Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@06:41:04 GMT

غایبان از مزایای سربازی محروم می شوند

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۹۰۶۴۷

غایبان از مزایای سربازی محروم می شوند

تهران- ایرنا- جانشین سازمان نظام وظیفه عمومی نیروی انتظامی گفت: غیبت از سربازی خط قرمز ناجا است و غایبان نمی توانند از مزایای طرح هایی که برای سربازان اجرا می شود مانند بهره مندی از امریه دستگاه ها یا شرکت در دوره های مهارت آموزی برای اشتغال پس از سربازی استفاده کنند.

سردار ابراهیم کریمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار انتظامی ایرنا در مورد معرفی مشمولان لیسانس و بالاتر به شرکت های دانش بنیان برای گذراندن دوره سربازی و فراهم شدن زمینه اشتغال جوانان تحصیلکرده پس از سربازی، افزود: اکنون مرحله شناسایی و معرفی سهمیه ها در حال انجام است و این طرح ابتدا به صورت آزمایشی اجرا می شود تا در صورت مثمرثمر بودن، ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه این طرح تا پایان امسال عملیاتی می شود، تاکید کرد: افرادی که غیبت دارند، نمی توانند در بسیاری از فرآیندهایی که اجرایی می شود، شرکت کنند.
سردار کریمی افزود: معرفی تحصیل کرده ها به شرکت های دانش بنیان شامل همه افراد نمی شود؛ اکنون 43 درصد اعزام به سربازی شامل لیسانسه ها، فوق لیسانس ها و دکترا است و این افراد سربازی خود را در تخصص های نیروهای مسلح سپری می کنند یا امریه می گیرند تا این دوره را در سازمان یا وزارتخانه ها بگذرانند.
جانشین سازمان نظام وظیفه نیروی انتظامی گفت: در سربازی عرصه های مختلفی وجود دارد و افراد تحصیل کرده انتخاب می کنند که در چه عرصه ای تمایل دارند خدمت سربازی خود را سپری کنند البته باید رزومه کاری خود را به صورت دقیق ارائه دهند.
سردار کریمی اضافه کرد: شرایط بروز استعدادها در نیروهای مسلح فراهم و از سال 1394 طرح مهارت آموزی دوره سربازی اجرایی شده است.
وی در توضیح این طرح افزود: سال گذشته 100 هزار سرباز در قالب طرح مهارت آموزی قرار گرفتند و قرار بر این است که امسال نیز 200 هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار گیرند.
سردار کریمی ادامه داد: هدف از اجرای این طرح این است که هر سربازی از که از خدمت خارج می شود، حتما یک مهارت را آموزش دیده باشد و بعد وارد جامعه شود تا بتواند از آن مهارت برای اشتغال استفاده کند. بر این اساس افرادی که مهارت دارند، در سربازی مهارت آنها توسعه می یابد و افرادی که هیچ مهارتی ندارند، در زمان اوقات فراغت در کلاس های آموزش مهارت شرکت می کنند.
وی تاکید کرد: در این راستا با سازمان های مرتبط از جمله فنی و حرفه ای و وزارت کار در تعامل هستیم و آنها همکاری خوبی با نیروهای مسلح داشته اند و در این زمینه توافق نامه هایی نیز امضا شده است.
سردار کریمی اظهار داشت: زمینه های کاری برای بعد از خدمت نیز برای سربازان پیش بینی شده است و مشاوره هایی در این زمینه به افراد ارائه می شود، حتی فهرست مهارت هایی که در جامعه و در جغرافیای مختلف وجود دارد، به سربازان ارائه و به آنها گفته می شود که این کسب و کارها در جامعه رونق دارند تا بر اساس آن مهارت بیاموزند.
سردار کریمی در پاسخ به این سئوال که آیا سازمان نظام وظیفه پیگیر توافق نامه های امضا شده با سازمان های مرتبط است تا سربازانی که کارت مهارت دریافت کرده اند، مشغول به کار شوند، گفت: هنوز دوره سربازی افرادی که آموزش های مهارت را حین سربازی گذرانده اند، تمام نشده است. باید آمارهای تحلیلی جمع آوری تا مشخص شود چه مشاغلی مورد توجه سربازان قرار گرفته است و در کدام دوره ها آموزش دیده اند سپس بعد از جمع آوری این اطلاعات طبق توافق های امضا شده، پیگیر اشتغال سربازانی که کارت مهارت دریافت کرده اند، خواهیم بود.
اجتمام*9105*1834

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي ناجا نظام وظيفه غيبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۰۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف غایبان کاراته چه می شود/ چرا کتیرایی نادیده گرفته شد؟

خبرگزاری مهر: گروه ورزشی- محمد بیرامی: مسابقات انتخابی تیم ملی کاراته با حضور بیش از چهار هزار کاراته کا از هفته گذشته به میزبانی همدان آغاز شد. مسابقاتی که در همه رده‌های سنی و در هر دو بخش آقایان و بانوان برگزار می‌شود تا تکلیف نفرات برتر برای حضور در مرحله دوم مسابقات انتخابی مشخص و در نهایت اردوی آماده سازی تیم‌های ملی آغاز شود.

