Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-24@05:47:21 GMT

ورم انگشتان دست نشانه چيست؟

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۸۹۱۰۰

ورم انگشتان دست نشانه چيست؟

خبرگزاري آريا - ورم انگشتان دست که در بيشتر موارد بي‌خطر است مي تواند از بيماري‌ها و عوامل مختلفي ناشي شود. ‌
به گزارش خبرگزاري آريا از ايسنا، سايت تخصصي «مديکال ديلي» در مطلبي در اين باره آورده است که صرف نظر از شدت ورم انگشتان، دلايل احتمالي در بروز اين مشکل مي‌تواند شامل موارد زير باشد:
افراط در مصرف نمک
بدن سطح آب و نمک را تنظيم کرده و تعادل آن را حفظ مي‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانيکه فرد در مصرف نمک افراط کند بدن با ذخيره ميزان آب بيشتر واکنش نشان مي‌دهد. اين نوع از ورم خفيف و موقت است و به طور معمول در مدت يک روز از بين مي‌رود.
قرار گرفتن در معرض هواي گرم
درصورتيکه در معرض دمايي بالاتر از حد معمول قرار بگيريد که در بيشتر مواقع در سفر اين اتفاق مي‌افتد، امکان ورم انگشت‌ها وجود دارد که مي‌تواند نشانه‌اي از اختلالات ناشي از گرما باشد. در اين شرايط هواي گرم مي‌تواند به انبساط عروق خون منجر شود که در اين شرايط زنان بيش از مردان آسيب‌پذير هستند.
انواع مختلف آرتريت
استئوآرتريت، آرتريت روماتوئيد و نقرس سه نوع از آرتريت به حساب مي آيند که ممکن است با نشانه ورم انگشت‌ها خود را نشان دهند. همچنين درصورتيکه ورم در نزديکي مفصل انگشت‌ها بيش از ساير قسمت‌ها باشد احتمال ابتلا به استئوآرتريت نسبت به دو عارضه ديگر بيشتر است.
ورزش و فعاليت‌هاي جسمي
بروز ورم در مواقعي که فعاليت فيزيکي داشته باشيد مي‌تواند از افزايش نياز ماهيچه‌ها به انرژي ناشي شود. با انجام حرکات ورزشي، ماهيچه‌ها گرما توليد کرده که باعث مي‌شود سيستم بدن خون را به سمت عروق‌ نزديک به سطح بدن هدايت کند. اين واکنش مي‌تواند در ورم‌ دست‌ها نقش داشته باشد.
بيماري‌هاي تاثيرگذار روي پوست و اعصاب
اسکلرودرمي از جمله بيماري‌هايي است که به سفت و ضخيم شدن پوست و بافت‌هاي ارتباطي منجر مي‌شود. از جمله علائم اوليه اين بيماري مي‌توان به ورم انگشت‌ها هنگام صبح و بي‌حرکتي ماهيچه‌ها در شب اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۹۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سفر با کودکان این باید و نبایدها را رعایت کنید | صلح با همسفران کوچک

همشهری-نیلوفر ذوالفقاری: واقعیت این است که با یادگیری بعضی ترفندها، می‌توانید کاری کنید که هم به کودکان، این همسفران کوچک خوش بگذرد، هم خودتان در روزهای مسافرت کمتر دچار دردسر شوید.

موقع انتخاب مقصد، حواستان باشد که قرار است بچه‌ها همراهتان باشند، بنابراین بهتر است مقصد برای آنها هم جذابیت داشته باشد. مثلا رفتن به یک موزه تاریخی شاید انتخاب مناسبی برای کودکان نباشد، در حالی که آنها از گردش در طبیعت استقبال می‌کنند. اگر قرار است با ماشین سفر ‌کنید و بچه همراه شماست، باید مسیر سفر را طوری برنامه‌ریزی کنید که در طول مسیر بتوانید بارها توقف کنید، بنابراین گاز دادن یکسره تا مقصد را فراموش کنید. باید توقف کنید تا کودک دستشویی برود، کمی فعالیت داشته باشد و انرژی دوباره کسب کند. سعی کنید انواع میوه، سبزیجات، آب میوه، بیسکویت و دیگر خوراکی‌های سالم را در طول سفر همراه داشته باشید. گرسنه شدن بچه‌ها و غذاهای ناسالم در راه می‌تواند مسافرت شما را خراب کند و در مواردی حتی به مریض شدن بچه‌ها منجر شود. روی پنجره‌ای که صندلی کودکان در کنار آن قرار دارد، پرده محافظ نور آفتاب نصب کنید تا نور خورشید بچه‌ها را اذیت نکند. حتما از صندلی کودک استاندارد استفاده کنید و از سالم بودن آن مطمئن شوید. کرم ضدآفتاب، کلاه، پلاستیک، دارو و جعبه کمک‌های اولیه وسایلی هستند که باید برای کودک در حین سفر به همراه داشته باشید. بهتر است اسباب بازی‌های متنوعی برای او ببرید و هر کدام را در زمان‌های مختلف به او بدهید تا حوصله‌اش سر نرود. اسهال و بیماری‌های گوارشی بیشتر از بیماری‌های دیگر موقع سفر، کودکان را گرفتار می‌کند، چرا که بچه‌ها دست خود را بیشتر در دهانشان می‌گذارند و بدنشان نسبت به خیلی غذاها و آشامیدنی‌ها حساس مراقب حفظ آب بدن بچه‌ها باشید و حواستان باشد که دست‌هایشان را مرتب بشویند. کد خبر 845727 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها سفر - گردشگری خبر مهم کودکان

دیگر خبرها

  • روشی که طول عمر شما را بیشتر می‌کند
  • رایج‌ترین علائم ام اس را بشناسید
  • اگر یبوست دارید این ماده مغذی را بیشتر مصرف کنید
  • علائم ابتلا به پارکینسون در جوانان چیست؟ / بروز نشانه‌های بیماری در پی مصرف بعضی داروها
  • کم‌خوابی از عوامل کبد چرب غیرالکلی است
  • افرادی که این اختلالات را دارند بیشتر افسرده می شوند
  • درباره مزایا و معایب جراحی چاقی بیشتر بدانیم
  • این میوه‌ها از پرتقال بیشتر ویتامین C دارند
  • در سفر با کودکان این باید و نبایدها را رعایت کنید | صلح با همسفران کوچک
  • از کجا بفهمیم غلظت خون داریم؟ | علائم غلظت خون را بشناسید