Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-27@13:30:06 GMT

450 هزار خانه خالی در تهران

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۸۹۸۲۳

450 هزار خانه خالی در تهران

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گفت:حدود ۴۵۰ هزار واحد مسکونی خالی از سکنه در استان تهران گزارش شده است که کاربری های مختلفی در حوزه شهری دارند، یکی از آن ها هتل آپارتمان است.

به گزارش عصر ایران به نقل از پایگاه خبری سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران، "نعمت اله ترکی" در حاشیه چهل و ششمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان تهران اظهار کرد: اداره کل استاندارد در استانداردسازی عملکرد ارزشمندی داشته است که یکی از آن ها استاندارد سازی تولیدات محصولات کشاورزی (زنجیره تولید از مزرعه تا مصرف) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه 6 میلیون تن محصولات کشاورزی (سبزی، صیفی جات و مواد غذایی) در استان تهران تولید می شود برخی واحدهای تولیدی استانداردهای این بخش را رعایت نکردند، از جمله در بخش واحد تولیدی مواد غذایی و کشاورزی، ارزیابی های انجام شده نشان می دهد، سموم در این بخش مصرفی زیاد است که مقرر شد این موضوع در شورای سلامت بررسی شود.

ترکی اضافه کرد: واحدهای نظارتی در قوه قضاییه و دادگستری استان تهران هم موضوع سلامت مواد غذایی را پیگیری می کنند تا برای واحدهای فاقد نظارت پیگیری های کافی انجام شود.قرار شد برنامه ای تنظیم کنیم که دستگاه های امر تولید در راستای برنامه ششم توسعه، کاهش سموم در مواد غذایی را دستورکار قرار دهند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با اشاره به استانداردسازی واحدهای فعال در کاهش مصرف انرژی تصریح کرد: این نظارت از منازل خانگی در استان تهران آغاز شده است و براساس گزارش های اعلام شده حدود ۳۰ تا ۴۰ درصد مصرف انرژی در منازل مورد بازبینی قرار گرفته و استانداردسازی شده است و این طرح تا پایان سال ۹۸ در کل استان تهران سراسری خواهد شد.

وی ادامه داد: برای استانداردسازی قطعات خودرو مقرر شده است اداره کل استاندارد با مجموعه قطعه سازان استان تفاهم نامه ای داشته باشد تا قطعات تولیدی با مهر استاندارد وارد بازار شود. در این بخش استانداردسازی پله های برقی و آسانسورهای مراکز درون شهری نیز در دستور کار است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران درباره موضوع هتلینگ اماکن گردشگری در استان تهران و کمبود اسکان و استقرار مسافران گفت: این صنعت در استان تهران آغاز شده است و برخی در آستانه دریافت مجوز هستند. با هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری بخش خصوصی تا پایان سال مورد بهره برداری قرار می گیرد. ایجاد هتلینگ تا سال 1400 در حوزه گردشگری استان تهران و گردشگری مذهبی برای شهرهای مذهبی دستور کار قرار گرفته است.

ترکی با اشاره به هماهنگی با شهرداری تهران در زمینه ایجاد هتل آپارتمان، اظهار کرد: حدود ۴۵۰ هزار واحد مسکونی خالی از سکنه در استان تهران گزارش شده است که کاربری های مختلفی در حوزه شهری دارند، یکی از آن ها هتل آپارتمان است و بخشودگی خوبی برای سرمایه گذاران بخش خصوصی داشته و در دستور کار شورای برنامه ریزی قرار دارد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران گفت: موضوع پایانه صادرات محصولات صنایع دستی نیز به شکل منطقه ای با تهیه زمین از سوی شهرداری و یا منابع طبیعی در حال انجام است. ظرفیت تولید صنایع در استان تهران و تنوع آن بسیار زیاد است.سطح دسترسی آن ها از طریق حمل و نقل ریلی و هوایی دستور کار است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خانه خالی تهران ترکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۹۸۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حامد نجفی علمدارلو، قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: بر اساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و ادامه آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تأمین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگامِ زنجیره تأمین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تأمین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

دیگر خبرها

  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • حمل محصولات کشاورزی گلستان، برنامه ریزی های لازم را می خواهد
  • اردیبهشت تئاتر مثل قبل برگزار نمی‌شود
  • سفر برنامه‌ریزی‌شده «اردوغان» به آمریکا لغو شد
  • برنامه‌ریزی مالک جدید استقلال برای قهرمانی در آسیا
  • بزرگداشت اکبر زنجان پور و دو جای خالی
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در تهران
  • برنامه ریزی برای توزیع ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان در گیلان