Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی دادفر در خصوص احتمال کاهش درآمد گمرک در سال آینده و نقش خودروهای وارداتی در درآمدهای عملیاتی این سازمان گفت: در بودجه 98 هیچ رقمی برای درآمدزایی از محل واردات خودرو دیده نشده است و در واقع دولت هیچ درآمدی از این محل نخواهد داشت.

وی گفت: ما موافق واردات خودرو هستیم اما باید شرایط دولت را لحاظ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما راهکارهای خود را برای واردات بدون انتقال ارز و با استفاده از سرمایه ایرانیان خارج از کشور است را بارها مطرح کرده‌ایم اما در شراطی که در جنگ اقتصادی به سر می‌بریم باید در کنار دولت ایستاد و نهایتا آنها باید صلاح کشور را در نظر بگیرند.

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو اظهار داشت: واردات خودرو علاوه بر بالا بردن کیفیت خودروهای مصرفی در کشور و کاهش آلودگی‌ها باعث می‌شود که دولت درآمد قابل ملاحظه‌ای از این محل کسب کند به طور مثال فقط بابت عوارض گمرکی به ازای ارزش هر خودرو 150 درصد به عنوان ارزش گمرکی درآمدزایی می‌شود.

دادفر تصریح کرد: البته دولت اکنون نیز خودش را از درآمدهای این محل محروم کرده است. اکنون 15 هزار دستگاه خودرو وارداتی در گمرکات مختلف کشور وجود دارد که به دلیل صدور بخشنامه‌های آنی صاحبان آنها نتوانستند این خودروها را ترخیص کنند این یعنی هزار و ششصد میلیارد تومان عوارض گمرکی که دولت خود را از آن محروم کرده است.

وی ادامه داد: بنابر شنیده‌ها دستورالعمل نحوه ترخیص این خودروها تدوین شده و به دفتر آقای جهانگیری ارسال شده است و ایشان هم آن را برای جلسه سران سه قوا فرستاده تا تصمیم گیری نهایی صورت بگیرد.

دادفر گفت: متاسفانه تعلل در خصوص ترخیص این خودروها هزینه‌های هنگفتی را به فعالان این حوزه تحمیل کرده است؛ از ایجاد پرونده‌های قضایی گرفته تا هزینه‌های دیرکرد لطمه به قراردادهای خارجی و از بین رفتن اعتبار تاجران ایرانی در خارج از کشور که همگی آنها فقط به دلیل تعلل در صدور دستورالعمل بوده است.

دبیر انجمن وارد کنندگان خودرو در خصوص تعهد وارد کنندگان برای تامین قطعات خودروهای وارد شده گفت: متاسفانه بسته بودن ثبت سفارش و تحریم‌های بانکی باعث شده که ما در این حوزه مشکلاتی زیادی داشته باشیم به طوری که اگر قیمت خودرویی سه برابر افزایش قیمت داشته قیمت قطعات آن تا شش برابر گران‌تر شده است.

وی در خصوص علت بسته بودن ثبت سفارش گفت: مهمترین دلیل، انتقال ارز است زیرا بانک‌ها نمی‌توانند ارزی را تخصیص بدهند البته صحبت‌هایی مبنی بر استفاده از سیستم صرافی و یا به صورت شخصی مطرح شده است که منتظر نظر نهایی وزارت اقتصاد و صنعت هستیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خودرو درآمد دولت گمرک واردات خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۹۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲

گمرک ایران اعلام کرد: واردات قهوه در سال ۱۴۰۲ با رشد ۷۵ درصدی به رقم ۱۴۸ میلیون دلار رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

این گزارش با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند، می افزاید: ۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است.

بر اساس این گزارش، در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

این گزارش می‌افزاید: تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. شایان ذکر است، تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند. سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

کد خبر 748129

دیگر خبرها

  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک + اسامی
  • این ۱۰۰ شرکت سال ۱۴۰۲ ارز نیمایی گرفتند | گمرک اسامی ارزبگیران را منتشر کرد
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی
  • گاف دولتی در اعلام خودرو‌های وارداتی دپویی
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • سهم ۱۹ درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته