Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی شجاعی در دیدار مدیران حوزه جهاد کشاورزی خراسان شمالی لزوم تدوین برنامه جامع اقتصاد روستا و سند توسعه کشاورزی را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: این سند باید در اسرع وقت با نگاه عملیاتی و به شکلی انعطاف پذیر با همکاری بخش خصوصی و دانشگاه ها تهیه و ارائه شود.

شجاعی وجود چنین سندی را برای سمت و سو دادن به فعالیت تمام دستگاه های متولی این حوزه و هزینه کرد هدفمند منابع مالی با هدف ارتقای درآمد بهره برداران ضروری خواند و افزود: با نگاه به آینده باید از توان متخصصان و شرکت های دانش بنیان برای بهبود عملکردها بهره جست و ظرفیت بخش خصوصی و سازمان نظام مهندسی کشاورزی را برای انتقال تجارب علمی به کشاورزان به کار گرفت و در عین حال بر آن ها نظارت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اهمیت شناخت مزیت های نسبی خراسان شمالی در بخش کشاورزی را گوشزد کرد و گفت: این امر برای متمرکز ساختن برنامه ها، هدفمند شدن سرمایه گذاری ها و حمایت های دولتی و اجتناب از پراکنده کاری متولیان و بهره برداران ضروریست و با آگاهی دادن به کشاورزان می توان به افزایش درآمد و ثروت آفرینی در این بخش یاری رساند.

وی ادامه داد: هر گونه اقدام برای بازاریابی و صدور محصولات، توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی و زنجیره های تولید باید در راستای حمایت از تولید محصولات دارای مزیت نسبی در استان، تعریف و اجرایی شود تا در نهایت امر بتوان به ماندگاری و ارتقای درآمد و رفاه کشاورزان کمک کرد.

استاندار خراسان شمالی از کشاورزی به عنوان یکی از مهم ترین پیشران های اقتصادی استان یاد کرد و گام برداشتن در مسیر تبدیل کشاورزی معیشتی به اقتصادی را نیاز روز خواند.

شجاعی تلاش بیشتر مدیران این بخش برای حفظ جایگاه استان در تولید محصولات پاک و ارتقای رتبه های کشوری خراسان شمالی در تولید محصولات خاص و دارای مزیت نسبی را با اهمیت قلمداد کرد و گفت: سهم کشاورزی در تولید ناخالص استان و ثروت آفرینی باید افزایش یابد.

 وی اظهار کرد: برای این که توزیع اعتبارات اشتغالزایی روستایی به نتیجه مطلوب برسد، باید به نهادسازی و بسترسازی اهمیت داد و پایداری و کیفیت اشتغال ایجادشده را رصد کرد.

شجاعی همچنین لزوم پیگیری جدی برای بهره مندی دامپزشکی از اعتبارات حوزه سلامت را ضروری دانست و گفت: در بحث برندسازی برای تولیدات پاک و شاخص استان باید با نگاه علمی و برنامه ریزی بهینه و توجه بیشتر به داشته ها، گام برداشت.

نظارت مستمر بر فرآیند توزیع آرد و پخت نان باکیفیت و سالم با جایگزینی دستگاه های حرارت غیرمستقیم در نانوایی ها، توزیع محصولات یارانه ای دولتی در روستاها و حاشیه شهرها برای حمایت از اقشار ضعیف، هوشمندسازی و تقویت سامانه های اجرایی و نظارتی در دستگاه های متولی و تفویض اختیارات مدیران به نیروی انسانی مجرب زیرمجموعه از دیگر نکات مورد تاکید استاندار در این نشست بود.

کد خبر 4481047 الهام یزدان پناه

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری خراسان شمالی محمدعلی شجاعی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۱۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند نقشه راه کشاورزی در استان همدان برای نخستین بار در کشور تدوین شد

به گزارش جام جم آنلاین همدان، سیدمجتبی حسینی در مراسم عملیاتی‌سازی جهش تولیدات کشاورزی با ایده مولدسازی روستاها اظهار داشت: در استان سه منبع درآمدی داریم که یکی از محورهای مهم آن کشاورزی است به طوری که نزدیک به ۳۰ درصد اقتصاد استان را در بر می‌گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره به اینکه نام‌گذاری اقتصادی سال از سوی مقام معظم رهبری نشان از اهمیت این مهم دارد، افزود: یکی از راه‌های برون رفت از قتصاد دولتی و در هم تنیده موجود، مردمی سازی است به نحوی که تصدی گریی مردم در امور اقتصادی می‌تواند راهگشا باشد.

وی در ادامه گفت: ابتدای فروردین ماه، با ۳۵ مجموعه خصوصی و دولتی که تاثیر مستقیم در اقتصاد استان دارند جلسه هم فکری و هم اندیشی برگزار و ماموریت‌های تحقق شعار سال به بخش های مربوطه واگذار شد.

حسینی با اشاره به اینکه امروز بین ۳۵ پروژه‌ای که در راستای تحقق شعار سال تعریف شده، جهاد کشاورزی اولین دستگاهی است که در این مهم اقدامات لازم را انجام داده است، بیان کرد: چهار محور همچون توسعه دامداری‌های سبک و سنگین روستایی همچنین توسعه شیلات و زنبورستان‌ها، ایجاد صنایع کوچک روستایی در قالب صنایع لبنی، میوه خشک و صنعت بسته‌بندی، ایجاد گلخانه‌های کوچک مقیاس ۳۰۰ مترمربعی و توسعه فروشگاه‌های عرضه مستقیم محصولات روستایی از اهداف این طرح است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره به اینکه این رویکرد، یک نگاه عملیاتی و علمی است، عنوان کرد: از سوی دیگر برون سپاری بخشی از وضعیت موجود حائز اهمیت است که یکی  راه‌های چابک سازی در دولت محسوب می‌شود.

وی در پایان با بیان اینکه ۳۰ درصد اقتصاد استان در سازمان جهاد و با کمک تصمیم سازان جهاد اتفاق می‌افتد، خاطرنشان کرد: سند نقشه راه کشاورزی در استان همدان به عنوان اولین استانی که دست به این اقدام مهم زده  تدوین شده است.

دیگر خبرها

  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • تدوین ۱۱ برنامه کشاورزی برای تحقق شعار سال در قزوین
  • هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • نیاز خراسان شمالی به استقرار سایت پرتودهی هسته‌ای محصولات کشاورزی
  • شیوه‌نامه کنگره «شهدای غریب در اسارت» تدوین شد
  • سند نقشه راه کشاورزی در استان همدان برای نخستین بار در کشور تدوین شد
  • لزوم هدفگذاری و تدوین برنامه جامع اشتغال در دشت آزادگان