Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرج –ايرنا- رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان البرز با اعلام شرايط خاص بودجه اي در سال 98 گفت: براين اساس منابع درآمدي و هزينه اي را بايد با صرفه جويي همراه ساخت.

به گزارش ايرنا، زهرا عربشاهي روز دوشنبه در بازديد از خبرگزاري جمهوري اسلامي استان البرز افزود: مباني بودجه اي در سال 98 در مقايسه با سال 97 خيلي متحول نشده، بطوريکه در استانها رشد حقوق و دستمزد با 20 درصد افزايش و اضافه کار و ساير مباني بودجه اي بدون افزايش بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اعلام شرايط خاص سال آينده به لحاظ ملي ادامه داد: منابع درآمدي و هزينه اي بايد به شدت با صرفه جويي همراه باشد که با توجه به تحريم هايي که داريم و در سال 98 نيز گريبانگير کشور مي شود نيازمند همگرايي هرچه بيشتر خواهيم بود.
عربشاهي گفت: بنابراين دراين شرايطي که تلاش براي ارتقاي هرچه بيشتر داريم بايد رسانه هاي استان به لحاظ خبري و کار التيام دهنده اوضاع و شرايط باشند .
وي اضافه کرد: براين اساس بايد با توجه به شرايط پسا تحريم مديريت مصرف بهينه و صرفه جويي را داشت اگرچه برخي از دستگاه هاي اجرايي بجاي اقدامات موثر در اين زمينه به دنبال مطالبات خود هستند.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان البرز خاطرنشان کرد: توقع بيشتر دستگاه هاي اجرايي آن است که از سوي اين سازمان در مباحث بودجه اي ويژه ديده شوند در صورتي که هنر مديريت بالا بردن بهره وري با سطح مشخصي از منابع است.
عربشاهي ادامه داد: بايد هزينه ها و بودجه ها در شرايط فعلي از سوي دستگاه هاي اجرايي به گونه اي مديريت شود که بالاترين بهره برداري و بازدهي را داشته باشيم .
وي افزود: با شرايط بوجود آمده بايد مديريت مصرف و هزينه کرد داشت و اينکه دستگاه هاي اجرايي فعاليت خود را منوط به داشتن پول کنند به توسعه دست نخواهيم يافت .
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان البرز معتقد است که هيچ کشوري به توسعه دست نمي يابد مگر آنکه در هزينه ها و درآمدهاي خود مديريت مصرف را به درستي اعمال کند.
وي در ادامه به نقش موثر و سازنده رسانه ها در همراهي با دستگاه هاي اجرايي پرداخت و افزود: رسانه ها بايد براي بهينه سازي مصرف از دستگاه اجرايي برنامه طلب کنند و در آموزش نيروي انساني گام هاي موثرتري برداشته شود.
عربشاهي گفت: امروز تبديل به مديريت هزينه شده ايم درحالي که بايد دستگاه هاي اجرايي به سمت مديريت توسعه پيش روند و فرآيند توسعه را تسهيل سازند.
وي افزود: دستگاه هاي اجرايي با داشتن مدل و الگوي مديريتي علاوه بر مصرف بهينه منابع مي توانند روند توسعه را بدون افزايش بودجه در پيش گيرند.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان البرز خاطرنشان کرد: نبايد در سفرهاي استاني مسوولان از مقام هاي ارشد کشور انتظار تامين اعتبارهاي بيشتر را داشت بلکه بايد با گفتمان توسعه پيش رفت.
وي ياد آور شد: اگر بخواهيم اقتصاد مقاومتي تحقق پيدا کند، لازمه آن اصلاح الگوي مصرف است که يکي از الزامات آن صرفه‌جويي در زندگي فردي و اجتماعي است.
عربشاهي تاکيد کرد: با توجه به تنگناهاي بودجه داشتن الگو و مدل براي صرفه جويي و مصرف بهينه منابع ضروري است و انتظار ما از مديران دولتي داشتن خلاقيت انجام کارهاي خود بدون پول است.
