Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه آلمانی در گزارشی با توجه به نزدیک بودن رای گیری پارلمان انگلیس درباره توافق برگزیت از احتمال بالای شکست این توافق خبر داد. ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۳ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم ، روزنامه سوییسی"تاگس اسنایگر" با توجه به در پیش بودن رای گیری پارلمانی در انگلیس درباره توافق برگزیت احتمال شکست این توافق را بالا دانسته و نوشت ترزا می نخست وزیر انگلیس در معرض تهدید شکست توافق برگزیت در پارلمان این کشور قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزنامه سوییسی در ادامه این پرسش را مطرح کرد که آیا با توجه به این مسئله ترزا می می خواهد یک بار دیگر در بروکسل درباره برگزیت مذاکره کند؟

روز یک شنبه نخست وزیر انگلیس به اعضای حزب خود در این باره هشدار داد که علیه توافق صورت گرفته با بروکسل درباره برگزیت در پارلمان این کشور رای دهند. در صورت شکست برگزیت هم چنین کناره گیری ترزا می و انتخابات مجدد امکان پذیر است.

"جرمی کوربین" رهبر اپوزیسیون در انگلیس تنها این انتظار را دارد که سناریوی یک انتخابات مجدد در کشورش رخ دهد.

 به نوشته این روزنامه سوئیسی مخالفت پارلمان انگلیس با توافق برگزیت نا امنی های زیادی را با خود آورده و همچنین این خطر را ایجاد می کند که انگلیس دیگر اتحادیه اروپا را ترک نکند.

لندن گزارشات درباره به تعویق افتادن رای گیری درباره توافق برگزیت را نقض کرده است. یک سخنگوی دولت انگلیس در این باره به خبرگزاری آلمان گفته است که رای گیری در این باره روز سه شنبه در پارلمان انگلیس برگزار می شود. پیش از آن روزنامه ساندی تایمزادعا کرده بود که ترزا می می خواهد زمان بیشتری برای مذاکرات در بروکسل به دست آورد تا از سقوط دولت خود جلوگیری به عمل بیاورد. به نوشته این روزنامه انگلیسی این یک حدس و گمان است.

به نوشته روزنامه انگلیسی ساندی تایمز، "می" می خواهد شرایط جدیدی را با بروکسل مورد بررسی قرار دهد.

پارلمان انگلیس سه شنبه درباره توافق برگزیت رای گیری می‌کنددیوان دادگستری اروپا درباره امکان بازگشت انگلیس به اتحادیه رأی می‌دهد

این روزنامه سوییسی در ادامه گزارش خود این پرسش را مطرح کرد که اگر توافق برگزیت در پارلمان انگلیس شکست بخورد چه اتفاقی می افتد. سناریوهای مختلفی قابل تصور است که شامل یک رای گیری دوم در پارلمان تا خروج نامنظم انگلیس از اتحادیه اروپا و انتخابات مجدد یا برگزاری همه پرسی دومی درباره خروج را شامل می شود.

وزیر خروج انگلیس در این باره در تلگراف نوشته است که دولت برای همه سناریوها آمادگی دارد، اما توافق خروج بهترین گزینه است.

وزیر کار انگلیس هم روز شنبه آشکارا درباره مدل مشابه نروژ برای کشورش به عنوان تصمیمB سخن گفت که می تواند اکثریت فراکسیون ها را به دست آورد. در این مدل انگلیس در بازار داخلی اروپا و اتحادیه گمرکی باقی می ماند. نروژ عضو منطقه اقتصادی اروپایی ((EWR بوده اما عضو اتحادیه اروپا نیست.اما منتقدان بر این باورند که این راه حل به مفهوم برگزیت نرم و ضعیف می باشد، آن ها نگرانند که در صورت تحقق  چنین سناریویی همه چیز مانند سابق باقی بماند.

وزیر کار انگلیس هم چنین برگزاری یک همه پرسی دوم را قابل تصور می داند. وی در این باره گفته است که در این صورت به باقی ماندن در اتحادیه اروپا رای خواهد داد.

