Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-04-26@09:17:50 GMT

چرا شفر از اعضای کمیته فنی گله‌مند است؟

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۸۹۹۵۸

به گزارش وانانیوز، 

 وینفرد شفر به اصرار امیرحسین فتحی یکی، دو باری در جلسه کمیته فنی حاضر شد و حتی با اعضا در خصوص برخی مسائل مشورت کرد. سرمربی آلمانی استقلال یکی، دو باری هم مصاحبه کرد و گفت در مورد مسائل فنی باشگاه فقط او حرف می‌زند و طعنه او به اعضای کمیته فنی باشگاه استقلال بود که در مصاحبه با رسانه‌ها در مورد مسائل فنی تیم حرف می‌زنند و حتی تصمیم‌گیری هم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تازه‌ترین مصاحبه‌ای که سرپرست تیم یعنی اصغر حاجیلو داشته گفته اعضای کمیته فنی به جای حرف زدن در روزنامه‌ها باید راهکارهای خود را به سرمربی تیم انتقال دهند. این حرف حرف شفر است. او مخالف این است که اعضای کمیته فنی باشگاه استقلال در مصاحبه با رسانه‌ها در مورد مسائل فنی تیم حرف بزنند و می‌گوید این حرف‌ها باید به صورت مکتوب به وی ارائه شود.

در این باره باید حق را به شفر داد. در چارت هر باشگاه حرفه‌ای سرمربی مرد اول فنی تیم است و همه تصمیمات فنی با او است، اما در روزهای اخیر شاهد این بودیم برخی از اعضای کمیته فنی در مصاحبه‌های خود رأی به جدایی گرو داده‌اند! این همان چیزی است که شفر را عصبانی کرده و می‌گوید بازیکنی که عضو تیم و در حال بازی کردن است نباید از سوی ارکان باشگاه مورد انتقاد قرار بگیرد! یک بار اصغر حاجیلو در مورد گرو و مقایسه او با تیام صحبت کرد که بدجوری شفر را ناراحت کرد و در ادامه البته سرپرست تیم استقلال متوجه اشتباه خود شد و اکنون در اختیار سیاست‌هایی است که شفر تعیین می‌کند.

البته همه اعضای کمیته فنی تیم در ماه‌های اخیر و حتی در روزهایی که تیم بد بازی می‌کرد و بد نتیجه می‌گرفت از شفر حمایت کردند. این به خاطر سیاست‌های باشگاه هم بود چراکه فتحی بارها و بارها در آن روزها گفت برنامه‌ای برای تغییر در کادر فنی تیم ندارد و استقلال به قرارداد خود با شفر پای‌بند است. یکی از دلایلی که موجب شده فرهنگ استفاده از کمیته فنی در فرهنگ فوتبال ایران جا نیفتد همین مصاحبه اعضای کمیته فنی و زدن حرف‌ها در رسانه‌هاست در حالی که اعضای کمیته فنی باید یار و کمک‌حال سرمربی باشند.

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۹۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفتگو با رتبه اول مستندنگاری جشنواره پژواک

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، ­ حیدرزاده در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره موضوع پژوهش گفت: موضوع برنامه و مستندی که قرار است طبق این متن آماده شود، سقط جنین است و آشفتگی آماری که در این حوزه مشاهده می‌شود که ما آمار متقنی نداریم که در دست سیاست گذاران و برنامه ریزان باشد برای اینکه بتوانند برای پیشگیری و کم کردن آمار سقط جنین برنامه ریزی کنند، ­­این مستند به این آشفتگی آماری می‌پردازد.

وی افزود: مجموعه مستند «کوچک، بزرگ و بزرگتر» که از طرف رادیو معارف ساخته می‌شود یک مجوعه مستند ۱۵ قسمتی است و این پژوهش یکی از ۱۵ قسمتی است که ساخته می‌شود و قرار است، ­اواخر تابستان از رادیو معارف پخش شود.

