Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-24@10:21:20 GMT

پیچیده‌ترین مسأله بین زن و شوهر‌ها

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۸۷۶۰۲

پیچیده‌ترین مسأله بین زن و شوهر‌ها


یکی از حساس‌ترین مسائل بین زن و شوهر، چگونگی برقراری ارتباط کلامی و گفت و شنود بین آنان است. با توجه به این که بیش‌ترین وقت مشترک زوج‌ها صرف گفت و شنود با هم می‌شود، بنابراین کیفیت و کمیت گفت و شنود و مذاکره بین زن و شوهر مهم‌ترین نقش را در خوشبختی، موفقیت و تداوم زندگی مشترک و یا شکست و ازهم پاشیدگی آن برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به آمار کشور‌های پیش رفته، بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها به علت عدم ارتباط صحیح کلامی و احساسی بین زن و شوهر صورت می‌گیرد.
در ارتباط کلامی، نحوه‌ی صحبت، لحن کلام، کلمات و اصطلاحات به کار گرفته شده، موضوع، وقت و مکان مذاکره برای طرفین، حائز اهمیت است. به عبارتی ساده، اگر ارتباط کلامی با چهره‌ای گشاده و با مهر و محبت، به موقع و با کلمات و لحنی مثبت و اطمینان بخش و دلگرم کننده همراه باشد، در شنونده آرامش، امنیت و احساس رضایتمندی ایجاد می‌کند، اگرچه موضوع صحبت برای مخاطب یا طرفین همراه با خبر‌های بد و ناراحت کننده باشد.

برنامه ریزی ذهنی مردان با زنان از بسیاری جهات با هم متفاوت است؛ در واقع، زنان و مردان در مورد گفت: وگو، دو گونه فکرکرده و به طور متفاوت عمل می‌کنند؛ به طوری که در زندگی روزمره زنان و مردان هریک با معیار و بینش خود به زندگی مشترک و ارتباط کلامی نگاه کرده و هر یک به تصور اینکه بینش و رفتار خودش درست است، در راستای گسترش آن تلاش می‌کند.

هم صحبتی زن و شوهر با هم، برای رشد و بقای احساس صمیمیت آن‌ها نقش قطعی دارد.. گفت و گویی که پایان خوش دارد نشانه صمیمیت است. طرفین از این که می‌توانند آزادانه حرف بزنند و نظور یکدیگر را بفهمند لذت می‌برند. اما متأسفانه «بسیاری از زوج ها» و شاید بتوان گفت: «اغلب» آن‌ها از مهارت‌های لازم برای گفتگو با یکدیگر برخوردار نیستند و بی آنکه بخواهند گرفتار سوءتفاهم و دلسردی و تکدر خاطر می‌شوند. بعضی از زوج‌ها می‌گویند:با هم صحبت می‌کنیم، اما صحبت ما سرد و بی روح است» مسئله این است که طرفین موضوعات مورد علاقه یکدیگر را طرح نمی‌کنند.

برای داشتن یک گفتگوی خوب به نکان زیر توجه کنید
– با همسر خود هماهنگ شوید. زن و شوهر برای این که بتوانند با یکدیگر ارتباط سازنده برقرار کنند باید در مسیر صحبت یکدیگر قرار گیرند، زیرا در بسیاری از مواقع زن و شوهر با آنکه درباره‌ی موضوع واحدی صحبت می‌کنند، اما روش صحبت آن‌ها به قدری متفاوت است که نمی‌توانند با هم هماهنگ شوند.

– با علاقه گوش بدهید. گاهی اوقات زن شکایت می‌کند که شوهرش به حرف‌های او گوش نمی‌دهد و حال آنکه شوهر در مقام اعتراض مدعی است که همه حرف‌های او را شنیده است.

– از قطع صحبت اجتناب کنید. قطع صحبت برای کسی که این کار را می‌کند احتمالاً طبیعی به نظر می‌رسد، اما ممکن است در کسی که صحبت او قطع می‌شود ایجاد نارضایتی و افکار منفی کند.

– سیاست و نزاکت به خرج دهید. در صحبت با همسر خود، کلمات را با سیاست و با رعایت همه جوانب ادا کنید، سعی کنید لحن خوشایندی داشته باشید؛ و با زیباترین و بهترین عبارت‌ها همسرتان را مخاطب قرار دهید این کار روح اورا از شادمانی لبریز می‌کند. می‌توانید اگر خواستید یاد صحبت‌های مۆدبانه روزگار قبل از ازدواج بیفتید.   منبع: ایران ناز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: همسرداری زندگی زناشویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۷۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با حجاب

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری؛ رئیس دیوان عالی کشور با بیان سخنانی در جلسه هیئت عمومی دیوان عالی اظهار کرد: در حال حاضر بحث حجاب و صیانت از آن در جامعه مطرح است و متأسفانه برخی از کسانی که داعیه آشنایی با مفاهیم دینی و احکام الهی را دارند، سخنانی در این رابطه بر زبان جاری می‌کنند که موجب شگفت و تأسف است.

