Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@06:12:15 GMT

معارضان ظریف آدرس اشتباه می دهند

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۸۶۹۲۰

معارضان ظریف آدرس اشتباه می دهند

تهران-ایرنا- رییس سازمان کتابخانه ملی درباره هجمه ها به وزیر امورخارجه یادآور شد: ایشان دست روی نقطه حساسی گذاشته اند. کسانی که در پی اختلاف افکنی و معارضه با ظریف هستند آدرس غلط و کد اشتباه می دهند و این باعث می شود که امر بر عده ای مشتبه شود.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی ایرنا، اشرف بروجردی، رییس سازمان کتابخانه ملی در حاشیه بازدید از سازمان خبرگزاری ایرنا در پاسخ به خبرنگار گروه سیاسی، اظهارات وزیر امورخارجه درباره پولشویی را درست ارزیابی کرد و درباره فشارهای این روزها به محمد جواد ظریف گفت: من حرفهای آقای ظریف را درست می دانم، واقعیت این است که مهمترین آسیب مدیریتی کل جامعه، فسادی است که وجود دارد و قابل انکار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر رسانه ها و احزاب و دولت پاسخگو نباشند، و مسئله فساد مطرح و تشریح نشود میزان اعتماد مردم کاهش می یابد که کل نظام از این موضوع ضرر می کند.
بروجردی افزود: شاید در برهه ای از زمان اقدامات شفاف سازی مانند اعلام میزان دریافتی های مسوولان اقدامی درست بود که البته پیگیری چندانی هم نشد، اما این اقدام هم نمی توانست همه مشکل را حل کند. مهم این است که در بحث مبارزه با فساد، متولیان هر بخش اطلاعات شفاف عرضه کند، البته در ارائه اطلاعات هم برای پیشگیری از تنش باید با احتیاط عمل کرد.
وی تاکید کرد: در تعریف دولت خوب مواردی مانند تامین نیازهای مردم، شفافیت، ارائه اطلاعات و پاسخگویی را ملاک قرار می دهند. بنابراین وقتی اعلام می کنیم که میزان اعتماد عمومی به حاکمیت در ایران بالاست پس باید ابزارهای اشاره شده را هم تامین کنیم.
این فعال سیاسی اصلاح طلب همچنین درباره شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان گفت: نفس شورای عالی اصلاح طلبان برای ایجاد اجماع میان جریان های اصلاح طلب ایده بسیار خوبی بود. علیرغم انتقاداتی که به عملکرد این شورا وجود دارد، من معتقدم بهترین رویه برای ایجاد وفاق بین گروه ها بود. تلاش هایی هم به منظور پراکنده کردن این گروه انجام شد که خوشبختانه با مدیریت شخص آقای خاتمی با شکست مواجه شد.
بروجردی درباره ترکیب شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان گفـت: ترکیب شورا دوبخش حقیقی و حقوقی دارد. بخش حقوقی آن که متشکل از دبیران کل احزاب هستند که مشخص و ثابت است. درباره اعضای حقیقی هم باید بحث درباره انتخاب اعضا و شناخت از آن ها بیشتر می شد.
بروجردی درباره حاشیه های انتخاب ریاست شورا عالی هم گفت: به نظرم آقای عارف گزینه مناسبی هستند و هر شخص دیگری هم بود باز این حرف وحدیث ها وجود داشت.
بروجردی درباره تشکیل پارلمان اصلاحات هم گفت: در این زمینه شبهه هایی وجود دارد و هنوز سازوکار و وظایف آن مشخص نیست. هرچند تلاش خواهد شد از همه طیف های نزدیک به جریان اصلاحات در این پارلمان استفاده شود.
‌سیام**9402**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي اشرف بروجردي شوراي عالي اصلاح طلبان محمدجواد ظريف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۶۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی‌ها

احمد قویدل گفت: رئیس سازمان غذا و دارو در اطلاع رسانی اخیر خود در رابطه با داروی امیسیزومب، فقط به اثربخشی بسیار بالای آن نسبت به داروهای موجود اشاره کرد، در صورتی که این دارو علاوه بر اثربخشی بالا، برای بیماران هموفیلی با کمبود فاکتور ۸ که مبتلا به مهار کننده شدید هستند، برای دولت نیز کاملاً صرفه اقتصادی دارد. بی تردید اشاره رئیس سازمان غذا و دارو به این مزیت دارو می‌تواند در ایجاد انگیزه در شورای عالی بیمه برای تحت پوشش قرار دادن این دارو به شدت مؤثر باشد.

وی افزود: بر اساس مطالعات اقتصاد دارویی که در سازمان غذا و دارو و معاونت درمان وزارت بهداشت انجام شده است هزینه اثربخشی اقتصادی آن نیز تأیید شده و هزینه‌های این گروه از بیماران برای دولت حداقل یک سوم و در مواردی به نصف کاهش می‌یابد. مدیر عامل سازمان بیمه سلامت و رئیس صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج نیز در موارد متعدد درباره صرفه اقتصادی این داروی نوین اطلاع رسانی کرده اند.