انگلیس بر اساس برنامه های از پیش تعیین شده می خواهد در اواخر مارس 2019 اتحادیه اروپا را ترک کند. بیش از صد نماینده محافظه کار انگلیس تا به حال این پیام را ارسال کرده اند که با توافق برگزیت موافقت نمی کنند. اپوزیسیون انگلیس نیز چنین سیگنالی را ارسال کرده است. بسیاری از وزرا و نمایندگان بلند پایه دولتی در انگلیس در اعتراض به شرایط موجود در روند برگزیت از سمت خود کناره گیری کرده اند و کناره گیری های بیشتر در روزهای آینده نیز قابل پیش بینی است.

"فرانس تیمر مانس" که به عنوان نامزد سوسیال دموکرات ها در انتخابات سال آینده اروپا مطرح است از انگلیسی ها در خواست رده است که برگزیت را متوقف کند. وی که سمت معاون رییس کمیسیون اروپا را دراختیار دارد دراین باره گفته است که دنیا واتحادیه اروپا از زمان همه پرسی خروج درسال2016 تغییر کرده است. وی در این راستا به خطراتی که از طرف سیاست های رییس جمهور روسیه و رییس جمهور امریکا اتحادیه اروپا را تهدید می کند اشاره کرده است.

مذاکره‌کنندگان برگزیت در اروپا و انگلیس بالاخره چندی پیش به توافقی در این باره دست یافتند، اما هیجانات و نگرانی‌ها درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا همچنان ادامه دارد. مسئله کناره‌گیری وزرای کابینه انگلیس و احتمال رأی عدم اعتماد به "ترزا می"، نخست وزیر این کشور اقتصاد اروپا را ناامن کرده است.

"ترزا می" نخست وزیر انگلیس در تلاش است تا پیش‌نویس توافق برگزیت با رهبران اروپایی را به‌تصویب پارلمان برساند.

مخالفت‌ها از سوی برخی مقام‌های دولتی و نمایندگان مخالف، خطر رد شدن این توافق در پارلمان را افزایش داده است. این مسئله احتمال خروج انگلیس از اتحادیه اروپا تا 29 مارس 2019 میلادی بدون توافق را بیشتر کرده است.

توافق برگزیت برای تصویب نهایی نیاز به 320 رأی مثبت از 650 نماینده پارلمان خواهد داشت. هنوز سرنوشت نهایی توافق برگزیت و دولت ترزا می به‌درستی مشخص نیست. سناریوهایی که ممکن است طی روزهای آینده رخ دهد شامل موارد زیر است: توافق برگزیت در نهایت موفق به کسب حمایت پارلمان خواهد شد، ترزا می شغل خود را از دست خواهد داد، بریتانیا بدون توافق از اتحادیه اروپا خارج خواهد شد یا حتی یک همه‌پرسی دیگری درباره برگزیت برگزار می شود.

"کواسی کوارتنگ" نماینده محافظه کار انگلیس امروز یکشنبه تاکید کرد که رای گیری پارلمان درباره توافق برگزیت ترزا می با اتحادیه اروپا مطابق برنامه در روز سه شنبه انجام خواهد شد.

وی در مصاحبه با اسکای نیوز تاکید کرد: تا آنجا که من می دانم روز سه شنبه درباره توافق برگزیت رای گیری خواهیم کرد و ما به دنبال پیروزی در این رای گیری هستیم.

حالا اتحادیه اروپا با نگرانی منتظر رای پارلمان انگلیس به توافق برگزیت است و باید منتظر ماند ودید چه سناریویی برای لندن رقم خواهد خورد و چه عواقبی خواهد داشت.

انتهای پیام/

R31356/P36446/S8,89/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۸۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران


 

به گزارش تابناک، نمایندگان پارلمان اروپا امروز پنج‌شنبه «ششم اردیبهشت ماه»، در قطعنامه‌ای، خواستار تحریم‌های بیشتر علیه ایران شدند.

