Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی مطهری در جمع دانشجویان دانشگاه اصفهان با بیان اینکه روز دانشجو روز مبارزه با استعمار خارجی و استبداد داخلی است، اظهار داشت: یکی از دلایل اهمیت این روز شهادت سه تن از دانشجویان دانشگاه فنی در جریان مبارزات پس از کودتای ۲۸ مرداد ۳۲ و در شرایط خفقان به‌نوعی در ظلمت است.

وی با ابراز اینکه "ما همواره برای یک دانشجو و دانشگاه رسالتی محسوب می‌کنیم"، گفت: در شرایطی سخن از رسالت اجتماعی دانشجو و دانشگاهیان بیان می‌کنیم که برای سایر طبقات جامعه این صحبت را مطرح نمی‌کنیم و این یعنی دانشجو طبقهٔ خاص و در شرایط ویژه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید به اینکه میل به عدالت‌خواهی و مبارزه با ظلم در دانشجو همواره زنده است و دارای هوش و استعداد خاصی نیز می‌باشد، خاطرنشان کرد: به همین منظور می‌گوییم در این دوره زندگی رسالتی در مقابل جامعه دارند.

وی با بیان اینکه همین دوره می‌تواند آسیب‌هایی نیز برای دانشجو داشته باشد، تصریح کرد: اول اینکه فرد دانشجو در دوره جوانی است و طبیعتاً دوره احساسات، خشم و شهوت خود را سپری می‌کند و ممکن است گاهی احساسات بر عقلش غلبه کند و گاهی مرتکب جهل مرکب شود.

مطهری با یادآوری اینکه دانشجو واسطه‌ای میان عوام و صاحب‌نظران است، گفت: تکلیف عوام مشخص است و برای مسائل خود به روحانیون و صاحب‌نظران مراجعه می‌کنند؛ افراد صاحب‌نظر نیز برای خود صاحب‌نظر و ایده هستند، اما دانشجویان متوسط میان این دو قشر هستند.

وی با ابراز اینکه وظیفه اصلی دانشجو مبارزه با استعمار خارجی و استبداد داخلی است، گفت: لازمه این امر نقادی است، و دانشجو باید منتقد باشد و توانایی نقد درست را داشته باشد چراکه نقد درست مقابل تملق و چاپلوسی و لجن‌مال کردن است و همه کسی توانایی این امر را ندارد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی پیرامون شرایط نقد درست، گفت: در ابتدا لازمه نقد تسلط بر موضوع است یعنی نباید نسبت به موضوعی که تخصصی در آن نیست ورود کرد سپس کسی که قصد نقد کردن دارد باید نیتش خیرخواهی برای جامعه باشد.

وی با بیان اینکه دانشجو می‌تواند یک مصلح اجتماعی باشد و یک مصلح قبل از هر چیز باید صالح باشد، یعنی کسی صالح نباشد نمی‌تواند ادعای مصلح داشته باشد، گفت: کسی که ادعای اصلاح‌گری و اصلاح‌طلبی دارد باید در ابتدا خودش صالح باشد؛ این یعنی مصلح نباید اهل رودربایستی باشد.

مطهری پیرامون شرایط دیگر فرد مصلح، خاطرنشان کرد: ایراداتی که مصلح می‌خواهد برطرف کند نباید در خودش وجود داشته باشد؛ از سویی دیگر مصلح نباید بنده طمع، شهوت، ثروت و منصب باشد و ابتدا باید خودسازی کرده باشد و سپس به‌سراغ اجتماع‌سازی آمده باشد.

وی پیرامون لزوم توجه به واقعیت با وجود دارا بودن آرمان‌های بلندی، خاطرنشان کرد: اگر ما آرمان فلسطین را داریم باید به وحدت میان کشور‌های اسلامی نیز توجه کنیم.

نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیروزی مردم با دست خالی در انقلاب اسلامی، گفت: در انقلاب اسلامی همه اقشار مردم حتی اغنیا نیز حضور داشتند چرا که اهداف انقلاب اسلامی مادی و اقتصادی نبود، برای ریشه انقلاب‌ها محرومیت مادی، آزادی و مکتب یا همان ایدئولوژی را مطرح می‌کنند و انقلاب ایران یک انقلاب ایدئولوژیک و به‌معنای واقعی کلمه اسلامی و پیامبرانه بود.

وی پیرامون دلایل نارضایتی مردم از حکومت پهلوی، اظهارداشت که بی‌اعتنایی به اعتقادات مردم و گسترش فساد و فحشا در زمان طاغوت عامل اصلی ناراحتی مردم شده بود و در این زمینه از تبدیل تاریخ اسلامی به تاریخ شاهنشاهی به‌عنوان یکی از اشتباهات بزرگ پهلوی نام برد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با ابراز اینکه امام خمینی (ره) از این فرصت‌ها و اشتباهات رژیم پهلوی به‌بهترین شکل ممکن استفاده کرد، گفت: دموکراسی و حق دخالت در سرنوشت خود موضوعی بود که امام خمینی (ره) آن را شرعی و دینی معرفی کرد و عملاً پیوندی میان دین و سیاست برقرار کرد.

وی با عنوان جامعه اسلامی به‌عنوان یک جامعه بدون تبعیض، گفت: آزادی‌خواهی یکی دیگر از آرمان‌های انقلاب اسلامی بوده و هست؛ در این زمینه این نکته نیز باید مدنظر قرار گیرد که آزادی اجتماعی به این معنی است که کسی نباید برده دیگری باشد.

مطهری پیرامون تعریف آزادی، خاطرنشان کرد: در این زمینه هم آزادی انسانی و هم آزادی حیوانی داریم، ولی آن چیزی که باید آزاد باشد استعداد‌های تفکر و اندیشه است و استعداد‌های حیوانی نباید آزاد باشد چراکه این مطابق با دیدگاه غرب است.

وی با بیان اینکه طبق دموکراسی غرب ملاک آزادی میل افراد است، گفت: اسلام به‌خلاف غرب که معتقد است انسان در عقیده نیز آزاد است و هرشخصی می‌تواند هرچیزی را بپرستد معتقد است آزادی در اعتقادات آن جایی مطرح است که از عقل و اندیشه پیروی کند.

نایب‌رئیس دوم مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه "در حوزه استقلال سیاسی پس از انقلاب اسلامی توفیقات بسیاری داشتیم"، گفت: همه دنیا اذعان دارند ایران به‌معنای واقعی کلمه مستقل‌ترین کشور دنیاست و و کسی برای مردم ما جز خودشان تصمیم‌گیری نمی‌کند.

وی پیرامون شرایط کنونی کشور نیز تصریح کرد: در مسئله قیمت بنزین مسئولان اعلام کرده‌اند فعلاً تا پایان سال افزایش قیمت نداریم، اما طرح‌هایی مطرح است که هر از گاهی به بیرون درز می‌کند؛ ما باید با قاچاق سوخت مبارزه کنیم یعنی اگر قیمت بنزین بنا به افزایش داشته باشد احتمالاً به‌سمت بنزین چندنرخی خواهیم رفت و حدس بنده این است احتمالاً مردم نیز با افزایش قیمت بنزین موافق هستند.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی پیرامون تصویب لایحه الحاق به کنوانسیون FATF نیز، گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند: مراقب کنوانسیون‌هایی که در اتاق فکر دشمن پخت‌وپز می‌شود باشید و برخی استنباط کردند که رهبری مخالف آن هستند در صورتی که بسیاری از محدودیت‌های بانکی مربوط به عدم پیوستن ما به این تعهد است و ربطی به تحریم و برجام ندارد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: علی مطهری نماینده تهران بنزین کارت سوخت دانشگاه مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۲۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، میثم عرب‌زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در نشست خبری برگزاری هشتمین همایش ملی فرش ایران که به میزبانی این واحد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه می‌تواند نقش اساسی در جهش تولید ایفا کند. دانشگاه آزاد اسلامی کاشان ازلحاظ ورودی در سال جاری با ۳۰ درصد رشد پذیریش دانشجو، مواجه بوده که نسبت به سال‌های اخیر بی‌سابقه است.

