Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از فارس، حسین صالحی با بیان اینکه طرف‌های تفاهم برای اجرای این شیوه نامه در حال انجام اقدامات جدی و موثری برای اجرای نظارت بر تاسیسات الکتریکی ساختمان‌ها هستند، گفت: در این شیوه نامه ناظران تاسیسات الکتریکی ساختمان‌ها موظف به کنترل دقیق مواردی خواهند بود که مستقیما در ایمنی حین انجام کار و بعد از تکمیل ساختمان تاثیر مستقیم داشته و موجب حفظ جان بسیاری از کارگران، عوامل ساخت و ساز و نهایتاً ساکنین و شهروندان می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری جلسه‌ای برای اجرایی شدن این شیوه نامه، گفت: این جلسه با حضور مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شیراز، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان فارس و تعدادی از مدیران و کارشناسان ذیربط حضور داشتند و طی آن در خصوص روند اجرایی بحث و تبادل نظر شد. این مقام مسئول گفت: شرکت توزیع نیروی برق شیراز بعنوان یکی از شرکت‌های پیشرو برای اجرایی کردن این شیوه نامه، اقدامات اساسی در این خصوص انجام داده که تدوین دستورالعمل اجرایی، تهیه روند انجام کار و سرفصل‌های آموزشی ناظران دارای صلاحیت کار در این حوزه از این اقدامات است. صالحی گفت: با اجرایی شدن این شیوه نامه، سازندگان ساختمان‌ها موظف به رعایت دقیق اصول ایمنی حین کار و بعد از کار بوده که در واقع تضمینی برای جلوگیری از بروز هرگونه حادثه جانی و مالی است. کنترل و رعایت حریم شبکه های برق، اجرای سیستم زمین مناسب، استفاده از کلید محافظ جان و غیره جزو الزامات این شیوه نامه است. او اضافه کرد: مالکان و سازندگان ساختمان‌ها در بدو کار در روند خرید انشعاب برق قرار گرفته و این موضوع موجب جلوگیری از بروز مشکل، سردرگمی و یا طولانی شدن فرآیند اخذ انشعاب برق  برای آنها و ساکنان در آینده خواهد شد . صالحی خاطرنشان کرد: شیوه نامه اجرایی نظارت بر تاسیسات الکتریکی ساختمان‌ها، تفاهم سه جانبه وزارت نیرو، وزارت راه و شهرسازی و سازمان نظام مهندسی کل کشور بوده که اجرایی شدن آن مستلزم تدوین دقیق دستورالعمل و آموزش موثر ناظران و مهندسین دارای پروانه اشتغال بکار است؛ این مهم در دستورکار شرکت‌های توزیع نیروی برق شیراز و استان فارس و نیز سازمان نظام مهندسی فارس قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان فارس برق زمین ساخت و ساز وزارت راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۳۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیومرث هاشمی: نظارت کلان بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت/ دخالتی در امور اجرایی سرخابی‌ها نداریم

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، کیومرث هاشمی پس از نشست مشترکی که با روسای کمیسیون ورزشکاران فدراسیون‌های ورزشی داشت، اظهار کرد: در دنیای ورزش، ورزشکاران قلب جامعه قهرمانی آن کشور هستند و اگر آن قلب از کار بیافتد، مدیریت معنایی ندارد. ما سلسله نشست‌هایی در بخش‌های مختلف ورزش کشور داریم برگزار می‌کنیم و این دومین جلسه با نمایندگان قهرمانان و روسای کمیسیون فدراسیون‌های ورزشی بود. هدف اصلی این بود که دغدغه‌ها و نگرانی‌ها مطرح شود.

وی ادامه داد: ورزشکاران در نشست‌هایی که با رئیس جمهور و مقام معظم رهبری داشتند، مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند و ما هم در این راستا و باتوجه به تاکید رئیس جمهور، جلسات خود را بیشتر کردیم تا دغدغه‌ها مطرح شود. این افراد نمایندگان قهرمانان هستند و آنها مشکلات خود را مطرح کردند و خودمان هم نسبت به برخی از آنها آگاه هستیم و تلاش می‌کنیم که شرایطی فراهم کنیم که قهرمانان با بهترین شرایط ممکن، در رقابت‌های بین‌المللی مقام کسب کنند و این نشست‌ها به ارتباط نزدیک مدیران با قهرمانان کمک کند و این ارتباطات می‌تواند مشکلات را برطرف کند.

هاشمی افزود: اقدامات خوبی برای تسهیلات ورزشکاران انجام شده است و در جلسه مطرح شد، اما کافی نیست و باید توجه بیشتری داشته باشیم. قرار شد این نشست‌ها فصلی برگزار شود و مسئولیت جمع‌بندی آن نیز بر عهده کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک است تا یک چارچوبی مشخص شود و فدراسیون‌ها هم توجه لازم را به ورزشکاران داشته باشند. در هر فدراسیون ۶ ورزشکار نماینده ورزشکاران هستند و این ارتباطات نزدیک می‌تواند به توسعه ورزش قهرمانی کمک کند.

وزیر ورزش و جوانان درباره نقش نظارتی این وزارت‌خانه در امور باشگاه استقلال و پرسپولیس گفت: طبق قانون اهداف و وظایف وزارت ورزش و جوانان که مصوب مجلس است، ما باید نقش سیاست‌گذاری و نظارت را پیش ببریم. الان ۳۴ هزار باشگاه در سراسر کشور داریم و مدیریت ورزش کشور باید امور لازم را پیش ببرد. نظارت جزو وظایف ذاتی ما است و منظور ما از نظارت، در چارچوب کلان آن است و دخالتی در امور اجرایی نداریم و این وظیفه سهام‌داران و صاحبان باشگاه است. در راستای خصوصی‌سازی، سرخابی‌ها باید بدهی‌های خود را پرداخت کند و برای بهتر اجرا کردن آن، باید نظارت‌های لازم صورت بگیرد.

وی گفت: یکی از کار‌های نظارتی ما در این زمینه بحث قانون فیرپلی مالی است. این قانون در مجلس تصویب شده است و آئین‌نامه‌اش را فدراسیون فوتبال باید در مجمع تصویب کند و نظارت روی اجرای این قانون بر عهده مجموعه ورزش کشور است و نماینده آن، فدراسیون مربوطه است. این نظارت‌ها در مورد همه باشگاه‌های کشور صورت می‌گیرد و سرخابی‌ها طرفداران بیشتری دارند و امیدوارم این واگذاری و خرید سهام این باشگاه‌ها مبارک سهام‌داران باشد و سهام‌داران دقت کافی و دغدغه لازم را داشته باشند. این دو باشگاه، مردمی هستند و ما کنار مردم هستیم و می‌توانیم زبان مردم برای همه باشگاه‌ها باشیم

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کیومرث هاشمی: نظارت کلان بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواهیم داشت/ دخالتی در امور اجرایی سرخابی‌ها نداریم
  • ایران و پاکستان در اجرایی کردن توافقات همکاری دوجانبه مصمم هستند
  • وزیر ورزش: دخالتی در امور اجرایی سرخابی ها نداریم
  • هاشمی: دخالتی در امور اجرایی استقلال و پرسپولیس نداریم
  • ابلاغ آئین نامه اجرایی جشنواره شنای آب‌های آزاد کیش
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/ تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • تک‌صدایی در لرستان نباید داشته باشیم/ هدف‌گذاری برای سفر دوم دولت
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • تجلیل از قاریان و عوامل اجرایی جمع خوانی قرآن کریم در بروجرد
  • آغاز اجرایی سازی آیین نامه پذیرش استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان از خرداد ماه