Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@08:21:05 GMT

بازار های محلی آنتالیا در تور آنتالیا

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۹۱۸۶۲

امروز ما هم می خواهیم باری دیگر به آنتالیا در تور آنتالیا سفر کنیم اما کمی از مراکز خرید لوکسش دور شویم و در کوچه و خیابان ها بگردیم. شاید همه علاقه به خرید از فروشگاه های مدرن نداشته باشند و ترجیح دهند از بازارهای محلی و در میان مردمان میهمان نواز آنتالیا خریدهایشان را انجام دهند. به همین منظور تنها به بازارهای محلی در آنتالیا می رویم و با مهم ترین بازارهای این شهر آشنا می شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازار فرش لیدیا سوزانی | Lidya Suzani Carpet Gallery

کشورهای آسیایی بخصوص سرزمین هایی که در منطقه ی خاورمیانه قرار دارند، از دیرباز از فرش در خانه هایشان استفاده می کردند به همین دلیل هنوز هم رد پای هنر فرش بافی و فرش های نفیس در این مناطق دیده می شود.

در سراسر دنیا همیشه ایران با نام فرش های مرغوبش عجین شده اما کشورهایی مثل امارات متحده عربی و ترکیه هم برای خرید فرش مکان های خوبی هستند. در آنتالیا بازاری به نام لیدیا سوزانی وجود دارد که سراسر مملو از انواع فرش و زیرانداز است، متاسفانه اطلاعات دقیقی درباره ی حدود قیمت کالاها و تعداد فروشندگانی که در این مرکز فعالیت می کنند در دست نیست اما اگر قصد خرید فرش از آنتالیا را داشتید می توانید به آدرس مندرج مراجعه نمایید.

آدرس: ترکیه، آنتالیا، هیساپچی، بارباروس ماه.

شنبه بازار آنتالیا | Cumartesi Pazarı

لارا یکی از مهم ترین مناطق آنتالیاست که بیشتر امکانات آن برای رفاه توریست ها آماده سازی شده؛ صدها هتل، فروشگاه و مراکز تفریحی در لارا وجود دارد، اما در این ناحیه و در روز شنبه روزبازاری برپا می شود که از آن می توان لوازم خوبی تهیه نمود. اشیایی مثل عینک های زیبا، وسایل تزئینی و لباس برای همه سنین در این بازار برپا می شود. دیده شده که این بازار یکشنبه نیز برپا شود و تا پایان یکشنبه ادامه داشته باشد.

برای بازدید و خرید از این شنبه بازار کافی است به آدرس زیر مراجعه نمایید.

آدرس: ترکیه، آنتالیا، جاده قدیم لارا.

آنتالیا بازار

از قدیمی ترین بازارها، آنتالیا بازاردر تور ارزان آنتالیا  معروف است. در این بازار قدیمی انواع لباس ها و پارچه ها به فروش میرسند. پارچه های این بازار مرغوب بوده و قیمت بسیار مناسبی دارند. در کنار لباس و پارچه ها، ظرف و ظروف های به سبک ترکی نیز در این بازار هستند

بازار قدیمی آنتالیا , ترکیه

بازار قدیمی آنتالیا

در کنار مراکز خرید شیک و مدرن و هتل های 5ستاره پرزرق و برق در آنتالیا، جایی برای بازار سنتی و محلی خالی است. در این شهر درکنار تمامی مراکز خرید، بازار قدیمی Old Bazaar با قدرت هرچه تمامتر و محبوبیتی که میان مردم محلی و گردشگران دارد، به فعالیت خود ادامه می دهد.