وی افزود: اکنون شرایط خوبی در دانشگاه وجود دارد زمانی ۲هزار ۷۰۰ دانشجو در دانشگاه داشتیم اکنون به ۵ هزار و ۵۰۰ نفر رسیده یعنی در چهار سال تعداد دانشجو به دو برابر شده است. تعداد دانش‌آموزان مشغول به تحصیل در دانشگاه در سال‌های قبل، ۸۰۰ بوده که اکنون این آمار به هزار و ۷۰۰ نفر رسیده و دانش‌آموزان این مدارس می‌توانند از کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی کاشان که برای دانشجویان است، برای ارتقای سطح آموزش خود بهره‌گیری کنند. نزدیک به ۸۰۰ معلم، استاد هیئت علمی، حق و تدریس و کارمند در دانشگاه، فعال هستند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان در پاسخ به این سؤال که علت این رشد ۳۰ درصدی دانشجوی دانشگاه، چیست؟ گفت: در این سال‌ها سعی کردیم استادان متخصص و قوی را شناسایی و به دانشگاه دعوت کنیم. برای انتخاب استادان نگاه صرفاً علمی و تخصصی است نگاه تیمی، گروهی، اصلاً جایگاه ندارد.

عرب‌زاده درباره با بیان مشکلات اخیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان عنوان کرد: اکنون این واحد دانشگاهی با بازنشستگی گروهی استادان مواجه بوده؛ البته استادان جوان و نخبه در دانشگاه مشغول به تدریس هستند؛ اما زمان می‌برد تا به مانند استادان گذشته باتجربه باشند.

وی جذب برخی استادان متخصص به عرصه صنعت را چالش علمی دانست و بیان کرد: به علت شرایط سخت اقتصادی این استادان زودتر جذب صنعت می‌شوند تا به تربیت نیرو‌های متخصص جوان بپردازند و شرایط اقتصادی جامعه در این امر دخیل است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان با اشاره به برخی از دانشگاه‌ها که هنوز زیرساخت کافی ندارند، تأکید کرد: دانشجو باید در محیط دانشگاه متخصص و عالم شود؛ اما در برخی دانشگاه‌ها حتی زیرساخت‌های دانشگاهی هم مهیا نیست؛ اما با تبلیغات دانشجو، جذب می‌کنند. رشد قارچ گونه دانشگاه، نیاز امروز جامعهٔ علمی نیست؛ بلکه تخصص گرایی، تربیت افراد و نیروی جوان علمی نیاز کشور است. اینکه صرفاً بخواهیم فقط مدرک بگیریم کافی نیست و باعث می‌شود فاصله و یا شکاف عمیق بین دانشگاه و جامعه کار ایجاد شود؛ زیر متخصص تربیت نکرده‌ایم.

وی، دانشگاه آزاد اسلامی کاشان به‌عنوان شانزدهمین دانشگاه آزاد اسلامی کشور و نخستین دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، دانست و گفت: این دانشگاه دارای سرای فرش ماشینی و سه مرکز تحقیقات و فناوری، شتاب‌دهنده و آزمایشگاه طراحی فرش است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (ویدئو) آجرلو: موافق لایحه عفاف و حجاب هستم؛ اگر به صحن می‌آمد بهتر بود
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • امام صادق(ع) علوم الهی را بسط داد و انسان‌های شایسته‌ای را تربیت کرد
  • قشر ضعیف جامعه در گرانی های افسارگسیخته تحت فشار است
  • لزوم مقابله با گرانی/ زمان وعده صادق اقتصادی مسؤولان به مردم است
  • فقر و فقدان قدرت خرید اخلاق اجتماعی را مخدوش می‌کند
  • دانشگاه آزاد خمینی‌شهر سهم بسزایی در تربیت روانشناس دارد