Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، اولین ایده گرد جمع‌آوری ایده‌های برتر در حوزه استارت آپ‌های گردشگری و میراث فرهنگی، اواخر بهمن‌ماه ۹۷ در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود. پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و نیز مرکز مطالعات گردشگری دانشگاه علامه طباطبایی با مرکز رشد این دانشگاه برای برگزاری این رقابت همکاری می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صورح واحد زاده (مدیرعامل این شتاب‌دهنده) با اعتقاد به آنکه زنده کردن استارت آپ‌ها حوزه گردشگری و میراث فرهنگی می‌تواند منجر به ارائه نسخه‌های نجات‌بخش برای اقتصاد کشور باشد گفت: در حال حاضر دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی فعالیت بسیار خوبی در این حوزه داشته و استارت آپ‌های کوچک‌مقیاس متعددی را فراهم کرده‌اند. با توجه به اینکه یکپارچه شدن این استارت آپ‌ها می‌تواند کارایی بیشتری داشته باشد به دنبال جذب این افراد هستیم.  به گفته او، داوری این ایده گرد با حضور افراد متخصص در حوزه آی تی و گردشگری و نیز شهری برگزار می‌شود. افرادی همانند دکتر مهدی شامی زنجانی پژوهشگر تحول دیجیتال و بنیان‌گذار دی تی جی و نیز عضو هیئت‌علمی دانشگاه تهران و همچنین دکتر علی‌رضا قلی نژاد معاون فناوری و کاربردی سازی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری داوری این ایده گرد را بر عهده‌دارند.

گفته می‌شود؛ ایده‌هایی که ارائه‌دهنده آن‌ها در ارائه با مشکل مواجه هستند، کارگاه‌های آموزشی برای آن‌ها برگزار می‌شود تا بتوانیم در دوره‌های بعدی ایده گرد که به‌صورت ماهانه برگزار می‌شود نسبت به جذب آن‌ها اقدام کنیم؛ اما در روز ایده گرد ۱۰ ایده که در داوری اولیه توانسته‌اند بیشترین امتیاز را به دست آورند ایده‌های خود را ارائه می‌دهند. شیوه ارائه ایده‌ها بسیار اهمیت دارد. درنهایت ایده ۳ ارائه‌دهنده برتر توسط داوران انتخاب و به‌عنوان استارت آپ در مورد آن‌ها توسط ما سرمایه‌گذاری صورت می‌گیرد در عین حال، خدمات آی تی و فنی به افراد صاحب ایده ارائه داده می‌شود.

خانه سرهنگ ایرج اولین مرکز نوآوری پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری

خراسانی (نماینده پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور) با اشاره به آغاز فعالیت معاونت فناوری و کاربردی سازی در سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و در ساختار پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، گفت: شروع به کار این معاونت به‌طورجدی، کمتر از ۱ سال است. این معاونت در ۳ حوزه اصلی آینده‌پژوهی و سیاست پژوهی، مشاوره و ارائه خدمات تخصصی و مدیریت فناوری و مراکز رشد و نوآوری فعالیت دارد.

او تأکید کرد: این معاونت در نظر دارد در حوزه ارتقاء فن‌آوری و نوآوری در امور پژوهشی و اجرایی حوزه میراث فرهنگی، هنرهای ملی، سنتی، صنایع‌دستی و گردشگری فعالیت کند تا بتواند درنهایت منجر به توسعه و ترویج کارآفرینی در حوزه‌های نام‌برده شود. همچنین ما به افراد کارآفرین در این حوزه‌ها مشاوره‌های لازم را ارائه می‌دهیم.

خراسانی گفت: برای پیشبرد این اهداف و گسترش مراکز نوآوری، رشد استارت آپ‌ها و توسعه کارآفرینی در این حوزه ضمن ارائه پایلوت مرکز نوآوری و رشد در خانه تاریخی سرهنگ ایرج به‌عنوان اولین مرکز نوآوری پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری در تلاشیم تا ضمن اینکه با کمک این مرکز نوآوری، بازتعریفی از مفهوم استارت آپ در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری فرهنگی و صنایع‌دستی متکی بر هنرهای سنتی – ملی، صورت گیرد؛ به رشد و شکل‌گیری کسب‌وکار در حوزه‌های مرتبط کمک کنیم.

او با تأکید بر  این‌که در حال حاضر در حوزه میراث فرهنگی استارت آپ فعال وجود ندارد، عنوان کرد: این موضوع اکنون تنها در بخش IT bace کردن موزه‌ها وجود دارد. درنتیجه نیازمند تعریفی از استارت آپ در این حوزه‌ها هستیم.

