Web Analytics Made Easy - Statcounter



مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اردبیل با اشاره به اینکه لازم است استفاده از انرژی های پاک در استان به یک فرهنگ تبدیل شود، گفت: دستگاه‌های اجرایی برای استفاده از انرژی‌های پاک اهتمام چندانی ندارند. 
به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه اردبیل، حسن محمدی در نشست با اصحاب رسانه با اشاره به مصوبه دولت در خصوص استفاده ادارات از انرژی‌های تجدید پذیر اظهار کرد: به ادارات ابلاغ شده بود تا پایان شهریور ماه سال جاری نسبت به نصب پنل‌های خورشیدی در ادارات اقدام کرده و از طریق آن 20 درصد از برق مصرفی خود را تامین کنند در حالیکه در اردبیل تاکنون هفت اداره نسبت به این کار اقدام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی اضافه کرد: بعضی ادارت که در استان باید متولی این کار باشند و آن را به فرهنگ تبدیل کنند هنوز خودشان در غفلت بسر می برند.   به گفته مدیرعامل برق استان اردبیل برای حفظ محیط زیست و کاهش استفاده از سوخت‌های فسیلی در تلاش هستیم تا در سطح استان و از طریق بخش‌های خصوصی به تولید انرژی‌های پاک اقدام کنیم بطوریکه در این راستا انتظار داریم دستگاه‎های اجرایی در ردیف اول برای استفاده از انرژی خورشیدی قرار گرفته و نسبت به ترویج آن در جامعه اقدام کنند تا این مسئله در استان به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود. 
وی در ادامه با اشاره به اینکه تولید برق در استان اردبیل بیش از سه برابر مصرف است، اضافه کرد: استان اردبیل از لحاظ برقی مصرفی در جایگاه خوبی قرار دارد چرا که در این استان 80 درصد مصارف خانگی است و صنعت نقش کمی در استان ایفا می کند. 
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل با اشاره به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه انرژی‌های خورشیدی گفت: تا امروز ۹ مجوز سرمایه‌گذاری برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی با توان ۲۳ مگا وات صادر شده است که یکی از آنها با توان ۱ مگاوات در آینده‌ای نزدیک به بهره برداری می رسد.     به مشترکین زیان دیده خسارات پرداخت می شود
محمدی در ادامه از اجرای طرح بیمه برق خانگی و تجاری در استان خبر داد و گفت: در این راستا خسارتی که به مشترکان تجاری پرداخت می‌شود از طریق بیمه دی در استان خواهد بود و مشترکین خسارت دیده می توانند تا پایان سال نسبت به دریافت خسارات خود اقدام کنند.   مدیرعامل برق استان اردبیل با بیان اینکه تا یک ماه آینده در تمامی شهرستانهای استان خدمات الکترونیکی به مردم ارائه می‌شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از  90  درصد خدمات شرکت توزیع نیروی برق اردبیل به صورت الکترونیکی انجام می‌شود. 
به گفته محمدی در حال حاضر تمامی روستاهای استان اردبیل از نعمت برق برخوردار هستند و هیچ روستایی در استان فاقد برق نیست و تنها در 17 قشلاقات زیر پنج خانوار استان اردبیل برق نداریم و برنامه‌ریزی شده تا این قشلاقات تا از نعمت برق بهره‌مند شوند.
انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف استان اردبیل انرژی انرژی پاک انرژی خورشیدی سرمایه گذاری بخش خصوصی منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۲۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری‌های منطقه ای ایران در جهت تبدیل شدن به‌هاب گازی منطقه

ایران از دیرباز بازیگر کلیدی در صنعت انرژی، به ویژه در بخش گاز بوده است. ایران با داشتن دومین ذخایر بزرگ گاز طبیعی جهان، این پتانسیل را دارد که به قطب گاز منطقه تبدیل شود و امنیت و ثبات انرژی را برای کشورهای همسایه خود فراهم کند. در سال‌های اخیر، ایران گام‌های مهمی برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای برداشته است تا جایگاه خود را به عنوان یک‌هاب گازی مستحکم کند.

یکی از عوامل کلیدی در توسعه ایران به عنوان‌هاب گاز، توانایی این کشور در برقراری روابط قوی با کشورهای همسایه است. ایران روابط دیرینه ای با کشورهایی مانند عراق، ترکمنستان و روسیه دارد که شرکای مهمی در بخش انرژی هستند. ایران با گسترش و تعمیق این روابط توانسته است صادرات و واردات گاز خود را افزایش داده و جایگاه خود را به عنوان تامین کننده قابل اعتماد انرژی در منطقه تقویت کند.

