاد حقوق بشر و معاون بین الملل قوه قضاییه با اشاره به اینکه شبهه سوم مربوط به عرب و عجم بودن و عدم جهان شمولی اسلام است گفت: به همین دلیل اسلام را دین خشن می دانند که برای عرب ها آمده در حالی که در مکتب اهلبیت، اسلام دین جهان شمول است و عرب و عجم ندارد.
وی با اشاره به اینکه امپراتوری شوروی در دهه 40 تهاجم استکباری داشت خاطرنشان کرد: این امپراتوری غیر از تهاجم نظامی، تروریستی و سیاسی به دنبال تحمیل ایدئولوژی مارکسیستی با شعارهای عدالت، مساوات و علیت بود که در راستای انحراف در دین بودند.
لاریجانی با اشاره به اینکه امروز امپراتوری شوروی وجود ندارد اما امپراتوری استکباری غرب وجود دارد گفت: پرچم این امپراتوری به دست آمریکا است که کلوپ کشورهای اروپایی و موتور محرک صهیونیست است که غیر از بکارگیری اجزای مختلف تهاجم نظامی، اقتصادی، امنیتی و ابزار رسانه ای دارای تهاجم تحمیلی ایدئولورژی سکولار و لیبرال هستند.
دبیر ستاد حقوق بشر و معاون بین الملل قوه قضاییه در ادامه به دانشجویان توصیه کرد: دانشجویان باید تهاجم تحمیلی ایدئولوژی سکولار و لبیرال را در دانشگاه ها خوب بشناسند.
وی تاکید کرد: دانشجویان باید تفکر سکولار لبیرال معاصر را مورد تحلیل و بررسی قرار دهند و آن را بشناسند تا این تفکر به ما تحمیل نشود و به خاطر اینکه مد است آن را بپذیریم این تفکر همان بلایی را بر سر بچه های ما می آورد که مارکسیست دهه 50 و 60 آورد.
لاریجانی با بیان اینکه شعارهای این تفکر جدید آزادی، دموکراسی و عقلانیت است که با همه توان بر ملت ها تحت پرچم حقوق بشر تحمیل می شود یادآورشد: عقل در زبان اهلبیت (ع) این است که نفع و ضرر خود را در میزان اسلامی تشخیص داده و بر اساس آن نفع عمل کنیم.
دبیر ستاد حقوق بشر و معاون بین الملل قوه قضاییه تاکید کرد: نباید شعارهای تحمیلی این تهاجم استکباری سکولار لیبرال را پذیریم و یک نکته کلیدی برای سلامت دانشگاه است.
وی به اصول تفکر سکولار و لیبرال اشاره کرد و گفت: حقوق بشر یک مساله مهمی است و در این میان که جهان سکولار و لیبرال خودش را به دنیا تحمیل می کند آیا ملت ایران حق دارند زندگی مدنی خود را براساس اسلام شکل دهد که پاسخ قاطع غربی این است که حق ندارد.
لاریجانی ادامه داد: دعوای اساسی ما با دولت های غربی مستکبر این است حق مسلم ما و هر ملت دیگری است که بتواند زندگی مدنی خود را بر اساس عقلانیت اسلامی شکل دهند.
دبیر ستاد حقوق بشر و معاون بین الملل قوه قضاییه در پاسخ به سئوال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه چرا جمهوری اسلامی ایران به جای کمک به زلزله زدگان کرمانشاه به حامی سایر کشورها تبدیل شده است بیان داشت: ایران حامی مظلومان در هر جای جهان هستند و یکی از موفق ترین سیاست های ایران که آمریکا را خیلی عصبانی کرده این است که ایران داعش را به داخل مرزهای خود نکشیده است.
لاریجانی در پاسخ به سئوال یکی دیگر از دانشجویان مبنی بر اینکه چالش امروز مردم ایران اقتصاد است برای این مهم چه تدبیری اندیشده شده است گفت: شرایط اقتصادی امروز شامل فتنه اقتصادی که فرماندهی آن در بیرون و درمان آن امنیتی است و پدیده دوم ناکارآمدی برخی در داخل است که نیازمند مدیریت جهادی مدیران در صحنه است.
لاریجانی ادامه داد: برای خروج از مشکلات اقتصادی دولت و همه دولتمردان باید پای کار بیایند تا این مساله حل شود و من معتقدم آقای روحانی آدم تیز هوشی است.
دبیر ستاد حقوق بشر و معاون بین الملل قوه قضاییه افزود:کارنامه مسئولان این نظام در حل و فصل مشکلات نسبت به آمریکا و فرانسه بهتر است و این مهم را در حل و فصل اعتراضاتی از جمله اعتراضات کامیون داران مشاهده کردید.
وی یادآورشد: این انقلاب نشان داد مسئولان با رای مردم بالا می روند و پائین می آیند و این مهم دستاورد عظیمی است که غرب خیلی از آن می ترسد.
لاریجانی راه عبور از مشکلات را در کشور پیشرفت علم و دانش دانست و گفت: نسل جدید باید در حوزه علم و دانش بدون هیچ قید و شرطی پیشرفت کند زیرا آنها مدیران آینده هستند .
یکی دیگر از دانشجویان خطاب به لاریجانی گفت: حضرت نوح با یک کشتی ملتی را نجات داد اما دولتمردان ما پس از 40 سال هنوز راه نجات از مشکلات را نمی دانند.
9895/ 5054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي لاريجاني دانشگاه شهيد باهنر سكولار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۶۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامعه نخبگانی آمریکا علیه تفکر غیرتوحیدی/ برخوردهای دوگانه در مواجهه با آزادی بیان

