Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-08@04:42:08 GMT

سفارش تل‌آویو به ترامپ درباره جیبوتی

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۸۶۳۲۹

صراط:

مقام‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و کارشناسان مستقل به  آمریکا توصیه می‌کنند که با توجه به استقرار فزاینده نظامی چین در جیبوتی، واشنگتن نیز باید حضور نظامی خود را در این کشور و منطقه اطراف  باب المندب تقویت کند تا بتواند به مواجهه با چین بپردازد.

به گزارش فارس به نوشته وبگاه «سام تریبیون» برخی مقام‌های پنتاگون  مدعی هستند که استفاده چین از لیزر در ماه مه (اردیبهشت) گذشته و علیه خلبانان آمریکا حداقل مشکلی است که آمریکا در آنجا با آن مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته پنتاگون، دو خلبان نظامی آمریکا در جریان لیزر انداختن به کابین هواپیمای «سی_130» دچار آسیب دیدگی جزئی از ناحیه چشم شدند.

چین در جیبوتی از آمریکا سبقت گرفته است

«یوزی رابی» مدیر مرکز مطالعات «موشه دایان» در این زمینه با بیان این‌که آمریکا مجبور به اقدامی سریع در منطقه است، گفت که آمریکا با یک مشکل اساسی راهبردی مواجه است. چینی‌ها به دلیل موقعیت راهبردی جیبوتی در آفریقا و به دلیل اینکه این کشور به امکان ساخت پایگاه‌های نظامی خارجی را برای کنترل بر باب المندب، یکی از مهمترین آبراه‌های جهان می‌دهد، این منطقه را انتخاب کردند.

به گفته وی، آمریکا این حرکت را بسیار دیر متوجه شد و در حال حاضر اقدام‌های بسیار کمی را می‌تواند انجام دهد.

پایگاه نظامی چین در جیبوتی

این نشریه در ادامه با اشاره به سابقه ساخت پایگاه نظامی از سوی واشنگتن و پکن در جیبوتی نوشت: آمریکا بعد از حملات 11 سپتامبر پایگاه «لیمونیر» به وسعت 500 هکتار را در جیبوتی ساخت و در آن فعالیت‌های نظامی خود را در سراسر منطقه هماهنگ می‌کند. با این وجود، چین نخستین پایگاه خارج از کشور خود را در سال 2016 ساخته که آمریکایی‌ها مدعی پرتاب لیزر از سوی آن‌ها از این مکان هستند. 

اهمیت مهم جیبوتی برای تل آویو

این کارشناس صهیونیستی در ادامه گفت که چین از سال‌های حضور «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید استفاده کامل برده و در حالی آن‌ها حضور نظامی خود را در این منطقه تقویت کردند که هم از لحاظ جغرافیایی قابل توجه است و هم اهمیت بسیاری برای اسرائیل دارد.

این وبگاه با استناد به تصاویر ماهواره‌ای جیبوتی و ذکر اهمیت راهبردی آن به نقل سخنان دیگر کارشناسان صهیونیستی پرداخت. «موشه تردیمن» از دیگر تحلیلگران صهیونیست در این زمینه گفت که فعالیت‌های سازمان‌های تروریستی مرتبط با القاعده و داعش در سومالی و یمن، حضور دزدان دریایی سومالی و جنگ یمن از جمله دلایل اهمیت این منطقه و لزوم حضور نظامی آمریکا در منطقه است.

 به گفته وی با توجه به ضرورت تضمین تردد دریایی آزاد در دریای سرخ و ریشه کن کردن عوامل تهدید کننده، قدرت‌های بزرگ و سایر کشورها پایگاه های نظامی را در حوزه دریای سرخ تاسیس کرده‌اند، به طوری‌که  جیبوتی اینک میزبان پایگاه‌های نظامی فرانسه، آمریکا، اتحادیه اروپا، ژاپن، ایتالیا و چین است و در واقع این کشور میزبان بیشترین پایگاه نظامی خارجی در جهان است.

جیبوتی ، نقطه آغاز درگیری 

این نشریه در  خاتمه تحلیل خود نوشت: تلفیق پایگاه‌های نظامی خارجی در جیبوتی و برنامه‌های چین که ناشی از جنگ تجاری تجاری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا با چین است، باعث می‌شود کارشناسان این کشور کوچک را به عنوان «نقطه جرقه» در نظر گیرند که می‌تواند با بروز حادثه‌ای کوچک درگیری را موجب شود. کارشناسان عنوان می‌کنند که برای مقابله با این مشکل آمریکا باید حضور نظامی خود را در منطقه افزایش دهد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: تل آویو ترامپ جیبوتی رژیم صهیونیستی صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۶۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین

آمریکا و فیلیپین با شلیک موشک و توپخانه، به دفع حملات شبیه سازی شده مهاجمان خارجی در رزمایش نظامی سالانه خود پرداختند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ارتش های آمریکا و فیلیپین با شلیک موشک و توپخانه به خنثی کردن و دفع حملات شبیه سازی شده در آب های شمالی فیلیپین درمواجهه احتمالی با تایوان در رزمایش نظامی سالانه خود پرداختند.