وی درباره دشواری‌های کار و روند کار گفت: مهم‌ترین مشکلی که در این حوزه و موضوع داریم اینکه افراد خیلی خوددار هستند که اطلاعات بدهند و کسانی که غیرقانونی کار کرده اند حاضر نیستند­، جلوی دوربین مصاحبه کنند. ­

وی افزود:­ ما برای خیلی از منابع تحقیقاتی خود به صورت میدانی با افراد گفتگو می‌کنیم ­و ­مجبوریم در مناطقی که دارو‌هایی غیرمجاز این موارد خرید و فروش می‌شود، حضور داشته باشیم، خطراتی که در این زمینه است، مهم‌ترین مشکل در مسیر ساخت این مجموعه است، ما توانستیم با چند نفر از گروه‌هایی که در زمینه سقط جنین مبارزه می‌کند مرتبط بشویم که این نقص را جبران کنیم.

وی درباره فرق پژوهش رادیویی با پژوهش مکتوب گفت: برای ساخت مستند رادیویی چند مرحله وجود دارد، ­­مرحله اول باید این مستند براساس یک پژوهش انجام شود، ­­پژوهشی که براساس واقعیت‌های میدانی، تحقیق‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی که معتبر هستند و منابع دیگر که بتوانند اطلاعاتی درباره موضوع ارایه بدهد؛ آرشیو‌های صوتی و تصویری است، ­ مصاحبه‌های مردمی است حتی مصاحبه‌های کارشناسان و افراد خبره، اما تفاوتی که با پژوهش دانشگاهی دارد این است که تکیه ما به آمار به روز خیلی بیشتر است.

درباره این موضوع سالهاست که مقاله نوشته می‌شود، رساله‌های دکتری دفاع می‌شود و مقاله‌هایی که در در نشریات علمی معتبر چاپ می‌شود ولی اینها دیگر منبع ­قابل استفاده برای مستندی که در این حوزه می‌خواهد ساخته شود، نیست و باید به روز باشد تا بتوانیم اعتماد مخاطب را جلب کنیم.

او درباره همکاری نهاد‌ها هم گفت: یک بخشی از نهاد‌های دولتی معمولا در این زمینه زیاد همراهی نمی‌کنند شاید به این علت که به نوعی نقص کار بعضی از نهاد‌ها مخصوصا در حوزه بهداشت و درمان را نشان می‌دهد، خیلی مایل نیستند در این حوزه کار کنند، ولی گروه مردمی هست که در این زمینه خیلی فعال هستند که شعبه‌های متعددی دارند و دارند در زمینه حفظ حیات جنین کار می‌کنند.

وی گفت: منظور از آشفتگی آماری سقط جنین، سقط جنین قانونی نیست، سقط جنین قانونی آمار دارد  که وزارت بهداشت و پزشکی قانونی به صورت رسمی اعلام می‌کنند اما  این آماری که آنها ­اعلام می‌کنند، با آن آماری که در جامعه اتقاق می‌افتد خیلی متفاوت است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



­
­

دیگر خبرها

  • بهورزان خط مقدم ارائه خدمات بهداشتی در روستا‌ها
  • ناراحتی سپاهانی‌ها از موضع‌گیری جدید در آنتن 
  • گفتگو با رتبه اول مستندنگاری جشنواره پژواک
  • ناراحتی سپاهانی‌ها از موضع‌گیری جدید در آنتن
  • علیرضا دبیر مصاحبه جنجالی‌اش با پیمان یوسفی را فراموش نکرده است | به من قول داده بودند که‌...
  • با اعلام رییس صدور کمیته مجوز حرفه‌ای : AFC واگذاری استقلال و پرسپولیس را تایید کرد
  • (عکس) استوری اینستاگرامی اوسمار برای محمدحسین میثاقی
  • خاویر تباس: اگر تکنولوژی خط دروازه بی‌نقص بود، از آن استفاده می‌کردیم
  • زالوژنی رسما سفیر اوکراین در انگلیس شد
  • گروسی به تهران سفر می‌کند