Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-19@22:12:21 GMT

110 بیمار تحت پوشش انجمن تالاسمی قزوین قرار دارند

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۹۱۴۷۶

110 بیمار تحت پوشش انجمن تالاسمی قزوین قرار دارند

محمد امین همت گر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به تفکیک سنی، جنسیتی و وضع تجرد بیماران تحت پوشش اشاره کرد و افزود: بیشتر این بیماران در گروه سنی 20 تا 25 سال هستند، 60 درصد آنها زن و 40 درصد مرد بوده و 20 درصد متاهل و 80 درصد مجرد هستند.
وی یادآور شد: انجمن حمایت از بیماران تالاسمی دوم آذرماه سال گذشته با برگزاری انتخاباتی با حضور 80 تن از اعضا به طور رسمی آغاز به کار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همت گر ادامه داد: بسیاری از این بیماران به خاطر نداشتن کار مناسب، هم دچار مشکلات مالی بوده و هم از نظر مسایل درمانی با معضلات زیادی مواجه هستند.
وی همچنین گفت: طی یک سال گذشته با وجود کمبود بودجه فعالیت های زیادی توسط این انجمن انجام شد که برگزاری 2 همایش با موضوع کنترل خشم و چالش های درمانی بیماران تالاسمی از جمله آنها بود.
همت گر ادامه داد: سلامت بیماران تالاسمی با توجه به شرایط خاصی که بیماری برای آنها به وجود آورده است باید از نظر روانی تامین شود به همین خاطر همایش کنترل خشم برای این افراد برگزار شد که با استقبال زیادی نیز همراه بود.
وی با اشاره به مشکلات پیچیده این دسته از بیماران، گفت: بیماران مبتلا به تالاسمی به خاطر کمبود هموگلوبین باید خون تزریق کنند اما از طرف دیگر نیز به دلیل تزریق خون، میزان آهن خون آنها بالا رفته و در صورت عدم پیگیری مناسب در قلب و کبد آنها رسوب می کند.
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران تالاسمی ادامه داد: به دلیل همین مساله بیماران مبتلا به تالاسمی هر ساله باید تحت آزمایش های پزشکی قرار گرفته و با انجام ام آر آی قلب و کبد و همچنین سونوگرافی نسبت به سلامت خود اطمینان حاصل کنند.
وی افزود: در کنار ام آر آی قلب و کبد، سنجش تراکم استخوان نیز باید برای این بیماران انجام شود.
همت گر یادآور شد: به دلیل ضرورت انجام چنین آزمایشاتی یکی از خدمات مهم انجمن به این بیماران اعزام آنها از قزوین به تهران است که طی یک سال گذشته حدود 50 سرویس در این حوزه به بیماران ارایه شده است.
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران کلیوی افزود: این انجمن از نظر بودجه مادی وضعیت چندان مناسبی ندارد و از جای مشخصی نیز مورد حمایت قرار نمی گیرد و تاکنون حجم بالای فعالیت ها را با حداقل منابع مالی انجام داده است.
وی در ادامه با اشاره به تفکیک بخش شیمی درمانی بیمارستان قدس از بخش بیماران تالاسمی، گفت: خوشبختانه در یک سال گذشته با نظارت ها و بازدیدهای مستمر وزارت بهداشت از این بخش، جداسازی این 2 بخش از یکدیگر عملیاتی شد.
به گفته وی همچنین با همکاری دانشگاه علوم پزشکی متخصص هماتولوژی به بخش خون بیمارستان قدس اضافه شده و با این اقدام ویزیت ها و درمان بیماران بهتر از قبل صورت می گیرد.
این عضو هیات مدیره انجمن حمایت از بیماران تالاسمی با بیان اینکه اکثر بیماران ما از نظر معیشتی و هزینه های درمانی دچار مشکل هستند، گفت: گرچه بخش عمده ای از هزینه های درمانی تحت پوشش بیماران خاص انجام می شود اما هزینه های جانبی مانند ام آر آی و سایر هزینه های درمانی بر آنها فشار می آورد خصوصا آن که اکثر آن ها بیکار نیز هستند.
وی افزود: متاسفانه در حال حاضر 2 داروی آهن زدا خاص بیماران تالاسمی با کمبود و هم افزایش قیمت مواجه شده و بیماران را دچار مشکل کرده است.
مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران تالاسمی افزود: این انجمن تمام تلاش خود را می کند تا بتواند با گرفتن حمایت دولت مشکلات بیماران مبتلا به تالاسمی را چه از نظر خدمات درمانی و چه خدمات مربوط به حقوق اجتماعی برطرف کند.
وی در ادامه از خدمات دانشگاه علوم پزشکی، استانداری، انجمن تالاسمی ایران و پزشکان و کارکنان بیمارستان قدس در جهت حمایت از این انجمن طی یک سال گذشته تقدیر کرد.
7388*3013
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف حقوق دانشگاه علوم پزشکی درمان قلب مشکلات مالی منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۱۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران / نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین

