Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در تریبون آزاد دانشگاه اراک که به مناسبت روز دانشجو و با محوریت مطالبه‌گری دانشجویان با حضور سید علی آقازاده استاندار مرکزی و سید مهدی مقدسی نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی، توسط انجمن اسلامی این دانشگاه ترتیب داده شد، در ابتدای سخنان خود در خصوص وضعیت فعلی کشور و مباحث مرتبط با برجام و FATF بیان کرد: امروز کشور در دوران برجام پساترامپ به سر می‌برد که در واقع دوران خاصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در ایران چهل سال است که انقلاب شده است و در این سال‌ها آمریکا همواره تلاش کرده است که ایران را مجدد به قلمرو خود باز گرداند، افزود: در همه این سال‌ها سیاست‌هایی اعمال شده است که بخشی مورد پذیرش و بخشی مورد نقد است، اما سرانجام به برجام رسیدیم، مذاکره کردیم و ایران تعدیل و تاخیر در برنامه‌های هسته‌ای خود را پذیرفت.

فلاحت‌پیشه تصریح کرد: براساس امضای برجام از هزار و 248 مورد تحریم، 915 تحریم برداشته شد و مقرر بود باقی تحریم‌ها نیز طبق زمانبندی در هشت سال آینده برداشته شود، اما با انتخاب ترامپ فضای متفاوتی ایجاد شد و راهبردها را عوض کرد. من اعتقاد ندارم که ترامپ دیوانه است بلکه در راستای منافع ملی خود عمل می کند و اعتقاد دارد که براساس برجام امتیازهای بسیار به ایران داده شده است.

وی با اشاره به عقاید ترامپ مبنی بر اینکه در برجام از آمریکا استفاده شد، اما با امضای آن ایران 70 میلیارد دلار قرارداد با اروپا امضا کرد، گفت: در بحث FATF چالش هایی مطرح است که تعدادی موافق و تعدادی مخالف هستند، مخالفان معتقدند که ما در برجام به آمریکا اعتماد کردیم که پس از آن بدعهدی کرد و موافقان نیز اذعان دارند که FATF با برجام که امتیاز بدهیم و امتیاز بگیریم متفاوت است و تاکنون تنها ایران و کره شمالی به عضویت FATF در نیامده‌اند.رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی از FATF به عنوان فیفای بانک‌ها نام برد.

وی در خصوص شفافیت که مورد سوال دانشجویان بود، عنوان کرد: من طرح شفافیت را به مجلس نیاوردم که امروز بخواهم در قبال آن پاسخگو باشم و باید از مطرح کنندگان این طرح که آن را مطرح کردند اما به آن رای ندادند سوال شود، من روزی 11 مصاحبه در مجلس با رسانه‌ها دارم و مواضع خود را اعلام می‌کنم و امروز باید از 170 امضا کننده‌ این طرح که تنها 80 نفر آنها به طرح رای دادند و مابقی هم جزو ساکتین هستند پرسش شود، متاسفانه برخی از دوستان با طرح مسائل مربوط به شفافیت سعی دارند دکانی برای خود درست کنند.

وی بیان کرد: شفافیت در دنیای امروز به موضوعی فراملی تبدیل شده است و با رفتار ما امروز به عنوان آبروی ملی مطرح است، افرادی امروز صحبت از فقر مردم می‌کنند که حتی تلاش دارند که کشور 1.5 میلیون بشکه نفت خود را نتواند بفروشد و متاسفانه حرف مفت در مملکت ما زیاد است و تریبون مفت به دست گرفته‌اند.

فلاحت‌پیشه خود را نماینده‌ مردمی که شب گرسنه می‌خوابند و بیکار می‌شوند، دانست و گفت: ما خواهان مراودات بین‌المللی هستیم، چرا از شفافیت می‌ترسید، اقتصاد ما هجدهمین اقتصاد جهان است و قطعا اگر با دنیا کار نکنیم امورات ما پیش نخواهد رفت.

وی در خصوص پولشویی که توسط یکی از دانشجویان سوال شد، تصریح کرد: گردش مالی مواد مخدر در کشور 199 هزار میلیارد تومان معادل 5 تا 6 برابر اعتبارات عمرانی کشور است و اگر این پولشویی نیست پس چیست؟ مگر می‌شود خرده‌فروشان چنین کاری‌ کنند، حتما مافیایی در جریان است. پول قاچاق سوخت در مرزهای کشور نه به جیب ملت می‌رود و نه به جیب دولت بلکه تنها به جیب افراد معدودی می‌رود، امتیاز سوآپ نفت تنها باید در اختیار شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به عنوان نماینده دولت باشد، اما امروز این امتیاز در اختیار یک آقای دیگری هم هست و مجلس وظیفه دارد قانونی بنویسد که شفاف سازی کند.