در این دوره از رقابت‌ها شاهد نمایشی از پتانسیل بالای کاراته ایران در همه رده‌های سنی و به خصوص پشتوانه خوب برای تیم‌های ملی بودیم. رقابت‌هایی که از سطح فنی قابل قبولی برخوردار بود و ثابت کرد در صورت برنامه ریزی صحیح و بکارگیری مربیان کارآمد و سازنده می‌توان در آینده به موفقیت این رشته امیدوار بود. در واقع فدراسیون کاراته بعد از بازی‌های آسیایی «هانگژو» که با نتایج نه چندان خوبی برای ورزش کشور رقم خورد، زنگ خطر را به خوبی شنید و گام اول را برای بازسازی تیم ملی و موفقیت در «ناگویا» و بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ محکم برداشت.

اگر قرار است کاراته ایران همانند ادوار گذشته نقش تأثیرگذاری خود را در بازی‌های آسیایی را برای خود حفظ کرده و حتی پررنگ کند، ادامه همین راه بیش از هر زمان دیگری ضروری به نظر می‌رسد. طراحی یک فرآیند شفاف برای رسیدن به ترکیب اصلی تیم ملی از واجبات این برنامه خواهد بود. موضوعی که باعث می‌شود بهترین‌ها با طی کردن یک چرخه انتخابی به حق خود رسیده و در نهایت تیم ملی با ترکیبی از شایسته‌ها تشکیل شود.

نکته مهمی در همین رقابت‌ها بیش از هر موضوعی به چشم آمد غیبت ملی پوشان شناخته بود. سعید نیکوخصلت مدیر تیم‌های ملی کاراته مدتی قبل در گفتگویی که از سوی روابط عمومی فدراسیون کاراته دو هفته قبل از شروع مسابقات منتشر شد عنوان کرده بود که حضور در مسابقات قهرمانی کشور برای تمامی کسانی که می‌خواهند پیراهن تیم ملی در سال ۱۴۰۳ را بر تن کنند، الزامی است. اعضای تیم ملی سال ۱۴۰۲ به شرطی از مسابقات قهرمانی کشور معاف هستند که گواهی پزشکی معتبر از فدراسیون پزشکی ارائه نمایند و یا این‌که جزو نفرات اعزامی به لیگ جهانی مصر باشند که همزمان با برگزاری مسابقات قهرمانی کشور خواهد بود.

در این بین سوالی که پیش می‌آید اینجاست که چند ملی پوش این اولتیماتوم نیکو خصلت را جدی گرفتند. تکلیف آنها که در این رقابت‌ها حضور داشته و موفق به کسب مدال شدند چه می‌شود؟ آیا قرار است بازهم آنها که پیش از این در ترکیب تیم ملی حضور داشته‌اند، با ارائه تبصره و تک ماده انتخاب و اعزام شوند؟

تیم ملی کاراته نیاز به پوست اندازی دارد و در این شکی نیست! بخشی از این پروسه سال گذشته انجام شد، ولی باید ادامه پیدا کند. اگر فدراسیون کاراته علاقمند به ساختن تیمی قدرتمند در سال‌های آتی است، باید به جوانانی که امتحان خود را روی تاتامی انتخابی پس داده و به نوعی از پس رقبای داخلی برآمده‌اند، بیش از گذشته اعتماد کرد.

موضوع مهم دیگر در کاراته اعلام اسامی سرمربی تیم‌های ملی در رده‌های سنی مختلف بود. اینکه نتیجه چندین جلسه بررسی در کمیته فنی و نشست با کارشناسان و خبرگان کاراته به این اسامی ختم شد، بحثی است که خود بررسی جداگانه را طلب می‌کند. در بین اسامی معرفی شده، شاید جای خالی برخی نام‌ها بدجور به چشم آمد. چرا به یک مربی همیشه منتقد که پیش از این هم امتحان خود را پس داده اعتماد می‌شود، ولی مربی دیگری که نتایج خوبی با تیم‌های مختلف از باشگاهی گرفته تا ملی توجهی نمی‌شود را نادیده می‌گیرند. ابهامات را دو چندان افزایش می‌دهند. اینکه مربیانی چون علیرضا کتیرایی، حمید فرهادی و مربی با رزومه بالا دیده نمی‌شوند سوالی است که نمی‌توان از کنار آن به سادگی گذشت.

در پایان باید اشاره کنیم که کاراته ایران نیازمند انتخاب مسیری شفاف و واضح برای تکمیل پروسه پوست اندازی و بازگشت به سطح اول کاراته دنیا دارد، و این امر محقق نمی‌شود مگر با نگاه ویژه در انتخاب مربیانی با علم و دانش که توانایی مدیریتی و فنی خود با اثبات رسانده‌اند.

کد خبر 6083385

دیگر خبرها

  • بیش از ۹۵۰ نفر در دوره‌های مختلف تحصیلی سوادآموزی بوشهر جذب شده‌اند
  • یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند
  • تکلیف غایبان کاراته چه می شود/ چرا کتیرایی نادیده گرفته شد؟
  • معافیت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی
  • برگزاری دوره آموزشی برای ۴۰۰ نفر از مربیان و داوران دادرس
  • بهترین آموزشگاه مهارت‌های فنی با ضمانت بازگشت وجه در صورت نارضایتی
  • مشارکت اتاق بازرگانی برای توسعه مهارت‌آموزی در دوره متوسطه دوم
  • رنجش معلمان ماده ۲۸ از شهریه بالای دوره مهارت‌آموزی
  • زنجان؛ میزبان اردوی دوستی کشور
  • آغاز اردوی دوستی کشوری باحضور۴۰۰مربی هلال احمر به میزبانی زنجان