Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی اصغر یوسف نژاد نماینده ساری در مجلس شرای اسلامی در گفتگو با خبرنگار الف با بیان اینکه استیضاح های مذکور به 12 وزارتخانه مربوط می شود، گفت: طرح استیضاح وزرای آموزش و پرورش و کشور هر کدام پنچ بار از سوی نمایندگان تهیه و تحویل هیئت رئیسه مجلس شد.

وی افزود: استیضاح وزرای علوم و تعاون هر کدام چهار بار، وزرای نیرو و راه هر کدام سه بار، وزرای اقتصاد و جهاد کشاورزی هر کدام 2 بار و استیضاح وزرای نفت، صنعت، ورزش و خارجه هر کدام یک بار ازسوی نمایندگان تهیه و تحویل هیئت رئیسه مجلس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همه این استیضاح ها بعد از تحویل به هیئت رئیسه مجلس، برای بررسی و نشست مشترک نمایندگان متقاضی استیضاح با وزیر مربوطه به کمیسیون تخصصی ارجاع شد، گفت: 16 استیضاح قبل از طرح در صحن مجلس، منتفی شد.

یوسف نژاد با بیان اینکه 2 استیضاح با طرح در صحن مجلس منجر به عزل وزرای مربوطه شد، گفت: مسعود کرباسیان زیر اقتصاد در شهریور امسال و علی ربیعی وزیر تعاون در مرداد امسال با استیضاح نمایندگان از سمت خود عزل شدند.

وی با بیان اینکه چهار استیضاح با طرح در صحن مجلس، به رای اعتماد مجدد نمایندگان به وزرا منتهی شد، گفت: محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی، علی ربیعی وزیر تعاون و عباس آخوند وزیر راه و شهرسازی با استیضاح در صحن مجلس در سمت خود ابقا شدند. البته آخوندی 2 بار در صحن مجلس استضاح شد که هر بار رای اعتماد گرفت.

مسئول استیضاح ها در هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: استیضاح 2 وزیر قبل از طرح در صحن مجلس با استعفای وزرا، منتفی شد که یکی آقای شریعتمداری وزیر صنعت بود و دیگری آخوندی وزیر راه و شهرسازی.

یوسف نژاد با بیان اینکه استیضاح چهار وزیر در دستور کار فعلی نمایندگان قرار دارد، گفت: استیضاح وزرای خارجه، جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش و علوم در دستور کار کمیسیونهای تخصصی مجلس قرار دارد.

وی افزود: گرچه استیضاح وزیر کشور تا کنون پنچ بار در مجلس مطرح و تحویل هیئت رئیسه شده اما یک بار اعلام وصول نشد و همه این پنج مورد منتفی شد.

نماینده ساری در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از پنچ مورد تقاضا برای استیضاح وزرای آموزش و پرورش، یک بار استیضاح علی اصغر فانی وزیر سابق به هیئت رئیسه مجلس رسید که پس از ارجاع به کمیسیون آموزش و تحقیقات و نشست مشترک نمایندگان با وزیر، استیضاح به هیئت رئیسه رسید اما نمایندگان از پیگیری آن منصرف شدند و چهار مورد دیگر به هیئت رئیسه نرسید.
برای استیضاح یک وزیر به امضای حداقل 10 نماینده نیاز است.

طبق آئین نامه داخلی مجلس بعد از تحویل استیضاح به هیئت رئیسه مجلس، هیئت رئیسه آنرا به کمیسیون مربوطه ارجاع می دهد تا میان نمایندگان متقاضی و وزیر مربوطه نشست مشترک برگزار شود و محورهای استیضاح، سوالات نمایندگان و جوابهای وزیر مورد بررسی قرار گیرد.

بعد از این نشست یا نشست ها، چنانچه حداقل 10 نماینده بر انجام استیضاح اصرار داشته باشند، استیضاح از سوی هیئت رئیسه اعلام وصول شده و در دستور کار مجلس قرار می گیرد که وزیر باید حداکثر ظرف 10 روز با حضور در صحن مجلس پاسخگوی محورهای استیضاح باشد.

در جلسه استیضاح اگر وزیر آرای نصف بعلاوه یک نمایندگان حاضر در صحن را بدست نیاورد، از سمت خود عزل می شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۹۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار جدید مازندران را بیشتر بشناسید

یوسف نوری وزیر سابق آموزش و پرورش با رأی اعضای هسئت دو‌لت به استاندار مازندران شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، یوسف نوری عصر امروز یکشنبه دوم اردیبهشت ماه 1403 با نظر هیئت دولت به عنوان استاندار مازندران معرفی شد و جایگزین سید محمود حسینی‌پور شد که از 1400 استاندار مازندران بود.

یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش دولت سیزدهم و پیش از انتصاب به عنوان استاندار مازندران فعالیت‌هایی در سازمان آموزش و پرورش داشت.

داشتن سوابق مدیرکل برنامه و بودجه وزارت آموزش وپرورش، ریاست سازمان آموزش و پرورش استان ایلام و معاون اجرائی معاون توسعه مدیریت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی در کارنامه نوری است.

یوسف نوری که در سال 1340 متولد شده است مدرک فوق دیپلم پرورشی، مدرک کارشناسی برنامه ریزی، کارشناسی ارشد مدیریت دولتی و دکترای مدیریت گردشگری از دانشگاه علامه طباطبایی را دارد.

وی سال 1400  توانست به عنوان وزیر آموزش و پرورش دولت سید ابراهیم رئیسی از مجلس رای اعتماد بگیرد.

اما حسینی‌پور استاندار پیشین مازندران نیز از سوی مخبر، به عنوان رییس دبیرخانه شورای مبارزه با مفاسد اقتصادی کشور منصوب شد.

شایعه تغییر سید محمود حسینی پور چند روزی بود که مطرح شده بود.

با حکم مخبر او به سمت «رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی» شد.

سید محمود حسینی پور که از آبان 1400 تاکنون به عنوان استاندار مازندران مسئولیت داشت، دارای مدرک فوق لیسانس حقوق عمومی و با بیش از 25 ماه حضور در جبهه‌های حق علیه باطل به کسب افتخار مدال جانبازی نائل آمده است.

تدریس در دانشگاه‌های امام باقر (ع)، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور و مرکز آموزش مدیران و عضویت در شورای امنیت کشور و شورای فرهنگ عمومی کشور از جمله سوابق او است.

معاون وزیر اطلاعات و دستیار ویژه وزیر، ریاست مرکز پیگیری‌های ویژه دادستانی کل کشور، ریاست دفتر ویژه سازمان بازرسی و دبیری شورای راهبردی این سازمان، دبیری شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی کل کشور و  عضو هیأت تخلفات اداری دیوان محاسبات بخشی از سوابق اجرایی و مسئولیت‌های حسینی پور است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست هیئت رئیسه فدراسیون جهانی ووشو با حضور علی‌نژاد
  • وزیر ضعیف را استاندار نکنید 
  • استاندار جدید مازندران فردا معارفه می‌شود
  • نقشه جبهه پایداری برای رسیدن به هیئت رئیسه چیست؟
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در ۳ سال
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در طی ۳ سال
  • استاندار جدید مازندران معرفی شد
  • استاندار جدید مازندران را بیشتر بشناسید
  • معرفی استاندار جدید مازندران
  • یوسف نوری استاندار مازندران می‌شود