کارشناس مسائل بین الملل با بیان اینکه خیزش دانشجویی آمریکا در حال شکستن و نابودی همه زیرساخت های فکری مادی و غیرتوحیدی غرب است، گفت: آمریکا دو سال پیش با همه توان رسانه ای و دیپلماتیک خود سعی در حمایت از آشوبگران داخل ایران داشت اما امروز در مقابل دانشجویان حامی غزه سرکوب را به حد نهایت رسانده است.

سیدرضا صدرالحسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به خیزش ضدصهیونیستی دانشجویان در آمریکا اظهار کرد: در شرایطی سخن می گوییم که یک جنبش بزرگ و همه جانبه فرهیختگان در اتاق ها و صحن و سرای دانشگاه های آمریکا در مخالفت با جنایات ۲۵۰ ساله آمریکا و ۷۵ ساله رژیم صهیونیستی مشاهده می شود.

مخالفت جامعه نخبگانی آمریکا با زیرساخت‌های تفکر غیرتوحیدی

وی افزود: در واقع حرکت های اخیر جامعه نخبگانی آمریکا مخالفتی روشن و شفاف با همه زیرساخت های فکری لیبرال دموکراسی در غرب محسوب می شود؛ البته اندیشمندان حوزه سیاسی در دهه‌های گذشته موضوعی به نام نئولیبرالیسم را مطرح کردند و لیبرالیسم غربی را زیر سوال بردند اما جنبش اخیر در حال شکستن و نابودی همه زیرساخت های فکری مادی و غیرتوحیدی غرب است.

این کارشناس مسائل سیاسی و بین الملل تصریح کرد: حقیقت موضوع این است که امروز بازگشت به فطرت در حوزه نخبگی آمریکا به میزانی مشاهده می شود که انتظار آن توسط مخالفان فکری لیبرال دموکراسی در غرب وجود نداشت و آنها تصور می کردند پس از فروپاشی تفکر لیبرالیستی بر اساس یک عدالت نسبی تفکر نئولیبرالیستی در غرب به وجود بیاید اما فطرت های بیدار و آگاه جهان که در ماه های اخیر به دلیل خون های به زمین ریخته مظلومان غزه بیدار شده بود، چنان حرکتی را ایجاد کردند که هیچ‌یک از تئوریسین‌های لیبرالیسم و نئولیبرالیسم نتوانسته اند درباره آن تئوری پردازی کنند.

سکوت در مقابل سرکوب جنبش

وی ادامه داد: در طول هفته های اخیر که این جنبش نخبگی در بیش از ۷۰ دانشگاه معروف و صاحب نام آمریکا و تعدادی از دانشگاه های اروپایی و کانادایی و برخی دانشگاه های قاره آسیا به وجود آمده است، تئوریسین های مذکور فقط به صورت مبهم و مبهوت مجبور به نظاره‌گری آن هستند؛ البته این نظاره‌گری فقط در مورد حرکات جنبش دانشجویی و نخبگی در کشورهای یاد شده نیست بلکه این سکوت در مقابل سرکوب شدید جنبش، توسط پلیس و ماموران آمریکایی نیز کاملاً مشهود است.