دقیقا بعد از شهر قدیمی آنتالیا Antalya’s Old Town ، به فضایی سرپوشیده و گنبدی شکل به نام بازار قدیمی آنتالیا Old Bazaar Antalya خواهید رسید. در بازار قدیمی آنتالیا Old Bazaar Antalya  طیف وسیعی از کالاها و خدمات را خواهید دید. انواع طلا و جواهر، پوشاک آقایان، خانم ها و کودکان، وسایل چرمی اعم از کیف و کفش و مواد غذایی مختلف مثل انواع چای های ترکیه ای، ادویه جات مخصوص این شهر و ... را خواهید دید. اگر عاشق حلوا، باقلوا و عسل ترکیه ای هستید، به شما توصیه میکنیم حتما سری به بازار قدیمی آنتالیا Old Bazaar Antalya بزنید. همچنین در داخل بازار، کافه های قدیمی نیز وجود دارند که نوشیدن یک چای و خوردن شیرینی های داغ ترکیه ای در فضایی آرام و نوستالژیک در اینجا را به شما توصیه می‌کنیم.

در بخش دیگری از بازار قدیمی آنتالیا Old Bazaar Antalya ، حجره آهنگران و مسگران را خواهید دید که در آنجا انواع ظروف مسی و نقره ای با قلم زنی های خاص ترکیه ای را مشاهده خواهید کرد.

به گزارش سفر باتو ،قسمت دیگر بازار قدیمی آنتالیا Old Bazaar Antalya به منسوجات ارزان قیمت اما با کیفیت خوب اختصاص یافته است. انواع سوغاتی های شهر آنتالیا و کشور ترکیه را می‌توانید با قیمتی ارزان در بازار قدیمی آنتالیا Old Bazaar Antalya خرید نمایید. چانه زنی در بازار قدیمی آنتالیا را فراموش نکنید.

چگونه به بازار قدیمی آنتالیا برویم؟

باید به راننده تاکسی اعلام کنید که قصد رفتن به بازار و شهر قدیمی را دارید.

بازار های محلی کالجی آنتالیا

بازارهای محلی کاجی، در محله قدیمی و سنتی از آنتالیا قرار داشته و بسیار دوست داشتنی هستند. این بازارهای قدیمی و محلی مکان بساط دست فروشانی است که بیشتر اوقات صنایع دستی، فرش و گلیم، پوشاک و ... می فروشند. در این بازار میبینید که زن مرد در کنار هم کار کرده و حتی بعضی ها از دیوار خانه شان اجناس و محصولات خود را آویزان کرده و می فروشند. قابل توجه توریست ها و گردشگران تور لحظه آخری آنتالیا این بازار قیمت های بسیار پایین و مناسبی دارد.

در بازار های هفتگی آنتالیا می توانید بیشتر با عادات غذایی مردم ترکیه آشنا شوید.این بازار ها معمولا در روزهای مختلف هفته در مکان های متفاوتی از شهر آنتالیا برپا می شود . که اجناس در ان گاهی تخفیف های خوبی دارد.

۱- پنج شنبه بازار خیابان روبروی هتل فالز بنام Tarik akiltopu خیابان حامدیه hamidiye

۲- چهارشنبه بازار تقاطع خیابان شارامپول sarampol و Sukullu که یک پارکینگ بزرگ دو طبقه متعلق به شهرداری است که گاه گاهی بازار هفتگی در آن برپا میشود . چهارشنبه بازار تقاطع خیابان شارامپول sarampol و Sukullu

۳- شنبه بازار خیابان Tekelioglu در حوالی کوچه های  ۱۹۳۹ و ۱۹۴۱

۴- سه شنبه بازار خیابان لارا مابین خیابانهای metin  و lara در حوالی کوچه

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: امارات متحده عربی چای خاورمیانه صنایع دستی کیف و کفش تور آنتالیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۱۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سود بازار 1100 هزار میلیاردی خودرو

به این اعداد دقیق نگاه کنیم. زیان انباشته تلفیقی گروه ایران‌خودرو در انتهای شهریور 1402 به 100 هزار میلیارد تومان و زیان خالص این گروه در نیمه نخست پارسال به بیش از 15 هزار میلیارد تومان رسیده است.

