Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-04-26@18:11:12 GMT

آغاز مبادلات بانکی ایران و چین از امروز

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۸۸۳۴۹

نائب رئیس و سخنگوی اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین گفت: مبادلات بانکی و پولی ایران و چین امروز از سر گرفته می شودبه گزارش بلاغ، مجید رضا حریری با بیان اینکه بعد از اتفاقات 4 نوامبر که وارد مرحله جدیدی از برجام شدیم روابط بانکی ما و چین متاثر از این اتفاق باید بازطراحی می شد افزود : خوشبختانه روز جمعه گذشته این قضیه حل و فصل شد و به علت تعطیلات روزهای شنبه و یکشنبه در چین ، امروز نقل و انتقال مالی میان ایران و چین از طریق کونلون بانک بعنوان تنها بانک طرف مبادله با بانکهای ایرانی ، آغاز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد : در ماه یک میلیارد دلار واردات از چین داریم و در دو ماه گذشته که اختلال جدی در مبادله بانکی میان دو کشور بود دو میلیارد دلار تقاضای انباشته وجود دارد که حتماً در روزهای اول کار فعالان اقتصادی را که می خواهند با چین کار کنند یا حواله هایشان در چین و یا بانکهای ایرانی است و یا کالایشان در بندر وجود دارد با اختلال همراه خواهد بود.

حریری با بیان اینکه بعد از گذشت یک هفته تا ده روز روند مبادلات بانکی میان دو کشور به حالت عادی برمی گردد گفت : امیدواریم نگرانی فعالان اقتصادی ، صادر کنندگان و وارد کنندگان ایرانی در این باره هر چه زودتر رفع شود .

وی افزود : از سال 2011 تاکنون مبادلات تجاری ما از کانال های رسمی بانکی فقط از طریق کونلون بانک چین انجام می شد که امیدواریم با از سر گیری فعالیت این بانک بتوانیم بانکهای دیگر چینی را هم در آینده نزدیک به این فرآیند وارد کنیم .

سخنگوی اتاق مشترک بازرگانی ایران و چین با بیان اینکه هیچ تغییری در فرآیند کار کونلون بانک با فعالان اقتصادی ایرانی بوجود نیامده است گفت : فعالان اقتصادی می توانند از طریق بانکهای عامل خود پیگیر مراودات با این بانک چینی باشند اما آنچه که واضح است این که بانکهای ایرانی معاف از تحریم می تواند با کونلون بانک مبادلات مالی داشته باشد .

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۸۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، در هفته منتهی به ۵ اردیبهشت ماه نرخ سود بین بانکی با کاهش یک صدم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۱ درصد رسید.

بیشتر بخوانید: سقف برداشت از حساب‌های بانکی چقدر شد؟

این نرخ از ابتدای سال جاری با روند کاهشی همراه بود به جز هفته منتهی به ۲۹ فروردین ماه. نرخ بهره بین بانکی در هفته پایانی فروردین با افزایش همراه شدو با ۴ صدم درصد افزایش نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۵۲ درصد رسید.

نرخ بهره بین بانکی در هفته منتهی به ۲۲ فروردین ماه با کاهش نیم درصدی نسبت به هفته قبل از آن به ۲۳.۴۸ درصد رسید. نرخ بهره بین بانکی که در هفته نخست فروردین ماه سال جاری ۲۳.۶۲ درصد شده بود در دومین هفته از نخستین ماه سال جدید با کاهش ۴ صدم درصدی همراه شد و به ۲۳.۵۸ درصد رسید.

این نرخ در هفته پایانی اسفندماه سال ۱۴۰۲ به ۲۳.۶۶ درصد رسیده بود که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از آبان‌ماه به بعد محسوب می‌شود. بیشترین رکورد این نرخ در هفته نخست مهر ۱۴۰۲ ثبت شده است. نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته منتهی به ۵ مهرماه سال ۱۴۰۲ با رکوردشکنی ۱۰ سال به ۲۳.۸۰ درصد افزایش یافته بود؛ البته بعد از آن روند کاهشی نرخ سود بین بانکی آغاز شد و در هفته نخست آبان‌ماه به ۲۳.۷۱ درصد کاهش یافت و بعد ان آن وارد کانال‌های پایین‌تر شد.

نرخ سود بین بانکی چیست؟

ممکن است بانک‌ها در دوره‌های مالی کوتاه‌مدت روزانه یا هفتگی با کسری یا مازاد نقدینگی روبه‌رو شوند. اگر بانکی دچار کسری نقدینگی شود، باید از طریق وام گرفتن آن را جبران کند تا به حالت تعادل برسد. برای اینکه بانک‌ها برای حل این مشکل به بانک مرکزی نیاز نداشته باشند، بازاری را به نام بازار بین بانکی تشکیل داده‌اند که در آن به یکدیگر وام دهند. اکثر وام‌های بین بانکی سررسید کوتاه‌مدت یک‌هفته‌ای یا کمتر دارند. وام‌دهی بانک‌ها به یکدیگر بر مبنای یک نرخ سودی است که به آن نرخ سود بین بانکی گفته می‌شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228396 برچسب‌ها بانک مرکزی ایران

دیگر خبرها

  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵۱ درصد رسید + جدول
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • کاهش جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت
  • تقویت همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • بدهی کلان استقلال به بانک پرسپولیسی!
  • توسعه همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • فیلم|بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • قابل توجه فعالان اقتصادی