نماینده معاونت فناوری پژوهشگاه میراث گفت: فعالیت ما در خانه تاریخی سرهنگ ایرج به دنبال چنین دستاوردهایی است، زیرا فعالیت در حوزه‌های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری محدود به استارت آپ نیست بلکه به دنبال کسب‌وکار در این حوزه‌ها هستیم که استارت آپ ها تنها یکی ازاین‌گونه کسب‌وکار است.

ارائه مربی به استارت آپ‌ها

او با اشاره به ارائه تسهیلات به مراکز نوآوری و رشد توسط پژوهشگاه میراث فرهنگی عنوان کرد: اگرچه این تسهیلات را در موارد خاص در اختیار استارت آپ‌ها نیز قرار می‌دهیم اما تمایل داریم تا این تسهیلات در اختیار مراکز قرار گیرد.

خراسانی با اشاره به این‌که تجربه‌های پیشین کشور در حمایت مستقیم استارت آپ ها نتایج خوبی در برنداشته است، مطرح کرد: این معاونت فعلاً در مرحله‌ شناسایی شیوه ارائه تسهیلات است.

علاقه‌مندان تا ۱۵ بهمن فرصت دارند ایده‌های خود را در آدرس اینترنتی sisootech.com ثبت کنند. همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های ۰۹۱۲۰۲۳۹۳۱۵ و ۴۸۳۹۴۲۰۹ تماس بگیرند‌ یا با ایمیل sisootech.startup@gmail.com در تماس باشند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دانشگاه علامه طباطبایی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری استارت آپ مرکز مطالعات گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۱۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی

به گزارش خبرگزاری مهر، وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲ تهران به همراه جمعی از معاونان، شهردار ناحیه ۲ و مدیران منطقه از محلات ناحیه ۲ بازدید و موارد عمرانی، ترافیکی، شهرسازی و خدمات شهری را به حوزه‌های ذیربط ابلاغ کرد.

شهردار منطقه ۱۲ سپس با حضور در محله تاریخی امامزاده یحیی (ع)، از بوتیک هتل پهلوان رزاز بازدید و ضمن گفت‌وگو با احیاگر و مالک این بوتیک، آمادگی منطقه برای مساعدت در توسعه ظرفیت‌های گردشگری اعلام کرد.

وی همچنین ملک تاریخی واقع در خیابان جاویدی این محله را مورد ارزیابی قرار داد و از تصمیم مالک آن استقبال کرد و افزود: احیای آثار میراثی و تاریخی مانند گنج پنهان در حال از بین رفتن است که اگه نگاه جدی به آن نشود در آینده شاهد از دست رفتن فرصت‌ها خواهیم بود.

محمدی اظهار کرد: احیای خانه‌های تاریخی می‌توانند جذابیتی به منطقه اعطا کنند و یک جاذبه مهم گردشگری باشند، اما به دلیل عدم رسیدگی و تخریب‌های زیاد، بافت‌های تاریخی تبدیل به محلی برای رشد و افزایش بزهکاری شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه یکی از آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی که بافت‌های تاریخی و فرسوده دارند، خروج ساکنان این مناطق و بعضاً جرم‌خیز شدن آنها است، افزود: بافت‌هایی که بهترین فرصت‌های گردشگری را در اختیار کشور قرار می‌دادند همواره در معرض بیشترین آسیب‌ها نیز بودند که امید است با همراهی سازمان‌های ذیربط با علاقه مندان احیای بافت‌های تاریخی، رنگ تازه ای به محلات قدیمی منطقه بخشیده شود.

شهردار منطقه ۱۲ تهران همچنین در این بازدید مواردی در خصوص تعویض مخازن، رنگ آمیزی جداره هاو حذف برخی زوائد دستوراتی را به معاونت خدمات شهری و محیط زیست ابلاغ کرد.

وحیدرضا انارکی محمدی، تسریع در پیشبرد پروژه ورزشگاه امامزاده یحیی (ع) و تکیه تاریخی سادات اخوی، توسعه شبکه فاضلاب این محله و روکش آسفالت معابر نیکپور و علیمرادی را در دربرنامه های معاونت فنی وعمران قرار داد.

نوسازی برخی املاک، پهنه بندی و عقب نشینی املاک در محله امامزاده یحیی نیز از موارد ابلاغی به معاونت شهرسازی و معماری منطقه ۱۲ بود.

کد خبر 6100326

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • دیواره تاریخی خیابان باباطاهر مربوط به دوران ایلخانی است
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد