Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-23@16:49:43 GMT

حرکت و تولید جایگزین رکود وتوقف شد

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۹۱۱۳۳

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرعامل کارخانه کاشی اصفهان بی مدیریتی و نبود نقدینگی را مهمترین عوامل توقف این واحد صنعتی دانست و گفت: خوشبختانه پس از تغییر مدیریت، با درایت ، تلاش و همت کارکنان، کارخانه کاشی اصفهان با تولید سالانه چهار میلیون مترمربع کاشی در سال به چرخه تولید بازگشت.
علیرضا احمدی افزود: تاکنون حقوق معوقه 11 ماه کارگران پرداخت شده و دیگر مطالبات هم در حال پرداخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: اکنون در این کارخانه سه خط از چهار خط فعال شده و تاپایان امسال طرح توسعه ی خط چهارم هم به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل کارخانه کاشی اصفهان افزود: تجهیز این کارخانه به پیشرفته ترین دستگاه طراحی و چاپ روی کاشی و سرامیک از دیگر طرح های توسعه است که جدیدترین طراحی ها را بر روی کاشی های با مقاومت بالا به ابعاد 30 در 30 ، 30 در 60 و 60در 60 نقش می زند.
علیرضا احمدی گفت: با اجرای طرح توسعه تا پایان امسال تولید کاشی و سرامیک در این واحد صنعتی به 10 میلیون مترمربع با یک میلیون بیشتر از ظرفیت اسمی می رسد.
وی کشورهای عراق ، افغانستان ، تاجیکستان و عمان را بازار هدف 90 درصد محصولات این کارخانه بیان کرد و گفت: کارخانه کاشی اصفهان با وسعت 28 هکتار و 350 نیروی کار در نجف آباد فعال است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: اصفهان خبرگزاری صدا و سیما کاشی کارخانه توسعه رکود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۱۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه تولید نان کامل را با قدرت ادامه می دهیم

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد اسماعیل‌زاده اظهار داشت: با توجه به اینکه میانگین مصرف نان در نقاط مختلف کشور بین ۲۸۰ تا ۳۳۰ گرم است، به همین دلیل در سال‌جاری تولید نان کامل با قوت ادامه خواهد داشت.

وی با بیان اینکه طبق مصوبه سال گذشته کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی مقرر شده بود تا هر دانشگاه علوم پزشکی در حیطه تحت پوشش خود یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد، تاکید کرد: در سال‌جاری هر دانشگاه علوم پزشکی باید با همکاری دستگاه‌های مرتبط دیگر ۳ کارخانه تولید آرد کامل در حیطه دانشگاه خود داشته باشند.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ادامه افزود: هدف ما در وزارت بهداشت از فرآیند تولید نان کامل، سبوس گیری اندک و همچنین وجود فیبر و منیزیم به مقدار مناسب در غلات است که می‌تواند در مقاومت انسولینی و پیشگیری از بیماری‌های مزمن مؤثر باشد.

اسماعیل زاده گفت: برای امسال بازنگری در برنامه غنی‌سازی آرد با آهن و اسیدفولیک و همچنین پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین D را نیز در دستور کار داریم.

کد خبر 6083842 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۱۵۰ هزار تن شن و ماسه در شهرکرد
  • قالی‌بافان دلسردی می‌بافند / سایه‌اندازی رکود و کاهش صادرات بر فرش اردبیل
  • بازگشت دوباره کارخانه فروآلیاژ ازنا به چرخه تولید
  • مهمانی اصفهان | در هفته اصفهان چه خبر است؟
  • مجموعه عظیم و تاریخی ریسباف در مسیر احیا
  • مراحل تولید ساعت‌های لوکس در کارخانه (فیلم)
  • واگذاری مجموعه تاریخی ریسباف به شهرداری اصفهان
  • رفع موانع در فرایند مشارکت راهی برای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • احداث کارخانه فرآوری شرط واگذاری معادن جدید استان کرمان
  • برنامه تولید نان کامل را با قدرت ادامه می دهیم