مدیر کانون هموفیلی ایران با اشاره به 29 فروردین ماه روزجهانی هموفیلی، اظهار داشت: در ایران حدود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی داریم، این بیماری یک اختلال خونریزی دهنده است که ۱۳ فاکتور انعقاد خون دارد.


به گزارش عصر ایران به نقل از کانون هموفیلی ایران،  دکتر سعید بَرپَروَشان گفت: بیماری هموفیلی حدود ۱۷ نوع دارد که در نوع فاکتورهای این بیماری فاکتور ۸ و ۹ مهم ترین فاکتور به شمار می آیند.

برپروشان به مهم‌ترین عامل موثر در ابتلا به بیماری هموفیلی اشاره کرد و بیان داشت: هموفیلی یک اختلال ژنتیکی نادر است که بر توانایی بدن برای تشکیل لخته خون تأثیر می‌گذارد و منجر به خونریزی بیش‌ازحد می‌شود. این بیماری معمولا ارثی است و از مادر به فرزند منتقل می‌شود.

وی افزود: تامین دسترسی عادلانه به درمان و دارو یکی از مهمترین مطالبات جامعه هموفیلی ایران بخصوص در شهرستان‌های مختلف کشور است. 

مدیرکانون هموفیلی ایران به مشکلاتی که بیماران هموفیلی زن با آن مواجه هستند اشاره کرد و گفت: زنان هموفیلی با توجه به داشتن عادت‌های ماهیانه طولانی مدت، بیشتر در معرض خطر هستند و باید بسیار بیشتر مراقب بهداشت شخصی خود باشند.

وی با تاکید بر حمایت از بیماران هموفیلی گفت: سازمان غذا و دارو و دولت باید در برابر این موضوع اثبات مسئولیت نموده و عدالت در توزیع دارو را ایجاد کنند تا بتوان به حل مشکلات بیماران هموفیلی امیدوار شد.

وی همچنین به تاثیر کمک از طرف خیرین اشاره کرد و افزود: جهت ادامه کار درمانگاه نیاز به حمایت شدید داریم و در حال مذاکره با بخش خصوصی و مسئولان هستیم که واحد مسئولیت اجتماعی زرین رویا به منظور کمک به بهداشت زنان هموفیلی از اهدای ۵۰۰ هزار پد بهداشتی بانوان تا پایان سال به کانون هموفیلی ایران خبر داد، و همچنین به مناسبت روز جهانی هموفیلی، ۴۲ هزار پد بهداشتی بانوان را به بیماران هموفیلی اهدا کرد، که این اقدام‌ها می‌توانند در حمایت از بیماران هموفیلی موثر باشند. 

وی افزود: در کنار این موضوع باید مشکلات مالی نیز برطرف شود تا بتوان برای حل مشکلات بیماران هموفیلی، اقدامات مناسبی را انجام دهیم و تجهیزات خود را کامل کنیم.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی
  • وزارت بهداشت حذف هپاتیت C در ایران را اعلام کند
  • هزینه درمان بیماران هموفیلی؛ ۱۰۰ میلیون تومان در ماه!
  • چتر حمایت بر سر بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • اهمیت «پروفیلاکسی» و تامین مستمر دارو برای بیماران هموفیلی
  • افزایش بیماران ام اس در خراسان شمالی
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران/ این گروه بیشتر در معرض بیماری هستند
  • وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران / نیاز به حمایت دولت، سازمان غذا و دارو و خیرین
  • مدیر کانون هموفیلی ایران بیان کرد: وجود ۱۳ هزار بیمار هموفیلی در ایران