نماینده مردم اسلام‌آباد غرب در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی در مورد میزان درآمد نمایندگان مجلس و حضور در دانشگاه‌ها به دلیل نزدیکی به انتخابات و کسب رای اظهار کرد: من استاد دانشگاه علامه طباطبایی هستم و ماهانه 5 میلیون و 800 هزار تومان از دانشگاه دریافتی دارم، اما توهین است که حضور در دانشگاه را به جهت دریافت رای بیان کنید. من نان عقل و تخصص خود را می‌خورم و باید حرمت‌ها حفظ شود.

وی با بیان اینکه دانشجویان باید مطالعات خود را افزایش دهند، تاکید کرد: من به دکتر روحانی رای ندادم و حتی هر چهار دوره حضور در مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده مجلس در انتخابات حاضر شدم و با رای مردم شهرم بالا آمدم، اما متاسفانه شما به من توهین می‌کنید. هدف ما روشنگری است ماهیت دانشگاه این است که فکر کنیم همیشه بخشی از حقیقت آن طرف میز قرار دارد و نباید بر بنیادهای اختلافی دیوار کشید.

فلاحت‌پیشه گفت: من حامی مردم هستم و در مصاحبه‌های خود با رسانه‌ها مواضع خود را بیان می‌کنم، برجام مورد امضای کل نظام قرار گرفت و ترامپ آن را بهم زد، اگر برجام بد بود چرا امروز همه نگران هستید، امروز تحریم‌ها برگشته است، کشورها به هواپیماهای ما سوخت نمی‌دهند، کارگران نمی‌توانند کار کنند، اما سیاست من در سیاست خارجی تنش‌زدایی است چراکه دشمنان ما برای ناموس ایران و تضییع کشور نقشه کشیده‌اند.

وی در ادامه در پاسخ پرسشی در خصوص وضعیت کولبران غرب کشور عنوان کرد: در ازای هر یک میلیارد تومان حاصل از قاچاق کالا برای قاچاقچیان بزرگ تنها 9 میلیون تومان به کولبران داده می‌شود به همین دلیل به جهت حمایت از کولبران و جلوگیری از سوءاستفاده قاچاقچیان فراکسیون حمایت از کولبران تشکیل شده است.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت اضافه کرد: طی 6 ماهی که رئیس کمیسیون هستم تاکنون هیچ سفر خارجی نرفته‌ام و حتی 4 سفر خارجی برنامه‌ریزی شده را کنسل کردم، اما تقریبا تمامی مرزهای کشور را سفر کرده‌ام و سه‌شنبه نیز به چابهار سفر می‌کنم و اعتقاد دارم که باید از پتانسیل 15 کشور مرزی خود و 25 کشور همجوار به همراه روسیه، چین و ... استفاده کرد.

وی با بیان اینکه امروزه صادرات غیرنفتی کشور از صادرات نفتی بیشتر شده است، افزود: میزان مبادلات ایران با عراق 5 برابر میزان مبادلات غیرنفتی با 28 کشور عضو اتحادیه اروپاست ولی تاکنون دیده نشده است، اگر هنوز جاده‌های مرزی کشور خاکی است و سربازان و مرزداران در مناطق بدون آب و برق خدمت می‌کنند به دلیل بی توجهی‌هاست چراکه افراد بیشتر به فکر ماموریت‌های لوکس به کشورهای لوکس هستند در حالی که بهره‌وری در همین مناطق مرزی است.

فلاحت‌پیشه بیان کرد: شرایط امروز ایران با دنیا متفاوت از قبل از برجام است، بنا بر تقابل نیست، اما در گذشته 7 قطع‌نامه ذیل ماده 41 فصل 7 منشور ملل متحد علیه ایران وجود داشت و طبق آن کشورهای دنیا موظف بودند هر سه ماه یک بار بلاهایی که سر ایران می‌آورند را گزارش دهند، اما امروز تنها بخشی از کشورهای مرتبط با آمریکا باید به خزانه‌داری این کشور گزارش دهند و تلاش بر این است که وارد فضای تنش‌زایی نشویم، سیاست ما جلوگیری از گسترش بحران است.

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: به اروپایی‌ها گفته‌ایم که اگر ایران نبود امروز داعش به مرزهای شما رسیده بود و با این زبان مذاکرات را پیش می‌بریم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۶۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله‌ی رژیم صهیونیستی به سفارت ایران و مخالفان پاسخ ایران

محمدحسین واحدی؛ اخیرا بعد از اینکه اسرائیل (رژیم) به سفارت ایران حمله کرد و باعث تخریب کل سفارت ایران شد. تمام کشور‌های مطرح دنیا در سازمان ملل و شورای امنیت رژیم صهیونیستی را محکوم کردند. اما به سبب اینکه یهودیان در جهان و سازمان‌های بین المللی نفوذ زیادی دارند این امر راه به جایی نبرد. حتی کشور‌های غربی به ناحق طرف اسرائیل را گرفتند با این حال مشکلات ایران صرفا در حوزه‌های سیاست خارجی نیست.

