Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@18:30:33 GMT

نوآفرين با ويرايش جديد مي آيد

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۸۹۳۷۷

نوآفرين با ويرايش جديد مي آيد

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- برنامه نوآفرين در 18 ماده تدوين شد تا به کمک کسب و کارهاي نوپا بيايد و موانع سر راه آن ها را رفع کند. اين برنامه اوايل امسال به هيات دولت ارجاع شد تا پس از طي مراحل قانوني به تصويب برسد. اما چنين نشد. سازمان فناوري اطلاعات همچنان اين طرح را دنبال مي کند.

طرحي که با نام برنامه يا طرح نوآفرين براي کمک به کسب و کارهاي نوپا از جمله رفع موانع مالياتي، بيمه و زيرساخت هاي حقوقي استارتاپ ها براي يک دوره 3 تا 5 ساله تدوين شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوايل امسال مطرح شد اما هنوز از اين کميسيون به آن کميسيون در رفت و آمد است.
سروش قاضي نوري معاون جديد سياستگذاري و اعتباربخشي سازمان فناوري اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات که همراه با ديگر همکارانش اين طرح را پيگيري مي کنند، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه علمي ايرنا گفت: اين طرح اوايل امسال به دولت ارجاع داده شد. علاقه ما اين بود که طرح با سرعت بيشتري به نتيجه برسد و به همين دليل وزرا و معاونان رئيس جمهوري آن را امضا کردند و به نوعي توافق شد که اين طرح بدون طي کردن مراحل کميسيون در جلسه هيات دولت مطرح شود.
وي ادامه داد: اما بعضي ديگر از اعضاي هيات دولت نگراني هايي داشتند که باعث شد عملا طرح نوآفرين درگير طي کردن فرآيند کميسيون هاي تخصصي، فرعي و اصلي کميسيون اقتصادي هيئت دولت شود.
**کارگروه تخصصي
وي در ادامه گفت: اين طرح سه هفته قبل درکميته فرعي کميسيون اقتصاد تشکيل و ايراداتي که دستگاه هاي مختلف به آن داشتند، مطرح و در نهايت مقرر شد يک کارگروه تخصصي با حضور دستگاه ها و بخش خصوصي تشکيل شود که ما در همکاري با اين کارگروه تخصصي بتوانيم متن جديد را آماده کنيم. مقرر شد اگر متن پيشنهادي به تاييد اين کارگروه تخصصي و دوستان ديگري که در اين طرح درگير هستند برسد، مستقيما به کميسيون اصلي برود و اميد است مراحل بعدي به سرعت طي شود.
هدف سازمان فناوري اطلاعات سرعت بخشيدن به اين لايحه بود، اما اين اتفاق بنا بر نگراني هايي که وجود داشت، رخ نداد. قاضي نوري از جنبه ديگري به اين ماجرا نگاه مي کند: «ملاحظات و نگراني هايي وجود داشت که فکر مي کنم در نظر گرفتن آن ها طبيعتا اين لايحه را پخته تر و بهتر خواهد کرد. ما فقط نگران زمان هستيم چرا که مي دانيم همکاري با 10دستگاه دولتي و جلب نظر مساعد آن زمان زيادي خواهد برد. اما مي دانيم با صرف اين زمان برنامه پخته تري تقديم هيات دولت خواهد شد.»
