Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-24@10:32:14 GMT

آلاسکا، نفت و گرما

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۹۴۰۹۴

آلاسکا، نفت و گرما

نیویورک تایمز طی گزارشی نسبت به تبعات فشار دولت ترامپ برای حفاری نفت در منطقه حفاظت شده ملی قطب شمال هشدار داد. ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۶ اقتصادی نفت و انرژی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم نیویورک تایمز طی گزارشی نوشت: فشار سخت دولت ترامپ برای حفاری در منطقه حفاظت شده ملی قطب شمال وحشتناک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خبر چند روز قبل از انتشار ارزیابی شرایط جوی ملی اعلام شد که دوباره تایید میکند مصرف سوخت های فسیلی باعث تغییرات جوی می شود.در این شرایط ما تلاش میکنیم در یک منطقه حساس حفاری کنیم .

تغییرات جوی به شدت در آلاسکا و منطقه قطب شمال تاثیر می گذارد. دمای هوا تا حد قابل توجهی در قطب شمال بالا رفته است و یخ ها در حال آب شدن هستند. ولی ما حتی نفت بیشتری از این منطقه استخراج می کنیم.

آلاسکا از آن جهت جالب است که هیچ مالیاتی بر آن وضع نمی‌شود و اقتصاد آن بسیار وابسته به نفت است، یک سوخت فسیلی خطرناک. بنابراین نیاز دارد یک محصول خطرناک را تولید کند، محصولی که مصرف جهانی آن رو به پایان است .

این وارونه گویی بسیار غم انگیز است. شامل سرمایه داران مهمی می شود که نشانه های دلار را می‌بینند، سیاستمدارانی که دنبال قدرت هستند و اهالی آلاسکا که آرزو دارند فرهنگ و حیات وحش گرانبهای خود را حفظ کنند .

استقبال صنعت نفت شیل آمریکا از تصمیم اوپک برای کاهش تولیدآمریکا صادرکننده خالص نفت شد

انتهای پیام/16

R7586/P1012122/S7,80,85/CT10 واژه های کاربردی مرتبط نفت جهانی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نفت جهانی نفت جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۹۴۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرما در بنگلادش قربانی گرفت

کارشناسان هشدار داده‌اند میلیون‌ها نفر در این کشور در معرض تأثیرات ناشی از گرما هستند و شروع زودهنگام تابستان شدید را با تغییرات آب و هوایی مرتبط می‌دانند.

به گزارش ایسنا به نقل از شینهوا، بر اساس گزارش‌ها، یک زن میانسال صبح روز گذشته در این کشور بر اثر گرمازدگی جان باخت. تاکنون چهار نفر به دلیل گرمازدگی در دو روز گذشته در این کشور جان خود را از دست داده اند.

برای مقابله با گرمای طاقت فرسا، دولت این کشور تصمیم گرفته است تمامی مدارس، دانشکده‌ها و موسسات آموزش فنی در سراسر کشور را از ۲۱ تا ۲۷ آوریل (۵ روز آینده) تعطیل اعلام کند.

همچنین دولت بنگلادش از مقامات ذیربط خواست تا اقدامات پیشگیرانه را برای مدیریت گرمای تابستان که در بخش‌هایی از این کشور به ۴۲ درجه سانتیگراد رسیده است، اتخاذ کنند.

اداره هواشناسی بنگلادش (BMD) پیش‌تر «هشدار موج گرما» صادر کرده است.

مقامات بنگلادش اعلام کردند بالاترین دمای این کشور در تابستان امسال ۴۲.۶ درجه سانتیگراد ثبت شده است.

همچنین دمای هوا در داکا روز شنبه به ۴۰ درجه سانتیگراد افزایش یافت. با این حال ترکیب گرما و رطوبت باعث می‌شود که افزایش دما بیش از آنچه دماسنج نشان می‌دهد احساس شود.

موج گرمای غالب در چندین بخش این کشور ممکن است ادامه یابد و در چند روز آینده گسترش یابد.

در سال‌های اخیر، بلایای طبیعی مانند سیل و موج گرما ناشی از تغییرات آب و هوایی باعث بروز حوادث مکرر و بیش از حد معمول در این کشور با جمعیت حدود ۱۶۵ میلیون نفر شده است.

کارشناسان می‌گویند موج گرما احتمالا در سال‌های آینده به دلیل بارندگی‌های نامنظم و دمای بالا تشدید خواهد شد و تهدیدی برای بنگلادش، یکی از بزرگترین قربانیان گرمایش جهانی است.

داکا، پایتخت بنگلادش در ۱۶ آوریل سال گذشته دمای ۴۰.۶ درجه سانتیگراد را تجربه کرد که بالاترین میزان در پایتخت این کشور در ۵۸ سال گذشته است.

میزان گرم شدن زمین در طولانی‌مدت اکنون در مقایسه با دوران پیشاصنعتی زمین، پیش از انقلاب صنعتی و دورانی که بشر هنوز استفاده از سوخت‌های فسیلی را شروع نکرده بود، حدود ۱.۱ تا ۱.۲ درجه سانتی‌گراد است.

هرچند جهان با وجود همه تلاش‌ها برای مهار گاز‌های گلخانه‌ای در مسیر رسیدن به میزان افزایش دمای حدود ۲.۵ درجه سانتی‌گراد تا سال ۲۱۰۰ است. سازمان ملل اعلام کرده است که حفظ حد ۱.۵ درجه سانتی‌گراد افزایش دما به سرعت در حال ناممکن شدن است.

دیگر خبرها

  • نامه جالب یک پدر برای خانواده اش درباره استفاده از کولر!
  • قطعی برق در مناطقی از فلسطین اشغالی بر اثر حملات مقاومت لبنان
  • موشک‌های مقاومت کریات شمونه را در تاریکی فرو برد
  • ایستادگی و مقاومت بارز ترین ویژگی های شهید قرنی است
  • ۲۰۰ میوه فروش سیار در شمال خرم آباد ساماندهی شدند
  • خطر افزایش دما اروپا را تهدید می‌کند
  • حمله ارتش رژیم صهیونیستی به «بیت حانون» در شمال نوار غزه
  • حمله سنگین موشکی از جنوب لبنان به شمال سرزمین‌های اشغالی+فیلم
  • گرما در بنگلادش قربانی گرفت
  • ترکیه منطقه حایل در شمال عراق ایجاد می کند/ حمله زمینی گسترده به شمال عراق بعد از سفر اردوغان