به گزارش ایران جیب، این ارقام در گروه سایپا به ترتیب 89 هزار میلیارد تومان و 12 هزار میلیارد تومان بوده است. اغلب کارشناسان اقتصادی و کارشناسان حوزه خودرو متفق‌القولند گرچه خودروسازی دولتی با هزینه‌های سرباز چشمگیر، بهره‌وری ناچیزی داشته و هزینه‌های اداره سیاسی آنها بالاست، اما قیمت‌گذاری پایین موجب‌شده خودروسازان دولتی علاوه‌بر زیان‌سازی عجیب‌وغریب، رانت گسترده‌ای را نیز به افرادی بدهند که برنده قرعه‌کشی‌های آنها می‌شود.

موضوع آنجا جذاب‌تر می‌شود که بدانیم در بازار خودرو طی سال 1402 بیش از 1100 هزار میلیارد تومان خرید و فروش انجام شده است. اینکه چرا در این بازار 1100 هزار میلیارد تومانی خودروسازان دولتی باید زیان سنگینی متحمل شوند، جای بحث و تأمل دارد اما اینکه برندگان این لاتاری‌ها چه کسانی هستند، خود می‌تواند منبع تالیف ده‌ها جلد کتاب و پژوهش باشد. پرواضح است بخشی از این گردش مالی 1100 هزار میلیارد تومانی رانت تفاوت قیمت کارخانه و بازار خودروهای نو است که باید رقم آن قابل‌توجه باشد.

مالیات خودرو چگونه تعیین می‌شود؟


براساس بخشنامه سازمان امور مالیاتی درخصوص اعلام مأخذ محاسبه مالیات و عوارض شماره‌گذاری، عوارض سالانه و مالیات نقل‌وانتقال انواع خودروهای سبک و سنگین و موتورسیکلت‌های تولید داخل یا وارداتی موضوع مواد (28)، (29) و (30) قانون مالیات بر ارزش‌افزوده مصوب سال 1400 و ماده (17) قانون مالیات‌های مستقیم 1400، مالیات خودروها به شکل زیر تعیین می‌شود:

الف) به استناد ماده (28) قانون مالیات بر ارزش‌افزوده مصوب سال 1400، شماره‌گذاری انواع خودروهای سبک و سنگین و موتورسیکلت، براساس رتبه انرژی آنها که به تایید سازمان ملی استاندارد ایران رسیده است، طبق نرخ‌های مندرج در جدول موضوع این ماده، مشمول مالیات و عوارض سبز می‌باشد.

ب) طبق مقررات ماده (30) قانون مارالذکر، نقل‌وانتقال انواع خودرو و موتورسیکلت به‌استثنای ماشین‌های راه‌سازی، کارگاهی، معدنی، کشاورزی و شناورها، به ترتیب مشمول مالیات نقل‌وانتقال به میزان یک درصد (1%) برای خودروهای تولید داخل و دو درصد (2%) برای خودروهای وارداتی است.

مأخذ محاسبه مالیات موضوع این ماده تا 6 ‌سال پس از سال تولید، سالانه ده درصد (10%) همان مأخذ کاهش می‌یابد و برای سال‌های ششم به بعد، چهل درصد (40%) مأخذ یاد شده است. به‌عبارت ساده‌تر، نقل‌وانتقال‌دهندگان انواع خودرو و موتورسیکلت، به‌جز موارد استثنای مذکور، درصورتی‌که تولید داخل باشند، به پرداخت یک درصد و درصورتی‌که وارداتی باشند،

به پرداخت دو درصد مأخذ محاسبه مالیات سال تولید، ملزم خواهند شد. همچنین تا 6 سال اول ساخت خودرو، سالانه 10 درصد مأخذ محاسبه مالیات تعویض پلاک، کاهش می‌یابد و از 6 سال اول تولید به بعد، 40 درصد مأخذ مذکور در جدول مقرر می‌باشد.