وي افزود: خيلي از پروژه ها را مي توان راه اندازي کرد کافي است با مديريت بهره وري و آموزش نيروي انساني از منابع موجود نهايت استفاده را ببريم.
به هنگام بودن بودجه 98 در شرايط تحريم که حاکي از برنامه محور بودن دولت ` تدبير و اميد ` است ، در نظر گرفتن مباحث رفاهي و معيشتي مردم ازسوي دولت با برنامه ريزي هاي منسجم اقتصادي از ديگر مباحثي بودکه رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان البرز به آنها پرداخت .
اما يکي از موضوعاتي که بر سر راه توسعه استان جوان کشور (البرز) بيان مي شود نبود زيرساخت درآن است که رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان البرز در اين زمينه گفت: البرز زماني استان شد که از زيرساخت هاي لازم بهره مند نبود.
وي افزود: در دولت قبلي تصميمي مبني بر انتقال جمعيت تهران به ساير استان ها گرفته شد که البرز نيز از اين امر مستثني نبود بنابراين بسياري از کارمندان تشويق به مهاجرت به ساير استان ها شدند.
عربشاهي گفت: در کنار اين مهاجرت کارمندان اداري بايد زمينه مهاجرت پذيري البرز را نيز مدنظر قرار داد بنابراين ساماندهي براي مديريت اين استان نبود و خيلي از پول ها سال 90 به انجام کارهاي جاري سوق داده شد.
وي ادامه داد: ساختارسازي لازم براي تشکيل استان البرز نشد و از سوي ديگر استان تهران معين البرز قرار نگرفت بطوريکه که در خيلي از عرصه ها تهران البرز را بخش جدا شده خود مي داند.
رئيس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان البرز اظهار داشت: درحالي که استان البرز بايد مستقل در فعاليت ها و عملکردها ديده شود درکنار اين اوضاع ، وضعيت دولت به وجهي برگشت که امکان تخصيص اعتبار براي آنکه هر اداره و سازماني داشته باشد نيز نبود.
وي يادآور شد: در يک مقطعي يک رديف بودجه براي تشکيل مجمتع ادارات البرز گذشته شد و زميني از دانشگاه تهران نيز در نظر گرفتند اما درآن زمان مسئولان تلاش لازم را به خرج نداند.
عربشاهي گفت: بنابراين آن زمين از دست رفت و اعتبار آن نيز به سرانجام نرسيد و اکنون در البرز شاهد مشکلاتي در بودجه هزينه و اعتباري دولت هستيم، اگرچه برخي از ادارات ساختمان خود را تامين کردند اما همچنان غالب آنها دچار مشکل دراين زمينه هستند .
وي گفت: البرز با انباشت نيروهاي قراردادي مواجه است و بودجه استانها خيلي قوي نيست و بيشتر اعتبارات را وزارتخانه ها بصورت ملي مي گيرند.
اکبر بهاروند رئيس خبرگزاري جمهوري اسلامي مرکز البرز نيز در اين ديدار بر نقش آفريني رسانه ها در تزريق اميد به جامعه و وحدت رويه با هدف گذر از شرايط سخت اقتصادي کنوني تاکيد کرد.
اکبر بهاروند با اشاره به همراهي بيش از پيش خبرگزاري جمهوري اسلامي بعنوان رسانه مردم و نظام براي اميد آفريني در جامعه افزود: ما نيز به سهم خود تلاش خواهيم کرد با برنامه ريزي و همت مسوولان با اعمال رويکرد اقتصاد مقاومتي و تبيين الزامات آن اين دوره گذار تاريخي نظام اسلامي در مقابله با تحريم هاي استکبار به سربلندي ملت ايران سپري شود.
وي نقش رسانه در بهينه سازي مصرف و صرفه جويي براي سوق دادن جامعه به سمت توسعه کارکردي و پرهيز از هزينه اي صرف و استفاده از ظرفيت تنوع قوميتي البرز بعنوان يک فرصت براي وفاق ملي را در شرايط کنوني ضروري دانست.
8029/6993
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۸۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟

مرتضی تقوایی نائب رئیس هیئت مدیره انجمن شرکت‌های دانش‌بنیان استان خراسان رضوی و مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان فعال در زمینه هوش مصنوعی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا پیرامون استفاده از هوش مصنوعی در بهینه‌سازی مصرف انرژی گفت: بعضی صنایع ساده هستند و نیاز به هوش پیچیده‌ای ندارد، هوش مصنوعی یا «تحقیق در عملیات» در اکثر صنایع بزرگ پالایشگاه، معادن سیمان، فولاد و آب که پیچیدگی دارد قابل استفاده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: بهینه‌سازی مصرف انرژی در سه محور تجهیزات محور، فرایند محور و بهره‌برداری قابل انجام است. در ابتدا تجهیزاتی که در فرایند، انرژی برهستند و صنایع بالا دستی با آن مواجه می‌شوند انتخاب و با در نظر گرفتن مکمل‌های تجهیزات، مصرف آن نسبت به حالت عادی کمتر می‌شود که آب، برق، گاز، صنایع معدنی و خانگی را شامل می‌شود.

وی در ادامه افزود: مورد بعدی فرایند محوراست یعنی افزایش بهره‌وری انرژی با بهینه سازی فرایند‌ها که در صنایع فرایندی مثل آب، پتروشیمی، پالایشگاه کاربرد دارد به این صورت که با چه فرایندی برق یا آب برسانیم که هدررفت کمتر و فرآیند بهینه‌ای باشد که هر دو در بهره برداری تاثیر دارد.

تقوایی بیان کرد: باتوجه به بزرگی داده‌ها در صنایع تصمیم گیری برای اپراتور سخت است که در زمان‌های بحران بهترین تصمیم را بگیرد، اما با استفاده از هوش مصنوعی این اتفاق به سرعت و در کسری از ثانیه می‌افتد مثلا در صنعت آب در ابتدا بهره برداری با کیفیت خوب باید صورت انجام شود و پس از آن بهینه سازی مصرف انرژی صورت بگیرد.

وی در ادامه گفت: همین اتفاقات در صنعت برق، گاز و در صنایع معدنی رخ می‌دهد چون تعداد پارامتر‌هایی که باید برای تصمیم گیری شود زیاد است و ذهن انسان کشش این تعداد داده را ندارد که بتواند بر مبنای آن بهترین تصمیم را بگیرد. بنابراین هوش مصنوعی می‌تواند با انجام اولویت‌بندی‌های مورد نظر در آن صنعت بهترین تصمیم را بگیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: مثلا اولویت اول تامین آب است به طوری‌که درابتدا بتوانیم آب با کیفیتی را تهیه کنیم و پس از آن با نگهداری مناسب بهره برداری بهتر هم صورت بگیرد و در نهایت با تحقق این موارد انرژی بهینه مصرف شود. برای شهر بزرگی مثل مشهد ۷۰۰ هزار معادله در ۷۰۰ هزار متغیر وجود دارد که ذهن انسان امکان حل همچین موردی را ندارد . هوش مصنوعی عملا با سیستم‌هایی مثل «دی اس اس» (سیستم‌های تصمیم یار) به اپراتور کمک می‌کند که در هر لحظه تصمیم بهینه بگیرد؛ یعنی بر اساس توان هوش مصنوعی و پارامتر‌های موجود به مدیریت شرایط بحران کمک می‌کند که بتواند در هر شرایطی اولویت‌های تعیین و در نهایت انرژی تامین کند.

تقوایی در ادامه بیان کرد: بهره‌برداری تقریبا اثری یک دهم نسبت به دو مورد تجهیزات و فرایند دارد یعنی هرچقدر فرایند و تجهیزات خوبی داشته باشیم ولی بهره برداری خوبی نداشته باشیم باز هم انرژی بالایی مصرف کردیم.  

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به اینکه اگر بهره‌برداری خوبی داشته باشیم نتایج بسیار خوبی نیز مشاهده می‌کنیم افزود: این نتایج مثبت شامل بازگشت سرمایه در کمتر از۶ماه است، چون استفاده از هوش مصنوعی در فرآیند پارامتر‌ها‌ی زیادی علاوه بر انرژی بهینه را می‌کند و در نهایت باعث نتیجه مطلوب و رضایت بهره بردار و مصرف بیهنه انرژی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • ایران گام‌های مهمی برای کاهش موثر خطر بلایا برداشته است
  • صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق
  • هوش مصنوعی چگونه به بهینه سازی انرژی کمک می‌کند؟
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • تأمین بهینه برق صنایع در تابستان با همکاری در مدیریت مصرف
  • پیگیر اجرای هدفمندسازی یارانه‌های دانشجویی در سال جدید هستیم
  • خدمات سئو سایت