 پارلمان اروپا در حمایت از مسائل حقوق بشری، قطعنامه‌ای را تصویب کرد که در آن «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» محکوم شده است.

نمایندگان پارلمان اروپا امروز پنج‌شنبه  «ششم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳»، در قطعنامه‌ای، حمله موشکی و پهپادی اخیر ایران به اسرائیل را محکوم کرده و خواستار تحریم‌های بیشتر علیه ایران شدند.

نمایندگان اروپا همچنین با اظهار نگرانی از تشدید اوضاع در منطقه، بر حمایت کامل از امنیت اسرائیل تاکید کردند.

آن‌ها همچنین در این قطعنامه، صرفا به اظهار تاسف در خصوص حمله به بخش کنسولی ایران در دمشق بسنده کردند.

قانون‌گذاران در پارلمان اروپا در این قطعنامه همچنین، درخواست افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های تروریستی اتحادیه اروپا و همچنین تحریم رئیس جمهوری ایران را تکرار کرده‌اند.

در این قطعنامه که با ۵۱۶ رای موافق، چهار رای مخالف و ۲۷ رای ممتنع به تصویب رسید، آنچه «سیاست گروگان‌گیری از سوی ایران» نامیده شده، محکوم شده و از اتحادیه اروپا خواسته شده که یک راهبرد مشترک را برای مقابله با این سیاست ادعایی از طریق تشکیل یک گروه ضربت اتخاذ کند.

در این قطعنامه بر لزوم آزادی بی‌قید و شرط «کامران قادری» و «مسعود مصاحب» نیز تاکید کرده است که خرداد ماه گذشته به دلایل انسان‌دوستانه آزاد شدند.

گفتنی است که تصمیمات پارلمان اروپا پیشنهادی محسوب می‌شود و اتخاذ تصمیم‌ نهایی با شورای اروپاست. شورای اروپا هم در خصوص مواردی نظیر این مورد بر مبنای اجماع و نه اکثریت، تصمیم‌گیری می‌کند. در واقع قطعنامه‌های پارلمان اروپا سندی غیر الزام‌آور است و نمی‌تواند شورای اروپا را ملزم به اجرای آن کند

این در حالی است که طبق منشور ملل متحد، کنوانسیون‌های بین‌المللی به ویژه کنوانسیون روابط دیپلماتیک 1961 وین و کنوانسیون پیشگیری و مجازات جرائم علیه اشخاص مورد حمایت بین‌المللی از جمله ماموران و سازمان‌های بین‌المللی حمله اسرائیل به سفارت ایران محکوم بوده و ایران از لحاظ حقوقی و طبق ماده 51 منشور ملل متحد می‌توانسته پاسخ دهد.

نمایندگان پارلمان اروپا در ادامه، مدعی نقش بی‌ثبات‌کننده‌ ایران در خاورمیانه شدند.

پارلمان اروپا همچنین از تصمیم اتحادیه برای افزایش تحریم‌های فعلی خود علیه ایران، از جمله تحریم عرضه و تولید هواپیماهای بدون سرنشین و موشک‌ استقبال کردند.

در بخشی از این قطعنامه، در خصوص توافق هسته‌ای ایران نیز صحبت شده و بدون توجه به عدم اجرای تعهدات آمریکا و خروج یکجانبه این کشور از برجام و همچنین عدم اجرای تعهدات طرف‌های اروپایی ادعا شده است که ایران به تعهدات پادمان و حقوقی خود در توافق هسته‌ای عمل نمی‌کند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • پسکوف: پارلمان اروپا «ماشین روس هراسی» است
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران
  • پارلمان اروپا قطعنامه ضد ایران صادر کرد
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • (ویدئو) رها کردن یک کبوتر در پارلمان اروپا جنجالی شد
  • توافق آلمان و انگلیس برای تقویت همکاری‌های دفاعی
  • پارلمان اروپایی قواعد سلاح برای غیرنظامیان را تشدید کرد
  • اعتصاب در بزرگترین فرودگاه انگلیس