Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

پروژه مدیریت یکپارچه منابع آب زاینده رود به سفارش وزارت نیرو، با همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان و با حمایت وزارت آموزش عالی کشور آلمان انجام گرفته است، پژوهشگران آلمانی در هشت سال تحقیقات جامع، طراحی را برای مدیریت یکپارچه زاینده رود منابع آب زاینده رود تدوین و ارائه کرده است.

دکتر الک در حاشیه نشست طرح یکپارچه منابع آب زاینده رود در دانشگاه صنعتی اصفهان در جمع خبرنگاران افزود: نتایج کارهای هشت سال گذشته به نمایش گذاشته و چگونگی همکاری های ایران و آلمان در طول این پروژه رصد شود تا تصمیمی برای آینده پروژه و آینده همکاری های ایران و آلمان گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تولید ابزارهای کمک و تصمیم گیری مسوولان را یکی از اقدامات مهم این پروژه دانست و بیان کرد: این ابزارها به تصمیم گیران کمک می کند تا در آینده تصمیم های بهتری گرفته و مدیریت مناسبی در این راستا داشته باشند.

مسوول بخش آب وزارت علوم و تحقیقات آلمان ادامه داد : مهمترین اقدام در پروژه مدیریت یکپارچه منابع آب زاینده رود جمع آوری اطلاعات یکپارچه مورد تایید از بخش های مختلف برای مدیریت بهتر است.

وی بخش آموزش را از فعالیت های مهم در این راستا برشمرد و افزود: بدون آموزش مدیریت یکپارچه صورت نمی گیرد به همین دلیل این بخش از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

الک، یکی دیگر از اهداف این طرح را بهبود فعالیت های شورای هماهنگی حوضه زاینده رود برشمرد و ادامه داد: این اقدام یکی از مهمترین ارکان تصمیم گیری در حوضه زاینده رود است که دولت آلمان برای بهینه سازی این هماهنگی ها تجربیات بسیاری دارد.

وی درباره راهکار احیای زاینده رود خاطرنشان کرد: اگر من یکی از مسوولان ایران بودم در ابتدا به دنبال اطلاعات و جمع آوری داده های مورد قبول تمامی نهادها بودم زیرا هیچ کاری را بدون در دست داشتن اطلاعات و داده ها نمی توان انجام داد.

وی خاطرنشان کرد: ایران در زمینه جمع آوری اطلاعات سرمایه گذاری های کافی انجام نداده است که باید این اقدام صورت بگیرد زیرا یکی از پایه های اساسی نجات زاینده رود است.

زاینده ‌رود بزرگترین رودخانه فلات مرکزی ایران است که از کوه‌های زاگرس مرکزی بویژه زردکوه بختیاری سرچشمه گرفته و پیش از خشکسالی در کویر مرکزی ایران به سمت شرق حدود 200 کیلومتر پیش می‌ رفت و در نهایت به تالاب گاوخونی در شرق اصفهان می ریخت.

این رودخانه در حدود 10 سال گذشته بدلیل خشکسالی و کمبود منابع آبی به رودخانه فصلی تبدیل شده و در اغلب ماه های سال در استان اصفهان خشک است.

انتهای پیام/

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: اصفهان آموزش عالی آلمان ایران ایران و آلمان وزارت علوم دولت سرمایه گذاری خشکسالی تالاب استان اصفهان آلمان دولت سرمایه گذاری وزارت علوم یورو پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۷۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مدیریت چرای دام در خاتم

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، دوره آموزشی مدیریت چرا‌ی دام با حضور کارشناسان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان و جمعی از بهره برداران، مرتعداران، همیاران طبیعت برگزار شد.   این دوره آموزشی با هدف افزایش آگاهی و مهارت دامداران و بهره برداران منطقه در خصوص مسائل مختلف چرا، شرایط و زمان مناسب ورود و خروج دام به مرتع، آشنایی با قوانین و مقررات منابع طبیعی، زمان مناسب بهره برداری، نحوه استفاده از مرتع متناسب با شرایط رویش و اکولوژی گیاهی در روستای قناتو شهرستان خاتم برگزار شد.   در پایان این دوره به سؤالات و ابهامات شرکت کنندگان در خصوص پروانه چرا و طرح‌های مرتعداری پاسخ داده شد.

دیگر خبرها

  • پیگیری تامین منابع مالی طرح کمربندی قم در دیدار با رئیس بانک ملی ایران
  • هدر رفت باران در روزگار کم‌آبی
  • آموزش مدیریت چرای دام در خاتم
  • آمادگی شهرستان‌های بافق و بهاباد برای مدیریت سیلاب
  • ذخیره سد زاینده رود ۳۸۳ میلیون مترمکعب/ آب امشب به زاینده‌رود می‌رسد
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۸۳ میلیون مترمکعب رسید
  • ١٠ هزار مگاوات از بار شبکه برق در تابستان ١٤٠٢ با کنتور‌های هوشمند مدیریت شد
  • انعقاد تفاهمنامه همکاری میان اتاق بازرگانی ایران و آلمان
  • موسیقی ایران مدیریت یکپارچه می‌خواهد/ مرثیه‌ای برای موسیقی دهه ۶۰
  • صادرات ۱۰۰ میلیون یورویی آلمان به ایران در ۱ ماه