Web Analytics Made Easy - Statcounter

رسانه‌های ترکیه در طیف وسیعی اقدام به پوشش گسترده اعتراضات پاریس کرده و غرب و فرانسه را به پیروی از «استاندارد‌های دو گانه» متهم کردند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رسانه‌های ترکیه به خصوص رسانه‌های نزدیک به جریان حاکم از روزهای اول اعتراضات پاریس، اخبار اعتراضات را با حجم وسیعی پوشش می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه القدس العربی، در مطلبی نوشته است که شاید این سیاست روزنامه‌های ترکیه با اعتراضات سال 2013 در استانبول که حزب عدالت و توسعه آن را توطئه خارجی قلمداد می‌کرد بی ارتباط نباشد.

به نوشته این روزنامه، در سال 2013 نیز در اعتراضات معروف به «پارک گزی» رسانه‌های فرانسوی و غربی به شدت حوادث آن سال را پوشش داده بودند.

اخبار اعتراضات و تصاویر خشونت پلیس، صفحات اول روزنامه‌ها و پایگاههای ترکیه را فراگرفته و شبکه‌های ماهواره‌ای نیز ساعات بیشتری به پوشش حوادث پاریس اختصاص داده‌اند.

بسیاری از شبکه‌های خبری ترکیه خبرنگاران خود را به پاریس گسیل داشته‌اند تا تصاویر برخورد مأموران با معترضان را مخابره کنند؛ به خصوص تصاویر برخورد خشونت‌آمیز پلیس فرانسه با دانشجویان در رسانه‌های ترکیه در سطح وسیعی منتشر شد.

رسانه‌های ترک‌زبان در بسیاری از تحلیل‌ها و اخبار خود کلید واژه «استانداردهای دو گانه» را در خصوص رفتار غرب و فرانسه در خصوص اعتراضات را به کار می‌برند و به رفتار کشورهای غربی در خصوص اعتراضات ترکیه اشاره می‌کنند.

روزنامه «الستار» ترکیه در تیتر صفحه اول خود با درج تصویری از اعتراضات پاریس نوشت: «اروپا لرزید» و در کنار تصویر بزرگ پاریس، تصاویری از اعتراضات بلژیک و هلند را درج کرد.

روزنامه «ینی عقد» نیز تصویری از آتش گرفتن خودروها را در پاریس در صفحه اول خود درج کرد و نوشت: «ناله مظلومان، پاریس را به آتش زد». این روزنامه در سر مقاله خود با انتقاد از خشونت پلیس فرانسه، به تاریخ استعمار فرانسه در قاره آفریقا اشاره کرد.

روزنامه «ینی شفق» هم در اقتباس از سخن اردوغان، نوشت: «در چاهی افتادند که خودشان حفر کرده بودند.» روزنامه «گونش» هم چنین تیتر زد : زمستان اروپایی خیابان‌های پاریس را به میدان جنگ تبدیل کرد.

«لیبرالیسم جدید فروپاشید» تیتر یک روزنامه «آیدنلیک» بود و روزنامه «سوزجو» و «جمهوریت» هم که از معارضان اردوغان محسوب می‌شوند صفحه اول خود را به اعتراضات پاریس اختصاص داده و نوشتند که اعتراضات فرانسه به کشورهای دیگر اروپایی کشیده شده است.

محافل سیاسی ترکیه نیز به تأسی از اردوغان انتقادات شدیدی را متوجه فرانسه و غرب کرده و همان کلید واژه «استانداردهای دو گانه » را به کار می‌برند. 

تظاهرات‌های اعتراضی در فرانسه از هفدهم نوامبر (۲۶ آبان ماه) آغاز شده است. رانندگان و شماری از اتحادیه‌های بازرگانی و احزاب سیاسی از عوامل محرک برای آغاز موج اعتراض ها در این کشور بودند.

دیروز هم «جلیقه ‌زردها» در فرانسه با وجود عقب نشینی «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور این کشور از  طرح گرانی مالیات بر سوخت تظاهرات کردند. تظاهراتی که بیش از هزار و 700 بازداشتی داشته است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حزب عدالت و توسعه آشوب در فرانسه ترکیه رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۷۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت فرانسویان از فلسطین

  به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از پاریس، تظاهرات حمایت از فلسطین در پاریس این هفته پس از کش و قوس فراوان و مخالفت اولیه دولت فرانسه، سرانجام برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

نشریه مدیا پارت درباره موضع دولت فرانسه نوشت: علیه همبستگی با فلسطین. حمایت از فلسطین در فرانسه جرم محسوب می‌شود. مک کارتیسمی به سبک فرانسوی.

منظور این نشریه از مک کارتیسمی به سبک فرانسوی اشاره به عوام فریبی، سانسور و احضار مخالفان صهیونیسم و طرفداران مقاومت در روز‌های اخیر است.

مخالفت با نژاد پرستی، اسلام هراسی و خشونت پلیس عنوان پوششی تظاهرات این هفته حمایت از فلسطین در پاریس بود.

برگزارکنندگان این تظاهرات همچنین خواستار منع حضور رژیم صهیونیستی در بازی‌های المپیک پاریس و تحریم محصولات و شرکت‌های اسرائیلی و نیز شرکت‌هایی که با این رژیم کار می‌کنند، شدند.

اظهارات:
مصاحبه اول: یک شهروند فرانسوی
مصاحبه دوم: از مسئولان برگزارکننده تظاهرات ضدصهیونیستی


دیگر خبرها

  • دیدنی های امروز؛ از اعتراضات ضداسراییلی دانشگاه های آمریکا تا اوضاع غزه
  • تدابیر امنیتی جدید فرودگاه پاریس برای بازی‌های المپیک ۲۰۲۴
  • تعبیر وارونه رؤیای آمریکایی/ راهپیمایی‌های گسترده حمایت از فلسطین در دانشگاه‌های ایالات متحده نشانه چیست؟
  • عامل حمله به کنسولی ایران در پاریس به حبس محکوم شد
  • اعزام پلیس‌ مراکش به المپیک ۲۰۲۴
  • راهکار فرانسه برای کمبود پلیس در المپیک پاریس
  • عملیات زمینی گسترده ترکیه علیه گروه‌های کُرد در عراق؛ زمان حمله مشخص شد
  • سایه ترس از ترور و اعتصاب بر المپیک ۲۰۲۴ پاریس
  • ترکیه منطقه حایل در شمال عراق ایجاد می کند/ حمله زمینی گسترده به شمال عراق بعد از سفر اردوغان
  • حمایت فرانسویان از فلسطین