قویدل ادامه داد: از دیگر محاسن مهم این دارو قابلیت تزریق زیر پوستی است که اساساً بیماران مبتلا به مهار کننده به خصوص کودکان را از رگ گیری های متعدد رها می کند.

وی افزود: رئیس سازمان غذا دارو در همین اطلاع رسانی اخیر از امکان تولید این دارو در داخل کشور نیز خبر داده که بی تردید این خبر هم موجی از امیدواری در جامعه هموفیلی ایران جهت بهره مندی از این دارو به وجود آورده است. اما متأسفانه تلاشی برای تحت پوشش بیمه قرار دادن این دارو شاهد نیستیم. این سازمان اختصاص بودجه‌های دارویار را در گرو تحت پوشش بیمه قرار گرفتن آن می‌داند، اما با دادن آدرس اشتباه، شائبه لوکس بودن این دارو را ایجاد می کند.

مشاور مدیرعامل کانون هموفیلی ایران گفت: وظیفه سازمان غذا و دارو است که نتیجه تحقیقات اقتصاد دارویی و نتیجه تحقیق هزینه اثربخشی این دارو را منتشر کند و شورای عالی بیمه را تشویق نماید برای صرفه جویی در هزینه‌های دولت نسبت به تحت پوشش بیمه قرار دادن این دارو اقدام فوری کند.

وی افزود: در حال حاضر برای بیش از ۱۱۰ بیمار هموفیلی مبتلا به مهار کننده شدید، این دارو تهیه و در شرکت‌های پخش موجود است و در مواردی دستور پخش نیز گرفته است. اما تأمین هزینه‌های آن در گرو تحت پوشش بیمه قرار گرفتن این دارو است که متأسفانه تا کنون توسط شورای عالی بیمه محقق نشده است. کانون هموفیلی ایران در این رابطه نامه‌ای قبل از سال جدید به شورای عالی بیمه ارسال کرده که متأسفانه تا کنون پاسخی داده نشده است.

قویدل در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه تأمین این دارو چقدر هزینه دارد و منبع تأمین آن از چه ردیفی است، گفت: بر اساس اطلاعات ما رئیس صندوق بیمه بیماران خاص و صعب العلاج در نامه‌ای خطاب به معاون درمان وزارت بهداشت هزینه این دارو را ۵۵۰ میلیارد تومان اعلام کرده است. از آنجا که هزینه‌های دارویی بیماران خاص از سه منبع به صورت مشترک تأمین می‌شود (بیمه‌های پایه سلامت، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح، صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج و یارانه دارویار)، بدیهی است که محل تأمین این بودجه در گام نخست باید از محل بودجه‌های داروهای عادی (آریو سون و فایبا) که این بیماران تا کنون استفاده می کرده اند، تأمین شود.

وی افزود: با توجه به روشن بودن مزیت‌های این دارو از نظر اثربخشی و اقتصاد درمان و همچنین سهولت استفاده بیماران از این دارو، هر تردیدی در تحت پوشش قرار دادن دارو به ضرر کشور و بیت المال است. متأسفانه در برخی اطلاع رسانی‌های سازمان غذا و دارو به گونه‌ای مطرح می‌شود؛ انگار این دارو لوکس است و حتی می‌گویند از کسانی که می‌خواهند از این دارو استفاده کنند، باید فرانشیز بگیریم!؟ واقعاً دور از انصاف است برای داروهایی که اثر بخشی کمتری دارند و هزینه‌های بیشتری به دولت تحمیل می‌کنند، بیماران از پرداخت فرانشیز دارو معاف باشند و بر عکس بیمار برای داروی بهتر، که هم اثربخش تر است و هم هزینه کمتری به دولت تحمیل می کند و بی تردید کیفیت زندگی آن ها را بهبود می بخشد، فرانشیز پرداخت کند.

مشاور مدیر عامل کانون هموفیلی ایران در پایان اظهار امیدواری کرد شورای عالی بیمه با تحت پوشش قرار دادن این دارو، موانع دسترسی این گروه از بیماران را به این داروی نوین برطرف کرده و از تحمیل هزینه‌های بیشتر به دولت جلوگیری کند. لازم به تاکید است معاونت اجرایی دفتر ریاست جمهوری در جریان کامل هزینه اثربخشی این دارو قرار دارد و گروه نخست بیماران با کمک این دفتر از این داروی نوین بهره مند شدند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • برگزاری مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج
  • عملیات در محل تجمع و عیش و نوش مستشاران آمریکایی‌ به روایت حسین مظفر
  • ۸ نشانه ظریف که نشان می‌دهد دوست‌تان پشت سر شما صحبت می‌کند!
  • ارائه لایحه اصلاح قانون کار به مجلس دوازدهم در اولین فرصت
  • رفع آخرین معارضان طرح آزادراه شهید شوشتری
  • لیست دادگاه های تبریز
  • دبیر شورای عالی امنیت ملی وارد روسیه شد
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • فهرست مراکز کاردرمانی در مشهد
  • آدرس غلط سازمان غذا و دارو با طرح شائبه لوکس بودن داروی هموفیلی‌ها