در داخل ایران نیز افراد و جریان‌های به ظاهر روشنفکر منتقد هرگونه پاسخ ایران بودند؛ که با حمله‌ی مستقیم ایران به اسرائیل (رژیم) که دستاورد‌های زیادی داشت به شدت مخالفت کردند و حتی تا جایی پیش رفتند که قدرت نظامی ایران را به دروغ ضعیف شمردند؛ و جمهوری اسلامی تا آمد به حق با برخی از این افراد طبق قانونی و تشکیل دادگاه برخورد کند برخی از مردم و جریان‌هایی که حامی اسرائیل (رژیم) هستند. از آن‌ها دفاع کردند مانند اپوزیسیون و اعراب خود فروخته و تنها منطق نامعقول شان این است که، چون جمهوری اسلامی دشمن شان می‌پندارند باید از این رژیم حمایت کنند.

هرچه که می‌اندیشم می‌بینم که جامعه ایران چقدر به قهقرا رفته که دشمن خود را دوست خود قلمداد می‌کند؛ و اینجا من این مجوز را به جمهوری اسلامی می‌دهم که با این افراد و جریانات به شدت برخورد کند. زیرا که ما همان طور که در غزه شاهد بودیم اسرائیل هیچ‌ملاحظه‌ای را نمی‌کند و تا کنون به اندازه سه بمب هسته‌ای بر سر مردم غزه بمب ریخته است. چه برسد به ایران که این حکومت آن را دشمن اصلی خود می‌داند و اگر به ایران حمله ور شود چه کار‌ها که نمی‌کند.

زمانی که ایران مستقیم به اسرائیل(رژیم) حمله کرد مردم فلسطین خوشحال بودند و می‌گفتند اولین روزی است که هیچ جنگنده اسرائیلی بر آسمان ما مشاهده نمی‌شود. شما عمق ماجرا را نگاه کنید حالا این جماعت به ظاهر اصلاح طلب و روشنفکر با هر گونه اقدام بازدارنده که مخالفت می‌کنند. در حمله اکتبر نیز می‌گفتند حماس نباید حمله می‌کرد به اسرائیل در صورتی که اگر این عملیات صورت نمی‌گرفت. تمام کشور‌های عربی با اسرائیل عادی سازی می‌کردند که در این صورت ملت فلسطین تنها می‌ماند اگر بخواهیم ایران را فاکتور بگیریم.

این جماعت لیبرال و طرفدار مکتب سازه انگاری طوری صحبت می‌کنند انگار در دنیا روابط بر اساس قدرت نیست و بر اساس روابط حسنه جریان دارد. به فرض مثال اگر بتوان  طبق این نظریه به طور سازنده با دیگر کشور‌های  دنیا تعامل کرد. اما در مورد اسرائیل که یک حکومتی مبتنی بر زور است که هیچ توجهی به قواعد بین المللی ندارد چگونه می‌توانند عمل کنند.

حمله اخیر ایران بزرگترین حمله موشکی و پهپادی در دنیا بود که نظیر نداشت و به نوعی مقابل به مثل ایران بود. صبر استراتژیک ایران نیز  با حمله اسرائیل به سفارت ایران و با به شهادت رسیدند هفت سردار ایرانی به سر رسید؛ و ما شاهد دوران جدیدی از تقابل ایران و اسرائیل (رژیم) پس از عملیات ۷ اکتبر هستیم؛ و این دستاورد غیرقابل انکاری است که برخی‌ها قصد کوچک شمردن آن را دارند.

دیگر خبرها

  •  استاد حوزه علمیه قم : اگر برای آبادانی دین کاری نمی کنیم، دین را خراب تر نکنیم
  • ایران جزو چهار کشور نخست دنیا در حوزه سدسازی است
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز
  • کارشناس ژیمناستیک: بار روانی منفی برای الفتی ایجاد نکنیم/ کسب مدال المپیک دور از دسترس نیست
  • یوسفی: بار روانی منفی برای الفتی ایجاد نکنیم/ کسب مدال المپیک دور از دسترس نیست
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • انقلاب اسلامی بر دنیا تاثیر گذاشته است
  • حمله‌ی رژیم صهیونیستی به سفارت ایران و مخالفان پاسخ ایران
  • آیین تکریم و معارفه معاونت امور بین‌الملل بنیاد سعدی