**موانع سر راه
قاضي نوري در خصوص جزئيات موانعي که در خصوص اين طرح وجود دارد و روند رسيدگي به آن را اندکي کند کرده گفت: مدت هاست مشغول مذاکره با دستگاه هاي مختلف هستيم. سعي داريم فضايي فراهم کنيم که شرکت هاي خيلي کوچک در مراحل اوليه اي که کارشان را راه انداخته اند، خيلي درگير مشکلات بيمه اي و مالياتي نشوند. طبيعتا مي خواهيم شرکت ها به سرعت رشد کنند، بزرگ شوند، ماليات دهند و منفعت شان به کشور برسد. اما نمي خواهيم بيمه و ماليات سد راه پيشرفت اين افراد شود يا آن ها را از رسيدن به هدف شان نااميد کند. ما با ارائه اين طرح، دنبال تسهيل کارهاي اين افراد هستيم که نياز نباشد دو سه نفري که دور هم جمع شدند در همان روزهاي اول تمام هم و غم و توجه شان را بگذارند براي اين که چطور شماره کارگاه بگيرند و ليست بيمه رد کنند، چطور درگيري هاي مالياتي را حل کنند و ...
«البته بايد بدانيم فراهم کردن اين تسهيلات نيز نياز به صرف زمان و انرژي دارد و به سادگي به دست نمي آيد. ما نمي توانيم در اين برنامه کار خلاف قانون انجام دهيم يا با هدف تسهيل، کاري کنيم که فضاي رانتي ايجاد شود. به همين دليل برنامه بارها چکش کاري شده و اميدواريم به بهترين شکل به تصويب برسد.»
**مشغول رايزني هستيم
وي در ادامه افزود: ما مشغول رايزني جدي با تعداد زيادي از دستگاه هاي ذيربط مانند سازمان مالياتي، سازمان تامين اجتماعي، وزارت علوم، معاونت علمي رياست جمهوري، وزارت صنايع، اداره کارآفريني وزارت کار هستيم تا در خصوص متن مشترک برنامه نوآفرين، به نتيجه برسيم و نظر مثبت آن ها را جلب کنيم.
دکتر قاضي نوري در خصوص نگراني هايي که وجود دارد، گفت: نگراني برخي از دوستان به اين دليل است که حس مي کنند چنين حمايت هايي ممکن است در برخي موارد به انحراف کشيده شود. ما سعي مي کنيم با استفاده از تجربه دنيا در اين شکل حمايت ها و تجربيات قبلي که خود در حوزه قانون دانش بنيان داريم، خلاهاي موجود را شناسايي کنيم و حمايت هايي خوبي را در اين زمينه فراهم کنيم. مثلا اگر بتوانيم به سمتي برويم که استارتآپ ها از يک پنجره واحد مجوزهاي لازم را دريافت کنند، خدمت بزرگي صورت خواهد گرفت.
«قانون شرکت هاي دانش بنيان ما بيشتر دنبال نوآوري هاي محصول است. در حالي که خيلي از نوآوري ها در مدل کسب و کار است؛ مثلا خشکشويي جديد نيست، اما اگر يک نفر آن را به شيوه اي جديد انجام دهد، مدل کسب و کار جديد و نوآورانه به وجود مي آيد. در وضعيت فعلي، قانون شرکت هاي دانش بنيان به سختي مي تواند از اين سبک نوآوري هاي مدل کسب و کار حمايت کند. ما اميدواريم با کمک دوستان در معاونت علمي در چارچوب قانون شرکت هاي دانش بنيان يا از راه و روش ديگري خلاهايي را که در اين حوزه وجود دارد، شناسايي و براي پر کردن آن ها تلاش کنيم.»
قاضي نوري تاکيد کرد: سعي ما اين است که همه نگراني ها را برطرف و اجماع نظري بين دستگاه هاي دولتي ايجاد کنيم؛ تلاش داريم ويرايش جديد برنامه نوآفرين را با کيفيت و سرعت آماده و تقديم هيئت محترم دولت کنيم.
علمي*م.ش* 2017
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۹۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرسنل حجمی و شرکتی شهرداری ارومیه ساماندهی و تعیین تکلیف شوند