یکی از مهم ترین تحولات در تلاش‌های همکاری منطقه ای ایران، تمدید قرارداد گاز عراق است. این قرارداد که در سال اخیر به امضا رسید، به ایران اجازه می‌دهد تا از طریق خط لوله‌ای که از میدان گازی ایران را به عراق وصل‌ می‌کند، گاز طبیعی به عراق صادر کند. تمدید این قرارداد موقعیت ایران را به عنوان تامین کننده کلیدی انرژی برای عراق، یکی از مهم ترین همسایگانش، مستحکم‌ می‌کند. این توافق نه تنها از نظر اقتصادی به نفع ایران است، بلکه به تقویت روابط اقتصادی و انرژی بین دو کشور کمک‌ می‌کند.

ایران علاوه بر تمدید قرارداد گاز عراق، سوآپ گاز با ترکمنستان را نیز از سر گرفته است. قرارداد سوآپ گاز که اولین بار در دهه 1990 ایجاد شد، اما در سال 2017 به حالت تعلیق درآمد و با پیگیری دولت سیزدهم و وزارت نفت به عنوان اولین قرارداد رسمی منطقه ای ایران، سوآپ گازی از سر گرفته شد و سپس واردات گاز از شمال کشور برای تامین نیاز شهرهای شمالی نیز کلید خورده است که به ایران اجازه‌ می‌دهد تا گاز ترکمنستان را وارد کرده و به سایر کشورهای منطقه صادر کند. ایران با از سرگیری این توافقات منابع گازی خود را متنوع کرده و امنیت انرژی خود را افزایش داده است. این امر به ویژه با توجه به تنش‌های ژئوپلیتیکی در منطقه و نیاز به منابع جایگزین انرژی حائز اهمیت است.

یکی دیگر از پیشرفت‌های مهم در تلاش‌های همکاری منطقه‌ای ایران، ساخت خط لوله صلح است. این خط لوله که با نام خط لوله صلح بین ایران - پاکستان - هند (IPI) کشیده شده است ، یک خط لوله گاز طبیعی پیشنهادی است که از ایران به پاکستان و هند می‌رود. با وجود مخالفت ایالات متحده و تاخیر در ساخت، این پروژه همچنان در حال انجام است و پتانسیل افزایش چشمگیر صادرات گاز ایران و تقویت موقعیت آن به عنوان‌هاب گازی در منطقه را دارد و امروز نیز مورد پیگیری رئیس جمهور در سفر به پاکستان قرار خواهد گرفت.

علاوه بر این، ایران از تحریم گازی روسیه و محدودیت‌های عرضه گاز ترکمنستان به اروپا استفاده کرده است. ایران با واردات گاز از ترکمنستان، نه تنها می‌تواند تامین گاز خود را تضمین کند، بلکه موقعیت خود را به عنوان یک بازیگر کلیدی در بازار گاز منطقه ای نیز تقویت‌ می‌کند. علاوه بر این، ایران توانسته است از ترکمنستان گاز بخرد و آن را برای مصارف خانگی ذخیره کند و امنیت انرژی خود را بیش از پیش افزایش دهد. همچنین ایران توانسته است از روابط قوی خود با روسیه در بخش انرژی استفاده کند. ایران با تقویت مسیر سوآپ گاز خود به هند از طریق روسیه، می‌تواند موقعیت خود را به عنوان یک‌هاب گاز در منطقه تقویت کند. این مشارکت با روسیه به ایران اجازه‌ می‌دهد تا صادرات گاز خود را افزایش دهد و دامنه خود را در بازار جهانی گاز گسترش دهد.

در پایان، تلاش‌های ایران برای تقویت همکاری‌های منطقه‌ای در بخش گاز در ایجاد این کشور به‌عنوان یک‌هاب گازی در منطقه موفق بوده است. ایران با تمدید قراردادهای گازی با کشورهای همسایه، از سرگیری سوآپ گاز و پیگیری ساخت خط لوله صلح، تعهد خود را برای تبدیل شدن به یک بازیگر کلیدی در صنعت انرژی نشان داده است. ایران با ذخایر عظیم گاز طبیعی و روابط قوی با کشورهای همسایه، پتانسیل تاثیرگذاری قابل توجهی بر بازار گاز منطقه و افزایش امنیت انرژی برای همه طرف‌های درگیر دارد. از آنجایی که ایران به دنبال دیپلماسی فعال منطقه ای در زمینه گاز است، واضح است که این کشور در مسیر تبدیل شدن به‌هاب گازی منطقه قرار دارد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • بستر‌های فسادزا در دستگاه‌های اجرایی استان اردبیل برچیده می‌شود
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • بیش از پنج هزار خودرو در استان اردبیل دو گانه سوز شد
  • برخورد جدی با دستگاه‌هایی که مرتکب ترک فعل شوند
  • زمین‌های واگذارشده به دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف می‌شوند
  • رصد اقدام دستگاه‌های اجرایی در حیطه امنیت غذایی و سلامت غذای کشور
  • رصد اقدام های دستگاههای اجرایی در حیطه امنیت غذایی و سلامت غذای کشور
  • بودجه ویژه‌ای برای فرهنگ قزوین لحاظ کردیم
  • توسعه همکاری‌های منطقه ای ایران در جهت تبدیل شدن به‌هاب گازی منطقه