Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه - ایرنا - استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی تهران، با اشاره به وجود بیکاران تحصیل کرده فراوان در کشور از مسئولان خواست بسط فرصت های شغلی مولد را در اولویت اول برنامه ریزی و تصمیم گیری خود در سطوح ملی و منطقه ای قرار دهند.

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ فرشاد مومنی روز دوشنبه در همایش ملی توسعه پایدار، فرصت ها، چالش ها و چشم انداز استان کرمانشاه در سرسرای اجتماعات شهید علیمحمدی دانشگاه رازی کرمانشاه، افزود: ایجاد فرصت های شغلی برای افراد جویای کار در راستای تحقق آرمان های انقلاب است و می تواند رابطه بین مردم و دولت را بهتر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او طرز نگاه مسئولان به مقوله شغل و وجود خیل زیادی از بیکاران در کشور را سهل انگاری نابخشودنی دانست و گفت: اینک شاهد بیکاران تحصیل کرده فراوانی در کشور هستیم که باید برای آنان شغل ایجاد شود.
او گفت: براساس آمارهای رسمی، جمعیت دانش آموختگان در ایران از 180 هزار نفر سال 65 به 13 میلیون نفر در سال 95 رسیده است و اکنون ما با جمعیت جوان و بیکار تحصیل کرده روبرو هستیم.
این اقتصاد دان در ادامه به تحریم ها نیز اشاره کرد و گفت: بخشی از برنامه تحریم کنندگان ایجاد نارضایتی در بین جوانان بیکار تحصیل کرده است که مسئولان باید با جلو اجرایی شدن این نقشه آنها را بگیرند و برای جوانان شغل ایجاد کنند.
مومنی تاکید کرد که باید همه ما دانش های پراکنده خودمان را یکپارچه کنیم و با ایجاد فرصت های شغلی برای نسل جوان، خواسته های نامشروع ظالمان جهان را خنثی کنیم و به تحقق آرمان های انقلاب نیز کمک کنیم.
این استاد دانشگاه ادامه داد که تحریم کنندگان ایران می خواهند درد تحریم تا پایین ترین لایه های اجتماعی حس شود و از دل این تحریم ها انگیزه نارضایتی بیرون بیاید که باید جلو پیاده کردن این نقشه ها را گرفت.
مومنی با تاکید بر تصمیم گیری و اتخاذ راهکارهای عملیاتی بر پایه دانش علم اقتصادی از سوی مسئولان کشور برای برون رفت از وضعیت فعلی اقتصاد، افزود: باید درآمدهای ارزی کشور را براساس اولویت ها و نیازهای جامعه هزینه کرد تا مشکلی برای مردم به وجود نیاید.
او در ادامه سخنان خود به مقوله توسعه پایدار نیز اشاره کرد و گفت: یکی از عمودهای اصلی توسعه عدالت اجتماعی است که باید به آن توجه ویژه شود.
استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی، بر مشارکت مردم در همه بخش ها به منظور تحقق عدالت اجتماعی تاکید کرد و گفت: مردم ایران همواره مشارکت خوبی در همه زمینه ها داشته اند که حضورشان در جنگ تحمیلی یکی از نمونه های آن است.
مومنی افزود: تا زمانی که اعتماد اجتماعی وجود نداشته باشد امکان توسعه وجود نخواهد داشت و این نشانگر اهمیت سرمایه اجتماعی است.
وی یادآوری کرد: یکی از گرفتاری های مهم کشور این است که کار بایسته ای در مورد عدالت اجتماعی صورت نگرفته و حجم بزرگی از کارها در قالب یک بازارگرایی مبتذل به اسم تعدیل گرایی انجام شده است.
وی با تاکید بر اینکه در گام اول باید توسعه به مثابه یک دانش و یک رشته علمی پذیرفته شود، گفت: تا زمانی که تکلیف ما با مقوله ای به اسم توسعه روشن نشده باشد، امکان ندارد بتوانیم یک زندگی خوب را برای مردم رقم بزنیم.
این اقتصاددان با بیان اینکه هر کاری که به تضعیف تولید ملی منجر شود؛ یک مفهوم ضد توسعه دارد، گفت: تولید به مفهوم مدرن آن یک فعالیت جمعی است و اعضای جامعه باید همکاری با یکدیگر را بیاموزند.
مومنی تولید را یک امر فرهنگی دانست و افزود: هزینه مفت خوارگی در جامعه باید بالا باشد و اگر کسی از راه ناسالم به جایی رسید، جامعه باید آن را مذموم بداند و نه اینکه آن را به زرنگی تعبیر کند.
حدود 100 مقاله به دبیرخانه این همایش رسیده که امروز در 2 نوبت صبح و عصر 25 مقاله در قالب سخنرانی ارائه می شود.
3033/8066

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد فرشاد مومنی توسعه پایدار فرصت های شغلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۳۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشن احیای واحد‌های راکد استان سمنان برگزار شد /ایجاد ۴ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی برای مردم استان

جشن بزرگ احیای واحدهای راکد استان سمنان با حضور رئیس جمهور ایران اسلامی و اعضای هیات وزرا و کابینه سیزدهم در سمنان برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور ایران اسلامی در ادامه سفر استانی دوم خود به سمنان با حضور در شهرک صنعتی مرکز استان در جشن احیای ۲۰۰ واحد راکد در استان سمنان شرکت کرد.

قرار است به صورت نمادین بازگشت ۲۰۰ واحد راکد استان سمنان به تولید در دوران دولت سیزدهم تاکنون جشن گرفته شود. رئیس جمهور در این مراسم سخنرانی خواهد کرد.

رئیس جمهور قبل از این مراسم، طرح‌های توسعه‌ای نیروگاه سیکل ترکیبی سمنان را نیز افتتاح کرده بود.

دیگر خبرها

  • ایجاد ۱۳ هزار فرصت شغلی مشاغل خانگی در خراسان‌شمالی
  • احیای واحدهای تولیدی راکد ۱۹۵ هزار فرصت شغلی ایجاد کرد
  • جشن احیای ۲۰۱ واحد راکد تولیدی و صنعتی در استان سمنان/ ایجاد ۴ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی برای مردم استان سمنان
  • ایجاد چهار هزار و ۲۳۵ فرصت شغلی ویژه نیازمندان خراسان‌جنوبی
  • ایجاد ۴۵۰۰ فرصت شغلی در استان سمنان
  • جشن احیای واحد‌های راکد استان سمنان برگزار شد /ایجاد ۴ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی برای مردم استان
  • نگاه توسعه ای به شهر در اولویت قرار گیرد
  • افزایش ۴۸ درصدی ایجاد اشتغال با راه اندازی تعاونی‌های جدید
  • ایجاد ۱۲ هزار و ۵۸۵ فرصت شغلی برای مددجویان لرستان
  • هدفگذاری برای ایجاد ۶۰ تعاونی با ۱۶۰۰ فرصت شغلی طی امسال