رئیس کمیسیون بودجه و امور حقوقی شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری تعیین تکلیف پرسنل حجمی و شرکتی را هرچه سریعتر انجام دهد و نیز گزارش کاملی از تبدیل وضعیت ایثارگری نیروهای شرکتی را به کمیسیون ارائه کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حسین پناهی، امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جلسه کمیسیون بودجه و امور حقوقی شورای اسلامی شهر ارومیه اظهار کرد: امروز موضوعات حقوقی و رسیدگی به پرونده‌های حقوقی شهرداری یکی از مهمترین دغدغه‌های شورا و کمیسیون بودجه و امور حقوقی شورا بوده و به طور جد در حال پیگیری است.

وی افزود: یکی از سوالات شورا از شهردار ضعف در پیگیری پرونده‌های حقوقی مجموعه امور حقوقی شهرداری بود که متأسفانه شاهد عملکرد ضعیف این حوزه در احقاق حق و حقوق مدیریت شهری هستیم.

رئیس کمیسیون بودجه و امور حقوقی شورای اسلامی شهر ارومیه در بخش دیگری از سخنانش با تقدیر از زحمات عوامل اجرایی مراسم گرامیداشت روز کارگر گفت: گرامیداشت مناسبت‌ها در مجموعه شهرداری، موجب ایجاد انگیزه، روحیه مضاعف و امید و نشاط برای نیروهای شهرداری خواهد شد.

پناهی ادامه داد: در گذشته شاهد خدمات و اقدامات خوبی در جهت پیشبرد برنامه‌های شهری انجام گرفته بودیم اما از دیدگاه ما کافی نیست و باید افزایش پیدا کند.

وی تصریح کرد: سرعت و جدیت دو مقوله بسیار مهم و اساسی است که امور حقوقی شهرداری در جهت دفاع از حق و حقوق شهرداری و شهروندان باید به این دو مقوله توجه بیشتری داشته باشد.

پناهی در ادامه با گلایه از بعضی محکومیت‌ها در پرونده‌های حقوقی شهرداری نزد محاکم قضائی اضافه کرد: باید تلاش شود پرونده‌های جاری در نهادهای قضائی با دفاع قانونی به نفع مدیریت شهری به اتمام برسد.

رئیس کمیسیون بودجه و امور حقوقی شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به انتصابات اخیر در مجموعه شهرداری خاطرنشان کرد: شایسته سالاری که شعار شهردار ارومیه بود باید در مدیریت شهری اجرایی شود.

پناهی در ادامه با تأکید مجدد بر اینکه شایسته‌سالاری باید در مدیریت شهری حاکم شود، اظهار کرد: امروز شهردار ارومیه در پست خود ثابت ماند و انتصابات جزو وظایف ذاتی شهردار است و شورا نیز هیچ دخالتی نمی‌کند اما نظارت کامل بر امورات دارد.

وی تصریح کرد: طبقه‌بندی مشاغل، تحصیلات مرتبط، توانمندی فرد باید در انتصابات مدیران شهرداری هم از سوی شهردار و هم از سوی معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مدنظر گرفته شود.

پناهی با اشاره به برگزاری دوره‌های تخصصی آموزشی ضمن خدمت برای پرسنل شهرداری گفت: دوره‌های آموزش ضمن خدمت باید از سوی معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری تقویت و آموزش‌های خاص برای نیروهای تخصصی جزو برنامه‌های آینده باشد.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به تمدید و تعیین تکلیف پرسنل حجمی و شرکتی شهرداری ارومیه خاطرنشان کرد: معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری تعیین تکلیف پرسنل حجمی و شرکتی را هرچه سریع‌تر انجام دهد و نیز گزارش کاملی از تبدیل وضعیت ایثارگری نیروهای شرکتی را به کمیسیون ارائه کند.

کد خبر 751011

دیگر خبرها

  • سازمان برنامه مکلف به بستن حساب‌های فرعی دستگاه‌ها شد
  • فرصت داوطلبان کنکور برای ویرایش دروس و ترمیم نمرات از ۲۱ اردیبهشت
  • عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: دولت در زمینه کتاب‌خوانی خدمات خوبی به روستاها ارائه کرده است
  • روایت حسن روحانی از مخالفت امام خمینی با مرتبط کردن سازمان اطلاعاتی با رهبری و بیت ایشان
  • خبر جدید یک نماینده مجلس در خصوص اصلاح سیاست‌های ارزی/ دولت و مجلس به توافق رسیدند؟
  • توافق مجلس و دولت برای اصلاح سیاست‌های ارزی
  • عضو جبهه پایداری: با کودک همسری مخالفم / مستنداتی علیه فرزین دارم!
  • ۲ دستور کار کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال دولت
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • پرسنل حجمی و شرکتی شهرداری ارومیه ساماندهی و تعیین تکلیف شوند