صدرالحسینی تاکید کرد: متاسفانه در مناطقی از آمریکا پلیس با همه امکانات خود دست به دامان پلیس فدرال شده و حتی در بعضی دانشگاه ها صحبت از گارد ملی و قوای ارتش به میان آمده است.

وی در ادامه شرایط کنونی آمریکا را با شرایط انتهای جنایات آمریکا در ویتنام و جنبش وال استریت مقایسه کرد و افزود: تفاوت عمده جنبش کنونی، سردمداری اساتید، نخبگان و فرهیختگانی است که از نظام سرمایه‌داری آمریکا خسته و از کمک‌های بی حساب آمریکا به جنایتکاران صهیونیست آزرده خاطر شده اند.

سرکوب دانشجویان موجب افزایش حضور آنها خواهد شد

این کارشناس مسائل سیاسی و بین الملل در خصوص آینده این جنبش اذعان کرد: به نظر می رسد در شرایط کنونی امکان هیچگونه پیش بینی آینده در این رابطه وجود ندارد و هرچقدر که سرکوب دانشجویان این جنبش در دانشگاه های مختلف افزایش یابد میزان حضور دانشجویان و اساتید در مخالفت با اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی نیز افزایش می یابد تا جایی که حتی مجبور به تعطیلی دانشگاه ها شدند و این تعطیلی نیز نتوانست دانشجویان را از حضور در محوطه دانشگاه ها و محیط های پیرامونی آنها منصرف کند.

وی ادامه داد: در هر حال امروز شرایط داخلی آمریکا از جهت تبلیغات انتخاباتی مخالفان جدی بایدن و عدم تحمل شنیدن حرف مخالف توسط مقامات ارشد این کشور، آمریکا را به نقطه ای نامعلوم سوق می دهد که به طور مشخص امکان پیش بینی برای آینده نزدیک وجود ندارد.

برخوردهای دوگانه آمریکا در مواجهه با آزادی بیان

صدرالحسینی تاکید کرد: نکته مهم این است که آمریکا در شرایطی از همه امکانات خود برای سرکوب جنبش دانشجویی و فرهیختگان استفاده می کند که کمتر از دو سال پیش با همه توان رسانه ای و دیپلماتیک خود سعی در حمایت از آشوبگران داخل ایران داشت و از کسانی که به مراکز علمی، صنعتی، تجاری، مالی و بانکی ایران خسارت های قابل توجهی وارد کرده بودند، حمایت می کرد اما امروز در مقابل دانشجویانی که در محوطه دانشگاه ها و محیط های پیرامونی آن شعار «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر لیبرالیسم» و حمایت از مردم مظلوم غزه سر می دهند سرکوب را به حد نهایت رسانده است.

وی خاطر نشان کرد: آمریکا یک‌بار دیگر ثابت کرد که برخوردهای دوگانه این کشور در حوزه های مختلف سیاسی، فکری، اندیشه ای، اقتصادی و جهانی به عنوان یک عنصر دائمی و قوام بخش برای تفکر لیبرالیسم و حاکمان آمریکا محسوب می شود.

کد خبر 749533

دیگر خبرها

  • تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا
  • دفاع دانشجویان غیر مسلمان از مردم مظلوم فلسطین بازتاب نامه‌‌های مقام معظم رهبری است
  • توصیه مهم امام جمعه زاهدان برای اجرای قانوان عفاف و حجاب
  • عملیات وعده صادق نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است
  • دفاع دانشجویان غیر مسلمان از مردم مظلوم فلسطین و غزه بازتاب نامه‌های مقام معظم رهبری است
  • یکی از ثمرات طوفان‌الاقصی بیداری وجدان‌های دانشجویان است
  • معرفی رئیس تبلیغات اسلامی جغتای
  • دین اسلام مدافع اصلی حقوق زنان است
  • چهارمین پیش‌نشست دوازدهمین همایش فلسفۀ دین معاصر در دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی
  • جامعه نخبگانی آمریکا علیه تفکر غیرتوحیدی/ برخوردهای دوگانه در مواجهه با آزادی بیان