Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - لندن – ايرنا – هايکو ماس وزير امور خارجه آلمان در آستانه نشست وزيران امور خارجه کشورهاي اروپايي در بروکسل به خبرنگاران گفت که توافق هسته‌اي با ايران براي امنيت اروپا مهم است.

به گزارش ايرنا، ماس روز دوشنبه تصريح کرد که اروپا نمي‌خواهد ايران بار ديگر به استفاده از اهداف نظامي که به وسيله اين توافق محدود شده است، روي آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزيران خارجه 28 کشور اروپايي امروز در بروکسل گردهم آمده تا درباره ادامه برجام و نحوه اجراي ساز وکار ويژه مالي اروپا درچارچوب تداوم همکاري هاي اقتصادي با ايران رايزني کنند.
پيش از اين ˈديدي ريندرزˈ وزير امور خارجه بلژيک به خبرنگاران گفته بود: تلاش مي کنيم در اجراي برجام به جلو حرکت کنيم، بايد ببينيم چگونه مي توان اين کار را انجام داد.
فدريکا موگريني مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا نيز طي اظهاراتي پيش از آغاز اين نشست به خبرنگاران گفت: روز شلوغي را در پيش داريم و موضوعات وسيعي را از ونژوئلا تا ايران، از غرب بالکان تا آفريقا بررسي خواهيم کرد.
وي عنوان کرد که درباره نتايج به دست آمده متعاقبا با خبرنگاران گفت وگو خواهد کرد.
«دونالد ترامپ» رئيس‌جمهوري آمريکا 18 ارديبهشت‌ماه گذشته تحت تأثير فشار لابي صهيونيسم خروج اين کشور از برجام را اعلام کرد و چهاردهم آبان، دوره تازه تحريم‌هاي ضد ايراني را که عمدتاً صادرات نفت ايران، صنايع هوايي، کشتيراني و بانکي را شامل مي‌شود به اجرا گذاشت.
ساير کشورهاي امضاکننده برجام يعني انگليس، فرانسه، آلمان، چين و روسيه ضمن محکوم کردن خروج اين کشور ازاين توافق چندجانبه بين‌المللي، تأکيد کردند که به برجام پايبند مانده و از تجارت شرکت‌هايشان با ايران حمايت مي‌کنند.
در راستاي مقابله با تحريم‌هاي غيرقانوني آمريکا عليه ايران، اتحاديه اروپا ضمن فعال کردن قانون انسداد براي حمايت از فعاليت شرکت‌هاي خود در ايران، اعلام کرد که سازوکار مالي براي ادامه تجارت شرکت‌هاي خارجي با ايران و فروش نفت ايران و امکان مبادله تجاري ايران با جهان ارائه مي‌کند.
اروپام ** هـ ن **1590
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۳۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه

یک پزشک فلسطینی-انگلیسی تأکید کرد هدف از منع ورود وی به اروپا این است که جلوی شهادت دادن وی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان لاهه را بگیرند.

به گزارش مشرق، غسان ابوسته، پزشک انگلیسی-فلسطینی که در سازمان پزشکان بدون مرز کار می‌کند و شاهد جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه بوده است، گفت: دلیل اصلی منع ورودم به اروپا این است که جلوی شهادت دادنم درباره جنایت‌های جنگی رژیم اشغالگر در مقابل دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه را بگیرند.

وی در مصاحبه با المیادین گفت: دیوان لاهه در معرض فشارهای سیاسی از سوی دولت و کنگره آمریکا و دولت‌های اروپایی قرار دارد که حامی جنگ رژیم اشغالگر علیه مردم غزه هستند. یک تصمیم سیاسی از سوی دولت‌های اروپایی با هدف ساکت کردن شاهدان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه وجود دارد. رژیم اشغالگر نیز تصمیم گرفته تا تمام شاهدان باقیمانده در نوار غزه یا در داخل بازداشتگاه‌ها را به قتل برساند.

وی به وجود یک کمپین هماهنگ بین رژیم صهیونیستی و اروپا با هدف ممانعت از رفتن شاهدان عینی به دادگاه‌های بین‌المللی برای محاکمه کردن رژیم اشغالگر اشاره کرد.

ابوسته گفت: مقامات فرانسوی مرا در فرودگاه شارل دوگل متوقف کرده و به من گفتند که نمی‌توانم به تمام کشورهای منطقه شینگن به مدت یک سال وارد شوم و این مساله با درخواست دولت آلمان است. دولت فرانسه نمی‌خواهد این ممنوعیت را نقض کند.

ابوسته گفت: من قبلا نیز از ورود به آلمان منع شدم. در آن زمان به من گفتند که ممنوعیت ورود به آلمان تنها در ماه آوریل و به خاطر «کنفرانس فلسطین» است که برلین قصد ممانعت از برگزاری آن را دارد اما شنبه در فرودگاه شارل دوگل فرانسه مشخص شد که نمی‌توانم وارد بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا شوم.

تلاش‌ها برای ممانعت از شهادت دادن ابوسته در پی آن صورت می‌گیرد که وی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه در مقابل دیوان بین‌المللی دادگستری حاضر شد.

وی بعد از خروج از غزه برای انتقال واقعیت بیمارستان‌ها و بخش پزشکی و اوضاع فاجعه بار انسانی غزه تلاش و درباره مواردی که در جریان فعالیت خود با آنها روبه‌رو شده است از جمله جراحت‌های بسیار سنگین به ویژه بین کودکان به دلیل سلاح‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه حقوق بشر در اراضی فلسطینی نیز درباره این اتفاق گفت: من به عنوان یک اروپایی از دکتر ابوسته به دلیل تصمیم آلمان که به سطح جدیدی از دفاع از نسل کشی رسیده است، عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: من از آلمان می‌خواهم تصمیم خود را درباره دکتر ابوسته کنار بگذارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه: قطع روابط با اسرائیل در توقف نسل کشی مهم است
  • ماجرای جلوگیری از ورود پزشک فلسطینی به فرانسه
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد
  • وزیر امور خارجه در پانزدهمین نشست سران اسلامی: رژیم اسرائیل ریشه ناامنی و دشمن مشترک ما است
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • جهش ۴۶ درصدی صادرات آلمان به ایران در فوریه ۲۰۲۴
  • آلمان کاردار سفارت روسیه را احضار کرد
  • جهان برای تحقق آرمان فلسطین به پا خواسته است
  • رایزنی وزیرخارجه استونی درباره کشتی توقیفی در ایران