هدف از این رزمایش با نام بالیکاتان 2024 یا شانه به شانه، نشان دادن قدرت نظامی دو کشور در منطقه و تقویت روابط نظامی فی مابین دربحبوحه تنش های فزاینده در منطقه، عنوان شده است.

براساس این گزارش، در این رزمایش حدود 200 سرباز به دفاع از سواحل شهر ساحلی لائوگ پرداخته و موشک های جاولین و توپ های جنگی هاویتزر را پرتاب و اقدام به شلیک مسلسل کردند تا تلاش دشمن برای حمله به سواحل را دفع کنند.   

همچنین نظامیان دو کشور در بخشی از این رزمایش، پنج فروند پانتون شناور بر روی آب را غرق کردند.

حدود 17 هزار نفر از نظامیان ارتش های آمریکا و فیلیپین رزمایش های نظامی سالانه خود را با نام «بالیکاتان 2024 یا شانه به شانه»، را از حدود 15 روز پیش در بحبوحه تنش ها در دریای چین جنوبی آغاز کردند.

این رزمایش از 22 آوریل تا 10 ماه مه در حالی در دریای چین جنوبی برگزار می شود که اخیرا مانیل و پکن منازعات و تنش هایی در این دریا داشته و حتی توپ های آبی نیز به سوی یکدیگر شلیک کردند.

در همین حال نظامیان فرانسه و استرالیا نیز که در مواجهه با رفتارهای تهاجمی چین در دریای چین جنوبی، روابط دفاعی خود را تقویت کرده اند، به دلیل آنکه این رزمایش در خارج از آب های منطقه ای فیلیپین، برگزار می شود، برای نخستین بار به این تمرین دریایی ملحق خواهند شد.نمایندگان 14 کشور آسیایی و اروپایی نیز به عنوان ناظر در این رزمایش حضور دارند. فیلیپین قصد دارد از ژاپن برای شرکت در این رزمایش در سال آینده میلادی دعوت به عمل آورد.

براساس این گزارش، پکن در مورد بیشتر بخش های دریای چین جنوبی ادعای مالکیت دارد. از مسیر ارتباطی سالانه بیش از 3 تریلیون دلار محموله های تجاری با کشتی از آنجا عبور می کنند. پکن همواره رزمایش های مشترک کشورهای این حوزه را مورد انتقاد قرار داده و اظهار می کند که این اقدامات باعث افزایش تنش ها و برهم خوردن صلح و ثبات در منطقه می شود.

در همین حال سخنگوی وزارت امور خارجه چین چند روز پیش اظهار کرد چین از فیلیپین می خواهد تا از تشدید تنش ها و تحرکات در دریای چین جنوبی خودداری کرده و از آمریکا نیز خواست تا حمایت از درگیری ها و تقابلات در منطقه را کنار بگذارد.

همچنین فردیناند مارکوس رئیس جمهور فیلیپین اظهار کرد کشورش به هیچ وجه هیچ نوع درگیری را تحمل نخواهد کرد و مانیل خواستار افزایش تنش ها در منطقه نیست. این رزمایش ها و تمرین های نظامی سالانه هشداری برای چین است.

علاوه بر این ژنرال مایکل سدرولم فرمانده نیروهای مشترک رزمایش بالیکاتان در جمع خبرنگاران اظهار کرد این بخش از رزمایش نظامی، ابزاری برای بهبود عملکرد نیروها در کنار یکدیگر است و به طورمستقیم علیه هیچ دشمن خاصی انجام نشده است.

بخش اصلی این رزمایش شامل حملات دریایی در روز چهارشنبه برگزار می شود که در آن، نیروهای مشترک فیلیپین و آمریکا، کشتی غیرتجاری نیروی دریایی مانیل را غرق خواهند کرد.  

این در حالی است که آمریکا و فیلیپین سال گذشته نیز رزمایش های مشترکی را در دریای چین جنوبی برگزار کردند.

تاکنون مقامات آمریکا از جمله جو بایدن بر تعهد تخطی ناپذیر واشنگتن در حمایت از فیلیپین در برابر هرگونه حملات مسلحانه تحت قرارداد دفاع دو جانبه سال 1951 تاکید کردند.

آغاز رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پاکستان: شایعات واگذاری پایگاه نظامی به آمریکا کذب است
  • پاکستان: نه پایگاه نظامی به آمریکا داده و نه خواهیم داد
  • تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین
  • رژیم صهیونیستی مجددا گذرگاه کرم ابوسالم در غزه را بست
  • لحظه اصابت موشک به پایگاه نظامیان صهیونیست در کرم ابوسالم
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • سردار رشید: در عملیات وعده صادق، 240 جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند/ اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد/ آمریکا و اروپا رایگان هر امکانی را که رژیم صهیونیستی نیاز داشته باشد، در اختیارش قرار می‌دهند حتی بمب اتم!
  • ناگفته هایی از عملیات حماس و عملیات وعده صادق: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • چین در دریای زرد رزمایش نظامی ۸ روزه برگزار می‌کند
  • سردار رشید: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد