Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@09:21:34 GMT

آخرین وضعیت انتشار آثار زرویی نصرآباد

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۹۲۲۴۷

آخرین وضعیت انتشار آثار زرویی نصرآباد

مدیر انتشارات کتاب نیستان درباره آخرین وضعیت انتشار آثار مرحوم ابوالفضل زرویی نصرآباد توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش مشرق، همزمان با هفتمین روز درگذشت ابوالفضل زرویی نصرآباد شاعر و طنزپرداز معاصر، مدیر انتشارات نیستان درباره آخرین وضعیت چاپ آثار مکتوب او توضیحاتی ارائه کرد.

سید علی شجاعی در این زمینه گفت: مرحوم زرویی پروژه‌ای  با عنوان «هزارسال طنز فارسی» شامل انتخاب و معرفی زندگی و آثار شاعران طنزپرداز ایرانی از ابتدای تاریخ ادبیات ایران تا دوران معاصر را در دست تالیف و انتشار داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این پروژه که ایشان در آن از همراهی نسیم عرب‌امینی از شاعران و طنزپردازان جوان نیز بهره می‌برد،  قرار بود در قالب یک مجموعه مطول چندین جلدی به آثار این شعرا پرداخته شود.

بیشتر بخوانید:

روایتی از زمزمه قصیده «دست»مرحوم زرویی در کهف‌الشهدا واکنش توییتری به درگذشت استاد زرویی +تصاویر

وی ادامه داد: در این پروژه تاکنون بیست کتاب آماده شده بود و آقای زرویی بیست مقدمه نیز برای این آثار نوشته بود. امیدواریم از این مجموعه ۱۰ کتاب تا پایان سال جاری و ۱۰ کتاب نیز در سال آتی منتشر شود و البته هنوز برای ادامه این پروژه تصمیمی نگرفته‌ایم

شجاعی همچنین گفت: کتاب ماه به روایت آه از ایشان به چاپ ششم رسیده است و نیز کتاب‌های رفوزه‌ها در چاپ چهارم، غلاغه به خونش نرسید در چاپ سوم، خاطرات حسنعلی‌خان مستوفی در چاپ دوم و حدیث قند در چاپ دوم است.

به گفته شجاعی کتاب صوتی ماه به روایت آه و نیز خاطرات حسنعلی‌خان مستوفی نیز آماده شده که طی روزهای آتی روانه بازار کتاب می‌شود.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: قانون بازنشستگان بازار سکه و ارز ظریف اعتراضات فرانسه ابوالفضل زرویی نصرآباد طنزپرداز کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۲۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینجا آثار تاریخی را با زباله تزئین می‌کنند!

بوی تعفنی که از زنجانرود و به ویژه اطراف پل میربهاالدین متصاعد می‌شود، نه تنها هر بازدید کننده و گردشگر بلکه کسانی که در اطراف این بنا به کار روزمره مشغولند را نیز فراری می‌دهد، این را علی راننده‌ای که در اول جاده بیجار برای روستا‌های اطراف این مسیر مسافرکشی می‌کند، می‌گوید و ادامه می‌دهد: دلمان می‌گیرد برای اینکه بنای به این زیبایی رها شده تا از بین برود!
 

سه پل (میربهاءالدین و سید محمد و سردار) در ورودی شهر زنجان قرار گرفته است، پل‌هایی که روزگاری معبر اصلی عبور و مرور مردم و وسایط نقلیه بودند، اما این روز‌ها به ساخت مسیر‌های جایگزین برای عبور و مرور و حفظ این آثا، این پل‌ها و محوطه آنها بازنشسته شده‌اند و مکانی برای تفریح بازدید و مردم تبدیل شده‌اند، اما این روز‌ها اطراف این پل‌ها به زباله‌دانی تبدیل شده است!

وضعیت نابسامان پل‌های زنجان پای دادستان را هم به ماجرا کشاند وقتی دید هیچ کس عین خیالش هم نیست که این آثار تاریخی کم کم زیر زباله‌ها در حال دفن شدن هستند، بهروز عباسی، در بازیدی که از این پل‌ها داشت ضرب‌الاجل تعیین کرد تا وضعیت این بنا‌های تاریخی که بخشی از هویت این شهر هستند، به سرعت ساماندهی و پاکسازی شود.

دادستان فروردین‌ماه در چند نوبت از پل‌های تاریخی زنجان (میربهاءالدین و سید محمد و سردار) البته مسؤولان بازدید و از متولیان این اثر تاریخی خواست به فوریت برای ساماندهی این پل‌ها اقدام کنند.

پس از آن به دستور استاندار، که در بازدید ۲۹ فروردین از این بنای تاریخی حضور داشت، لایروبی زنجانرود و ساماندهی وضعیت پل میربهاءالدین و دو پل تاریخی دیگر آغاز شد، اقدامی که امیدواریم پس از فروکش حساسیت دادستان و رسانه‌ها به فراموشی سپرده نشود.

شهریور سال ۱۳۹۰ بود که مدیر دفتر فنی اداره کل میراث فرهنگی زنجان که بعد‌ها مدیر کل همین اداره هم شد، خبر از اتمام نورپردازی این بنا با لامپ‌های نوین «ال‌ای دی» با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیون ریال خبر داد، اما این روز‌ها نورپردازی که هیچ وضعیت پل به گونه‌ای پیش رفته است که مسؤولان برای اینکه چهره زشت پل دیده نشود، چراغ‌های اطراف را خاموش می‌کنند تا پل اصلا دیده نشود.

مردم و علاقمندان به آثار تاریخی اعتقاد دارند؛ شاید اگر این آثار تاریخی که نگهداری آنها هزینه‌بر است، درآمدی داشتند وضعیت این طور نبود و هر دستگاهی برای تملک و تصاحب آن سر و دست می‌شکست.

پل میر بهاء‌الدین را در زمان ناصرالدین شاه قاجار، حاج‌میرزا بهاء‌الدین زنجانی که از تجار بنام ناحیه خمسه زنجان در سال ۱۳۱۲ هجری قمری و با آجر بر روی رودخانه زنجان‌رود و در مسیر ارتباطی زنجان به کردستان ساخت. 

پل حاج میربهاء‌الدین به طول ۱۰۶ متر و ارتفاع ۱۰.۹ متر احداث شد و در تاریخ ۱۸ مهر ۱۳۵۶ به شماره ۱۴۸۴ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • تمرکز نشر صاد بر انتشار داستان‌هایی با روایت ایرانی است
  • روایت زندگی محمد دبیر سیاقی در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • اینجا آثار تاریخی را با زباله تزئین می‌کنند!
  • محمدعلی علومی درگذشت + سوابق
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • افتتاح فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان
  • فاز نخست موزه دفاع‌ مقدس زنجان افتتاح می‌شود
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک/ واکاوی پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه دروغ درباره جامعه مسلمانان ژاپن
  • ناشران خارجی به نمایشگاه آمدند