درمجموع، ۳ عامل میزان مالیات هنگام نقل‌وانتقال خودرو را مشخص می‌کند: 1- نوع خودرو: هرچه قیمت خودرو بیشتر باشد، طبیعتا باید مالیات بیشتری برای معامله خودرو بپردازید. این موضوع درباره قیمت خودرو دست‌دوم هم صادق است. 2- سال تولید: برای خودروهای مدل‌بالاتر، مالیات بیشتری تعیین می‌شود. 3- داخلی یا خارجی بودن ماشین: مالکان خودروهای وارداتی باید مالیات بیشتری نسبت به مالکان خودروهای داخلی بپردازند.


29 همت مالیات پرداختی خودروها در سال 1402


براساس داده‌های سازمان مالیاتی کشور، در سال 1402 مالکان خودرو در سه‌پایه فرعی مالیاتی شامل 1- مالیات خودروهای لوکس، 2- مالیات بر نقل وانتقالات اتومبیل و 3- مالیات شماره‌گذاری خودرو، حدود 29 هزار و 182 میلیارد تومان مالیات به دولت پرداخته‌اند که شامل 1743 میلیارد تومان مالیات خودروهای لوکس، 14 هزار و 867 میلیارد تومان مالیات نقل‌وانتقالات خودرو و 12 هزار و 571 میلیارد تومان مالیات شماره‌گذاری خودرو بوده است. به‌عبارتی با کسر مالیات خودروهای لوکس، مالیات خریدوفروش خودرو جمعا در دو پایه فرعی مالیاتی نقل‌وانتقال و شماره‌گذاری خودرو به 27 هزار و 438 میلیارد تومان می‌رسد.

بررسی‌های مفصل از داده‌های سازمان امور مالیاتی نشان می‌دهد در سال 1403 سهم دو مالیات پرداختی یعنی مالیات بر نقل‌وانتقالات اتومبیل و مالیات شماره‌گذاری خودرو از درآمدهای مالیاتی دولت بدون در نظر گرفتن مالیات بر واردات، حدود 3.4 درصد بوده که این مقدار بالاترین سهم درآمد خریدوفروش خودرو از کل درآمدهای دولت در چهار دهه اخیر است.

طبق این آمارها بین سال‌های 1369 تا 1400 سهم مالیات نقل‌وانتقال و شماره‌گذاری خودرو حول‌وحوش 1.5 تا 2 درصد بوده و حتی تا سال 1400 به 1.3 درصد از کل درآمدهای دولت رسیده اما این مقدار در سال 1401 به 3.3 و در سال 1402 به 3.4 درصد از درآمدهای دولت رسیده است.


نگاهی به وضعیت نقل‌وانتقال خودرو در جهان نیز نشان می‌دهد کشورها معمولا این مالیات‌ها را براساس شاخص‌های مصرف انرژی و آلایندگی دریافت می‌کنند و طبیعتا خودروی با مصرف بالا و آلایندگی بیشتر باید مالیات بیشتری پرداخت کند که درنتیجه روی قیمت تمام‌شده مصرف‌کننده نیز تاثیر زیادی دارد و با این سیاستگذاری مالیاتی، تمایل مردم به خرید خودروهای پرمصرف و آلاینده کمتر شده و خودروسازان نیز مجبورند خودروهای کم‌مصرف‌تر و با آلایندگی کمتری وارد بازار کنند.

البته در قوانین مالیاتی کشورمان نیز از مالیات نقل‌وانتقال خودرو با عنوان «مالیات و عوارض سبز» یاد شده اما به‌نظر می‌رسد این موضوع بدون هدف‌گذاری عملی برای پرمصرفی و آلایندگی، رفتار مالیاتی یکسانی با همه خودروها دارد و عملا به اهداف خود که کنترل مصرف انرژی و کاهش آلایندگی نرسیده است.

 

گردش مالی 1100 هزار میلیارد تومانی خریدوفروش خودرو


براساس داده‌های سازمان امور مالیاتی رقم درآمد مالیاتی دولت از خرید و فروش خودرو از یک میلیارد تومان در سال 1369 به 35 میلیارد تومان تا سال 1380، به 550 میلیارد تومان تا سال 1390، به 3900 میلیارد تومان تا سال 1400، به 15 هزار و 631 میلیارد تومان تا سال 1401 و به 27 هزار و 438 میلیارد تومان تا سال 1402 رسیده است.

همان‌طور که در بخش قبل گفته شد، این ارقام مربوط به دو بخش مالیات بر نقل و انتقال خودرو و مالیات شماره‌گذاری است و رقم مالیات بر خودروهای لوکس در جدول اعمال نشده است. طبق این آمارها، در سال 1402 سهم مالیات بر نقل وانتقالات اتومبیل حدود 14 هزار و 867 میلیارد تومان و سهم مالیات شماره‌گذاری خودرو نیز 12 هزار و 571 میلیارد تومان بوده است.

گرچه تاکنون داده‌ای از میزان گردش مالی خرید و فروش خودرو در ایران از سوی نهادهای رسمی ارائه نشده، اما به نظر می‌رسد بتوان براساس داده‌های مالیاتی برآوردهایی از وضعیت خرید و فروش خودرو در کشور داشت.

در این گزارش براساس نرخ مالیات نقل و انتقال خودرو (یک درصد ارزش کل خودروی تولید داخل و دو درصد ارزش خودروهای وارداتی) و جداول ماخذ محاسبه مالیات و عوارض خودرو که از سوی سازمان امور مالیاتی ارائه می‌شود، برآوردهایی از رقم گردش مالی خرید و فروش خودرو در کشور ارائه شده است.

طبق این داده‌ها، با در نظر گرفتن رقم 14 هزار و 867 میلیارد تومانی هزینه نقل و انتقال خودرو و در نظر گرفتن ضریب 1.3 درصدی (میانگین نرخ مالیات کل خودروهای کشور اعم از تولید داخل و وارداتی) ارزش کل خودروهای خریدوفروش‌شده در سال 1402 به حدود هزار و 144 هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

خرید و فروش 4.5 میلیون خودرو طی یک سال


گفته شد که گزارش رسمی از تعداد و ارزش خرید و فروش خودرو در ایران از سوی نهادهای رسمی منتشر نمی‌شود. با این حال پلتفرم خرید و فروش خودرو «باما» در گزارش سال ۱۴۰۰ خود به بررسی وضعیت بازار خودرو پرداخته است. طبق گزارش این پتلفرم، در سال 1400 حدود ۷۸‌درصد خودروهای معامله‌شده در بازار خودروی ایران کارکرده و ۲۲‌درصد نو بوده‌‌‌اند.

همچنین طی سال 1400 تعداد 4.5 ‌میلیون دستگاه خودرو معامله شد که حدود یک‌میلیون از آنها نو بوده است. براساس گزارش باما، سالانه به‌طور کلی به ازای هر خودروی نو، 3.5 خودروی کارکرده معامله می‌شود. اگر این آمار را در نظر بگیریم، در سال 1402 نیز با احتساب تولید یک میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو در کشور، بیش از 4.5 میلیون خو درو در کشور خرید و فروش شده که حول‌وحوش 20 درصد از آنها مربوط به خودروهای نو و 80 درصد مابقی مربوط به خودروهای کارکرده بوده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دلار به کانال ۶۲ هزار تومان بازگشت / خریداران دست نگه داشته‌اند
  • لیر ترکیه در بازار تهران چقدر قیمت خورد؟
  • قیمت دلار این‌گونه ۷ هزار تومان ریزش کرد/ خرید دلار متوقف شد
  • احیای ساختمان قدیمی شهرداری تهران تا شهریور امسال | تغییرات جدید در ورودی بازار بزرگ تهران
  • خرید آیفون در چین کاهش یافت
  • قیمت لیر ترکیه امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وزارت جهاد کشاورزی نرخ جدید شکر را سریع‌تر اعلام کند
  • نرخ خرید مسکن تهران؛ خرید مسکن در خیابان بهداشت با ۱.۷ میلیارد
  • سود بازار 1100 هزار میلیاردی خودرو
  • تظاهرات مردم ترکیه علیه جنایات‌ صهیونیست‌ها