بیشتر بخوانید: طرح نور با قوت و تدبیر به کار خود ادامه می‌دهد

وی با تأکید بر اینکه علامت سؤال گذاشتن روی مسأله ضرورت حجاب برای بانوان غیرقابل توجیه است، عنوان کرد: برخی می‌گویند آیا در اسلام بحث حجاب ضروری و واجب است! در حالی که امر حجاب یکی از ضروریات دین است و در آیات شریفه قرآن برای همه زنان مسلمان یک تکلیف شرعی است.

منتظری ادامه داد: در روایات و احادیث در باب موضوع حجاب مطالب بی‌شماری بیان شده است و این مسأله به قدری مورد تأکید است که در شب معراج پیامبر اسلام(ص) نیز به مسأله حجاب اشاره شده است.

وی با بیان اینکه در ادیان آسمانی نیز حجاب بر زنان امری لازم و ضروری بوده است، افزود: اصولاً ویژگی و ساختار وجودی که خداوند در بانوان قرار داده اقتضا می‌کند که زن مصون از تعرض باشد و این امر از طریق حجاب محقق می‌شود.

رئیس دیوان عالی کشور تأکید کرد: حجاب یک تکلیف شرعی و قانونی است و در جامعه اسلامی و به خصوص در نظام جمهوری اسلامی ایران، این انتظار وجود دارد که حتی کسانی که مسلمان نیستند و یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند تابع قانون باشند، زیرا قانون در کشور برای همه لازم‌الاتباع است.

منتظری خاطرنشان کرد: مسأله حجاب در نظام جمهوری اسلامی ایران، تنها یک امر عقیدتی و دینی نیست و یک امر قانونی است و تمام شهروندان چه معتقد به مبانی دینی باشند و چه نباشند بایستی به قانون عمل کنند.

وی با بیان اینکه امروز کیان خانواده در دنیای غرب در حال اضمحلال است، گفت: تجربه نشان داده که بی‌بندوباری و روابط بدون قیدوشرط، چه بر سر جوامع بشری آورده است. دست اجانب به دنبال برداشتن امر مهم حجاب، عفاف، حیا و شرم در جامعه اسلامی است و همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ دشمن روی این مسأله مدیریت و برنامه‌ریزی کرده است.

رئیس دیوان عالی کشور اضافه کرد: مسئولان در امر حجاب وظیفه حاکمیتی، اخلاقی و اجتماعی دارند بدانند؛ این مردم با تقدیم 300 هزار شهید انتظار حاکمیت احکام اسلام و اجرای دستورات اسلام را در جامعه دارند؛ لذا همه دلسوران نظام و دلبستگان اسلام باید بر مسأله حجاب توجه لازم را داشته باشند.

وی با تأکید بر اجرای قانون توسط همه دستگاه‌های حاکمیتی و با توجه به وظایف و مسئولیت‌های نیروی انتظامی در تأمین امنیت جامعه در کشور، بر پشتیبانی و حمایت قاطع از آنان به خصوص در مسأله حجاب گفت: تأمین امنیت اخلاقی جامعه امری ضروری است که در این زمینه ضمن اینکه باید جلوی برخی تخلفات و تندروی‌ها گرفته شود، می‌بایست با برنامه‌ریزی و تدبیر عمل شود و قطعاً همراهی و همکاری مردم نیز در اجرای قانون تأثیرگذار خواهد بود.

رئیس دیوان عالی کشور در پایان با اشاره به لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با صیانت جامعه و حجاب خاطرنشان کرد: قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228297 برچسب‌ها حجاب

دیگر خبرها

  • لزوم صدور احکام متناسب با جرم در مورد پرونده‌های مرتبط با حجاب
  • پوتین: روش های تروریست ها روز به روز پیچیده تر و وحشیانه تر می شود
  • منتظری: قضات به متخلفان در بحث حجاب احکام تنبیهی صادر کنند
  • سریال کره‌ای Hide؛ جاذبۀ معماهای تمام‌نشدنی
  • این زن شوهر سابقش را به طرز فجیع کشت / در اردبیل رخ داد
  • وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد
  • آموزش و پرورش پله اول حفظ حجاب
  • همدستی مرد و زن برای قتل شوهر
  • پلیس انگلیس دو نفر را متهم به جاسوسی برای چین کرد
  • ۵ مسأله اصلی مازندران در نقشه مهندسی فرهنگی معرفی شد